| نویسنده |
پیغام |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 ارديبهشت 1386، ساعت 23:29 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
سلام دوستان . منم اصولا آدم ديونه اي هستم . مي خوام يه ديونه خونه راه بندازم با اجاز بزرگترها . مي گن احسان ادمين زوگويي هست و پست ها سانسور مي کنه پست هاي منو سانسور نکن آقا احسان که هه..... |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: جمعه 26 آبان 1385 مجموع ارسالها: 320 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد سن: 19 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 05 ارديبهشت 1386، ساعت 23:47 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
جواب ها به 20 تا برسه جايزه اشو مي گم چيه. به نظر شما دويونه کيه و چه شخصيتي مي تونه داشته باشه؟ |
|
_________________ من منم،هيچکس به جاي من نيست و من به جاي هيچکس نيستم،پس آنگونه زندگي ميکنم که ميانديشم.
هميشه راهي براي نفوذ است و هيچ سيستمي به طور مطلق امن نيست. بلکه بايستي آن راه نفوذ را کشف کرد .هنر هک هم در همين نکته متبلور ميشود
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1974 اعتبار کسب شده: 8535 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 0:29 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ديوونه هيچ فرقي با کسي نداره و شباهتي هم نداره!
همه ديوونه ها مثل همن و هيچ دو تا ديوونه اي هم مثل هم نيست
يه عده فکر مي کنن بقيه ديوونه هستن و بقيه فکر مي کنن اون ها ديوونه هستن!
ديوونه ها قانون ندارن و اون ها که قانون ندارن ديوونه هستن!
باز هم بگم؟؟؟ |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 0:39 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
براي تکميل گفته هاي sunson بايد گريزي به آهنگ يکي از خواننده هاي ايراني زده:منصور مي فرمايد : ديوونه غم نداره هيچيزي کم نداره بييون و همگي ديوونه شيم و... |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 22:42 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
در کلبه ديوانگي ما رونقي بيش نيست ..
عشق را به مدرسه بردند تا كتك بزنند.
تنها دوست عشق در مدرسه درس هندسه بود.
از شيمي فقط زاج سياه به يادش ماند و از فيزيك هرگز هيچ نفهميد.
عشق را به دانشگاه بردند تا كافر شود.
وقتي دكتر شد مادرش مرده بود.
به جاي گريه منطق خواند...نتيجه از صغراها و كبراها درد بي دليلي شد در دل عشق.
ميل به برگشتن داشت.
از هر کوچه ای که می رفت به خانه ی مادرش نرسید.
وقتی فیلسوف شد به سوی هر گلی رفت ان گل پژمرد.
عشق خدا را می خواست.
و از هر طرف که می رفت به صورت خود بر می خورد.
عشق را در برابر ایینه بردند تا خود را به یاد آورد در ایینه کودک پیری بود |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 1:30 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
یادش به خیر دوران کودکی... دوران سادگی... دوران پاکی و بی درد و غمی...
یادمه سرم رو میذاشتم روی پاهای مامان بزرگ و اون دست می کشید رو موهام و سرم و نوازش می کرد... فقط خدا میتونه بفهمه من چقدر لذت می بردم...
الان سالها از اون دوران گذشته و من دیگه اون کوچولوی ساده و دوست داشتنی نیستم... دیگه نمی تونم سرم رو روی پاهای مامان بزرگ بذارم تا نوازشم کنه... دیگه واسه خودم مردی شدم...اما...
اما دلم هنوز بهونه اون روزها رو می گیره... آخ... دلم بدجوری واسه اون روزها تنگ شده...
پاییزه... بهترین و قشنگ ترین فصل... پادشاه فصل ها...
دیشب بارون بارید...
خیلی بارون رو دوست دارم...وقتی زیر نم نم بارون قدم میزنم حس می کنم خدا داره رو سرم دست می کشه...حس می کنم یه مهربون هست که بدون توجه به اعداد توی شناسنامه ام منو نوازش می کنه...به همون لطافت و مهربونی مامان بزرگ...حتی شاید مهربونتر...حس می کنم یکی هست که منو دوست داره...حس می کنم تنها نیستم... |
|
|
|
|
|
|
 |
rvhik  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 22 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 2:09 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
حاجي نميدوني ديوونه کيه؟
ديوونه خودتي با اون شريکاي ديوونت. |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 22 ارديبهشت 1386، ساعت 2:30 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| rvhik نوشته بود: |
حاجي نميدوني ديوونه کيه؟
ديوونه خودتي با اون شريکاي ديوونت. |
شما خيلي لطف داري عزيز |
|
|
|
|
|
|
 |
جواد  داره راه ميفته!
 |
شنبه 26 خرداد 1386، ساعت 0:20 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
از امشب مي خوام يه ديوونه واقعي بشم . بچه ها چند روز تحمل کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 خرداد 1386، ساعت 0:56 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| حاجي محمد نوشته بود: |
| از امشب مي خوام يه ديوونه واقعي بشم . بچه ها چند روز تحمل کنيد |
خيلي وقته داريم تحمل ميکنيم!!! |
_________________ I Am SO Cute!!!