| نویسنده |
پیغام |
vafa  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 07 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 6 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: mashhad جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 17:19 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مثبت ترين ويژگي بشر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 1دونه مي خواهيم سخت مي شه کار ولي لطفا به پاسخ اين سوال کمک کنيد ،شايد راهگشاي مسائلي شود |
|
|
|
|
|
|
 |
sefid بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 156 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 17:26 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| vafa نوشته بود: |
مثبت ترين ويژگي بشر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 1دونه مي خواهيم سخت مي شه کار ولي لطفا به پاسخ اين سوال کمک کنيد ،شايد راهگشاي مسائلي شود  |
عقل البته اگر ازش استفاده کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 17:55 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد
عشق پیدا شد و آتش به همه عالم زد
جلوهای کرد رخت دید ملک عشق نداشت
عین آتش شد از این غیرت و بر آدم زد
مجموعه ای می بایست از هر دو عالم روحانی و جسمانی که هم محبت و بندگی به کمال دارد و هم علم و معرفت به کمال دارد تا بار امانت مردانه و عاشقانه در سفت جان کشد .
حق- تعالی- چون اصناف موجودات می آفرید , از دنیا و آخرت و بهشت و دوزخ , وسایط گوناگون در هر مقام بر کار کرد . چون کار خلقت آدم رسید , گفت : " انی خالق بشرا" من طین " خانه ی آب و گل آدم , من می سازم بی واسطه ; که در او گنج معرفت تعبیه خواهم کرد .
پس جبرئیل را بفرمود که برو , از روی زمین یک مشت خاک بردار و بیاور . جبرئیل - علیه السلام – برفت ; خواست که مشت خاک بردارد . خاک سوگند برداد : به عزت و ذوالجلالی حق که مرا مبر که من طاقت قرب ندارم و تاب آن نیارم . جبرئیل چون سوگند شنید , به حضرت بازگشت . گفت : خداوندا , تو داناتری . خاک تن در نمی دهد .میکائیل را بفرمود : تو برو . او برفت ; همچنین سوگند بر داد . اسرافیل را بفرمود: تو برو او برفت ; همچنین سوگند او برداد ; بازگشت . حق - تعالی - عزرائیل را بفرمود : برو ; اگر به طوع ورغبت نیاید , به اکراه و اجبار بر گیر و بیاور . عزرائیل بیامد و به قهر یک قبضه خاک از روی جمله ی زمین بر گرفت .
جملگی ملایکه را در آن حالت , انگشت تعجب در دهان تحیر بماند . الطاف الوهیت و حکمت ربوبیت به سر ملایکه فرو می گفت : " انی اعلم ما لا تعلمون " . شما چه دانید که ما را با این مشتی خاک از ازل تا ابد چه کارها در پیش است ؟
معذورید که شما را سر وکار با عشق نبوده است .
روزکی چند صبر کنید تا من بر این یک مشت خاک دست کاری قدرت بنمایم , تا شما در این آینه نقش های بوقلمون ببینید . اول نقش آن باشد که همه را سجده ی او باید کرد .
پس از ابر کرم باران محبت بر خاک آدم بارید و خاک را گل کرد و به ید قدرت در گل از گل دل کرد .
از شبنم عشق خاک آدم گل شد
صد فتنه و شور در جهان حاصل شد
سر نشتر عشق بر رگ روح زدند
یک قطره فروچکید و نامش دل شد
جمله ی ملاء اعلی , کروبی و روحانی در آن حالت متعجب وار می نگریستند که حضرت جلت به خداوندی خویش در آب و گل آدم چهل شبانه روز تصرف می کرد .
گل آدم را در تخمیر انداخته که " خلق الانسان من صلصال کالفخار " و در هر ذره از آن گل , دلی تعبیه می کرد و آن را به نظر عنایت پرورش می داد و حکمت با ملایکه می گفت : شما در گل منگرید ; در دل نگرید .
همچنین چهل هزار سال قالب آدم میان کعبه و طایف افتاده بود .
چون کار دل به این کمال رسید , گوهری بود در خزانه ی غیب که آن را از نظر خازنان پنهان داشته بود و خزانه داری آن به خداوندی خویش کرده , فرمود که آن را هیچ خزانه لایق نیست الا حضرت ما یا دل آدم ; آن چه بود ؟ گوهر محبت بود که در صدف امانت معرفت تعبیه کرده بودند و بر ملک و ملکوت عرضه داشته , هیچ کس استحقاق خزانگی و خزانه داری آن گوهر نیافته , خزانگی آن را دل آدم لایق بود که به آفتاب نظر پرورده بود و به خزانه داری آن جان آدم شایسته بود که چندین هزار سال از پرتو نور احدیت پرورش یافته بود .
هر چند که ملایکه در آدم تفرش می کردند , نمی دانستند که این چه مجموعه ای است تا ابلیس پر تلبیس یک باری گرد او طواف می کرد و بدان یک چشم , اعورانه بدو در می نگریست .
پس چون ابلیس گرد جمله ی آدم برآمد , هر چیزی را که بدید از او اثری , بازدانست که چیست اما چون به دل رسید , دل را بر مثال کوشکی یافت در پیش او از سینه میدانی ساخته چون سرای پادشاهان . هر چند کوشید که راهی یابد تا در اندرون دل در رود , هیچ راه نیافت . با خود گفت : هر چه دیدم سهل بود ; کار مشکل اینجاست . اگر ما را وقتی آفتی رسد ازین شخص , ازین موضع تواند بود و اگر حق - تعالی - را با این قالب سر و کاری باشد یا تعبیه ای دارد , درین موضع تواند داشت . با صد هزار اندیشه نومید از در دل بازگشت .
ابلیس را چون در دل آدم بار ندادند و دست رد به رویش باز نهادند , مردود همه ی جهان گشت .
ملایکه گفتند : چندین گاه است تا درین مشتی خاک به خداوندی خویش دست کاری می کنی و عالمی دیگر ازین مشتی خاک بیافریدی و در آن خزاین بسیار دفین کردی و ما را بر هیچ اطلاعی ندادی و کس را از ما محرم این واقعه نساختی ; باری با ما بگوی این چه خواهد بود ؟
خطاب عزت در رسید که " انی جاعل فی الارض خلیفه " من در زمین , حضرت خداوندی را نایبی می آفرینم اما هنوز تمام نکرده ام . این چه شما می بینید , خانه ی اوست و منزلگاه و تختگاه اوست . چون او را بر تخت خلافت نشانم , جمله او را سجود کنید .
نقل از کتاب" مرصاد العباد "
اثر نجم الدین دایه
فکر میکنم تونسته باشم نظرم رو بگم!! |
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 528 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 11:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 12:05 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خيلي فکر کردم ولي نتونستم چيزي پيدا کنم
چون چيزهايي که گفته شده به تنهايي هيچ ارزشي ندارند
يکسري خصوصيات در کنار هم باعث ميشه انسان مثبت بشه |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1237 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 15:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
مثبت انديشي! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1017 اعتبار کسب شده: 6435 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 20:56 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
مثبت ترین ویژگی بشر انسان بودن است. |
|
_________________ اگر آدم گذاشت اهليش کنند بفهمينفهمي خودش را به اين خطر انداخته که کارش به گريهکردن بکشد.
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1032 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 21:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
| مثبت ترین ویژگی بشر انسان بودن است. |
قراره مثبت ترين ويژگي بشر رو بگي، نه خودت رو |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 22:37 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
مثبت ترين ویژگی بشر همينه ديگه...
همين کاري که الان داري ميکني تا به جواب اين سوال برسي...
آره خودشه فکر کردن.... |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 10 ارديبهشت 1386، ساعت 10:55 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
فکر ميکنم مثبت ترين ويژگي هر فرد لياقت داشتنه اون فرد باشه...لايق بودن ..
چون حتما از فکر استفاده شده که لايق شناخته شده ..حتما ارزشش رو داشته که لياقت داشته و حتما لايق بهترين هاست چون همواره فکرش اون رو لايق همه بهترين ها ميکنه ..پس هم انسانه هم متفکره هم عاقل هم بالغ هم باشعور هم مطمئن هم........... |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
|