| نویسنده |
پیغام |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 852 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 17:50 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
از شنبه اول ارديبهشت ماه جلالي، همزمان با روز شيخ اجل سعدي شيرينگفتار، نيروي انتظامي از مرحله گفتار با بدحجابي يك كَمَكي به فاز كردار وارد شد. اين مساله در روزهاي قبل اعتراض عدهاي را برانگيخت و البته آقاي شريعتمداري در سرمقاله كيهان همان روز (روز سعدي و مبارزه با بدحجابي) از اين حركت حمايت كرد. من كه البته كوچكتر از آني هستم كه درباره مساله مهم و استراتژيكي مثل بدحجابي و برخورد با آن اظهار نظر كنم، ولي به خواهران بدحجاب و برادران خواهران بدحجاب و بقيه معترضين توصيه ميكنم زياد از شيوههايي كه نيروي انتظامي در اين خصوص اعمال ميكند، گلايهمند نباشند و دائما شعار «كار فرهنگي» ندهند. در زير يك نمونه از يك «كارفرهنگي» كه در اصفهان انجام گرفته، ميآورم تا همه قدر كارهاي غيرفرهنگي را بيشتر بدانند.
ماجرا هم از اين قرار است كه به گفته كسي كه اين طومار را به دست من رساند، در يكي از اماكن توريستي اصفهان چند نفر خيلي محترمانه به دوست راوي كه گويا همسرش اندكي بدحجاب بوده، نزديك شده، بعد از سلام و احوالپرسي طوماري با يك گل و كارتي با عنوان «محرمانه، فقط گلها بخوانند» را به وي ميدهند. آقا كه حدس زده بوده اين نامه براي تذكر به وضع حجاب همسرش است، قبل از باز كردن نامه، به خاطر اينكه تذكردهندگان به جاي برخورد، «كار فرهنگي» را انتخاب كردهاند، از آنها قدرداني مفصلي ميكند و بعد از رفتن آنها طومار را نگاهي مياندازد. تصوير و متن طومار را عينا ميبينيد:
تصوير روي کار فرهنگي:
تصوير توي کار فرهنگي:
اين هم متن كار فرهنگي:
بسمربالزهرا
اي عزيز كه خداوند تو را به سرپرستي خانوادهات برگزيد، غيرت و مردانگي را پيشه خود ساز تا به گروه مردان راه يابي و نيك بدان كه پوشيدگي زنان، تبلور غيرت مردان آنهاست. پس با مردانگي، پاسدار حجاب ناموس خويش باش، آنگونه كه غيرت تو را احساس كنند.
امام صادق(ع) فرمود: خداوند غيور است و مردان غيرتمند را دوست دارد.
اي عزيز، بدان نمايش جاذبههاي جنسي بدن زن، تأثير در جسم و جان و هورمون مردان بيگانه را به همراه دارد. پس مبادا با بيحجابي ناموسمان، در تولد اولاد ديگران سهيم باشيم كه شيطان نيز سهامدار آنها خواهد شد و پوشيدگي زن، پادزهر اين نوع مشاركت است.
اي عزيز، ويژگيهاي جسمي زن از اسرار و حجاب، حافظ اسرار زيباييهاي زن است، پس نبايد اسرار را بر نامحرمان افشا كنيم كه بر خود خيانت روا داشتهايم و خداوند، خيانت پيشگان را دوست ندارد.
اداره كل اوقاف و امور خيريه استان اصفهان
امر به معروف حوزه مقاومت بسيج 3 امام حسين(ع) و يك فاطمةالزهرا(س) |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 647 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 19:29 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
بايد مي نوشتن فقط خلها بخوانند ...که خدا را شکر و المنه کم هم نيستند ماشاء الله....
جالبه که عاليجنابان همه چيز فهم حاضر نيستند حتي يکبار در جايي بنويسند که در روايات غيرت به چه معنا شده...
تاآنجا که من خواندم غيرت يعني اگر صداي مظلومي را شنيدي به کمکش بشتابي...نه اينکه بشتابي دهنش را بگيري که خفه شود... |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 9:11 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
پس حيف جان هنوز شما معني غيرت رو متوجه نشدي
نمي دونم شما از جنس لطيف هستين يا از جنس سخت اگه از جنس سخت هستين
بايد بگم هنوز اين کلمه فکر کنم تو زندگيتون به کار نبرديد ولي اگه از جنس گل يا همون لطيف هستين
بهتون خرده نميگيرند |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 10:40 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
کار خيلي جالبيه ...فکر ميکنم اينجوري تاثيرش روي اون فرد هم بيشتر باشه
| نقل قول: |
| بايد مي نوشتن فقط خلها بخوانند ...که خدا را شکر و المنه کم هم نيستند ماشاء الله.... |
ياد شريفي نيا در فيلم اخراجي ها افتادم.. |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 647 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 17:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |