| نویسنده |
پیغام |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 22:21 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من یک مشکل بسیار اساسی دارم که امیدوارم با مطرح کردنش اینجا یه راه حلی پیدا کنم
نمیدونم چی شده ولی هر فایل chm که باز میکنم فونتش بسیار کوچک شده طوری که به سختی قابل خوندنه
فکر میکنم نرم افزارms html help viewer که مخصوص باز کردن فایل های chm هست، از انجین IE برای render کردن صفحات استفاده میکنه، حالا سئوال اینه، داخل IE با ctrl + mouse wheel میشه اندازه فونت رو تغییر داد، ولی داخل chm چجوری اینکارو کنم ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3402 اعتبار کسب شده: 3012 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 4:00 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اول فکر کردم شوخي ميکني! ولي الان که باهاش ور رفتم ديدم به اين سادگي ها هم نيست!
علي الحساب از magnify.exe استفاده کن تا راهش رو پيدا کنيم |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10202 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 4:18 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آدرسش رو توي مرورگرت بزن.
mk:@MSITStore:...
شايد راه حل بهينه اي نباشه، اما حداقل کار ميکنه! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4983 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 15:46 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
از تنظیمات مربوط به تغییر اندازهی متن که بالای صفحه وجود دارد استفاده کنید.
راحتترین راهش همون استفاده از IE است که در آن شما میتوانید یک CSS دیگر را برای نمایش صفحات استفاده کنید، یا قلم و رنگ پیشگزیده را تغییر دهید.
اگر هم لینوکسی هستید، بهتر است از chmlib برای استخراج فایلها استفاده کنید، یا با xchm و یا gnochm که این آخری قابلیتهای مناسبی برای کار با chm دارد استفاده کنید.
در هر صورت، PDF خیلی بهتر است. یک استاندارد باز و همهگیر. |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 09 ارديبهشت 1386، ساعت 20:29 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
علي الحساب از magnify.exe استفاده کن تا راهش رو پيدا کنيم  |
خوبه، ولی نه زیاد
| احسان نوشته بود: |
آدرسش رو توي مرورگرت بزن.
mk:@MSITStore:...
شايد راه حل بهينه اي نباشه، اما حداقل کار ميکنه! |
واسه من که کار نمیکنه
به جای 3 نقطه آدرس فایل chm رو گذاشتم گفت
Internet Explorer cannot display the webpage
بعد یک سرچ زدم در گوگل و به این مطلب رسیدم
You cannot open HTML Help files from Internet Explorer after you install security update 896358
که منم این آپدیت رو انجام دادم
| اميرحسين نوشته بود: |
از تنظیمات مربوط به تغییر اندازهی متن که بالای صفحه وجود دارد استفاده کنید.
راحتترین راهش همون استفاده از IE است که در آن شما میتوانید یک CSS دیگر را برای نمایش صفحات استفاده کنید، یا قلم و رنگ پیشگزیده را تغییر دهید. |
من که متوجه نشدم اگر میشه بیشتر توضیح بدید |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |