| نویسنده |
پیغام |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 12:56 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
الان به ايميل برام اومد که يه فايل power point درباره ي عکسي که ما از مسجدالقصي تو ذهنمون داريم و حقيقت بود.
ولي خوب چون نمي تونستم اينجا نشونش بدن لينک دانلودش رو مي ذارم تا همه دانلود کنن! ولي خلاصه ي مطلب اين که:
عکسي که ما از مسجد الاقصي تو ذهنمون داريم عکس واقعي مسجد الاقصي نيست! بلکه عکسي است که دارن عمداً اشتباه به ما نشون مي دن!
حتماً دانلو کنيد!
حجمش هم حدوداً 600 کيلو بايته!
http://www.divshare.com/download/446598-33a
قابل توجه مجيدجون!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 17:58 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| ناشناس نوشته بود: |
سلام
الان به ايميل برام اومد که يه فايل power point درباره ي عکسي که ما از مسجدالقصي تو ذهنمون داريم و حقيقت بود.
ولي خوب چون نمي تونستم اينجا نشونش بدن لينک دانلودش رو مي ذارم تا همه دانلود کنن! ولي خلاصه ي مطلب اين که:
عکسي که ما از مسجد الاقصي تو ذهنمون داريم عکس واقعي مسجد الاقصي نيست! بلکه عکسي است که دارن عمداً اشتباه به ما نشون مي دن!
حتماً دانلو کنيد!
حجمش هم حدوداً 600 کيلو بايته!
http://www.divshare.com/download/446598-33a
قابل توجه مجيدجون!!!!!!!!!!!!!!! |
با دروود خدمت شما يک در خواست داشتم*
اين مطلب رو مدت هاي پيش ميدونستم....(يهودي هاي اسرائيل هم ميدونند)
براي اطلاعات بهتر از اين منبع موثق خوب و تر و تميز استفاده کنيد...
سفرنامه اسرائیل
*ببخشيد اين يوزر و پسورد شما چيه؟؟؟
منم ميخوااامت جيگر..
....................
پي اس: اين مطلب رو در حالي مينوسم که العان چندين ماهه که اصلا افيس رو سيستمم ندارم
اميد وارم همون چيزي باشه که من گفتم. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 16:48 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
ولي من ديدم که نوشته بود خائنين صهيونيسم دارن يه چيز ديگه پخش مي کنن! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 22:03 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
| ولي من ديدم که نوشته بود خائنين صهيونيسم دارن يه چيز ديگه پخش مي کنن! |
دروود
باور کنيد متوجه نشدم...کجا ديدي؟؟
چي رو؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 16:55 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
این عدم تشخیص قبة الصخره از مسجد الاقصی، مشکلی همه گیر است، و قبل از این هم بسیار دیدهام که برخی چنین اشتباهی را مرتکب میشوند. امان از این صهیونیستها که با دردست داشتن منابع خبری، ملت را به اشتباه میاندازند. |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 16:57 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
يه جاييش مي نويسه اين صهيونيسم هاي خائن هستند که مي خوان با گمراه کردن مردم مسجد رو خراب کنن! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 17:02 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| حامد نوشته بود: |
| يه جاييش مي نويسه اين صهيونيسم هاي خائن هستند که مي خوان با گمراه کردن مردم مسجد رو خراب کنن! |
اینطوری نوشته که میخوان خرابش کنن و بعد ملت قبة الصخره رو ببینن و بعد بگن: «اه، این که سر جاشه». |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 19:28 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
امان از این صهیونیستها که با دردست داشتن منابع خبری، ملت را به اشتباه میاندازند.  |
يک مثال از يک سايت صهيونيستي ميزني؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 20:00 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
امان از این صهیونیستها که با دردست داشتن منابع خبری، ملت را به اشتباه میاندازند.  |
بهتره بگی یه مثال از یه سایت غیر صهیونیستی بزن. صهیونیستها اکثر مراکز قدرت و ثروت دنیا رو مستقیم یا غیر مستقیم در اختیار دارن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 04 ارديبهشت 1386، ساعت 9:26 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| majidjon13 نوشته بود: |
بهتره بگی یه مثال از یه سایت غیر صهیونیستی بزن. صهیونیستها اکثر مراکز قدرت و ثروت دنیا رو مستقیم یا غیر مستقیم در اختیار دارن. |
نه به نظرم بهتر نيست..
توي همين ايران اينقدر طرفدار و دواتشه هست..چند درصدشون ميدونند؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|