صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:13
 1 سال و 4 ماه پيش

در اين تاپيک هواداراي قرمز مي تونند هرچي مي خواهند به تيم مقابل بگند Mr. Green
در ضمن اخبار تيم قرمز هم در اين تاپيک قرار ميگيره
از آبي ها هم خواهش ميکنم نياند به اين تاپيک و اگر مياند کري نخونند و فقط خبر ها رو بخونند و مخالفتي با طرفداران قرمز نکنند

اين مطلب آخرين بار توسط ice.plus در يکشنبه 04 شهريور 1386، ساعت 14:39 ، و در مجموع 7 بار ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:15
 1 سال و 4 ماه پيش

انصاری فرد رسما استعفا داد: پرسپولیس را به خدا و هواداران می سپارم!
محمدحسن انصاری فرد درپی ایجاد تغییرات در هیأت مدیره با ارسال نامه ای به علی سعیدلو کناره گیری خود را از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس اعلام داشت به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس متن کامل نامه کوتاه و گویای محمدحسن انصاری فرد به شرح ذیل می باشد :

بسمه تعالی
ریاست محترم هیأت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس
جناب آقای دکتر علی سعیدلو

با سلام واحترام
بدون مقدمه وبعداز گذشت هفده ماه از فعالیت اینجانب به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی ، ورزشی پرسپولیس امروز هشتم اردیبهشت ماه برای همیشه در ذهن من باقی خواهد ماند، زمانی که می بایست بنا به دلایل مختلف که هیچ کدام آنها ریشه در عملکرد بنده واعضاء محترم هیأت مدیره ندارد این امانت را به دوراز هرگونه هیاهو وبخاطر مصالح جامعه وبرای حفظ آرامش پرسپولیس تحویل داده تا این تیم پرطرفدار در آستانه بازی نیمه نهایی رقابتهای جام حذفی باشگاههای کشور بیش از این متضرر نشود.
بعداز هفده ماه تلاش عاشقانه و شبانه روزی وبه حکم تقدیر الهی وبا آرزوی سربلندی وموفقیت تیم محبوبم ، پرسپولیس را به خدا و هواداران می سپارم .
ضمن سپاس از رئیس جمهور محترم، قدردانی از حمایتهای ریاست محترم سازمان تربیت بدنی وهمدلی وانسجام به یاد ماندنی اعضاء هیأت مدیره وباتشکر خالصانه از رسانه های گروهی و همه اعضاء خانواده بزرگ پرسپولیس که طی این مدت بنده را در این مسئولیت خطیر همیاری وهمراهی کردند بدینوسیله کناره گیری خودرا قبل از شروع فعالیت هیأت مدیره جدید ودر شرایطی که باشگاه پرسپولیس نسبت به هفده ماه گذشته متحول شده و دوران گذر از بحران را طی کرده است اعلام داشته وبا هواداران عزیز، پیشکسوتان، کادرفنی و بازیکنان تیم فوتبال و کارکنان باشگاه پرسپولیس نیز خداحافظی می کنم، به امید آنکه اگر به هر دلیل آنها را با تصمیمات خود رنجانده ام بنده را به بزرگی خود بخشیده وهیچگاه ما را از دعای خیر خود محروم نساخته وهمچون گذشته با حمایتهای بی دریغ خود مانع از تضعیف محبوب ترین وپر طرفدارترین تیم فوتبال آسیا در طوفان حوادث شوند .

التماس دعا فرزندکوچک خانواده بزرگ پرسپولیس

محمد حسن انصاری فرد

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:16
 1 سال و 4 ماه پيش

پيش از برکناري توسط اعضاء هيئت مديره؛
Image
محمد حسن انصاري فرد استعفاء داد خبرگزاري فوتبال ايران - همانطور که قابل پيش بيني بود قبل از آنکه اعضاء تازه وارد هيئت مديره پرسپوليس مديرعامل جوان اين باشگاه را کنار بگذارند محمد حسن انصاري فرد رسما از سمت خودش استعفاء داد.
وي پيش از استعفاء در اردوي تيم حاضر شد تا از دنيزلي و بازيکنان تيم خداحافظي کند. انصاري فرد در اين ملاقات خطاب به بازيکنان از آنها عذرخواهي کرد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال وي در اين ديدار تصريح کرد: دوست داشتم با هم همکاري خوبي داشته باشيم و نمي خواستم در اين شرايط تيم را تنها بگذارم اما چاره ديگري نداشتم.
همچنين مديرعامل باشگاه پرسپوليس روز يکشنبه براي خداحافظي از کارمندان به باشگاه پرسپوليس خواهد رفت.
انصاري فرد مي خواست روز پنج شنبه استعفاء بدهد اما سعيدلو با کناره گيري وي مخالفت کرده بود. متن کامل نامه استعفاء محمدحسن انصاري فرد که خطاب به رئيس هيئت مديره باشگاه نوشته شده به شرح ذيل مي باشد:

بسمه تعالي

رياست محترم هيأت مديره باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس
جناب آقاي دکتر علي سعيدلو

با سلام واحترام
بدون مقدمه وبعداز گذشت هفده ماه از فعاليت اينجانب به عنوان مديرعامل باشگاه فرهنگي ، ورزشي پرسپوليس امروز هشتم ارديبهشت ماه براي هميشه در ذهن من باقي خواهد ماند، زماني که مي بايست بنا به دلايل مختلف که هيچ کدام آنها ريشه در عملکرد بنده واعضاء محترم هيأت مديره ندارد اين امانت را به دوراز هرگونه هياهو وبخاطر مصالح جامعه وبراي حفظ آرامش پرسپوليس تحويل داده تا اين تيم پرطرفدار در آستانه بازي نيمه نهايي رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي کشور بيش از اين متضرر نشود.
بعداز هفده ماه تلاش عاشقانه و شبانه روزي وبه حکم تقدير الهي وبا آرزوي سربلندي وموفقيت تيم محبوبم ، پرسپوليس را به خدا و هواداران مي سپارم .
ضمن سپاس از رئيس جمهور محترم، قدرداني از حمايتهاي رياست محترم سازمان تربيت بدني وهمدلي وانسجام به ياد ماندني اعضاء هيأت مديره وباتشکر خالصانه از رسانه هاي گروهي و همه اعضاء خانواده بزرگ پرسپوليس که طي اين مدت بنده را در اين مسئوليت خطير همياري وهمراهي کردند بدينوسيله کناره گيري خودرا قبل از شروع فعاليت هيأت مديره جديد ودر شرايطي که باشگاه پرسپوليس نسبت به هفده ماه گذشته متحول شده و دوران گذر از بحران را طي کرده است اعلام داشته وبا هواداران عزيز، پيشکسوتان، کادرفني و بازيکنان تيم فوتبال و کارکنان باشگاه پرسپوليس نيز خداحافظي مي کنم، به اميد آنکه اگر به هر دليل آنها را با تصميمات خود رنجانده ام بنده را به بزرگي خود بخشيده وهيچگاه ما را از دعاي خير خود محروم نساخته وهمچون گذشته با حمايتهاي بي دريغ خود مانع از تضعيف محبوب ترين وپر طرفدارترين تيم فوتبال آسيا در طوفان حوادث شوند .

التماس دعا فرزندکوچک خانواده بزرگ پرسپوليس
محمد حسن انصاري فرد

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:17
 1 سال و 4 ماه پيش

انصاري‌فرد از باشگاه پيروزي رفتImage
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيروزي تهران به دنبال بيش از يك سال فعاليت مداوم استعفا كرد و از اين باشگاه رفت.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در پي تشكيل جلسه عصر پنج‌شنبه گذشته هيئت مديره جديد باشگاه پيروزي تهران، محمد حسن انصاري‌فرد ضمن تقديم استعفا‌نامه خود از سمت مديرعاملي باشگاه استعفا كرد كه اين استعفا مورد پذيرش هيئت مديره جديد اين باشگاه قرار گرفت.
قرار است مراسم توديع محمدحسن انصاري‌فرد ساعت 12 ظهر يكشنبه در محل اين باشگاه برگزار شود.
به نقل از سايت رسمي باشگاه پيروزي تهران، انتصاري فرد درپي ايجاد تغييرات در هيأت مديره با ارسال نامه‌اي به علي سعيدلو كناره گيري خود را از مديرعاملي باشگاه پرسپوليس اعلام داشت.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:18
 1 سال و 4 ماه پيش

در پی کناره گیری از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس؛
انصاریفرد با بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس خداحافظی کرد

Image
محمدحسن انصاریفرد مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس برای خداحافظی با کادر فنی و بازیکنان این تیم به هتل المپیک رفت.به گزارش خبرنگارمهر، محمدحسن انصاریفرد بعد از اعلام خبرکناره گیری اش ازمدیرعاملی باشگاه پرسپولیس برای خداحافظی با بازیکنان و مربیان تیم فوتبال راهی هتل المپیک شد.
وی درپی تغییر و تحولات درهیات مدیره ظهر روز پنجشنبه قصد داشت کناره گیری اش ازمدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را با ارسال نامه ای به دکترعلی سعیدلو اعلام کند که این خبربا درخواست رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس منتشرنشد.
انصاری فرد بعد از اعلام خبرکناره گیری اش به منظورخداحافظی با بازیکنان ومربیان تیم پرسپولیس راهی هتل المپیک محل برپایی اردوی شبانه روزی سرخ پوشان شد.
انصاریفرد به اعضای تیم گفت: از زحمات تک تک شما بی نهایت سپاسگذارم و امیدوارم دربازی های آینده بتوانید با قهرمانی در جام حذفی وکسب بهترین نتایج درچهار بازی باقی مانده لیگ به ناکامی های چندین ساله پرسپولیس پایان داده ودل هوادران را شاد کنید .
وی همچنین از آنها به این دلیل که درچنین مقطعی کناره گیری اش را اعلام کرده عذرخواهی کرد و افزود: بنا به دلایل متعدد تصمیم گرفتم امروزخبر کناره گیری ام را اعلام کنم ، هرچند که قراربود روزپنجشنبه چنین تصمیمی به اطلاع شما و مردم برسد.
انصاریفرد همچنین به بازیکنان قول داد درصورت پیروزی برابرصباباتری به هریک ازبازیکنان تیم مبلغ 200 هزارتومان پاداش داده شود.
مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس روزیکشنبه برای خداحافظی با کارکنان این باشگاه به ساختمان باشگاه پرسپولیس خواهد رفت.

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4994
اعتبار کسب شده: 9586
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:26
 1 سال و 4 ماه پيش

کنار گذاشتن انصاري فرد، حماقت محضه! اين هم از اثرات دخالت سياسيها در ورزش! Brick wall

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:02
 1 سال و 4 ماه پيش

احسان نوشته بود:
کنار گذاشتن انصاري فرد، حماقت محضه! اين هم از اثرات دخالت سياسيها در ورزش! Brick wall

دقيقا.پرونده انصاري فرد مشخصه و نياز به طرفداري نداره.تيم رو با 6 ميليارد بدهي که مربوط به او نبوده تحويل گرفت و به جايي رسونده که الان بهترين و قشنگترين فوتبال ايران رو بازي ميکنه.اما چرا بايد انصاري فرد که منشا تمام اين اتفاقات بوده بره و دوباره کاشاني و مدير عامل پيکان که در عرض چهار ماه پيکان رو به دسته يک فرستاد بيان پرسوليس!!! Brick wall Brick wall Brick wall

ice.plus اين هم همون مافياي پرسپوليسه که ميخواد فقط پرسپوليس قهرمان بشه؟؟؟؟

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 4 ماه پيش

s.m.s نوشته بود:
احسان نوشته بود:

بابا من اونو گذاشتم استقلاليا دلشون خنک بشه در ضمن براي اين بود که يکي سوتي بده
اگه شما طرفدار پرسپوليس هستي پس چرا رفتي تو تاپيک استقلال؟ Mr. Green

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:26
 1 سال و 4 ماه پيش

ice.plus نوشته بود:
s.m.s نوشته بود:
احسان نوشته بود:

گفتي پست نزنيد نگفتي نخونيد که.بعدشم ناسلامتي مدير تالار بعد از عبود منم ديگه!! Embarassed Embarassed

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 14:48
 1 سال و 4 ماه پيش

s.m.s نوشته بود:
ice.plus نوشته بود:
s.m.s نوشته بود:
احسان نوشته بود:

گفتي پست نزنيد نگفتي نخونيد که.بعدشم ناسلامتي مدير تالار بعد از عبود منم ديگه!! Embarassed Embarassed

خب شما اگه خونديد هم نبايد ازش در پستي که يه جاي ديگه ميزنيد استفاده کنيد
اگر بخوايم فکر کنيم مي بينيم يک پرسپوليسي مياد تو اين تاپيک ميبينه شما نوشتيد آيا مافياي پرسپوليس اينه؟
اونوقت به خودش ميگه حتما اين پست در تاپيک تيم استخلال زده شده
ميره اونجا و هرچي از دهنش در اومد مي گه مخصوصا اگه مثل من 2 آتيشه باشه

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 14:27
 1 سال و 4 ماه پيش

محمدحسن انصاري‌فرد احتمالا با تاييد اكثريت هيات مديره بار ديگر به عنوان مديرعامل پرسپوليس فعاليت خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هيات مديره باشگاه پرسپوليس كه قرار است امشب نشست هفتگي خود را براي بررسي شرايط مديريتي اين باشگاه برگزار كند، با توجه به شرايط موجود و نگراني‌هاي ايجاد شده در مورد بررسي آينده به احتمال فراوان با استعفاي محمدحسن انصاري‌فرد مخالفت كرد و وي مجددا فعاليتش را به عنوان مديرعامل پيگيري خواهد كرد.

طي روزهاي اخير و پس از استعفاي رسمي محمدحسن انصاري‌فرد رايزني‌ها و مذاكرات مختلفي در اين زمينه انجام شده است كه بي‌تاثير در نتيجه‌ي نشست هيات مديره نخواهد بود.

پرويز سروري عضو هيات مديره‌ي پرسپوليس در گفت‌وگو با ايسنا كه حاضر نشد اين خبر را تكذيب يا تاييد كند گفت:« بايد منتظر جلسه‌ي امشب بود. همه چيز پس از اين نشست مشخص خواهد شد.»

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:17
 1 سال و 4 ماه پيش

جلسه امشب هیات مدیره باشگاه پرسپولیس لغو شد
تهران- خبرگزاري كار ايران

نشست امشب هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران لغو شد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران ، ايلنا، در حالي كه قرار بود نشست اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس از ساعت 20 امشب در دفتر علي سعيدلو، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس برگزار شود، اين نشست لغو شد.
بر اساس اين گزارش، غيب سعيدلو را دليل اصلي برگزار نشدن اين نشست عنوان كرده‌‏اند.
اين در حالي است كه گفته مي شود حمايت قاطع هواداران پرسپوليس از انصاري فرد، برگزاري اين نشست را تحت تاثير قرار داده و احتمال مي رود با استعفاي انصاري فرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس مخالفت شود.
بر اساس اين گزارش، قرار است نخستين نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس با حضور سه عضو جديد تا پايان هفته جاري برگزار شود.

جلسه اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به دلایل نامعلومی لغو شد .
به گزارش خبرنگار مهر، جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس که قراربود ساعت 20 امشب برگزارشود لغو و به زمان دیگری موکول شد .

درجلسه امشب قراربود علاوه بر بررسی استعفای محمد حسن انصاریفرد، در خصوص تعیین مدیرعامل جدید باشگاه تصمیم گیری شود .

گفته می شود غیبت یکی از اعضای بلند پایه باشگاه علت لغوجلسه امشب بوده است . هنوز زمان جدیدی برای برگزاری جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مشخص نشده است .

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 23:19
 1 سال و 4 ماه پيش

پروين به فوتبال بازگشت با خريد امتياز باشگاه اکباتان؛

خبرگزاري فوتبال ايران – همانطور که انتظار مي رفت بالاخره پروين امتياز يک تيم دسته اولي را خريداري کرد و با تيم تازه اي در رقابت هاي فوتبال حاضر مي شود . علي پروين با خريد امتياز باشگاه اکباتان تهران به دنياي فوتبال بازمي گردد.
به گزارش خبرگزاري فوتبال در پي توافق علي پروين با مسئولان باشگاه اکباتان ، امتياز اين باشگاه با مبلغ 800 ميليون تومان به پروين واگذار شد و عصر روز دوشنبه انتقال رسمي امتياز در هيئت فوتبال استان تهران صورت مي گيرد.

به خاطر مردم برگشتم/ فقط مدیریت می کنم / اکباتان را به لیگ برتر می آورم
رئیس باشگاه اکباتان گفت: فقط به خاطر مردم و طرفدارانم به فوتبال برگشتم و می خواهم با حضورم خیلی چیزها را ثابت کنم.علی پروین رئیس و صاحب امتیاز باشگاه اکباتان که پس ازخرید امتیاز این باشگاه با خبرنگارمهر گفتگو می کرد با بیان این مطلب افزود: امروزکارخرید و ثبت باشگاه اکباتان را به اتفاق تعدادی از دوستانم به پایان رساندیم و ازاین پس باشگاه اکباتان به طوررسمی درفوتبال کشورو مسابقات لیگ دسته اول فعالیت خواهد کرد. اما قصد داریم در آینده ای نزدیک نام این تیم را عوض کنم.
وی افزود: برنامه های زیادی برای تیم فوتبال باشگاه اکباتان مد نظر دارم که ظرف چند روز آینده طی جلسه ای مطبوعاتی این برنامه ها را اعلام خواهم کرد.
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس درخصوص جذب بازیکنان جدید این تیم گفت: قصد دارم ازبازیکنان باتجربه ومطرح لیگ برتر درتیم اکباتان استفاده کنم تا تیم قدرتمندی را درمسابقات سال آینده شرکت دهم.
پروین درخصوص کادرفنی تیم فوتبال اکباتان اظهارداشت: چند مربی داخلی وخارجی را مد نظر دارم ولی هنوز درخصوص فرد خاصی تصمیم گیری نکرده ام و قصد دارم بهترین انتخاب را در این زمینه داشته باشم. در مورد بازیکنان هم باید بگویم بازیکنانی را به خدمت خواهیم گرفت که آزاد باشند و به هیچ وجه به فکر گرفتن اجباری بازیکنان تیم های دیگر نیستیم.
وی با بیان اینکه به هیچ وجه قصد مربیگری و حضور روی نیمکت تیم اکباتان را ندارم گفت: پرداختن به کارمربیگری دیگر در حوصله سن وسال من نیست و قصد دارم درباشگاه اکباتان تنها به مدیریت بپردازم و کارهای اجرایی را به جوانترها واگذارکنم.
سرمربی پیشین تیم ملی درخصوص مبلغ خرید امتیازباشگاه اکباتان گفت: برای خرید امتیازاین باشگاه مبلغ سنگینی پرداخت شده که برخی از دوستان نزدیکم در این راه به من کمک کردند. اکباتان یک باشگاه کاملا خصوصی است و با هزینه شخصی اداره خواهد شد و هیچگونه وابستگی مالی ندارد .

پروین تاکید کرد: البته سرمایه اصلی این باشگاه مردم و طرفداران هستند ومطمئنم با پشتوانه قوی آنها می توانیم به موفقیت های بزرگی در آینده ای نزدیک دست یابیم.
پروین درپایان گفت: هدف ما درسال آینده قهرمانی جام حذفی و صعود به لیگ برترخواهد بود و تمام برنامه ریزی های ما دراین جهت انجام خواهد شد و امیدوارم بتوانم با تجربیاتی که درفوتبال کشورمان دارم، تیمی منسجم وقدرتمند درفوتبال کشور سازماندهی کنم وباشگاهداری واقعی را به همه نشان دهم .

تغيير نام تيم اكباتان به استيل آذين به هيات تهران اعلام نشده است

يك مسوول در هيات فوتبال استان تهران گفت:تغييرنام تيم‌فوتبال اكباتان به استيل آذين به اين هيات اعلام نشده است.
علي پروين سرمربي‌اسبق تيم ملي‌وباشگاه پيروزي تهران صبح امروز مذاكرات نهايي خود را با مسئولان باشگاه اكباتان انجام داد و پس از توافق با انان امتياز اين باشگاه را به قيمت هشت ميليارد ريال خريد.
اين مسوول روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا افزود : فروش و تغيير نام تيم فوتبال اكباتان كه مجوز حضور در رقابتهاي ليگ يك باشگاههاي كشور را دارد، بايد به اين هيات اعلام شود.
مراسم خريدوانتقال امتيازتيم اكباتان امروز در مراسمي با حضور مسئولان اين باشگاه وعلي پروين وچند تن ازپيشكسوتان فوتبال در تهران برگزارشد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 20:49
 1 سال و 4 ماه پيش

بازگشت انصاری فرد به پرسپولیس
ایرنا- محمدحسن انصاريفرد" روز سه‌شنبه با حضور در باشگاه پرسپوليس، فعاليت هاي خود را پي گرفت.

انصاري‌فرد شنبه‌شب گذشته در پي تغيير و تحولات در هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران از سمت مديرعاملي اين باشگاه كناره‌گيري كرد.

يكي ازمنابع آگاه در باشگاه پرسپوليس عصر سه‌شنبه به خبرنگار ايرنا گفت : انصاري‌فرد امروز در اين باشگاه حضور يافت و برنامه‌هاي روزانه خود را پي گرفت .

شنيده‌ها حاكي از آن است كه انصاري فرد به‌زودي به باشگاه پرسپوليس تهران باز خواهد گشت

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 1:38
 1 سال و 4 ماه پيش

استعفاي كاشاني و بيادي در جهت حمايت ازمديرعاملي انصاري‌فرد
كاشاني: مخالف استعفاي انصاري‌فرد هستيم

حبيب كاشاني و حسن بيادي دو عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس از سمت خود استعفا كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين دو عضو هيات مديره پرسپوليس در اعتراض به تشكيل نشدن جلسات هيات مديره‌ي باشگاه و در حمايت از انصاري فرد از سمت خود كناره‌گيري كردند.

كاشاني و بيادي اعلام كردند كه پس از گذشت نزديك به سه ماه از صدور حكم عضويت آنها در هيات مديره‌ي باشگاه پرسپوليس و عدم برگزاري هيچ جلسه هيات مديره‌اي و در جهت حمايت قاطع از مدير عاملي انصاري‌فر استعفا كرده‌اند.

حبيب كاشاني به خبرنگار ايسنا گفت: حضور ما در هيات مديره باشگاه با دعوت رييس سازمان تربيت بدني و براي كمك و استفاده از تمام پتانسيل‌هاي موجود در شهر براي حمايت از باشگاه محبوب و پرطرفدار پايتخت بوده است. لذا با توجه به اين كه ظاهرا دوستان به دليل مشغله‌ي كاري زياد فرصت برگزاري يك جلسه در هر پانزده روز يك بار را ندارند و همچنين به دليل شرايط حساس پرسپوليس در جام حذفي و ليگ برتر و اين كه زمان براي برنامه‌ريزي باشگاه براي فصل آينده از دست نرود بهتر ديديم كه نباشيم.

خزانه‌دار شوراي شهر ادامه داد: ما به عنوان دوستدار پرسپوليس چه حكم داشته و يا نداشته باشيم همه امكانات و توانايي‌هاي خود را در جهت اقتدار و بزرگي اين تيم به كار مي‌گيريم و كماكان در خدمت استقلال و پرسپوليس هستيم و در جهت شاد كردن دل هواداران تلاش مي‌كنيم.

كاشاني با تاكيد دوباره بر اين كه استعفاي انصاري‌فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس بايد در هيات مديره بررسي شود به ايسنا گفت: ما مخالف استعفاي انصاري‌فرد هستيم و او بايد با قدرت به كارش برگردد و هيات مديره از او حمايت مي‌كن

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدید