| نویسنده |
پیغام |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 0:11 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
فارس: يكي از روساي سابق سازمان جاسوسي رژيم صهيونيستي خواستار ترور محمود احمدي نژاد رئيس جمهور اسلامي ايران شد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه فرامنطقهاي الشرق الاوسط، "مئير عميت" گفت:"بهترين راه فرا روي غرب براي جلوگيري از خطر تسليحاتي ايران، ترور رئيس جمهور اين كشور است."
وي كه با يك هفته نامه عبري زبان سخن ميگفت در عين حال افزود اين سخنان ديدگاه شخصي وي است زيرا او مدت زيادي است كه از موساد و دستگاههاي دولتي فاصله گرفته است.
وي با بيان اينكه "اصولا با ترور رهبران عرب مخالف است"، گفت در سالهاي دهه 60 فرصت ترور ياسر عرفات رئيس فقيد تشكيلات خودگردان فلسطين را پيدا كرده اما به دليل اينكه فلسطينيان وي را رئيس خود مي دانستند، مبادرت به اين كار نكرده است.
رئيس سابق موساد مدعي شد: خطراتي كه تسليحات ايران در آينده در پي دارد، سبب ميشود به اين باور برسد كه ترور، تنها راه رهايي از دست رئيس جمهور ايران است.
در حالي رژيم صهيونيستي برنامههاي صلح آميز هستهاي ايران را نظامي جلوه ميدهد كه اين رژيم با در اختيار داشتن بيش از 200 كلاهك اتمي خطري براي كل منطقه و جهان محسوب شده و از پيوستن به پيمان منع گسترش تسليحات هستهاي خودداري ميكند.
اين در حالي است كه بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي اعلام كردهاند در بازرسيهايشان از تاسيسات هستهاي ايران انحرافي به سوي سلاحهاي هستهاي مشاهده نكردهاند اما غرب و در صدر آن آمريكا و رژيم صهيونيستي ايران را به تلاش براي دستيابي به سلاح هستهاي متهم ميكنند. |
|
_________________ باور کردني نيست....
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2170 اعتبار کسب شده: 4132 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 10:10 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اميد وارم در اين امر مقدس موفق بشن....
پرشيا |
|
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 10:48 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
جرات اينکار را ندارند چون مي دانند که با همچين ترور هايي به جاي اينکه شخص را از بين ببن باعث جاودانگي وي مي شود و با انجام چنين کارهايي شاهد قسمت دوم هالوکاست خواهيم بود.
حالا بگو ايشالا. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 11:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
محمد_1366
| نقل قول: |
جرات اينکار را ندارند چون مي دانند که با همچين ترور هايي به جاي اينکه شخص را از بين ببن باعث جاودانگي وي مي شود و با انجام چنين کارهايي شاهد قسمت دوم هالوکاست خواهيم بود.
حالا بگو ايشالا. |
انشاءالله
من که خيلي مي ترسم خداکنه محمود جون چيزيش نشه.
بگو انشاءالله |
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 12:23 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
فکر می کنم الان وجود ایشون خیلی بیشتر به درد امثال آمریکا و رژیم صهیونیستی می خوره. ترور که نمی کنن هیچی؛ اگه لازم باشه سیا و موساد براش تیم امنیتی هم تشکیل می دن که خدایی نکرده بلایی سر ایشون نیاد. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9584 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 14:07 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 14:19 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 14:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4994 اعتبار کسب شده: 9584 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 14:56 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| محمد_1366 نوشته بود: |
...
وحيد به نظرت احمدي نژاد دور ديگه هم راي مي آره؟
دلم ميخوات اگه بشه يه نظر سنجي بذاري بينيم نتيجش چي مي شه.
من که مي گم راي مي آره. |
سريع و قبل از اينکه وحيد جواب بده!
بزار جواب وحيد رو حدس بزنم!
مطمئنم ميگه که اگه راي بياره، به خاطر اينه که مردم از روي تعقل راي نميدن. و اينکه احمدي نژاد پوپوليسته و ...
وحيد جون هموني که خودت ميدوني راست جواب بده! درست گفتم؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2149 اعتبار کسب شده: 3405 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 15:18 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
صرفنظر از اينکه فقط خود خدا مي تونه جان از کالبد روحاني جناب اقاي دکتر احمدي نژاد بگيره ، احسان عزيز احيانا اگر در ميان ملت عزيز و با شرف ايران داري زندگي مي کني کاملا از ميزان نارضايتي مردم از فقير و مستضعف تا غني و مستکبر اگاهي و کاملا مشخصه که انتخاب ايشون ( خداي نکرده ، زبونم لال ) در دوره بعد ديگه طبق خواست ملت نبوده پس همين ظهر جمعه اي از خود خدا مي خواهم هر چه سريعتر ملت ايران رو از دست انسانهاي واقعا بي فکر و بي سياست نجات بده |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 17:00 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2367 اعتبار کسب شده: 3386 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 17:09 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 19:07 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
| محمد_1366 نوشته بود: |
...
وحيد به نظرت احمدي نژاد دور ديگه هم راي مي آره؟
دلم ميخوات اگه بشه يه نظر سنجي بذاري بينيم نتيجش چي مي شه.
من که مي گم راي مي آره. |
سريع و قبل از اينکه وحيد جواب بده!
بزار جواب وحيد رو حدس بزنم!
مطمئنم ميگه که اگه راي بياره، به خاطر اينه که مردم از روي تعقل راي نميدن. و اينکه احمدي نژاد پوپوليسته و ...
وحيد جون هموني که خودت ميدوني راست جواب بده! درست گفتم؟ |
خب. تا حد زیادی درست گفتی احسان خان! متأسفانه رفتار انتخاباتی ایرانیان سطحی و غیر حرفه ای هست. به نظرم علت اصلی اون هم عدم وجود احزاب قوی با اهداف مشخصه. پوپولیست بودن احمدی نژاد، تبلیغات گسترده دولتی در حمایت از ایشون و عدم آگاهی کافی بسیاری از اقشار جامعه نسبت به شرایط موجود باعث می شه که اگه آقای احمدی نژاد باز هم اگه در دور بعد نامزد بشه، احتمالاً رأی به نسبت خوبی داشته باشه. البته عوامل پنهان رو هم نمی شه نادیده گرفت. به عنوان نمونه رد صلاحیت رقبا و تخلفات گسترده در انتخابات که چندان دور از ذهن نیست. با این وجود فکر می کنم اگه یه رقیب درست و حسابی جلوی احمدی نژاد قد علم کنه، در صورت تأیید صلاحیت و عدم وجود تخلفات گسترده در انتخابات می تونه اون رو به پشت سر بذاره. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 532 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 11:22 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|