| نویسنده |
پیغام |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:04 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
نگوييد کشورم براي من چه کار مي کند،
بگوييد من براي کشورم چه کاري مي توانم انجام دهم؟
1-با توجه با سابقه درخشان دانشگاه شيراز، بايد اين دانشگاه به قطب آموزش زبان انگليسي کشور تبديل شود، برگزاري امتحاناتي مانند IELTS که در حال حاضر کساني که مي خواهند به استراليا بروند به شدت به ان نياز دارند ، و با اين کار باعث جذب افراد به شيراز خواهد شد.در حال حاضر عضي افراد براي اين امتحانات به دبي و يا ترکيه مي روند...
2-ارتباط با ايرانيان(مخصوصا شيرازي) خارج از کشور که در دانشگاههاي خارج مشغول به تدريس هستند، داشتن برنامه منسجم در اين مورد، استفاده از نظرات و ديدگاههاي آنان
3-انجام پروژهاي برنامه نويسي دانشگاه توسط خود دانشجويان دانشگاه شيراز، ارتباط گروهاي مختلف دانشگاه شيراز
از گروه پزشکي و حقوق گرفته تا الکترونيک و کامپيوتر،
، پروژهاي مشترک،مثلا اگر دانشکده پزشکي يک کار برنامه نويسي دارد چرا باد اين کار را شرکتها انجام بدهند و هزينه هاي گزاف به دانشگاه تحميل کنند؟
دانشگاهي که چند هزار دانشجو زير پوشش دارد، به چه دليل پروزهاي خود را به شرکتهاي تهران و يا ساير شرکتها مي دهد؟
انجام اين کار اين خواهد خواهد داشت:
1-کاهش هزينه ها
2-نمونه کار و پروژه پاياني مناسب براي فارغ التحصيلان
3-پشتياني بسيار ساده و خوب توسط دانشجويان دانشگاه
دانشجويي که نتواند پروژه دانشگاه خودش را هم انجام دهد به چه دردي مي خورد؟!!!!
4-ايجاد تيمهاي بزرگ و حرفه اي برنامه نويسي متشکل از دانشجويان زبده( از کارداني گرفته تا دکترا، حتي دانشجويان زبده دانشگاه آزاد، گناه يک دختر باهوشو فعال چي هست که مثلا اصفهان قبوا شده ولي خانوادش موافقت نکردن و از بد حادثه توي اونجا گير کرده؟؟؟بايد از تمام پتانسيلها بهره برداري کرد)براي انجام پروژهاي اتوماسيون اداري در شيراز.همکاري و تمرين کار گروهي..به جاي پروژه هاي دزدي و بي هدف، مثل برنامه يک بقالي!!
اين کار باعث اتقال معلومات تجربيات از دانشجوهاي بالاتر به دانشجوهاي سالهاي پايين تر ميشه..
يک چنيني تيم هاي قوي خواهند تونست بسياري از پروزهاي اتوماسيون اداراتي مثل ثبت اسناد، آموزش پرورش، و.غيره.....من تاکيدم روي آموزش کار گروهي هست:
http://sharghtarin.blogspot.com/2006/11/work-stress.html
اين وبلاگ يک ايراني مقيم سيدني هست، مطالب جالبي داره درابره يک شرکتي که اونجا کار مي کنه،مثال جالبي از يک گروه برنامه نويس هست. ضمنا ساير مطالب اين وبلاگ مورد تاييد من نيست(عقايد مذهبي اون شخص و...)
بطور مثال تا کي بايد شاهد صف طويل در مدارس موقع ثبت نام باشيم؟؟؟!!!!پرداخت قبوض و عوارض و...مسايل ديگر...
5-ارتباط ملموس با دانشگاههاي گشورهاي ديگر، مخصوصا کشورهاي اسلامي، مثل الازهر مصر و يا دانشگاه آمريکايي لبنان(دانشگاهي که دکتر محمود حسابي در آنجا درس مي خوند، ضمن اينکه لبنان يک کشور شيعه است)،
اگر هم بشود ديدار و قرار گداشتن در موسم حج با دانشجواين آن دانشگاهها، اگر چنين مساله پيش بياد باعث ايجاد يک گفتگوي بسيار سازنده بين سني و شيعه خواهد بود
و همچنيني ارتباط با دانشگاههاي کشورهاي غربي، تبادل علمي و گفتگو
6-بررسي دولت الکترونيک و جهت دهي تعليمات دانشگاه بر اساس نيازهاي آن، تجارت الکترونيکي، جهت دهي پروژها،آموزشهاي کاربردي متناسب(براي مثال: ما تحت تحريم هستيم، آيا آموزش لازم براي نرم افزارهاي Open Source را داريم؟مي دونيد اگر ايران به سازمان تجارت جهاني بره و قوانيني بين المللي کپي رايت اجرا بشه، چه فاجعه اي به وجود مياد؟)
7-با توجه به حساسيت استراتيک کشور، ايجاد ارتباط با دانشکده هاي نظامي، صنايع الکترونيک و انجام پروژه هاي آنها.
8-تغيير سر قصل دروس ، متناسب با شرايط روز، نياز کشور،الان براي رضاي خدا ما 6 واحد درس امنيتي در سر فصل دروس کامپيوتر نداريم، با اين همه دشمن اين مملکت.........براي تبليغ دين خودمون، اصلا چه برنامه داريم؟بنده عرض کردم وحدت حوزه و دانشگاه، شده يک کار تبليغاتي مشترک با حوزه بکنيم؟..................
همش شعار همش شعار همش شعار..................
9-شناسايي مشکلات خط فارسي ، حل کردن آنها، ارتباط با مراکز فعال در سطح جهان در زمينه سيستم عامل لينوکس...با توجه به Open Source بودن لينوکس مي تواند در ارتقاي سطح علمي دانشجويان دانشگاه بسيار موثر باشد
10-فرستادن دانشجويان زبده به خارج براي طي دروه هاي فشرده و انتقال مطالب از آنها به ساير دانشجويان.
من اميدوارم آقايان اين مطالب رو پيگير بشن و نتايج مثبت اجراش رو ببينيم، از مزاياي پيشنهادات من در واقع کاهش هزينه هاي دانشگاه است.
با آرزوي موفقيت براي اناکه قلبشان براي ايران مي تپد |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 10:33 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
قرآن حکيم مي فرمايد:
سوره مبارکه رعد:
لَهُ مُعَقِّبَاتٌ مِّن بَيْنِ يَدَيْهِ وَمِنْ خَلْفِهِ يَحْفَظُونَهُ مِنْ أَمْرِ اللّهِ إِنَّ اللّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ وَإِذَا أَرَادَ اللّهُ بِقَوْمٍ سُوءًا فَلاَ مَرَدَّ لَهُ وَمَا لَهُم مِّن دُونِهِ مِن وَالٍ ﴿11﴾
براى او فرشتگانى است كه پى در پى او را به فرمان خدا از پيش رو و از پشتسرش پاسدارى مىكنند در حقيقتخدا حال قومى را تغيير نمىدهد تا آنان حال خود را تغيير دهند و چون خدا براى قومى آسيبى بخواهد هيچ برگشتى براى آن نيست و غير از او حمايتگرى براى آنان نخواهد بود (11) |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |