| نویسنده |
پیغام |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 2:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
بسيار عالي، پستهاي من درباره جنگ، ديه، امام جمعه، مستقيم به رهبري مربوط ميشه و ضعف مديريت ايشون نشون ميده حتي در زمينه دانشگاه آزاد، ايشون مي تونن با يک حکم حکومتي مساله رو حل کنن... هيچ توجيهي وجود ندارد!
تمامي موارد در پستهاي قبلي من هست...اگر نظارت قويتري روي ولايت فقيه شايد اين اشتباهات پيش نميومد. |
بسيار عالي تر....پس شما نظرتون اين هست که ايشون هنوز اطلاعات کافي و وافي در مورد تانکها و هواپيما هاي f10,f22,...کويت و عربستان و آمريکا و قرقيزستان و جزيره تونگو در شاخ راست درياي اطلس شمالي و غيره ندارن ...همين طور هنوز به اين درک نرسيدن که چطور مي تونن مسئله ديه رو با يک حرکت انقلابي حل کرده ...تمام مدارس علميه در سراسر کشور را مجذوبب شيوه مديرتي خويش نموده و تحولي نو در معاملات مربوط به ديه و ديه سپري ايجاد کرده و نيز معلوم نيست دارن چيکار ميکنن که يادشون رفته که چيست کيست و کجاست حکم حکومتي اين پديده ناشناخته که کار عصاي معجزه گرموسي و دستان شفابخش عيسي را توامان انجام مي دهد....
اصلآ تمام مشکلات برمي گردد به مديرت ايشان از قيمت نفت گرفته تا پره چهارم موتور چپ هواپيماي روسي که در ايلام سقوط کرد و قدرت ثانيه نهم زلزله بم و قيمت نان کنجدي و سوسکهاي حمام اقدس خانوم و ملخ هاي مزرعه حسن آقا و لوله اگزوز سوراخ جعفر آقا و سه چرخه پسر خاله قلي...که مي توان با يک حکم حکومتي خيلي خيلي ساده حل نمود ...به همين راحتي.... ..و بقيه 70 ميليون جمعيت ايران بز هستند ...و تنها مغز متفکر و حکم حکومتي ايشان است که راهگشاست... |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 11:13 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
hakimPHP نوشته بود :
دموکراسي يعني اينکه:
آقاي غريب،يک راي ميده
يک لات چاقو کش هم يک راي ميده
بعد مرجع تقليد يک راي ميده
يک دانش آموز هم يک راي ميده
يک استاد دانشگاه هم يک راي ميده
در صورتي که شما مي دونيد، قوه تشخيص اينها در يک سطح نيست.........يک همچين ملتي با همچين فرهنگي و.........
به نظر شما يک اشکالي در دموکراسي وجود نداره؟ |
چرا . این یکی رو راست می گه . انصافا اشکال وجود داره . من خودم هم قبلا به این موضوع فکر کردم .
لیکن از آنجایی که این نظام توسط امام خمینی به این شکل پایه ریزی شده و کارهایی که امام خمینی انجام داده اکثرا درست بوده و بعد از گذشت چندین سال و مشخص شدن بعضی امور جزء بهترین کارها محسوب می شود ، بنده شخصا نمی توانم به این سادگی ها قضاوت کنم که آیا پایه ریزی نظام به این شکل کار واقعا درستی بوده یا خیر . به هرحال امام خمینی با داشتن سالها تجربه و تفقه در دین به این نتایج رسیده و من هنوز جوان هستم و در ابتدای راه و نیاز به تجربه و مطالعه بیشتری دارم . اگر به نتیجه ای رسیدم به شما هم می گم . |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
بسيار عالي تر....پس شما نظرتون اين هست که ايشون هنوز اطلاعات کافي و وافي در مورد تانکها و هواپيما هاي f10,f22,...کويت و عربستان و آمريکا و قرقيزستان و جزيره تونگو در شاخ راست درياي اطلس شمالي و غيره ندارن ...همين طور هنوز به اين درک نرسيدن که چطور مي تونن مسئله ديه رو با يک حرکت انقلابي حل کرده ...تمام مدارس علميه در سراسر کشور را مجذوبب شيوه مديرتي خويش نموده و تحولي نو در معاملات مربوط به ديه و ديه سپري ايجاد کرده و نيز معلوم نيست دارن چيکار ميکنن که يادشون رفته که چيست کيست و کجاست حکم حکومتي Shocked اين پديده ناشناخته که کار عصاي معجزه گرموسي و دستان شفابخش عيسي را توامان انجام مي دهد....
اصلآ تمام مشکلات برمي گردد به مديرت ايشان از قيمت نفت گرفته تا پره چهارم موتور چپ هواپيماي روسي که در ايلام سقوط کرد و قدرت ثانيه نهم زلزله بم و قيمت نان کنجدي و سوسکهاي حمام اقدس خانوم و ملخ هاي مزرعه حسن آقا و لوله اگزوز سوراخ جعفر آقا و سه چرخه پسر خاله قلي...که مي توان با يک حکم حکومتي خيلي خيلي ساده حل نمود ...به همين راحتي.... Laughing ..و بقيه 70 ميليون جمعيت ايران بز هستند ...و تنها مغز متفکر و حکم حکومتي ايشان است که راهگشاست |
رهبر فرمانده کل نیروهای مسلح هست،ایشون وظیفه داره ارزیابی استارتژیک داشته باشه، همچنین بی عدالتی گسترده در مورد تبعیض بین سپاه وارتش،همچنین سیستم ظالمانه سربازی که قبلا بحث شده
http://www.persianbb.com/t4883-90.html
شخص رهبر مسول هست
درمورد دیه: شخص رهبر خودش رییس قوه قضاییه تعیین میکنه وضع نا بسامان امنیت زنان ایران و.....عدم اجرای حدود،
قوانینی ظالمانه دیه .........
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?t=5421&highlight=
شخص رهبر مسول هست....
در مورد دانشگاه آزاد:
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?t=3938&highlight=
ایشون می تونست با حکم حکومتی به رییس جمهور کمک کنه و دانشگاه زاد را اصلاح کنه...شورای عالی انقلاب فرهنگی زیر نظر ایشون هست و ایشون اجازه داده کسی مثل جاسبی با این مدیریت افتضاح اونجا باشه...
شخص رهبر مسول هست....
در ضمن هواپیمای F-10 در عربستان خئمت نمیکنه، پست جنابعالی مطالب بی ربط زیاد داره که بنده لزومی نمیبینم جواب بدم.
ولی سعی کنید دنبال حقیقت باشید، نه پیرو تعصبی که سالها دنبالش بودید.
|
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 19:29 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
چرا . این یکی رو راست می گه . انصافا اشکال وجود داره . من خودم هم قبلا به این موضوع فکر کردم .
لیکن از آنجایی که این نظام توسط امام خمینی به این شکل پایه ریزی شده و کارهایی که امام خمینی انجام داده اکثرا درست بوده و بعد از گذشت چندین سال و مشخص شدن بعضی امور جزء بهترین کارها محسوب می شود ، بنده شخصا نمی توانم به این سادگی ها قضاوت کنم که آیا پایه ریزی نظام به این شکل کار واقعا درستی بوده یا خیر . به هرحال امام خمینی با داشتن سالها تجربه و تفقه در دین به این نتایج رسیده و من هنوز جوان هستم و در ابتدای راه و نیاز به تجربه و مطالعه بیشتری دارم . اگر به نتیجه ای رسیدم به شما هم می گم
|
خیلی ممنون، سلام به ابوی برسونید! |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 658 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:24 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
ببين جناب پرفوسور شما الان تويه حلقه افتادي که راه فراري ازش نيست يعني يامي توني دنبال سايه ت بدويي يا بدويي که از سايت جلوبيفتي...اگه باز نگين بي ربطه...ربطش اينه که دارين با خودتون مسابقه ميدين......يعني چي ....يعني اينکه يه دايره است به شعاع اطلاعاتتون ....کار شما چرخيدن حول يه فکره که اطلاعاتتون اضافه ميشه اما مرکزش همون نقطه قبليه....داري با خودت مسابقه ميدي چون فقط يه فکر هست...فکر ديگه اي نيست هرچي اطلاعات کسب کني فايده اي نداره ....همون فکر خودته اون وسط ..داري باخودت حرف ميزني...حالا يه عده گاهي ميان مسابقه تو با سايه ت تماشا ميکنن..خسته شون که شد ميرن دنبال کارشون...اين ماجراي همه کسايي که ميافتن تو دور انتقاد تو دايره اطلاعات خودشون...بي توجه به بقيه اطلاعات و بي انعطاف....
اطلاعات شما براي قضاوت خيلي ناقصه....واقعيت اينه که حالا به هر دليل .يا هر جورما يه قانون اساسي داريم که همه مسئولن اونو پيگيري کنن...اون حکم حکومتي يه استثناست ..نه يه قانون هميشگي....اين يه قانون عقلي درسته که قضاوت از بالاست نه از پايين ..از پايين چيزي ديده نميشه...بايد به مسئله اشراف داشت که قضاوت کرد ...نه با چند تا اطلاعات ناقص و دلخوري....شما فقط مي توننين بگين نظر من اينه که فلان جا با اين اطلاعاتي که من دارم فلان اشکال بوده...اين خيلي با حرفهاي شما فرق داره.... |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 2:13 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
یک چیزی، یک چیزی هست که باید بگم....
می دونید یک از اسامی که روی شعیان می دارن چی هست؟
بهشون میگن رافضی....
رافضی یعنی کسی که به حکومت وفت پشت کرده و ازش اطاعت نمیکنه.............
زمانی که شعیان حضرت علی(ع)، زیر بار حکومت عثمان نرفتن این اسمو روی شیعه علی موند.....
کسانی که حج رفتن می دونند که وهابی ها ما را به این اسم میشناسند...
باشه،
اگر شیعه اینکه کسی [b] شیعه مولا و سرور آزادگان علی[/b] باشد،به این هست که اسم رافضی روی من بذارن، در اون نصورت من با افتخار اعلام میکنم:
من یک رافضی هستم!
|
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2175 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 3:28 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| حيف! نوشته بود: |
ببين جناب پرفوسور شما الان تويه حلقه افتادي که راه فراري ازش نيست يعني يامي توني دنبال سايه ت بدويي يا بدويي که از سايت جلوبيفتي...اگه باز نگين بي ربطه...ربطش اينه که دارين با خودتون مسابقه ميدين......يعني چي ....يعني اينکه يه دايره است به شعاع اطلاعاتتون ....کار شما چرخيدن حول يه فکره که اطلاعاتتون اضافه ميشه اما مرکزش همون نقطه قبليه....داري با خودت مسابقه ميدي چون فقط يه فکر هست...فکر ديگه اي نيست هرچي اطلاعات کسب کني فايده اي نداره ....همون فکر خودته اون وسط ..داري باخودت حرف ميزني...حالا يه عده گاهي ميان مسابقه تو با سايه ت تماشا ميکنن..خسته شون که شد ميرن دنبال کارشون...اين ماجراي همه کسايي که ميافتن تو دور انتقاد تو دايره اطلاعات خودشون...بي توجه به بقيه اطلاعات و بي انعطاف....
اطلاعات شما براي قضاوت خيلي ناقصه....واقعيت اينه که حالا به هر دليل .يا هر جورما يه قانون اساسي داريم که همه مسئولن اونو پيگيري کنن...اون حکم حکومتي يه استثناست ..نه يه قانون هميشگي....اين يه قانون عقلي درسته که قضاوت از بالاست نه از پايين ..از پايين چيزي ديده نميشه...بايد به مسئله اشراف داشت که قضاوت کرد ...نه با چند تا اطلاعات ناقص و دلخوري....شما فقط مي توننين بگين نظر من اينه که فلان جا با اين اطلاعاتي که من دارم فلان اشکال بوده...اين خيلي با حرفهاي شما فرق داره.... |
دروود
شما اطلاعات خودتون رو داريد و ايشون هم همچنين...
اين سخنان شما يعني اين که هيچ کس حق حرف زدن نداره چون داره بر پايه اطلاعات خودش مطلب ميده؟؟
ايشون بحث رو محدود به اطلاعات خودشون نميکنه و راه تحقيق بازه بازه حتي در مورد f22. |
|
|
|
|
|
|
 |
maysam  زبون بسته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 16 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 17 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 22:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
هیچکس نمی گه دموکراسی بهترین نتیجه رو میده و بلکه مدافعات دموکراسی می گویند که عادلانه ترین و مطمئنترین روش است ... بنابرین باز هم لطفاً مسائل رو قاطی نکنید |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 15 ارديبهشت 1386، ساعت 10:28 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
دقت کنید .
ما الآن حکومتمون نه جمهوری و نه دموکراسی .
بلکه جمهوری اسلامیه .
به قول امام خمینی "جمهوری اسلامی . نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر" . اگر دوستان لطف کنند و در این خصوص اطلاعات لازم رو بدن ممنون میشم . بهتره اول تعریف کلمات رو بدونیم و بعد بحث کنیم تا زودتر به نتیجه برسیم . |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|