صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:15
 1 سال و 6 ماه پيش

در اين تاپيک هواداراي آبي مي تونند هرچي مي خواهند به تيم مقابل بگند Mr. Green
در ضمن اخبار تيم قرمز هم در اين تاپيک قرار ميگيره
از قرمز ها هم خواهش ميکنم نياند به اين تاپيک و اگر مياند کري نخونند و فقط خبر ها رو بخونند و مخالفتي با طرفداران آبي نکنند

اين مطلب آخرين بار توسط ice.plus در يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:15 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:20
 1 سال و 6 ماه پيش

با سلام چند نکته رو بگم
1-من استقلالي نيستم پس در اين پست طرفداري نکردم
2-اين پست نظر شخصي من نيست و ice.plus با گرداورندگان اين صفحه همکاري نميکند Mr. Green
فقط يه جايي يه مطلبي ديدم گفتم شايد براتون جالب باشه پس بخونيد ببينيد جالبه يا نه:
با درود.
ريشه هاي جريان هاي اخير ضد قهرماني استقلال نتيجه ي جرياني است كه در 28 سال گذشته هم چنان در تكاپوي سركوب آبي ها و اساسا تمامي افرادي است كه بجاي تقليد از توده سعي مي كنند راه خود را بروند .
سال 42 كه علي عبدو به عنوان يكي از اعضاي ساواك پرسپوليس را ساخت، تنها هدف و خواسنه ي او و نخست حذف شاهين و سپس جايگزين كردن اين قطب ساختگي با انگيزه هاي سياسي بود.
همين اتفاقي كه محلوجي ، عابديني و هاشمي طبا با ساختن تيمهاي فولاد اهواز ، سايپا ،
فولاد سپاهان، و بهمن كرج براي نابودي تدريجي استقلال تدارك ديده شده بود.
بعد از انقلاب در دهه ي 60 و اويل 70 همين جريان از طريق فشارهاي محسوس و نا محسوس قهرمانيها را براي پرسپوليس فراهم مي كرد، بويژه در توحش جامعه ي ايران در دهه ي 60.
در اواخر 70 ورق برگشت و نسل متولدان اواخر 50 و اوايل 60 طور ديگر فكر مي كردند.
اين دوره دوره ي آغاز قهرماني استقلال بود.
پس از قهرماني سال 78 ، استقلال در سال 79 در پي تكرار قهرماني خود بود اما اين جريان از طريق فشارهاي مختلف 14 امتياز اختلاف استقلال را تبديل به قهرماني نا مشروع پرسپوليس در اولين دوره ي ليگ حرفه اي نمود.
همين جريان بود كه پس از مصاحبه ي كخ ، استقلال را كه قهرمان نيم فصل 80 شده بود ،
تبديل به هشتم نيم فصل دوم نمود.
سال بعد قهرماني پاس با تباني هاي پي در پي ، تنها توسط اين گروه فراهم شد، همين طور قهرماني فولاد خوزستان.
همين جريان پشت تعويض مديران ، جريان مسخره ي وزارت رفاه، حذف استقلال از جام باشگاهها آسيا، و اكنون حاشيه هاي بسيار در اطراف باشگاه استقلال است.
هدف اينها چيست؟
اينها نمونه ي نسل فسيلي هستند كه در پي باز گرداندن دهه ي 60 و اقتدار پرسپوليس هستند.
اولين هدف قهرمان نشدن استقلال و دومين هدف قهرماني پرسپوليس ذر سالهاي بعد هستد.
اينها نه از حقيقت چيزي مي فهمند ، و نه از عدالت.هر چه اينها فكر كنند حقيقت است.
بازي جوان مردانه و اخلاق هم تنها يك شعار است .
ابزارهاي ايتها صدا و سيما و اكثر روزنامه هاست،و صد الته شخص خود علي آبادي است.
كسي كه يكه از سمت هاي پيشينش عضويت در هيات مديره ي پرسپوليس است .
به اين مي گويند مافياي سياه پرسپوليس و جوانمرد نما ها.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:33
 1 سال و 6 ماه پيش

در پي حمله به سرپرست باشگاه استقلال؛
قلعه‌نويي:از دلايل اين اتفاق بي‌خبرم

خبرگزاري فوتبال ايران – صبح امروز (شنبه) بازرس سازمان تربيت‌بدني در باشگاه استقلال توسط افراد ناشناسي مورد حمله قرار گرفت كه اين موضوع واكنش‌هاي مختلفي را در بر داشته است.
امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: چاقو خوردن آقاي بهمني موضوع ناراحت‌كننده‌اي است ولي من از دلايل اين اتفاق خبر ندارم و نمي‌دانم آن افراد بر چه اساسي مرتكب چنين كاري شده‌اند.
وي افزود: فعلا در اين مورد حرف نمي‌‌زنم چون موضوع هنوز به طور كامل روشن نشده. از طرفي من هم در مالزي هستم و از اتفاقات اخير بي‌خبرم.

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:14
 1 سال و 6 ماه پيش

رييس سازمان تربيت بدني طي حكمي علي فتح‌الله‌زاده خوئي را تا تشكيل هيات مديره‌ي باشگاه استقلال به عنوان سرپرست اين باشگاه منصوب كرد.

محمد آخوندي، سخنگوي سازمان تربيت بدني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با تاييد اين خبر اظهار كرد: بعدازظهر امروز مهندس علي‌آبادي، فتح‌الله‌زاده را به عنوان سرپرست باشگاه استقلال تا زمان تشكيل هيات مديره‌ي اين باشگاه منصوب كرد.

متن حكم علي‌آبادي به فتح‌الله‌زاده بدين شرح است:

جناب آقاي فتح‌الله‌زاده خوئي

نظر به سوابق ورزشي و توان مديريتي به موجب اين ابلاغ، جناب‌عالي را تا زمان تشكيل هيات مديره به سمت سرپرست باشگاه استقلال تعيين كرده و اميد است با تجاربي كه در زمينه‌ي مسايل فرهنگي ورزشي داريد و با اتكال به خداوند متعال در انجام وظايف محوله موفق باشيد

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:15
 1 سال و 6 ماه پيش

Image
حرکت عجیب علیزاده ( Click for download) حجم: 2.6 مگابایت
Imageپسورد فایل: www.topgoal.ir

1
1
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1219
اعتبار کسب شده: 6022
ارسال پنجشنبه 07 تير 1386، ساعت 3:22
 1 سال و 4 ماه پيش

با حکم فتح‌الله‌زاده
حجازي رسماً سرمربي استقلال شد
خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره استقلال گفت: در جلسه امشب اين باشگاه برنامه ناصر حجازي براي فصل آينده تقديم هيئت مديره شد و اعضا با اکثريت آرا به سرمربيگري وي رأي دادند.

Image

مطالب بيشتر =>

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 01 شهريور 1386، ساعت 21:49
 1 سال و 3 ماه پيش

استقلال در انزلي شکست خورد

تهران IranSport.Net - تيم هاي استقلال تهران و ملوان انزلي در ورزشگاه تختي انزلي به مصاف هم رفتند که در پايان ، تيم ملوان موفق شد ميهمان خود را با نتيجه 2 بر 1 شکست دهد. هادي تاميني در دقيقه 71 و علي طهماسبي در دومين دقيقه وقت هاي اضافه براي ملوان گلزني کردند و پيروز قرباني دردقيقه 73 تک گل استقلال را به ثمر رساند.
در دومين هفته از هفتمين دوره رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران (جام خليج فارس) عصر پنجشنبه يک ديدار در ورزشگاه درخشان رباط کريم برگزار شد که طي آن تيم صبا باتري برابر تيم پيکان تهران متوقف شد.

دراين ديدار که به قضاوت " علي خسروي " انجام شد، دو تيم به تساوي يک بر يک رضايت دادند.

ابوالفضل حاجي زاده در دقيقه ‪ ۳۰‬براي تيم صبا باتري گل زني کرد و فرهاد خانگلي در دقيقه ‪ ۷۵‬گل تساوي تيم پيکان را وارد دروازه حريف کرد.

ديدار تيمهاي ملوان انزلي و استقلال تهران در ورزشگاه تختي بندرانزلي نيز بانتيجه ‪ ۲‬بر‪ ۱‬به نفع تيم ملوان انزلي پايان يافت.

رقابتهاي اين هفته فردا جمعه باانجام ‪ ۷‬ديدار به شرح زير دنبال مي‌شود
استقلال اهواز با صنعت نفت در ساعت ‪ ۱۹‬و ‪ ۱۵‬دقيقه
سپاهان اصفهان با ابومسلم خراسان درساعت ‪۱۷‬
مس کرمان با ذوب آهن اصفهان درساعت ‪۱۷‬
شيرين فراز کرمانشاه با پاس همدان در ساعت ‪ ۱۷‬و ‪ ۱۵‬دقيقه
برق شيراز با راه آهن تهران در ساعت ‪ ۱۷‬و ‪ ۱۵‬دقيقه
سايپا با فجر سپاسي شيراز درساعت ‪۱۷‬
پرسپوليس تهران‌با پگاه گيلان درساعت ‪ ۱۹‬و ‪ ۱۵‬دقيقه

1
1
0
rfj_b_kasآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 23 مرداد 1386
مجموع ارسالها: 159
اعتبار کسب شده: 922
ارسال پنجشنبه 01 شهريور 1386، ساعت 22:38
 1 سال و 3 ماه پيش

سلام
خب من بيطرفم
حرفي ندارمWink

برگردان از پينگليش به فارسي توسط s.m.s
دوست عزيز در اين تالار نوشتن پينگليش ممنوعه!
با تشکر

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:15
 1 سال و 2 ماه پيش

منتظرى: هنوز به آمادگى کامل نرسيده ايم

Image

ايران ورزشى- مدافع فصل گذشته فولاد بهترين خريد استقلال در خط دفاعى به حساب مى آيد که در دو بازى اخير اين تيم هم نمايش نسبتاً خوبى داشته اما عملکرد مدافعان استقلال با دريافت چهار گل در دو بازى قابل توجيه به نظر نمى رسد.
منتظرى ناهماهنگى مدافعان تيم جديدش را تأييد کرد اما تأکيد داشت که حق استقلال در اين بازى شکست نبود!

در بازى با ملوان، کمتر از حد انتظار بوديد؟
< ما در طول هفته گذشته تمرکز خوبى روى ملوان داشتيم. بازيکنان ملوان مقابل ما دونده و پرتلاش بودند. در طرف مقابل بازيکنان ما هنوز به آمادگى صددرصد دست نيافته اند، البته باخت حق ما نبود چون خوب بازى کرديم.
اما به هر حال باختيد.
< ملوان ۳ موقعيت گل داشت که از اين تعداد ۲ موقعيت آن به گل تبديل شد اما من اين باخت را به فال نيک مى گيرم.
يعنى از اين باخت ناراحت نيستى؟
< از اين باخت خيلى ناراحتم اما فکر مى کنم موقع خوبى به ملوان باختيم چون باخت در هفته هاى اول، قابل جبران است و تيم استقلال تيمى نيست که در بازيهاى آينده به راحتى ببازد و قافيه را به حريفان واگذار نمايد.
باخت استقلال به چه عامل يا عواملى بستگى داشت؟
< قصد توجيه ندارم. ما روى دو اتفاق، دو گل بد خورديم. شرايط خاص بازى در شهر انزلى و دقيقه اى که ما دو گل از حريف دريافت داشتيم، از دلايل عمده باخت تيم ما برابر ملوان بود.
برخى معتقدند تيم شما به خاطر تغيير سيستم و استفاده از آرايش ۲-۵-۳ باخت.
< کاملاً مخالف نظر آن برخى که شما مى گوييد، هستم ضمن آنکه سيستم اتخاذ شده مقابل يک تيم، تنها به نظر سرمربى برمى گردد و من نمى توانم در اين مورد نظر بدهم.
يعنى تو اعتقاد ندارى که استفاده از ۳ دفاع در اين بازى يکى از دلايل اصلى باخت شما بود؟
< يک گل را روى ضربه ايستگاهى دريافت کرديم و گل دوم را نيز بر اثر ناهماهنگى از حريف خورديم. خط دفاعى ما هنوز به آمادگى مطلوب دست نيافته است.
بسيارى معتقدند سان جان در پست هافبک دفاعى، جوابگو نيست و تو در اين پست بهترين نفر هستى.
< سان جان، بازيکن خوبى است اما هنوز از لحاظ بدنى به آمادگى صددرصد نرسيده، ضمن آنکه در بازى اول، من برابر استقلال اهواز در پست هافبک دفاعى بازى کردم اما پست اصلى من مدافع آخر است. با اين وجود هرجا که مربيان صلاح بدانند، براى تيمم بازى مى کنم.
استقلال پتانسيل قهرمانى را دارد؟
< تيم ما قطعاً پتانسيل بالايى دارد اما ۷۰ تا ۸۰ درصد بازيکنان ما نسبت به فصل قبل تغيير کرده اند و اين موضوع تنها نيازمند فرصت و زمان بيشتر است تا بازيکنان ما به هماهنگى بيشتر برسند.
حجازى بعد از بازى در مورد دفاع چه نظرى داشت؟
< ايشان هيچ صحبتى بعد از بازى با بازيکنان نکرد و مطمئناً حرف هايش را در اولين جلسه تمرين به ما مى گويد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:17
 1 سال و 2 ماه پيش

از ۲-۴-۴ مدرن تا ۲-۵-۳ سنتى

ديکته پرغلط نيمکت استقلال

ايران ورزشى-
استقلال سواى نتيجه به لحاظ کيفى بازى بدى مقابل ملوان انجام نداد و حتى مى توانست پيروز ميدان هم باشد اما اشتباهات کادر فنى باعث شد تا استقلال که در بيشتر دقايق بازى با نفوذ بازيکنان کنارى ملوان عليرضا رمضانى و امير خدامرادى به دردسر مى افتاد در دقايق پايانى از ملوان شکست بخورد و حتى با حداقل امتياز هم به خانه برنگردد.
در اين شکست بايد کادر فنى و حتى مشاوران استقلال را مقصر اصلى خطاب کرد و آنجا که استقلال به اين نتيجه رسيد بايد از سيستم ۲-۵-۳ استفاده کند و با بازگشت به شيوه سنتى در انزلى به اهداف خود برسد را بايد نقطه شروع اشتباهات اين تيم دانست.
استقلال سال ها است با سيستم ۲-۵-۳ خو گرفته است که اين آشنايى البته به بازيکنانى مربوط مى شود که در سال هاى گذشته در ترکيب اين تيم قرار مى گرفتند و اگر به بازيکنانى که استقلال در فصل جديد به خدمت گرفته دقت کنيم متوجه مى شويم که اکثر اين بازيکنان در باشگاه هاى سابق خود با سيستم ۴ دفاعه مقابل حريفان قرار مى گرفتند.
جدا از اين موضوع مى توان به بازى اول استقلال مقابل همنام اهوازى هم اشاره اى داشت. نمايش استقلال در آن بازى به مراتب بهتر از بازى با ملوان بود و به رغم اينکه استقلال نيمه اول را با شکست به رختکن رفت اما در نيمه دوم توانست روى حرکت بک هاى کنارى به گل برسد که اين گلزنى نشانه هايى از صحت اين موضوع است که بازيکنان استقلال در سيستم ۴ دفاعه هماهنگ تر و بسيار منظم تر از تيم ۳ دفاعه رو به دروازه حريف حرکت مى کنند.
در بازى با ملوان،استقلال ميثم منيعى و محمد نوازى را با وجود اجراى سيستم ۲-۵-۳ بسيار عقب تر از محل استقرارشان در پست هاى تخصصى ديد، به طورى که اين تيم کمترين خطر را از جناحين روى دروازه ملوان ايجاد مى کرد و برخلاف تصور اين تيم ملوان بود که از کنار حرکت مى کرد و هافبک هاى استقلال را در حالت دفاعى قرار مى داد و اجازه واکنش را از آنها مى گرفت.
حجازى بايد بپذيرد که در انتخاب سيستم دچار بزرگ ترين اشتباه شده است و او تيمى را دستکارى کرده است که پيش از فصل قرار بود که تا پايان فصل ۴ دفاعه بازى کند؛ يعنى با سيستم روز به ميدان برود؟ حجازى البته در هفته دوم کارى کرد که چندان جدا از شخصيت او نبود. حجازى را همواره با تصميمات آنى و يکدفعه اى مى شناختيم! که اين بزرگ ترين ايراد مرد محبوب استقلالى ها است ...

دفاع يک لايه و رسوخ پذير
حجازى خود در زمان بازيگرى يک دروازه بان بوده و به دليل سال ها قرار گرفتن در چارچوب دروازه قادر است محل استقرار مدافعان را به خوبى تعيين کند و به آنها شرح وظيفه بدهد و در حوزه مربيگرى نفرات دفاعى را در بهترين جناح ممکن قرار دهد.
حجازى کنار دست اش صادق ورمزيار را هم دارد که اين يکى هم از علم کافى در اين خصوص برخوردار است. ورمزيار هم سال ها در پست تخصصى دفاع به ميدان رفته است و نيک مى داند که مدافعان بايد چگونه در جاى خود قرار بگيرند.
استقلال با داشتن يک کادر فنى آگاه که خصوصاً با شيوه بازى کردن در دفاع آشنايى دارند در انزلى ۲ گل ديگر پذيرفت تا جمع گل هاى خورده اش در ۲ بازى به ۴ برسد و اين براى تيمى که رؤياى قهرمانى در سر دارد بسيار نگران کننده است.
استقلال در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبى در جذب بازيکنان دفاعى نداشت و به غير از پژمان منتظرى در زمينه جذب بازيکنان تخصصى در اين جناح اقدام ديگرى انجام نداد تا اين روزها بيش از همه به خاطر از دست دادن فرصت هايش در فصل نقل و انتقالات افسوس بخورد. استقلال درحالى مقابل حريفانش قرار مى گيرد که اعضاى خط دفاعى اش بسيار محدودند و از کمبود مهره رنج مى برند. پذيرفتن ۲ گل در هر بازى براى تيمى که براى قهرمانى عزمش را جزم کرده است بسيار نگران کننده و مخاطره انگيز است.
خط دفاع استقلال در پوشش منطقه اى با ايراداتى روبرو است، کندى در حرکت بازيکنان و عدم چالاکى لازم هم به ايراد بزرگى در خط دفاعى استقلال تبديل شده و مهم ترين اشکال مدافعان استقلال اين است که بيش از آنکه به اجراى وظايف خود در خط دفاعى گرايش داشته باشند دوست دارند در قالب گلزنى خود را مطرح کنند و اين خصيصه اى است که حتى پژمان منتظرى را هم دربر مى گيرد و او به رغم قرار گرفتن در آخرين نقطه خط دفاعى اما در حساس ترين دقايق بازى خط دفاعى را رها مى کند تا در کارهاى هجومى حضور داشته باشد.
استقلال تا اينجاى کار ضعيف ترين خط دفاع را در اختيار دارد و اين ضعف استقلال را به قهرمانى منتهى نخواهد کرد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 2 ماه پيش

رحمان رضايى:

مسؤولان ليورنو
مى خواهند بمانم

ايران ورزشى ـ رحمان رضايى پيش از ديدار هفته اول ليورنو با يوونتوس، ضمن رد اخبارى مبنى بر پيوستن اش به تيم فوتبال استقلال تهران مى گويد: اين موضوع را از شما مى شنوم زيرا تا به امروز پيشنهادى از تيم هاى ايرانى نداشته ام.
در حال حاضر قصد ندارم براى ادامه فوتبالم به ايران باز گردم، شايد اين اتفاق در سال هاى آينده رخ دهد ولى امروز تنها به بازى در فوتبال اروپا فکر مى کنم.
وى با اشاره به رد پيشنهاد يکى از تيم هاى اسپانيايى ادامه مى دهد: اين تيم از لحاظ فنى و مالى در حد ليورنو بود به همين دليل به آنها جواب منفى دادم.
رضايى درخصوص مشخص شدن تيم فصل آينده اش مى گويد: هنوز تصميم نهايى ام را در اين خصوص نگرفته ام زيرا تا پايان فصل نقل و انتقالات که ۲۹ آگوست است فرصت دارم به تيم ديگرى بروم يا قراردادم را با اين تيم تمديد کنم.
در اين مدت باشگاه ليورنو بارها از من خواسته است تا قراردادم را به مدت ۲ سال تمديد کنم. حتى آنها براى اين کار به تعدادى از باشگاه هايى که براى به خدمت گرفتنم پيشنهاداتى را مطرح کرده بودند، جواب منفى دادند. آن طور که معلوم است آنها مى خواهند کارى کنند تا به تيم ديگرى نروم و ۲ فصل ديگر در ليوورنو بمانم.
Image
رضايى درباره تيم استقلال که با هدايت حجازى در مسابقات ليگ برتر شرکت کرده است توضيح مى دهد: حجازى چند سال از استقلال دور بوده است و امسال وظيفه سنگينى بر عهده دارد. وى مى تواند اين تيم را به خوبى اداره کند تا در نهايت با استقلال مجدداً عنوان قهرمانى رقابت هاى ليگ برتر را به دست آورد.
وى درخصوص مربيگرى ناصر حجازى ادامه مى دهد: حجازى مطمئناً يکى از بهترين مربيان ايران است و اميدوارم استقلال تهران با اين مربى بتواند قدرت گذشته خود را به دست آورد.
رضايى با اظهار تأسف از مصدوميت نکونام مى گويد: از اين موضوع خيلى ناراحت شدم زيرا نکونام يکى از بهترين بازيکنان ايران است. آرزو مى کنم جواد با انجام مراحل درمانى هر چه زودتر به شرايط ايده آل بازگردد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 2 ماه پيش

استقلال، تيمى که يک ليدر مى خواهد!

ايران ورزشى - گل دقيقه ۲+۹۰ هادى تأمينى، تمام معادلات صدر جدول را بر هم زد تا استقلال به عنوان بازنده به تهران بازگردد و يک روز بعد بابت پيروزى پرسپوليس در ورزشگاه آزادى حسرت بخورد؛ اما استقلال چرا باخت؟
شايد اين مهم ترين سؤال هفته باشد؛ استقلال باخت چون بازيکنان اين تيم خشونت رفتارى نداشتند و مقابل هافبک هاى جنگجوى ملوان کم آوردند. استقلال براى پيروز شدن در انزلى، ليدر پيروزى نداشت و هيچ بازيکنى را در ترکيب استقلال با چنين خصوصياتى مشاهده نکرديم.
استقلال باخت چون بازيکنان تازه وارد اين تيم هنوز به بلوغ کامل براى هدايت تيم بزرگ استقلال نرسيده اند و بازيکنان پيشکسوت اين تيم نظير صادقى، قربانى، طالب لو و... هم ويژگى هاى يک ليدر را نداشتند و از همين رو استقلال به سادگى بازى را باخت و به اصطلاح به رگ غيرت هيچ کس برنخورد؛ چون هيچ کس خودش را مسؤول نمى دانست.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:19
 1 سال و 2 ماه پيش

براى بازى روز جمعه

حجازى: مجيدى را به هر قيمتى مى خواهم

Image

ايران ورزشى - تمرينات ديروز استقلالى ها جدى تر از گذشته بود. همه آنها سايه باخت را بالاى سر خود ديده و قصد دارند خيلى زود از اين مشکل رها شوند، به ويژه اينکه سرخ ها روز جمعه با يک بازى جاندار حريف شمالى را مقهور قدرت خود کردند. شايد به همين دليل بود که حجازى به طور اختصاصى با مدافعان کار کرده و وقت زيادى را با آنها طى کرد بلکه بتواند آنها را به نقطه جوش (هماهنگى) برساند. گذشته از اين مسأله تمايل حجازى به استفاده از فرهاد مجيدى بود. او خطاب به دکتر بهمنى بدنساز و نوروزى فيزيوتراپ تيم گفت: »فرهاد را براى روز جمعه مى خواهم. او را آماده کنيد تا بلکه بتوانم در دقايق اوليه (يک نيمه) از او استفاده کنم.« اين در حالى است که حجازى هفته گذشته اعلام کرد مجيدى براى بازى ۵ ماه نياز به تمرين دارد. در هر حال او با توجه به محبوبيت فرهاد نزد سکوها قصد دارد برگ برنده خود مقابل مس را رو کند. شايد هم اين يک بلوف باشد براى گمراه کردن فرهاد کاظمى.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:19
 1 سال و 2 ماه پيش

در تمرين عصر ديروز استقلال

جلسه حجازى و حاجيلو دور از چشم همه

ايران ورزشى ـ تمرين تيم فوتبال استقلال عصر ديروز در شرايطى برگزار شد که هواداران اين تيم به دليل شکست برابر ملوان بيش از ۴۰ دقيقه سکوت اختيار کردند.
اين تمرين که زير نظر مستقيم ناصر حجازى و در زمين شماره ۲ شيرودى برگزار شد به دويدن دور زمين، بدنسازى و کار باتوپ و انجام کارهاى تاکتيکى اختصاص داشت و بازيکنان خواسته هاى کادر فنى را در زمين پياده کردند. دقايق پايانى تمرين استقلال هم به کارهاى سرعتى، عبور از موانع و فوتبال درون تيمى اختصاص داشت.
ناصر حجازى سرمربى و اصغرحاجيلو سرپرست تيم فوتبال استقلال قبل از شروع تمرين حدود ۲۰ دقيقه پشت درخت هاى زمين شماره دو و دور از چشم خبرنگاران به گفت وگو با يکديگر پرداختند.
برخى بازيکنان استقلال از جمله على عليزاده و حميد شفيعى ديرتر از ساير بازيکنان خود را به محل تمرينات رساندند.
عليرضا منصوريان و سان جان دو بازيکن مصدوم استقلال به طور اختصاصى زير نظر فيزيوتراپ اين تيم به تمرين پرداختند. گفته مى شود منصوريان به ديدار مقابل مس نخواهد رسيد و از هفته چهارم بازى خواهد کرد.
البته امين نوروزى در مورد وضعيت منصوريان مى گويد: تمرينات اختصاصى او تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت و پس از انجام تست نهايى وضعيت او مشخص خواهد شد.
هواداران تيم فوتبال استقلال که از شکست اين تيم برابر ملوان ناراحت و دلگير بودند بيش از ۴۰ دقيقه بدون تشويق کردن بازيکنان تنها سکوت اختيار کردند اما پس از اين مدت به تشويق آبى پوشان پرداختند.
محمدخرمگاه مدافع پيشين تيم فوتبال استقلال نيز در زمين شماره دو حضور داشت و تمرين آبى پوشان را از نزديک تماشا کرد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:20
 1 سال و 2 ماه پيش

در دو بازى سه پاس گل دادم

نوازى: حجازى بايد
به خودم مى گفت

Image

ايران ورزشى - باخت استقلال به ملوان بيشتر متوجه خط دفاع شد، خيلى ها معتقد هستند که آبى پوشان از ناحيه راست دفاعى بيشتر متوجه حمله مى شوند و ضعف بازيکن شماره ۷ در برگشت ها باعث مى شود تا آنها ضربه پذير باشند. حجازى هم در مصاحبه پس از بازى به نوع بازى نوازى معترض بود که او حرف گوش نکرده و...
«من در حال حاضر بازيکن استقلال و شاگرد ناصر خان هستم و هيچ حرفى براى گفتن ندارم، اگر ايشان به بازى من انتقاد دارد حتماً ضعيف بازى کرده و بايد بيشتر تمرين کنم.»
نوازى در دفاع از خود مى گويد: «من در ۲ بازى ۳ پاس گل داده ام و فکر مى کنم که مؤثر بوده ام و بهتر بود که ناصر خان اگر انتقادى داشت به خود من مى گفت اما او تا به امروز چيزى به من نگفته. نمى دانم چه کار بايد بکنم. ۳ تا پاس گل آمار بدى است؟»
مدافع راست استقلال درباره تغيير سيستم و روش دفاعى جديد گفت: «من بازيکن هستم و هيچ دخالتى در اين کارها ندارم. اين مربيان هستند که بايد بهترين و مؤثرترين روش را انتخاب کنند. من در هر پستى که باشم تفاوتى ندارد، تا سر حد جان دويده و سعى مى کنم که در اختيار تيم باشم به ويژه حالا که مسؤوليت سرگروهى تيم با من است احساس مسؤوليت بيشترى مى کنم.»
نوازى درباره باخت به ملوان مى گويد: «يکسرى ناهماهنگى ها داشتيم که مختص به فرد نيست. در اوايل ليگ و شروع بازيها اين مسائل وجود دارد. ما چند بازيکن جوان و جديد گرفته ايم که بايد به هماهنگى کامل برسيم و به هواداران قول مى دهم که بازى به بازى بهتر شده و اين مشکلات برطرف مى شود. هنوز ۲ بازى از ليگ گذشته و براى قضاوت زود است. در چنين ليگى تا روز آخر بايد جنگيد و ما با باخت به ملوان هوشيار شديم که ديگر نبايد به اين راحتى امتياز از دست بدهيم.»

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آخرين خبر ها از باشگاه پرسپوليس/تاپيک تيم پرسپوليس
1
پاسخها: 77 بیننده: 2326 نویسنده: ice.plus
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا حضرت محمد (ص) آخرين پيامبر است؟
1
پاسخها: 262 بیننده: 6446 نویسنده: