| نویسنده |
پیغام |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 23:31 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
هر چيزي اولين بارش خاطره انگيزه
حالا شما هم اينجا بگيد اولين بار کي و کجا به اينترنت وصل شديد و سايتي که رفتيد توش چي بود؟
من خودم تا 2 هفته فقط بلد بودم برم تو سايت Yahoo
و اولين کانکشني هم که داشتم ماله دانشگاه آزاد بود که روزي 2 ساعت مي شد وصل بشي
شما چي؟ |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:19 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| ice.plus نوشته بود: |
هر چيزي اولين بارش خاطره انگيزه
حالا شما هم اينجا بگيد اولين بار کي و کجا به اينترنت وصل شديد و سايتي که رفتيد توش چي بود؟
من خودم تا 2 هفته فقط بلد بودم برم تو سايت Yahoo
و اولين کانکشني هم که داشتم ماله دانشگاه آزاد بود که روزي 2 ساعت مي شد وصل بشي
شما چي؟ |
کي؟ (When)
___
من اولين بار، فکر کنم روز اولي که اومدم دانشگاه! البته مطمئن نيستم! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من یکی که یک ماه قبل از دانشگاه. مطمئنم!
بعد از نتیجهی کنکور، سایت یاهو...
یادش بخیر |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 645 اعتبار کسب شده: 1058 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:33 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
..اه ..از ياد آوريشم حالم بهم خورد |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط حيف! در تاريخ شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:47 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 852 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:36 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
اولين باري که اينترنت را ديدم ، از تلويزيون بود، اما از نزديک اولين بار اينترنت را از کتابخانه دانش آموز ، ميدان معلم ديدم و با هاش کارکردم ، فکر کنم اولين سايتي هم که ديدم ، سايت گوگل بود ، خودم هم اولين بار تابستوني که کنکور دانشگاه سراسري داده بودم ، به اينترنت وصل شدم ، طريقه کانکت شدن به اينترنت را هم برادر mammad (مهدي ادب ) بهم ياد داد . |
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 0:54 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| سياسفيد نوشته بود: |
| اولين باري که اينترنت را ديدم ، از تلويزيون بود، اما از نزديک اولين بار اينترنت را از کتابخانه دانش آموز ، ميدان معلم ديدم و با هاش کارکردم ، فکر کنم اولين سايتي هم که ديدم ، سايت گوگل بود ، خودم هم اولين بار تابستوني که کنکور دانشگاه سراسري داده بودم ، به اينترنت وصل شدم ، طريقه کانکت شدن به اينترنت را هم برادر mammad (مهدي ادب ) بهم ياد داد . |
اولين بار از پديده قرن نوزدهم ، تلويزيون ، نظاره گر پديده ي حيرت انگيز قرن بيستم ، اينترنت ، شدم ، انگاه بود که چشمانم به دنبال آن به راه افتاد و سر از کتابخانه اي بس بزرگ در اورد و دستان مبارکم دگمه هايي را فشردند و من را به بزرگترين موتور جستجوي دنيا ، گوگل ، متصل کردند ، صفحه اي سفيد که در ان چندين لغت انگليسي نوشته شده بود و جايي هم براي نوشتن و فشردن ، که برحسب علاقه کودکانه ام ، در اين غول جستجوي تاريخ ، به دنبال عکس ماشين بنز گشتم ، نيم ساعتي نگذشته بود که سيصد و پنجاه تومن دوره خاتمي از من گرفته شد ، در فکر فرو رفتم که چرا وقتي خودم تلفن و کامپيوتر دارم ، سيصد و پنجاه تومن به اينها بدهم !؟ واقعا چرا !؟ که به سراغ دوستي آشنارفتم و راه وصال به اينترنت را به من ياد داد و گذشت و گذشت تا به اينجايي مي بينيد که رسيدم و هنوز مي گذرد ....
مهدي جان خوب بيد ؟! |
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 969 اعتبار کسب شده: 6357 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 1:09 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من از خیلی قبلش درباره اینترنت کتاب خوندم و حتی صفحه وب هم طراحی کردم
اون وقتا توی شهر ما اینترنت نیومده بود و بعضیا از مرکز استان اینترنت میگرفتن. من و دوتا از دوستام یه سرور NT4 راه انداختیم و یه سایت وب استاتیک طراحی کردیم و گذاشتیم توش. فقط هم یه مودم داشتیم. اما چند نفری از سیستم ما استفاده کردن و خیلی هم خوششون اومد.
خلاصه:
اولین بار که به خود حضرت اینترنت وصل شدم توی یه نمایشگاه کامپیوتر بود. یادمه سال 79 بود و دوران خاتمی. من هم رفته بودم اهواز پیش برادرم که با هم بریم نمایشگاه و من بتونم با اینترنت کار کنم. من چون شنیده بودم آقای خاتمی یه سایت به اسم president داره رفتم و همینجوری نوشتم president اما بجای سایت خاتمی سایت جرج بوش باز شد و من کفم برید
البته بعدش کلی گشتم تا فهمیدم که باید می نوشتم president.ir البته علت اینکه دنبال این سایت می گشتم این بود که میخواستم از بخش موزه هدایای ریاست جمهوری اون زنجیر طلایی که توی عربستان انداختن گردن خاتمی رو پیدا کنم ولی نشد.
اون بار یه شکست دیگه هم خوردم.
اگه یادتونه اون موقع بازیکنای استقلال و پرسپولیس یه دعوای حسابی با هم کرده بودن و از خجالت همدیگه در اومده بودن. اونجا چند نفر رفته بودن توی سایت استقلال و عکسای دعوا رو تماشا میکردن. اما تمام لحظات مربوط به مواقعی بود که پرسپولیسی ها داشتن کتک میزدن من هم برای ایجاد برابری سعی کردم سایت پرسپولیس رو پیدا کنم ولی فقط از تخت جمشید سایت میاورد.
این بود انشای من
-
-
- |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 1:25 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 1:36 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
اولين باري که به شبکه وصل شدم، به يه BBS وصل شدم که در واقع يه Intranet محسوب ميشد، به اسم فکر کنم ندا، اون وقتا هنوز اينتر نت نيومده بود و اين شبکه ها هم تحت داس.. بعدش هم که اينترنت البرز اومد که يه کاتالوک براي ساخت dial up هم همراهش بهمون دادند.. يه هفته طـــــول کشيد که کتابچه رو بخونيم و وصل بشيم که شديم، و رفتيم توي سايت ياهوو و خود شرکت البرز.... |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4955 اعتبار کسب شده: 9282 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 1:46 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
...
کي؟ (When)
___
من اولين بار، فکر کنم روز اولي که اومدم دانشگاه! البته مطمئن نيستم! |
عذر ميخوام که بدعت نادرستي رو پايه گذاري کردم!
دقيقا مهر 1378! |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 2:10 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين چند خط بالاتر نوشته بود: |
من یکی که یک ماه قبل از دانشگاه. مطمئنم!
بعد از نتیجهی کنکور، سایت یاهو...
یادش بخیر  |
میشه به عبارتی اواسط شهریور ۸۰. |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 10:10 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
با اين حساب با سالهايي که گفته شده
اعضاي تالار هم سن باباي من هستن
من اولين بار توي خونمون با اينترنت آشنا شدم و کانکت شدم به همرا دوست دوران دانشجوييم
اولين صفحه ياهو بود که فقط چند لحظه مات صفحه رو نگاه مي کرديم |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 10:30 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1815 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 10:36 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خوب من فکر کنم که سال اول يا دوم دبيرستان بود!! يه چيز تو مايه هاي سال 79-80
اولين سايتي که خودم رفتم فکر کنم سايت کوربيس بود!
www.corbis.com |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
|
|