| نویسنده |
پیغام |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 61 جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 05 ارديبهشت 1386، ساعت 21:56 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
http://www.chn.ir/news/?section=4&id=8558
خبرگزاري ميراث فرهنگي_ كتاب_ نجيب مايل هروي، كارشناس نسخ خطي و پژوهشگر عرفان اسلامي كه نزديك به 40 سال است موطن خود؛ افغانستان؛ را ترك كرده و در ايران اقامت دارد و به تحقيق و پژوهش مشغول است، بايد ايران را ترك كند.
اين پژوهشگر و استاد افغان كه به قول برخي از دوستانش زندگي قلندروار و صوفيواري دارد حاضر به گفتگو با ما نشد و فقط خيلي كوتاه و تلفني گفت:« هر سال بايد برگه اقامتم را تمديد كنم اما آن قدر سرم به كتابهاست كه همه چيز يادم مي رود. اگر قرار است مرا برگردانند، با اينكه در شرايط كنوني از فرزند معلولم نگهداري مي كنم، هيچ شكايتي ندارم، چراكه خداوند را دارم كه از همه چيز بالاتر است.»
نجيب مايل هروي يك هفته فرصت دارد كه نسبت به تحويل مدارك خود اقدام كند درغير اين صورت بايد كشور را ترك كند. لازم به ذكر است طي كردن پروسه اداري اخير براي اين پژوهشگر با توجه به سن و سالي كه دارد، كاري مشقت بار است حال آنكه وي بارها خواستار دريافت اجازه اقامت دايم در ايران شده است. هم اكنون و با روندي كه در اخراج اتباع افغان در پيش گرفته شده است وي اميدي به ماندن در ايران ندارد.
مايل هروي، قريب به 40 سال است كه در ايران زندگي مي كند و در كتابخانه آستان قدس رضوي، دانشگاه مشهد، پژوهشكده آستان قدس رضوي و كتابخانه مجلس مشغول فعاليت بوده است. او طي چند سال اخير و پس از اجراي قانون بازگشت اتباع افغان به كشورشان، به دليل آنكه نتوانست در جايي استخدام شود به عنوان كارشناس در زمينه نسخه شناسي، كتابشناسي و تصحيح نسخ خطي در كتابخانه مجلس فعاليت كرد. بار اولي نيست كه اين مسئله براي اتباع افغان مقيم ايران تكرار مي شود.
اين اتفاق براي محمدآصف سلطانزاده، از نويسندگان خوب فارسي زبان و عبدالوهاب مددي، موسيقيدان برجسته افغان كه از نظر تئوري و عملي كارشناس اين رشته است؛ نيز رخ داده است. سلطانزاده بر اثر همين مشكلات به دانمارك مهاجرت كرد و در آنجا به كار خود مشغول شد. مددي نيز با وجودي كه از كشورهاي آلمان، فرانسه و آمريكا دعوتنامه رسمي داشت، به خاطر علاقه به زبان فارسي و مشكلات كشورش؛ افغانستان؛ در ايران ماند تا روزي كه مجبور به ترك اين كشور شد. وي هم اكنون در دانشگاهي در كشور آلمان به تدريس موسيقي مي پردازد. مددي زماني كه مي خواست كتابش را در ايران منتشر كند، وزارت كار به دليل تبعه نبودن از او ماليات خواست.
در ايران فرار مغزها تنها به هموطنان ايراني خودمان خلاصه نمي شود. انديشمندان و هنرمنداني كه چون هديهاي به كشور ما ميآيند نيز؛ پس از مدتي اين كشور را هرچند ناخواسته بايد ترك كنند.
قوانين اقامت در ايران بسيار سختگيرانه است و قانون، تفاوتي بين يك كارگر و فردي فرهنگي نميبيند. اين داستان را يكي از مسئولان وزارت كشور در نبود مديركل اتباع خارجي آن وزارتخانه البته با زبان و بيان ديگري تاييد مي كند. ابراهيمي در گفتگو با بخش كتاب ميراث خبر گفت:« قانون استثنا ندارد. مثل خدمت سربازي است كه پسر وكيل و كارگر نمي شناسد و هركس كه موقع اش شده بايد طبق قانون دوره سربازي اش را بگذراند. از اين شخص كه آدمي فرهنگي است انتظار داريم كه دقيقتر به رعايت قانون بپردازد.»
سيدضياء قاسمي، مدير نشريه فرخار كه خود افغان مقيم ايران است، قوانين اقامت دائم در ايران را بسيار سختگيرانه مي داند. وي در اين رابطه به ما گفت:« قوانين اقامت دائم در ايران جزو مشكلترينها در جهان است. با اينكه اين كشور در پناه دادن به مهاجرين بسيار لطف مي كند اما در اقامت دائم سختگيري زيادي دارد. مهاجرين، كارتهاي اقامتي دارند كه بايد هرساله تمديد شود. در اين قانون هيچ فرقي بين فردي كه به فرهنگ كشور ميزبان خدمت مي كند با ديگر افراد؛ نيست.»
اين شاعر و سينماگر درباره نجيب مايل هروي توضيح داد:« اين مرد، سرمايه همه فارسيزبانان جهان است كه بايد از جانب آنها مورد احترام و محافظت قرار گيرد. مايل در زمينه نسخخطي و عرفان اسلامي از متفكرين برجسته جهان اسلام است. چندسالي است كه همسرشان فوت كرده و او با پسرش كه معلول ذهني است در شرايط بد مالي روزگار مي گذراند. دو يا سه سال پيش بود كه به دليل نداشتن تابعيت ايراني عذرش را از كتابخانه آستان قدس رضوي خواستند و او در كتابخانه مجلس مشغول به كار شد. مايل هروي به مباني و متون عرفاني تسلط كامل دارد و بسباري از علما و انديشمندان با تخصص و كارش آشنايند. براي او كه سالها در ايران زندگي و پژوهش كرده، كار و اقامت در افغانستان غيرممكن است.»
مايل هروي سالهاست كه درباره متون عرفاني فارسي در ايران تحقيق مي كند و استاد نسخه شناس برجسته اي به شمار مي آيد. ازدست دادن اين محققان ضربه مهلك و جبران ناپذيري به فرهنگ ايران است. در بسياري از كشورها، نه تنها قانون درباره محققان و پژوهشگران استثنا قائل است بلكه آنها را به كشور خود دعوت مي كنند تا از دانش آنها استفاده كنند.
ابهري، رئيس كتابخانه مجلس درباره مايل هروي به بخش كتاب ميراث خبر گفت:« صحبت از اخراج افغانها به ميان آمده اما گمان نمي كنم كه بحث اخراج مايل هروي درميان باشد. كتابهايي كه او نوشته در سطح عالي قرار دارد و براي تدريس دانشگاهي پذيرفته شده است. او از نظر علمي، موقعيت فوق العاده اي دارد و مورد توجه اهل پژوهش و تحقيق است. ما در كتابخانه مجلس از دانش او بسيار استفاده برده ايم.»
وي در خصوص كارهاي انجام گرفته براي حل مشكل اين پژوهشگر گفت:« دو اقدام مهم انجام داده ايم. يكي اينكه بحث اخراج او مطرح نشود كه تا اندازه اي موفق بوده ايم. دوم آنكه بتوانيم براي او تابعيت ايراني بگيريم كه البته هنوز در حال مذاكره براي انجام اين كار هستيم.»
عماد افروغ، رئيس كميسيون فرهنگي مجلس نيز درباره مشكل به وجود آمده براي مايل هروي گفت:« اين شخص بايد مراحل قانوني را طي كند تا در ايران بماند. به هر حال اگر حوزه كار ايشان به وزارت ارشاد مربوط مي شود، مي تواند به آنجا نامه اي بنويسد و رونوشت آن را براي ما بفرستد تا در اين زمينه پيگيريهاي لازم را انجام دهيم.»
محسن ظهوري
1-يک خارجي براي گرفتن ويزاي ايران چقدر بايد پرداخت کند و چقدر بايد منتظر بماند؟
2-اين ميزان براي کشور ترکيه و دبي چقدر است؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 7:35 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
آقايان که از سياستهاي دولتي حمايت ميکنن احتمالا بايد بتونن جواب بدن
البته اگر نخوان تقيه کنن
يا با پنهان کردن حقيقت ضعفهاي دولت رو کتمان کنن |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 11:19 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| hakimPHP نوشته بود: |
درود!
آقايان که از سياستهاي دولتي حمايت ميکنن احتمالا بايد بتونن جواب بدن
البته اگر نخوان تقيه کنن
يا با پنهان کردن حقيقت ضعفهاي دولت رو کتمان کنن |
با این سبک برخورد غیردوستانه شما در تالارهای گفتمان، بنده شخصاً بعید می دونم کسی حتی این نوشته رو خونده باشه که حالا علاقمند باشه بره دنبال جواب سؤالاتتون. شما هم بهتره رفتارت رو در تالارهای گفتمان عوض کنی. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 981 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 06 ارديبهشت 1386، ساعت 19:50 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| با این سبک برخورد غیردوستانه شما در تالارهای گفتمان، بنده شخصاً بعید می دونم کسی حتی این نوشته رو خونده باشه که حالا علاقمند باشه بره دنبال جواب سؤالاتتون. شما هم بهتره رفتارت رو در تالارهای گفتمان عوض کنی. |
چرا بابا، اونجوري هم نيست، من خودم هميشه 1يا 2 خط از نوشته هاش رو مي خونم، اما مسئله اينکه الارغم اينکه همگي متفق القول يک سبک رو دارند اما هيچ کدام براي ارايه راه حل نوشته نشده، و فقط براي از بين بردن روحيه آدم خوبه.... خوب فرزندم اين همه موضوع؛ اين همه دانشمند ايراني که بيکار هستند؛ به نظر من مهم نيست که فلان افقاني ايران بمونه يا نه.. يا مثل راجعيه اون موضوع که چرا در مورد خاندان خميني برنامه تحليل براي سوال کردن ساخته نشده اينه که تمام زژيم هاي دنيا اجازه نميدن يه سري از مسائل حيثيتي شون زير سوال بره، مثلا اکه توي آمريکا بگيد جرج واشنگن فلانه، چوب ميکنن توي.... يا هنوز هم بمب اتمي که به ژاپن اندخته شده رو طبيعي و لازم ميدونستند، اما حالا ميان براي تبليغات در مويد حدود آزادي ميان ميکن اشکال نداره بيايين از جرج بوش بد بگين؛ اما خودشون برنامه نميزارند که رئيس جمهور رو زير سوال ببرند؛ به هر حال اگه کسي اومده اينجا غر بزنه، اشتباه اومده... |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 13:39 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
خوب فرزندم اين همه موضوع؛ اين همه دانشمند ايراني که بيکار هستند؛ به نظر من مهم نيست که فلان افقاني ايران بمونه يا نه..
|
آقایون دقت کنند،یکی از مسایل مهم برای پیشرفت هر کشوری، جذب سرمایه گذاری خارجی هست،بعضی افراد در ایران از جدب سرمایه انگلیس در نفت ایران چنان با آب و تاب نقل می کنند که انگار........
انگلیس از زمان دارسی در مناطق نفتی ایران سرمایه گذاری کرده و سود سرشاری برده...این نشون دهنده موفقیت فوق العاده در جذب سرمایه گداری خارجی نیست، بحث قرار دادهای نفتی ما با فرانسه وسودی این کشور می بره هم که یک بحث جدا هست و از اون داستانهای تاریخی ایران هست.
قرار داد دارسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF_%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C
همان انگلیسیهای انگار از سالها پیش از شروع جنگ ایران و عراقT نقشه حمله به ایران رو کشیده بودن:
یکی از معماران تقسیم ایران برنارد لوییس که در حقیقت اولین کسی است که در نشست بیلدربرگ ( بادن اتریش ۲۷-۲۹ آوریل ۱۹۷۹)، از طرحی برای جدایی خوزستان از ایران پرده برداشت. در آنجا او رسمآ پیشنهاد تقسیم و تجزیه ایران به مناطق نژادی و زبانی مخصوصآ اعراب خوزستان ( طرح الاهواز)، بلوچها (طرح پختونستان)، کردها (طرح کردستان بزرگ) و آذربایجانیها (طرح آذربایجان بزرگ) را مطرح کرد.
ردپای بریتانیا همچنین در پیدایش نقشه تهاجم عراق به ایران در سال ۱۹۸۰ دیده میشود. این مطلب در مقالهای در روزنامه نیویورک تایمز در ابتدای جنگ ایران و عراق گزارش شد. گزارشی که توسط جریان اصلی مطبوعات و رسانهها، به آن بیتوجهی شد. نکات مهم این گزارش این است:
۱. یک نقشه تهاجم با جزئیات در سال ۱۹۵۰ برای ارتش عراق توسط مشاور نظامی بریتانیا برای عراق، ۳۰ پیش از تهاجم صدام حسین به ایران تهیه شده بود.
۲. پیشنویس اصلی این طرح از سال ۱۹۳۷ توسط بریتانیا در دست تهیه بوده است، محورهای اصلی پیشروی که در طرح شرح داده شده اند، مشابه همان است که در تهاجم عراق به ایران در ۲۲ سپتامبر ۱۹۸۰ انجام شد.
۳. هدف اصلی این طرح "... فراخوانی نیروهای عراقی برای اشغال استان خوزستان مذاکره برای متارکه جنگ با حکومت ایران که شامل تسلیم این استان به عراق... همچنین آزادی مردم عرب زبانی که در خوزستان زندگی میکنند باشد" مشخصآ تغییرات متوالی در حکومت عراق در طی سی سال بعدی اهدف اصلی طرح بریتانیا را تغییر نداد، تنها در اثر گذشت زمان طرح به روز شد.
|
وقتی شما قوانین اقامتی احمقانه داشته باشید کسی رغبتی به سرمایه گذاری نخواهد داشت.
الان در ایران یک خارجی در حالت عادی نمی تونه یک زمین، خانه، ملک بخرد...................
اگر ویزا با زحمت گیر بیاد توریست وارد نمیشه............
نتیجه این سیاست غلط و احمقانه این هست که ترکیه از ما در جذب توریست تفاوت فاحشی دارد:
http://www.persianbb.com/viewtopic.php?p=57905&highlight=#57905
وقتی من به ماه اشاره می کنم، شما باید نوک انگشت منو ببینید؟!!!!!!!!!!!!
در ضمن اگر یک افغانی باشه که در یک کاری تخصص خوبی داشته باشه، حتی بهتر از بسیاری ایرانیها، در اون صورت باید بین اون و یک عمله فرق گذاشت، البته اگر شعور و فهم و قدرت تشخیص وجود داشته باشد |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 21:22 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
اينه که تمام زژيم هاي دنيا اجازه نميدن يه سري از مسائل حيثيتي شون زير سوال بره، مثلا اکه توي آمريکا بگيد جرج واشنگن فلانه، .....
|
دوست عزيز،در آمريکا سياهان همين اواخر نسبت به اينکه واشنگتن خودش برده داري مي کرده اعتراض کرده بودند.
ببينيد من ميگم اگر کسي اشتباهي کرده، بايد اين امکان وجد داشته باشه که نقد بشه، در يک فضاي آزاد و منصفانه.
همين!
من از حملات اسراييل به غير نظاميان حمايت نميکنم، قبلا هم گفتم هر کس در لبنان براي آزادي کشورش جنگيده برادر من هست....
اين رو به طور کلي ميگم:
الان شما در همين تالار و در اخبار ميبينيد که در انگليس به طرفداري از ايران مردم نظاهرات مي کنند..
آيا در ايران کسي جرات داره به طرفداري از اسراييل تظاهرات کنه؟
براي اعتراض به مسئله هسته اي تظاهرات کنه؟
کسي جرات داره در اعتراض به آقاي خامنه اي تظاهرات کنه؟
البته يک چيزي اضافه کنم:
در مساله آزادي بيان
ما بايد شرايط خاص کشورمون رو در نظر بگيريم،
من دارم در مورد آزادي بيان صحبت مي کنم، و نه حمايت از اسراييل |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |