| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1850 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 17:08 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خبرگزاري فارس: مسعود دهنمكي ميگويد در 40دقيقهاي كه به فيلم اخراجيها اضافه ميشود به زمان حال يعني سالها پس از شهادت مجيد سوزوكي باز ميگرديم.
مسعود دهنمكي كارگردان سينما در گفتوگو با فارس افزود: فيلمنامه فيلم «اخراجيها» در مرحله اوليه شامل دو بخش زمان حال و فلاشبك به زمان جنگ بود ولي وقتي زمان اوليه فيلم 140 دقيقه شد، تصميم به كوتاه كردن بخشهايي از فيلم كه در زمان حال ميگذشت، گرفتيم ، چون در اكران سينماي ايران بيش از 100 الي 110 دقيقه زمان براي اكران فيلم در نظر نميگيرند.
وي افزود: با توجه به مشكلات و مسائلي كه در مورد قاچاق فيلم به وجود آمده، تصميم گرفتيم كه زمان حال را هم به فيلم اضافه شود، چون اين برهه زماني از نظر مضموني، نكات جالبي در خود دارد.
در فصل 40 دقيقهاي كه به زمان حال ميپردازد، بازي «مريلا زارعي» در نقش يك خبرنگار نيز كه در نسخه فعلي وجود ندارد، به فيلم افزوده خواهد شد.
ده نمكي گفت: اضافه شدن 40 دقيقه به نسخه فعلي «اخراجيها» به دليل احترامي است كه ما بايد به تماشاگر سينماي ايران بگذاريم.ما بايد قدردان اين مخاطب كه سقف فروش فيلمهاي ايراني را براي ديدن «اخراجيها» بالا برده است، باشيم و بين كسي كه براي فيلم ديدن به سينما ميآيد و كسي كه سي دي قاچاقي فيلم را تماشا ميكند، تفاوت قائل شويم.
اين كارگردان افزود: افزايش زمان «اخراجيها» و روانه كردن نسخه جديد فيلم به سينماها؛ در همين راستاست.
ده نمكي در مورد زمان و چگونگي عملي شدن اين اتفاق، گفت: فعلا در حال انجام مقدمات اين كار هستيم و مشغول صحبت با دست اندركاران معاونت سينمايي تا اين اتفاق بيفتد.
وي متذكر شد: تاكنون در سينماي ايران سابقه نداشته كه فيلمي در حين اكران، دستخوش تغيير و اضافه شدن زمان شود و اين اتفاق در صورت وقوع، اتفاق جديدي در سينماي ايران خواهد بود.
ده نمكي همچنين گفت: در دي وي دي رسمي فيلم كه منتشر خواهد شد اين 40 دقيقه وجود خواهد داشت و به همراه آن 140 دقيقه پشت صحنه فيلم «اخراجيها» هم منتشر خواهد شد.
«اخراجي ها» اكنون بيش از يك ميليارد و 300 ميليون تومان در تهران و بيش از 900 ميليون تومان در سراسر كشور فروش داشته است. |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 17:01 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
جالبه. اگر دیویدیاش بیاد، من که نسخهی قانونیاش رو میخرم. فیلمش رو توی سینما دیدم؛ انصافاً فیلم قشنگی بود. نمیدونم چرا وقتی دهنمکی رو آورده بودن تو شبکه تهران، مجریه بهش گیرای بیخود میداد. مثلاً گفته بود چرا خیلی بیشتر از زمان فیلم، فیلمبرداری کردی و بعد از توش انتخاب کردی! به نظر من که این هنر کارگردانه، نه ضعفش. |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 981 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 18:33 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
منم هميشه چيزاي اصل رو دوست دارم؛ اما اگه بميرم هم حاضر نيستم 2000 تومان ناقابل بدم تا بره توي جيب اين آدم خود بزرگ بين مغرور، خود فروش، که گذشته اش رو فراموش کرده.... اصل فيلم رو نديدم( کپي گرفتم) و ديگر فيلمش را هم نخواهم ديد.. تا فرق بين رو شنفکر و روشنفکر نما مشخص باشد.. |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 18:38 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
منم هميشه چيزاي اصل رو دوست دارم؛ اما اگه بميرم هم حاضر نيستم 2000 تومان ناقابل بدم تا بره توي جيب اين آدم خود بزرگ بين مغرور، خود فروش، که گذشته اش رو فراموش کرده.... اصل فيلم رو نديدم( کپي گرفتم) و ديگر فيلمش را هم نخواهم ديد.. تا فرق بين رو شنفکر و روشنفکر نما مشخص باشد..  |
از این حرفها منظورتون دهنمکی بود؟ اگر درست حدس زده باشم، باید بگویم اینقدر لایق توهین نیست. چرا که:
۱. پول تو جیب تهیه کننده میره، نه اون.
۲. اون به گذشتهاش پایبنده که چنین فیلمی رو ساخته. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 1:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
من شخصا این فیلم رو پوچ می دونم که خواسته با تمسخر سادگی ترکها و لهجشون و لات بازی عده ای خنده ای بر روی لب افراد بیاره ، بدون اینکه بتونه پیام اصلی و منسجمی رو منتقل کنه!
آخره فیلم هم نتونسته خوب جمع و جورش کنه متاسفانه
انصافا مارمولک چیز دیگه ای بود!! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 2:37 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
من شخصا این فیلم رو پوچ می دونم که خواسته با تمسخر سادگی ترکها و لهجشون و لات بازی عده ای خنده ای بر روی لب افراد بیاره ، بدون اینکه بتونه پیام اصلی و منسجمی رو منتقل کنه!
آخره فیلم هم نتونسته خوب جمع و جورش کنه متاسفانه
انصافا مارمولک چیز دیگه ای بود!! |
گویا جمع کثیری از مردم ایران چنین فکری نمیکنن. نظر شخصی بنده اینه که چون داستان، بر مبنای یک سری اتفاقات واقعیه(اون لات اصلی فیلم و جریان جبهه رفتنش واقعیه)، به همین دلیل هم تونسته با مخاطباش خوب ارتباط برقرار کنه، و بر خلاف داستانهای آبکی معمول فیلمفارسی، تونسته بینندههای زیادی پیدا کنه. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 2:43 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
راستی واقعی بود؟! قکر نکنم! please بلینک مرا امیر حسین جان!
ولی مساله من کلیت نیست
به صورت جزیی زیاد تو حواشی بود و نتونسته جنگ رو بهتر بگه. مثل اینکه همشو جمو جور کرده با عجله هولهولکی نمایش داده
من خودم هم مخالف باز تابم به همین خاطر لینکشو نمیارم
فقط تو مقالش خوب نقد کرده
و باز تکرار می کنم
انصافا مارمولک چیز دیگه ای بود! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 3:04 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
چند وقت پیش یک برنامهای از شبکه تهران پخش شد با حضور دهنمکی. مجری سعی میکرد فیلم رو نقد کنه، ولی بیشتر کارش شده بود نقد کارگردان، و به نظر من کارش واقعاً مغرضانه بود.
حالا که تلویزیون اینقدر داره با قضیه مغرضانه برخورد میکنه، انتظار از سایتهای اینترنتی خیلی زیاد نیست.
یک سؤال: این که کارگردان چند ساعت فیلم گرفته، و یا این که اصلاً بازیگراش خوب/بد بودن، باید باعث بشه که کسی شخصیت کارگردان رو زیرا سؤال ببره؟ من حرفم اینه، وگرنه در مورد فیلم هر کسی نظر خودش رو داره. نظر شما هم محترمه. |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 3:09 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خوب بهتره لینک اینو بیارم : نظرات کاربرانش خوندنی تره!
http://www.baztab.com/news/64882.php
به نظرم اضافه شدن 40 دقیقه شاید به کیفیت فیلم اضافه کند. فکر کنم به محض اینکار سریع فیلم را خواهم دید!
___
یه چیز دیگه
اینروزا از هر فیلم مستندی که بدبختی ایرانیا! مثل همین فقر و فحشا ( ساخته ده نمکی ) و .... رو نشون میده حالم بهم میخوره ( فقط سر دردش میمونه! ) شاید این باعث بشه قضاوت یک طرفانه تری داشته باشم! |
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 619 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 18:20 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
یک سؤال: این که کارگردان چند ساعت فیلم گرفته، و یا این که اصلاً بازیگراش خوب/بد بودن، باید باعث بشه که کسی شخصیت کارگردان رو زیرا سؤال ببره؟  |
اولا که اگر شما از گذشته و سوابق آقاي ده نمکي اطلاع داشته باشيد مي فهميد که هيچ کدوم از روشنفکران جامعه حتي جامعه هنر با اون موافق نيستند ايشون انقدر در گذشته مخالف با ازادي بوده و پرونده سياهي داره که حتي اگر هم کارهاي زيادي انجام بده باعث نميشه که ذهنيت مردم رو نسبت به خودش درست کنه و اينکه کارش براي يه بار ديدن ارزش داشت ولي ارزش گرفتن سيمرغ بلورين رو نداشت که اعتراض کرده بود که چرا توي جشنواره فيلم فجر هيچ سيمرغي به ايشون اختصاص پيدا نکرده |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 619 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
و بعد اينکه فيلم نقص زيادي داشت يکي از اين نقص ها که خيلي هم بزرگه اينه که توي فيلم ده نمکي سعي کرده که امام علي و شيعه رو در مقابل رستم و شخصيت ايراني قرار بده اونجايي که ميگه حيدرياش بلند شن رو يکبار ديگه ببينيد متوجه مي شيد |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
|
|