| نویسنده |
پیغام |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 21:45 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
همين ديگه فکر کنيد پادشاه يا رئيس جمهور کشورتون مي شديد
چه کار هايي مي کرديد؟ |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 15:33 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
يه اداره تشکيل مي دادم براي رفع فساد اقتصادي و هر کس توش خيانت مي کرد رو به حبس ابد محکوم مي کردم!
اينجوري فساد اصلاح مي شد! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 22:49 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من هم مي گفتم تيم استقلال بايد بره دسته 3 حق هم نداره بياد ليگ برتر
پرسپوليس هم بايد با 15 امتياز بيشتر ليگ رو شروع کنه
گرچه تيم ما به اين چيزا احتياجي نداره و در هر صورت قهرمانه
حالا قهرمان هم نشد ما ميگيم:"پرسپوليس چه اول بشي چه آخر دوستت داريم" |
_________________ پرسپوليس اول ميشي،ولي آخرم بشي دوسِت داريم
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 22:54 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
من اگه ريس جمهور بودم اول فاصله طبقاتي رو کم مي کردم و همه رو به يه اندازه مي رسوندم اين بهترين کاره ... نه اين يکي ثروتش جوري باشه که نتونه جمعشون کنه مثل يکي که دوستش دارم و يکي هم گير 1000 تومان پول باشه کيا با من موافق هستن؟؟؟ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 7160 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 23:11 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
يه اداره تشکيل مي دادم براي رفع فساد اقتصادي و هر کس توش خيانت مي کرد رو به حبس ابد محکوم مي کردم!
اينجوري فساد اصلاح مي شد! |
حبس ابد؟؟؟ کجا؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |