| نویسنده |
پیغام |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 8:43 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام به همه دوستان و همراهان تالارهاي گفتمان
توي اين تاپيک مي خوام از هرکسي که تجربه يا دانشي در زمينه چيدن بساط عروسي داره خواهش کنم تجربيات و اطلاعاتش رو بنويسه.
از هر چيزي که مربوط به عروسي ميشه. مثلا اگه آتليه اي رو توي شيراز مي شناسيد که هم کارش خوبه هم قيمتش مناسبه بياين بگين. اگه باغ، آرايشگاه، فيلمبردار، فروشگاه لوازم منزل و ... هرچيزي مرتبطي، جايي رو سراغ داريد بياين بنويسيد.
من خواهر و برادري ندارم که بتونن کمکم کنن. توي زندگي مجرديم هم هيچ وقت توي اين موضوعا نبودم. الان شديداً احساس تنهايي مي کنم.
لطف کنيد توي اين زمينه منو همراهي کنيد قول ميدم منم دريغ نکنم و تجربياتم رو بذارم.
مثلا ممکنه شما تازه ازدواج کرده باشيد و براي آشپزخونه گاز خريده باشيد و الان از اون گاز راضي نباشيد. بيايد اين رو به عنوان يه تجربه منتقل کنيد.
مشتاقانه منتظر کمکاتون هستم.
در پناه حق باشيد. |
|
_________________ من از انسان سخن گفتم --- من از عاشق شدن گفتم
به من رندانه خنديدند --- مرا هرگز نفهميدند
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 10:33 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 11:05 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
مبارک باشه
برای رقص و پایکوبی وگرم کردن مجلس منو mhaji و بقیه دوستان با تجربه ی زیاد در خدمت هستیم
راجع به خود مسایل اصلی سیب خیلی وارده. |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
مبارک باشه
برای رقص و پایکوبی وگرم کردن مجلس منو mhaji و بقیه دوستان با تجربه ی زیاد در خدمت هستیم
راجع به خود مسایل اصلی سیب خیلی وارده |
.
منم در زمينه بخور بخور اونم با کلاسش تخصص دارم |
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 0:01 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 آبان 1382 مجموع ارسالها: 101 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 8:45 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
سلام دوباره
با کمال ميل حاضرم همه دوستان رو براي بزن و برقص و بخور بخور دعوت کنم، از تبريکتون هم ممنونم. اما اون چيزي که نوشتم واقعيه و احتياج به راهنمايي دارم بچه ها |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 10:14 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| بخر بخر بخر بخره ديگه باکلاس و بي کلاس نداره |
مثل اينکه تو هم بلد نيستي و مجبورم به تو هم ياد بدم |
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 11:40 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| بخر بخر بخر بخره ديگه باکلاس و بي کلاس نداره |
مثل اينکه تو هم بلد نيستي و مجبورم به تو هم ياد بدم  |
جدا ؟
بلدي؟
ولي يه چيزايي آدم بايد از بچگي يادش بدن.
|
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر  بزنم به تخته!
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 8:34 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
با سلام به همه
فکر کردم بهتره خودم اولين تجربه رو بنويسم:
روي حرف و کمک هيچ کسي هيچ وقت حساب نکن. |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 9:14 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
واقعا متاسفم براتون!
این مرد اومد برای عروسیش ازتون کمک خواست،اون هم با صداقت خوش بینی، فکر کرد کمکش می کنید:
من خواهر و برادري ندارم که بتونن کمکم کنن. توي زندگي مجرديم هم هيچ وقت توي اين موضوعا نبودم. الان شديداً احساس تنهايي مي کنم.
لطف کنيد توي اين زمينه منو همراهي کنيد قول ميدم منم دريغ نکنم و تجربياتم رو بذارم.
مثلا ممکنه شما تازه ازدواج کرده باشيد و براي آشپزخونه گاز خريده باشيد و الان از اون گاز راضي نباشيد. بيايد اين رو به عنوان يه تجربه منتقل کنيد.
مشتاقانه منتظر کمکاتون هستم.
|
ولی یک نفرتون حاضر نشیدید کمکش کنید! توی این تالار با این همه عضو، حتی یک نفر بهش کمک نکرد......................
بعد بگید فلانی توهین کرد و اینجور گفت و .......
شما انسانیت دارید؟
شما عشق در وجودتون هست؟
عاطفه دارید؟
~cEnSoReD~
بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
میخوای یهودی باش، می خوای اسراییلی باش، باش می خوای سنی باش، باش این به خودت مربوطه...
ولی من میگم:
انسان باش
آقای غریب حالا بفهم چیه که منو آتیش میزنه!
واقعا شرم آوره، یک جوون پاک با صداقت تقاضای کمک می کنه اونوقت...توی این تالار که ادعای دوستی هم دارن.... عوض کمک کردن به این جوون شریف که میخواد به غشقش برسه ......شرم آوره..
~cEnSoReD~فهمیدین؟!!!!شما انسانیت دارید؟
بعد میان دم از جذبه هم می رنن.............
دلتون خواست پستم حذف کنید، به جهنم!
یک انسان توی شما نیست به این جوون کمک کنه؟
شما ادعای مسلمانی هم دارید بله؟
|
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 9:53 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 10:06 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
درود بر غیرت سرکار خانم Bayas!
البته شما تهران هستید و کسانی می تونن بهشو کمک کنن که شیراز باشن.....
خودشون مجرد هستن: خواهر برادر پسر عمو دختر خاله شو هر کرده و زن گرفته که دارن، برن سوال کنن!
نکنه اینجور سوال کردنها مثل بحث سیاسی و عقیدتی که در این تالار تازگی ممنوع شده(معنی آزادی بیان فهمیدیم!خیلی ممنون!) ممنوع هست؟
مساله اینما نیست خانم!
مساله داشتن وجدان و روحیه کمک کردن به مردم و درک مشکلات اونها ، داشتن حس انسانیت و برادری ، دلسوزی برای مردم هست...........
حالا دارم می فهمم چرا وقتی مشکلات مردم(پایمال شدن حقوق بانوان، سربازان وظیفه...) اینجا می فرستادم،
بهم اعتراض می کردن می گفتن اینها چیه دیگه؟می خوایم اعصابمون راحت باشه!!!!!
این موضوع می تونه ملاک خوبی برای سنجش روحیه کمک به مردم اعضای این تالار باشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 12:29 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| مسافر نوشته بود: |
با سلام به همه
فکر کردم بهتره خودم اولين تجربه رو بنويسم:
روي حرف و کمک هيچ کسي هيچ وقت حساب نکن. |
این که بعله! من اومدم یه چیزهایی بنویسم؛ اما دیدم چیزهای قابل عرضی نیست. خانومها تو این موارد خیلی متخصص ترن. حرفهای من شاید فقط خنده دار باشه. می خواستم به خواهرم که چند وقت پیش عروسی کرده بگم یه چیزهایی بنویسه؛ اما هنوز خونه مون نیومده و از خونه خودشون هم به اینترنت دسترسی نداره.
حالا علی الحساب اینها رو داشته باش:
- برای سفره عقد، یکی از دوستان و همکاران سابق بنده هست که تو کار انداختن سفره عقده و با قیمت مناسب هم کار می کنه. نمونه کارهاش رو هم می تونی بری ببینی. اگه خواستی بهم پیغام خصوصی بده تا شماره تلفنش رو بدم.
- فکر کنم یکی از معروفترین آرایشگاه عروس شیراز، آرایشگاه "حنا" باشه که تو خیابون ساحلی هست. البته همین آرایشگاه معروف هم در موارد زیادی کارش چندان خوب نیست و ممکنه بعد از پرداخت یه هزینه نه چندان پایین، کار خوبی از آب در نیاد.
- عکاس و فیلم بردار یکی رو می شناسم که هم برای خواهرم و هم برای دختر خاله ام که این دو سال اخیر ازدواج کردن کار کرده. کارش خوبه و قیمتهاش هم به نسبت جاهای دیگه مناسب تره. اسمش یادم نیست. از خواهرم باید بپرسم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 12:33 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
آقای حکیم عزیز! شما مثل این که عادت به داد و بیداد دارین. مثل اکثر ارسالهاتون فقط یه مشت داد و بیداد راه می اندازین و خودتون هم کار خاصی انجام نمی دین. چه خوب بود بعد از این که همه رو دعوا کردین، خودتون لااقل چند تا تجربه می نوشتین و کمکی می کردین.
در ضمن مسافر عزیز آقا نیست؛ خانومه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط غريب آشنا در تاريخ سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 12:39 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 12:36 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
عروس خانوم! فکر کنم این جور ارائه تجربیات در تالار خیلی کامل و راهگشا نباشه. اگه خواستی بهم پیغام بده که شماره تلفن خواهرم رو بدم بهت و مستقیم از خودش که تجربه اش رو داره بپرسی. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|