صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1219
اعتبار کسب شده: 6020
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 07 تير 1386، ساعت 3:30
 1 سال و 4 ماه پيش

بر اساس اعلام مدير عامل باشگاه پرسپوليس
قطبي سرمربي و استيلي مربي پرسپوليس شدند
خبرگزاري فارس: مديرعامل جديد باشگاه پرسپوليس طي حکمي افشين قطبي را به عنوان سرمربي و حميد استيلي را به عنوان مربي فصل آينده تيم فوتبال پرسپوليس معرفي کرد.

مطالب بيشتر =>

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 13:09
 1 سال و 4 ماه پيش

قطبي مورد تأييد هشت مربي بزرگ فوتبال دنيا

افشين قطبي، متولد 19 بهمن 1343(8 فوريه 1964) است و تا سال 1357 در ايران زندگي کرده است. قطبي از سال 1360 تا سال 1370 در باشگاههاي آليتاليا، آتوباهن، ولي ايگلز و فلايرز آمريکا بازي کرده و بعد از آن تا سال 1376 در دانشگاه لس آنجلس بازيکن بوده و در همين زمان، صاحب مدرک مربيگري حرفه اي درجه A شده است. او از دانشگاه لس آنجلس صاحب مدرک مهندسي الکترونيک شده است.

نبوغ و دانش او باعث شد که از سال 1997، زماني که 33 ساله بود توسط استيو سمپسون براي همکاري به کادر فني تيم ملي آمريکا دعوت شود.

در جام جهاني 1998 عضو کادر فني تيم ملي آمريکا بود اما از اواخر قرن گذشته، همکاري او با مربياني مثل گاس هيدينک، پيم وربيک، ديک آدوکات و کو آدريانس آغاز کرد.

با تيم ملي کره جنوبي در جام کنفدراسيونها، جام طلايي و جام جهاني 2002 ه عنوان آناليزور و دستيار گاس هيدينک فعاليت داشت و سپس به عنوان آناليزور و مشاور با وربيک و آدوکات ، 2 مربي کره اي ديگر همکاري کرد. قطبي سابق فعاليت در باشگاههاي سامسونگ کره و گالکسي لس آنجلس را نيز دارد. در گالکسي ، دستيار سمپسون بوده و تا همين اواخر ضمن حضور در کادر فني تيم ملي کره جنوبي در اين باشگاه آمريکايي دستيار بوده است.

مسئولان تيم پيروزي براي آشنايي کامل با او از نفراتي مثل گاس هيدينک(سرمربي سابق تيم ملي کره)، بوره ميلو تينوويچ(سرمربي سابق تيم ملي چين)، پيم وربيک ، کو آدريانس، استيو سمپسون، دکتر چونگ(رئيس KFA و نايب رئيس فيفا)، دکتر لي( رئيس کميته فني KFA ) و ديک آدوکات مشاوره گرفته اند.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 13:10
 1 سال و 4 ماه پيش

Imageمرزبان، از ليورپول و ميلان تا باشگاه پيروزي

عليرضا مرزبان که رسماً به کادر فني تيم پيروزي تهران پيوسته است، 49 ساله و بازيکن سابق تيم بانک ملي تهران و تيم ملي فوتبال جوانان کشورمان بوده است. او بالاترين مدرک بين المللي فوتبال
حرفه اي را دارد. عضو انجمن مدرسان فوتبال آلمان بوده و در کنگره جهاني مربيان در شهرهاي دوسلدورف، فالتز، برلين و هانوفر عضويت دارد.

عليرضا مرزبان رئيس انجمن مربيان در استان هسن آلمان بوده و در دوره طب ورزشي و پزشکي جراحي فارغ التحصيل شده است و بالاخره عضو هيئت ممتحنان در استان هسن آلمان است.

مرزبان آناليزور تمرين در تيم هاي ليورپول، ميلان ايتاليا، ماينس آلمان، يوونتوس، بورسيا منشن گلادباخ و ... بوده و در ليگ دوم آلمان سابقه مربيگري دارد اما پيش از اين سرمربي و مدير باشگاه اشبورن در ليگ سوم آلمان بوده است. او در دوره مديريت ورزش شرکت کرده ، فارغ التحصيل رشته بازاريابي از آکادمي DAA در آلمان شده و ارتباطي قوي با باشگاههاي مختلف آلمان دارد و به پنج زبان بين المللي دنيا تسلط کامل دارد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 18 تير 1386، ساعت 13:15
 1 سال و 4 ماه پيش

اينم عکس افشين قطبي فکر ميکنم اون بغليش ديک اد وکات باشه مربي هلندي تيم کره در جام جهاني
Image
Image

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 19 مرداد 1386، ساعت 15:10
 1 سال و 3 ماه پيش

افشين قطبي وارد ايران شد / مراسم استقبال کم نظير از سرمربي تيم فوتبال پيروزي

سرمربي تيم فوتبال پيروزي پنج شنبه شب در ميان جمعيت زيادي از هواداران اين تيم وارد کشور شد .

به گزارش سايت رسمي باشگاه پيروزي (پرسپوليس)، افشين قطبي در حالي وارد فرودگاه مهرآباد شد که باشگاه پيروزي مراسم استقبال جالب توجهي را براي وي ترتيب داده بود.

حبيب کاشاني، مدير عامل باشگاه پيروزي، نژاد فلاح نماينده مجلس، عضو هيئت مديره و محمود خوردبين از چهره هاي شاخص باشگاه پيروزي بودند ک در فرودگاه مهرآباد به استقبال قطبي آمده بودند .

حضور جمعيت زيادي از هواداران تيم پبروزي که از تعيقب اخبار منتشر شده از ساعت ورود قطبي به ايران اطلاع يافته و خود را به فرودگاه مهرآباد رسانده بودند از نکات جالب توجهي بود که در مراسم استقبال به چشم مي خورد.

مراسم استقبال از افشين قطبي ساعتي به طول انجاميد و پس از آن با همراهي مسئولان باشگاه پيروزي براي اسکان به هتل لاله منتقل شد.

در حاشيه مراسم استقبال :

_ افشين قطبي ساعت 22:30 پنج شنبه شب، وارد فرودگاه مهرآباد شد.

_ مراسم استقبال از افشين قطبي با اجراي سرود ملي از سوي گروه موزيک حاضر در سالن فرودگاه شروع شد.

_ منتخب تيم نونهالان پيروزي با لباس فرم در اين مراسم، حضور داشتند و يکي از بازيکنان اين تيم متني را براي خير مقدم به افشين قطبي قرائت کرد.

_محمود خوردبين، سرپرست تيم پيروزي پرچم جمهوري اسلامي ايران را به افشين قطبي هديه داد.

_ حبيب کاشاني، مدير عامل باشگاه پيروزي قابي مزين به آيه شريفه " و ان يکاد ... " را به سر مربي تيم پيروزي هديه داد.

_ به هنگام ورود افشين قطبي حبيب کاشاني با حلقه گل به استقبال وي رفت .

_ مادر افشين قطبي نيز در مراسم استقبال حضور پيدا کرده بود و با اهداي حلقه گل، از او استقبال کرد.

_ بنر خوش آمدگويي از افشين قطبي نيز از سوي باشگاه پيروزي در سالن فرودگاه نصب شده بود.

_ هواداران تيم پيروزي که از ساعت ها قبل از فرود هواپيماي حامل سرمربي اين تيم، در فرودگاه حضور پيدا کرده بودند، پس از ورود وي به فرودگاه او را به دوش گرفتند و شعارهايي را در حمايت از تيم محبوبشان و سر مربي جديد سر مي دادند.

_ افشين قطبي براي مدت کوتاهي در جمع خبرنگاران صحبت کرد.

_ جمع زيادي از خبرنگاران روزنامه ها، رسانه هاي گروهي و صدا و سيما براي تهيه گزارش از ورود افشين قطبي خود را به فرودگاه مهرآباد رسانده بودند.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 21 مرداد 1386، ساعت 1:36
 1 سال و 3 ماه پيش

افشين قطبي: به موفقيت در پرسپوليس فکر مي کنم، هم در ايران هم در آسيا

قطبي خطاب به هواداران پرسپوليس گفت:«از شبي که به ايران آمدم تا زماني که کار من در پرسپوليس پايان يابد تمام جانم را در اين تيم مي گذارم و آن را به شما مي دهم.»

به گزارش سايت رسمي باشگاه پيروزي (پرسپوليس)، حبيب کاشاني و افشين قطبي جمعه شب مهمانان برنامه ورزش از نگاه دو بودند و به تشريح برنامه هاي خود در باشگاه پيروزي پرداختند.

افشين قطبي در اين برنامه در جواب اين سوال که اگر به ايران نمي آمديد بعد از تيم ملي کره جنوبي براي مربي گري به کجا مي رفتيد گفت:«چند باشگاه از کره جنوبي خواستار حضور من در تيمشان به عنوان مربي بودند اما وقتي آقاي کاشاني به من گفتند مي خواهم بيايي و اينجا کار کني خيلي دوست داشتم که اين پيشنهاد را قبول کنم به خاطر اينکه بازيکنان ايراني برخلاف بازيکنان کره جنوبي وخيلي کشورهاي ديگر با احساس بازي مي کنند و نه رباتيک. بازيکنان ايران بسيار خوب کار مي کنند و از سطح بازي بالايي برخوردارند.»

سرمربي تيم فوتبال پيروزي در خصوص اينکه انتخاب بازيکنان از سوي حميد استيلي با هماهنگي وي بوده است يا نه تصريح کرد:«آقاي استيلي يکي از بهترين بازيکنان ايران بوده اند که در تيم ملي و تيم پرسپوليس بازي کرده اند استيلي در کنار دو مربي بزرگ براي پرسپوليس کار کرده است و اگر کسي بايد ليگ ايران را بشناسد آن شخص حميد استيلي است.

من از زماني که حميداستيلي را در دبي ديدم از او خوشم آمد، او قلب خيلي خوبي داشت. استيلي به من گفت مي خواهم با شما کار کنم و من هم به او گفتم مي خواهم از تو ياد بگيرم. فکر مي کنم اين نحوه همکاري در تيم پرسپوليس به نفع اين تيم خواهد بود چون او انساني است که مي داند پرسپوليس به چه چيز نياز دارد. من با بزرگترين مربي هاي دنيا کار کرده ام و از آنها چيزهاي زيادي ياد گرفته ام، ياد گرفته ام از هيچ چيز نترسم و فقط به موفقيت فکر کنم وقتي در سطح دنيا کاز مي کني اين چيزها طبيعي است.»

افشين قطبي درباره اينکه تماشاگران و هواداران پرسپوليس انتظار بازي هاي خوب و پيروزي در بازي ها را دارند و وظيفه سرمربي گري در اين تيم وظيفه خطيري است تصريح کرد:«اين چيزها را خوب مي دانم وخيلي هم برايم دوست داشتني هستند. من خودم همينطور هستم چون وقتي کاري را شروع مي کنم فکر نمي کنم موفق نمي شوم و فقط به موفقيت و پيروزي فکر مي کنم هر کجا که بوده ام به موفقيت فکر کرده ام و در تيم پرسپوليس هم با کمک آقاي کاشاني و استيلي، تمام بازيکنان پرسپوليس و اين تماشاچيان خوب، پرسپوليس امسال يکي از بهترين تيم هاي ايران خواهد بود. مي خواهم به هواداران اين تيم بگويم از شبي که وارد ايران شدم و تا زماني که کارم درتيم پرسپوليس پايان يابد تمام جانم را براي موفقيت اين تيم مي گذارم و انشاءا...يک جام بزرگ را براي آنها بياورم من به موفقيت در پرسپوليس فکر مي کنم هم در ايران و هم در آسيا.»

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 21 مرداد 1386، ساعت 1:43
 1 سال و 3 ماه پيش

راستي مي دونستيد باباي افشين قطبي جهرمي بوده؟؟؟
تازه بابام هم مي شناستش ميگه کلي تو ميدون مصلي ديدتش Laughing
من ديدگاه دومي رو قبول دارم و با اولي مخالفم:

اين کارنامه مردى است که سابقه سرمربيگرى در هيچ تيمى الا تيم زنان دانشگاه UCLA را ندارد
تاريخ:9/4/1386

نگاه ۱
افشين قطبى بازيکن تيم دانشگاه يو سى ال اى امريکا پس از اينکه تصميم مى گيرد به عرصه مربيگرى فوتبال قدم بگذارد با استيو سمپتون سرمربى تيم دانشگاهى اش صحبت مى کند و به عنوان دستيار او کارش را شروع مى کند. پس از جدايى سمپتون، قطبى هم از تيم دانشگاه اخراج مى شود و براى اينکه بيکار نباشد، مدرسه فوتبالى را داير مى کند. حتماً مى دانيد که در امريکا سوبسيد خوبى به مدارس فوتبال مى دهند و براى آنکه به فوتبال- که ورزش درجه چندم است- رو بياورند، امکانات خوبى را به تأسيس کنندگان مدارس فوتبال مى دهند.
بعد از ۲ سال که سمپتون از تيم دانشگاه دور است، دوباره بازمى گردد و افشين قطبى خوشحال مى شود چون دوباره مى تواند به عنوان اسيستانت در تيم دانشگاه يو سى ال اى کار کند. در همين کش و قوس، قطبى همراه با مدرسه فوتبالش سفرهايى به هلند دارد و آنجا با شخصى به نام پيم وربيک آشنا مى شود که اين ارتباط، بعدها به کمک قطبى مى آيد که در دانشگاه همچنان يک دستيار بيش نيست.
مهم ترين اتفاق در زندگى فوتبال قطبى به زمانى برمى گردد که در دانشگاه يو سى ال اى تيم فوتبال زنان را به او مى سپارند و زمانى که به کارنامه اين مربى نگاه مى کنيم، فقط و فقط در تيم زنان دانشگاه يو سى ال اى او را به عنوان سرمربى مى بينيم.
از شانس خوب قطبى، به يکباره استيو سمپتون به عنوان سرمربى تيم امريکا انتخاب مى شود و قطبى از او مى خواهد که در تيم امريکا کارى برايش فراهم کند اما سمپتون به راحتى نمى تواند و از قطبى مى خواهد که دوره مستر کوچ- کار با نرم افزار و آناليز فوتبال با کامپيوتر- را بگذراند. قطبى هم فورى اين کار را انجام مى دهد و پس از دريافت مدرک مستر کوچ، به عنوان اپراتور مستر کوچ در تيم ملى امريکا مشغول به کار مى شود، اپراتورى که فقط اپراتورى مى کند، نه آناليز!
البته قطبى در تمام اين روزها، رابطه اش را با پيم وربيک نزديک کرده و سفرهايى به هلند دارد.
باز هم از شانس او، وربيک دستيار گاس کبير در تيم ملى کره مى شود و از آنجا که وربيک را با خودش به کره مى برد، شرايط کار در کره جنوبى براى قطبى فراهم مى شود. زمانى که گاس هيدينگ از شرکت مستر کوچ استعلام مى گيرد که چه کسانى دوره مستر کوچ را گذرانده اند و ليست افرادى را که با اين نرم افزار آشنايى دارند دريافت مى کند، وربيک با شيطنت روى نام قطبى دست مى گذارد و مردى که فقط در تيم زنان دانشگاه يو سى ال اى سابقه سرمربيگرى داشته، راهى کره مى شود. در پروسه فعاليت مربيان هلندى در کره که با گاس هيدينگ شروع شد و تا وربيک هم ادامه دارد، قطبى از اپراتورى مستر کوچ شروع کرد و با کمک رسانه هايى که توسط او ساپورت مى شدند، تا رسيدن به دستيارى پيش رفت. زمانى که وربيک به عنوان سرمربى انتخاب شد، قطبى را که يک دستيار درجه ۶ بود، به عنوان يکى از ۲ دستيار اصلى اش انتخاب کرد تا آوازه اش فراتر از کره برود و براى مردم ايران زمين به نامى تازه و بزرگ تبديل شود. اين کارنامه مردى است که سابقه سرمربيگرى در هيچ تيمى الا تيم زنان دانشگاه يو سى ال اى را ندارد و حالا گزينه سرمربيگرى پرسپوليس است. آيا قطبى که با حمايت رسانه هاى کره اى و رفاقت وربيک صاحب وجهه اى موجه شده، از پس پرسپوليس برمى آيد؟ افشين قطبى مردى که حدود يک متر و ۶۰ سانتى متر قد دارد، مى تواند پرسپوليس را از بحران خارج کند؟ آيا اپراتور مستر کوچ از پس هدايت اين تيم بزرگ و ميليونى برمى آيد؟ قطعاً با کمى تعمق جواب همگى ما منفى است!

نگاه ۲
افشين قطبى را مردى مى بينيم که تمام اين سال ها در کنار مربيان مشهور هلندى در کره جنوبى کار کرده و نامش را همراه با اسامى مطرحى چون گاس هيدينگ، پيم وربيک و ادووکات شنيديم.
افشين قطبى را يک ايرانى مى دانيم که در تيم ملى امريکا کار کرده و پس از آن به کره جنوبى رفته و در تمام اين سال ها، مربيان هلندى او را به عنوان يک مربى تأثيرگذار خواسته اند و سعى در حفظ وى داشته اند.
افشين قطبى با سابقه کار در تيم هاى ملى امريکا و کره جنوبى و تجربه ۳ جام جهانى متوالى- از ۹۸ تا ۲۰۰۶- حتماً مردى پخته، با دانش و آگاه است که اگر به پرسپوليس بيايد، سواى اينکه خلق و خو و زبان مردم ما را مى فهمد، مى تواند به لحاظ فنى هم تأثيرات بسزايى در شکل و شمايل بازى پرسپوليس بگذارد.
افشين قطبى را چگونه ببينيم؟ چگونه به او اعتماد کنيم و آيا او را مردى موجه و صاحب فکر و انديشه تلقى کنيم که مى خواهد دانش و آگاهى اش را و تجربه ۳ جام جهانى اش را در پرسپوليس خرج کند؟
نگاه دوم ما به افشين قطبى کاملاً مثبت است و اميدواريم که اگر او را به عنوان سرمربى پرسپوليس انتخاب کرده اند، همان شخصيتى را داشته باشد که از دور مى بينيم. قطبى را مردى توانا مى دانيم که به همين دليل در فوتبال کره دوام آورده و فدراسيون با برنامه و منظم کره را متقاعد کرده که در تمام اين سال ها او را حفظ کنند و زمانى که گاس کبير مى رود، قطبى را حفظ مى کنند و زمانى که ادووکات هم مى رود، به قطبى مى گويند بمان!
به هر حال قطبى حتماً ۲ چهره متفاوت خواهد داشت؛ چهره اول يعنى دستيار سرمربى تيم دانشگاه يو سى ال اى که سابقه سرمربيگرى ندارد و دوم همين چيزى که امروز مى شنويم.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 22 مرداد 1386، ساعت 11:00
 1 سال و 3 ماه پيش

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
عکس ها : رضا سعيدي پور

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 25 مرداد 1386، ساعت 22:27
 1 سال و 3 ماه پيش

پرسپوليس تيم نفت آبادان رو در حالي که بازي در ورزشگاه نفت اهواز برگزار ميشد 3بر 2 برد
به گزارش خبرگزاري IcE-NewS تيم پرسپوليس در حالي که جو ورزشگاه به سود تيم نفت بود در اولين بازي خود در هفتيم دوره ليگ برتر با مربي با دانش خود-افشين قطبي-موفق به پيروزي بر تيم نفت شد
نفت آبادان اولين حضور خود در ليگ برتر را تجربه ميکند و از قاسمپور به عنوان مربي سود ميبرد
در ديگر بازي روز اول تيم پيکان 4-2 برق شيراز را مغلوب کرد از همين مسابقات فردا تيم هاي تهراني و اهوازي استقلال به مصاف يکديگر ميروند(به اميد باخت استقلال Pray{البته تهرانيش})
گل هاي تيم پرسپوليس را در اين ديدار آشوبي-خليلي و نيکبخت به ثمر رساندند

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 29 مرداد 1386، ساعت 12:19
 1 سال و 3 ماه پيش

روزنامه خبر ورزشي - سريال‌ طنز «چارخونه» پنجشنبه‌ شب‌ به‌ فوتبال‌ و مسائل‌ حاشيه‌اى‌ آن‌ ارتباط‌ داشت‌ و دست‌اندرکاران‌ اين‌ مجموعه‌ وقايع‌ فوتبال‌ ايران‌ را با استفاده‌ از فکاهه‌ به‌ تصوير کشيدند تا در روز آغاز ليگ‌ هفتم، خاطره‌ برخى‌ از شخصيت‌ها و تيمهاى‌ حاضر در اين‌ پيکارها در ذهن‌ مردم‌ تداعى‌ شود/

بد نيست‌ بدانيد زمان‌ بازگشت‌ کاروان‌ پرسپوليس‌ از آبادان‌ دقيقاً‌ با ساعت‌ پخش‌ چارخونه‌ همزمان‌ شده‌ بود و آنها در فرودگاه‌ چيزى‌ حدود 15 دقيقه‌ آن‌ را تماشا کردند و کاملاً‌ محو اين‌ سريال‌ شده‌ بودند اما با توجه‌ به‌ پرواز هواپيما مجبور به‌ ترک‌ سالن‌ شدند تا به‌ تهران‌ بازگردند/

پرسپوليسى‌ها از اينکه‌ چنين‌ برنامه‌ قشنگى‌ را از دست‌ مى‌دادند، حسابى‌ ناراحت‌ بودند و مرتب‌ حسرت‌ عدم‌ تماشاى‌ اين‌ قسمت‌ از چهارخونه‌ را مى‌خوردند، البته‌ کارى‌ هم‌ از دستشان‌ برنمى‌آمد زيرا امکان‌ تغيير ساعت‌ پرواز وجود نداشت/

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:00
 1 سال و 3 ماه پيش

در گفت و گو با فارس

ماماني: حرف هاي زيادي براي گفتن دارم

خبرگزاري فارس: هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در صورت حضور در ترکيب ثابت حرف هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.

محمد رضا ماماني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد بازي روز جمعه مقابل پگاه اظهار داشت: تمام بازيهاي ليگ سخت است و بازي راحتي نداريم، چراکه تمام تيم هاي ليگ در سطح بالايي هستند.
وي در مورد حضور در ترکيب تيم تصريح کرد: اگر در ترکيب ثابت به ميدان بروم، بهترين بازي خود را انجام خواهم داد.
وي در حمايت از سرمربي و مربي پرسپوليس تصريح کرد: به عقيده من يکي از بهترين کادرهاي فني را در اختيار داريم. مربيگري در پرسپوليس بسيار سخت و دشوار است. اعتماد زيادي به کادر فني دارم و اميدوارم در پايان فصل عنوان قهرماني در ليگ برتر را کسب کنيم.
وي همچنين در خصوص ضعف مدافعان تصريح کرد: فکر نمي‌کنم مشکل خاصي در خط دفاعي داشته باشيم. انتظارات از پرسپوليس بسيار بالا رفته است و همه توقع دارند که تيم ما هيچ گلي را دريافت نکنند.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:00
 1 سال و 3 ماه پيش

واعظي: گلي را در ديدار برابر پگاه نمي‌خوريم

خبرگزاري فارس: دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در دومين مسابقه از هفتمين دوره ليگ برتر، مقابل پگاه گلي را دريافت نخواهيم کرد.

مهدي واعظي در گفت‌وگوي با خبرنگار خبرگزاري فاس، در خصوص آخرين وضعيت خود در تمرين پرسپوليس، اظهار داشت: تمامي دروازه‌بان‌ها بعد از بازي در آبادان، تمرينات بسيار خوبي را زير نظر سعيد عزيزيان انجام داده و فکر مي‌کنم ديگر از دوران بدنسازي فاصله گرفته‌ايم.
وي ادامه داد: تماشاگران بايد خيالشان کاملاً راحت باشد چون در بازي‌هاي بعدي هم هماهنگ‌تر مي‌شويم. چنانچه درون دروازه باشم، سعي مي کنم که گلي را دريافت نکنم.
واعظي در مورد ساير دروازه‌بانان اضافه کرد: از حالا نمي‌توانم بگويم که در بازي روز جمعه در ترکيب ثابت هستم چون فرشيد کريمي و عليرضا حقيقي خيلي خوب تمرين کرده‌اند و فکر کنم روحيه بسيار مناسبي دارند.

وي ادامه داد: اميدوارم حسن رودباريان هم هرچه سريعتر سلامتي خود را به دست آورده و به تمرينات برگردد.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:01
 1 سال و 3 ماه پيش

محمد نصرتى: مثل بعضى ها دنبال پول و شهرت نيستم

محمد نصرتى مدافع پرسپوليس در مورد عملکردش در بازى مقابل صنعت نفت گفت: اين بازى اولين حضور من در ترکيب ثابت پرسپوليس بود و من تا حدودى سر در گم ظاهر شدم. خودم هم انتظارش را نداشتم اما بايد بگويم ضعيف کار کردم. وى افزود: قضاوت در مورد من هنوز زود است. بعد از پايان دوره مصدوميتم اين دومين بازى من بود. طبيعى است که براى رسيدن به شرايط ايده آل نيازمند زمان هستم. نصرتى ادامه داد: از اين که در پرسپوليس بازى مى کنم خوشحالم، البته از استقلال هم پيشنهاد داشتم اما آنها چندان جدى دنبالم نبودند. در پرسپوليس راحت هستم و بايد بگويم حتى نيمکت نشينى در اين تيم هم برايم خوشايند است.وى تصريح کرد: مثل بعضى ها به دنبال پول و شهرت نيستم. دنبال بازوبند کاپيتانى و ترانسفر شدن هم نيستم، حتى با ترانسفر شدن مخالف هم هستم. امسال مى خواهم در پرسپوليس بمانم و نشان دهم همان نصرتى سابقم. نصرتى در پايان تصريح کرد: امسال درصدد رسيدن به عنوان قهرمانى در ليگ برتر يا جام حذفى هستيم تا به اين ترتيب بتوانيم در ليگ قهرمانان آسيا حضور پيدا کنيم.

ابرار ورزشي

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:01
 1 سال و 3 ماه پيش

کعبى به دنبال طلب خود از پرسپوليس Brick wall

حسين کعبى که براى انجام ۱۰ بازى در تيم پرسپوليس قراردادى ۴۰ ميليون تومانى داشت، همچنان ۲۵ درصد از مبلغ قرار دادش را از اين تيم طلبکار است. البته در گزارش مالى محمد حسن انصارى فرد مديرعامل سابق پرسپوليس که به مسئول مالى باشگاه سپرد، طلب کعبى کسر شده که اين موضوع باعث دلخورى وى شده و کعبى مدير برنامه هايش را مجاب به اخذ طلبش کرده است.

ابرار ورزشي

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 31 مرداد 1386، ساعت 12:02
 1 سال و 3 ماه پيش

باقرى شايد به هفته سوم برسد

ايران ورزشى - اگر مشکل خاصى به وجود نيايد کريم باقرى از هفته سوم و در ديدار برابر ابومسلم، پرسپوليس را همراهى خواهد کرد. کريم باقرى کاپيتان آسيب ديده پرسپوليس که گفته مى شد شايد به ديدار برابر پگاه برسد، به گفته کادر فنى و همچنين پزشک پرسپوليس شرايط حضور در اين ديدار را ندارد. دکتر زرينه مى گويد: «باقرى شرايط بدنى مطلوبى ندارد و صلاح نيست جمعه بازى کند اما در تلاش هستيم تا شرايط حضور باقرى در ديدار برابر ابومسلم را فراهم کنيم.»
در اين مورد کادر فنى پرسپوليس هم با دکتر زرينه هم عقيده است و باقرى بايد به انجام تمرينات اختصاصى بپردازد تا شايد به ديدار هفته سوم برابر ابومسلم برسد.

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع