| نویسنده |
پیغام |
| احمدي نژاد |
|
| sefid نوشته بود: |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
ببين سفيد . يا همون hady .
ديگه همه فهميدن که تو يک وهابي هستي . يک بار هم created_for_iran دهنت رو سرويس کرد . يکبار هم اکتيو . چندين بار هم جناب عبود .
تو اگر راست مي گي همون سؤالهاي قبلي رو جواب بده بعد بيا اظهار نظر کن . |
با سلام خدمت جناب احمدي نژاد(يه لحظه فکر کردم دارم با رئيس جمهور حرف ميزنم)
دوست عزيز هدف من از نوشتن اين نيست که خودم رو مطرح کنم تا همه بگن سفيد کارش درسته شايد يه جاهايي
شيطنت کردم ولي هدف اصلي من بحث توي يه محيط سالم هست بدون توهين ودلخوري.صحبت هاي من ودوستان
يه نظريه هست و هر کس به نظرش درست اومد ميتونه ازش پيروي کنه.پس لزومي نداره که اگر شما حرفي رو قبول نداري زبان توهين رو انتخاب کني. اونچه که مهمه اينه که افکار تحجر گونه ازبين بره تا انشاالله همه دوستان در زمره کساني قرار گيرند که سخن را ميشنوند و بهترين را پيروي ميکنند.
|
تمام آن آياتي را که نوشته اي قبلا هم نوشته بودي و جوابش را گرفته بودي .
مدتي است که از created_for_iran خبري نيست براي همين من سؤالش را مجددا تکرار مي کنم .
تو خودت به تنهايي چگونه احکام نماز را از قرآن استخراج کردي ؟ با استفاده از قرآن چگونه فهميدي که نمازها چند رکعت هستند ؟
اول به اين سؤالها جواب بده . اول برادريت را ثابت کن بعد نصيحت کن . |
|
_________________ هموطن گرامي. در مصرف برق صرفه جويي نماييد .
|
|
 |
| sefid |
|
|
من هر جور نماز بخونم فرض کن مثل شيعه(تعداد رکعتها) تو بگو مشکلش چيه؟ |
|
|
|
 |
| sefid |
|
| احمدي نژاد نوشته بود: |
تمام آن آياتي را که نوشته اي قبلا هم نوشته بودي و جوابش را گرفته بودي . |
خوب تو هم لطف کن جوابي که قبلا نوشته شده را دوباره بنويس. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط sefid در تاريخ سهشنبه 19 تير 1386، ساعت 13:07 ويرايش شده است. |
|
 |
| احمدي نژاد |
|
| sefid نوشته بود: |
| من هر جور نماز بخونم فرض کن مثل شيعه(تعداد رکعتها) تو بگو مشکلش چيه؟ |
مشکلش اينه که من درآوردي . ميشه دين ساخته خودت نه دين اسلام .
اين هر جوري که تو ميگي در کجاي قرآن اومده ؟ |
|
|
|
 |
| sefid |
|
|
به هر حال تو ميگي نماز من باطله چرا باطله؟آيا من نماز رو ضايع کردم چرا به چه دليل ؟ |
|
|
|
 |
| احمدي نژاد |
|
تو اصلا معلوم نيست نمازت رو از کجا آوردي . کي بهت گفته که چه جوري بايد نماز بخوني ؟
اگر اصل نماز براي نشان دادن بندگيه پس بايد همون طور که اون گفته بندگي کنيم .
حالا تو چطور فهميدي که اون به چه روشي اين ابراز بندگي رو مي خواد ؟ |
|
|
|
 |
| sefid |
|
خدا.................من چه جوري بگم
بذار از يه نماي ديگه بهت بگم ببين دو حالت داره تا اينجا رو فهميدي حالت اول يا من مثل يه پسر خوب
نمازمو ميخونم يا از ضايع کنندگان نمازم مشکلي نداري تا اينجا ,خوب حتما تو منو از دسته دوم به حساب مياري
عالي شد حالا بايد بگي چرا فکر ميکني من نماز رو ضايع کردم؟ |
|
|
|
 |
| احمدي نژاد |
|
|
فرض کن من بلد نيستم نماز بخونم . احکام نماز رو برام توضيح بده و بگو اونها رو از کجا آوردي . |
|
|
|
 |
| hady |
|
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
وَأَقِيمُوا الْصَّلاَةَ وَآتُوا الْزَّکَاةَ وَارْکَعُوا مَعَ الْرَّاکِعِينَ
و نماز را بپا داريد، و زکات را بپردازيد، و همراه رکوع کنندگان رکوع کنيد
چرا طريقه نماز خواندن در قرآن نيست؟!
اگر تمام آب اقيانوسها به جوهر تبديل شود کلام پروردگار تمام نخواهد شد. خدا آن چه را که براي هدايت لازم است را در کتاب آسمانيش قرار داده است. زيرا او بهتر از هر کس ديگري ما را مي شناسد و مي داند که چه چيزي براي مبارزه با شيطان لازم است همچنين او خيلي چيزها را براي آزمايش ما قرار داده است.
نماز سنتي الهي است که تمامي پيامبران آن را بجاي مي اوردند ابراهيم ، اسمعيل ، اسحق ، موسي و ساير پيامبران . اما چرا عده کثيري از مسيحيان و يهوديان نماز را بجا نمي آورند؟ مگر پيامبرشان به آنان نماز را ياد نداده بود ؟! پس چرا در طول تاريخ نماز را گم کردند؟ چرا عده کمي از مسيحيان به اسم نصرانيان و يهوديان مسکو فقط نماز را نگه داشته اند؟! چرا طريقه نماز خواندن در کتب مقدس ذکر نشده است؟!
فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوة واتبعوا الشهوت فسوف يلقون غيا
پس از آنها، او نسل هايي را جايگزين آنان کرد که نمازها را ضايع کردند و از شهوات خود پيروي نمودند. آنها از نتايج آن رنج خواهند برد.
واقعيت اين است که خداي مهربان نگهداري نماز و نحوه و طريقت آن را بر عهده خود انسانها گذاشته است. يعني اينکه بايد با ديد غير تعبدي به طريقه خواندن نماز نگاه شود و لزوما اجماع مسلمانان حاضر در هر برهه و زماني در جهت تصفيه و پالايش آن از هر گونه ناخالصي عمل کنند و طريقه اي از نماز براي رجوع مردم مشخص کنند که با آيات قران کاملا هماهنگي داشته باشد ولي ما مي بينيم که همانطوري که مسيحيان نماز را گم کردند و ضررش هم را چشيدند و خواهند چشيد ، مسلمانان هم نماز را بگونه مي خوانند که در سراسر آن اختلاف و بدعت و گمراهيست و اين چيزي نيست جز سعي کردن آنها در جهت پيروي از عقايد و سنتهاي موروثي و فرقه اي خود.
در واقع نماز هديه خداي تواناست براي ما انسانها تا که از طريق نماز عليه شيطان قيام کنيم و بگوييم که خدا بزرگتر است يعني الله اکبر؛ يعني خدا از هر کس و هر چيز ديگري بزرگتر است و هيچ کس نميتواند جاي خدا را بگيرد. بگوئيم ( اياک نعبد ) يعني ما از هيچ سخني غير از کلام خداوند اطاعت محض و پرستاري نمي کنيم و ( اياک نستعين ) و از هيچ الهه هاي غيراز خداوند متعال انتظار کمک و ياري نداريم و وقتي حمد و ستايش ( الحمد لله ) را مختص خدا مي دانيد بايد متوجه باشيم که اين اختصاص نبايد تنها در کلام و ظاهر باشد بلکه بايد با جان و دل به آن معتقد باشيم و عمل نمائيم . و پدران و مادران موظفند که به فرزندان خود سفارش کنند که اينگونه نماز را بپاي دارند همانطور که لقمان به فرزندش وصيت ميکند.
يبني اقم الصلوة وامر بالمعروف وانه عن المنکر واصبر على ما اصابک ان ذلک من عزم الامور
"اي پسر من، نمازها (ارتباط با خدا) را به جا آور. طرفدار پرهيزکاري باش و پليدي را منع کن و در برابر سختي ها صبور باش. اينها از برجسته ترين صفات است.
وکان يامر اهله بالصلوة والزکوة وکان عند ربه مرضيا
او به خانواده اش سفارش مي کرد تا نمازها را به جا آورند و زکات را بدهند؛ او مورد قبول پروردگارش بود.
هر پيامبري که مي آمد نمازش را بطريقه صحيح مي خواند ولي متاسفانه بعد از مرگ او باز هم مردم نمازشان را با گمراهي و بدعت آميخته مي کردند و آن را منتسب به آن پيامبران مي کردند تا جايي که همکنون اکثريت مردم يا نماز نمي خوانند و يا در نمازشان اثري از خلوص و تعبد خالصانه خدا وجود ندارد اين چيزي نيست غير از آنکه آنها سعي مي کنند که بجاي آنکه قران را تنها ملاک دينشان قرار دهند، آمده اند و از از سراب و وهميات دين و نمازشان را مي خواهند ، مسلمانان اسمي هم نمازها را ضايع کردند بطوريکه اسم پيامبر و ديگر مقدسين را وارد نماز کردند و حرمت نماز را شکستند و نتوانستند آن را سالم نگاه دارند با فرقه فرقه شدن مسلمانان هر فرقه اي نماز را به نفع مقدسين خود تغيير دادند ولي در واقع اين به ضرر همه آنها بود چون خدا ضرر نميکند نماز خواندن به صرف و براي سعادت خود ماست.
وامر اهلک بالصلوة واصطبر عليها لا نسءلک رزقا نحن نرزقک والعقبة للتقوى
بايد به خانواده خود سفارش کني تا نمازها را به جا آورند و صبورانه در انجام آن ثابت قدم باشند. ما از تو روزي نمي خواهيم؛ ما هستيم که روزي تو را فراهم مي کنيم. پيروزي نهايي متعلق به پرهيزکاران است.
خداي مهربان کتاب قرآن را نازل نموده است که فرقان است و به عنوان ميزان وترازو عمل ميکند و از طريق اين کتاب نماز از لوس شرکيات پيراسته ميشود.کساني که به کتابهاي حديث (و در اصل فرقه مادرزادي) چسبيده اند و دل بسته اند نميتوانند هضم کنند که چرا نماز در قرآن ذکر نشده است يعني درک اين موضوع عنايت خدا و دوري از تعصبات فرقه اي را مي طلبد . آنها غافلند از اينکه نماز در کتب حديث هم ذکر نشده است. شايد تعجب کنيد که خيلي از جزئيات نماز در قرآن کاملتر از احاديث ذکر شده است. شما اگر تمام احاديث راجع به نماز را کنار هم قرار دهيد يک هشتم نماز هم بدست نميايد. و اين چيزي است که تا حالا پيروان حديث نتوانسته اند جواب دهند ، آنها هنوز نمي دانند که نمازي که آنان ميخوانند از ابا و اجدادشان به ارث برده اند نسلهايي که آنان هم نماز را ضايع کرده و به نفع مقدسين خود تغيير دادند چگونه مي توانند نمازي را به ما ياد دهند که هدف و مقصود نهايي آن باشد ؟
خداي مهربان حفظ و اداي طريقه صحيح نمازرا برعهده خود ما و اجماع مسلمانان گذاشته است اما در طول زمان عده اي به بهانه ناکافي بودن قران تقليد را آغاز کردند و وارد حيطه اي شدند که گمراهي در آن صددرصد است. شيطان اين را به آنان القا کرد که نماز در قرآن نيست و جزئيات دين ناکامل است سپس آنان را به سمت کتب حديث متمايل کرد غافل از اينکه اينها همه اش يک سراب است در واقع شيطان به آنان دروغ بسيار بزرگي وعده داده بود زيرا آنچه که او مي گفت در کتب شايعات ( حديث و روايت ) هم نبود و اينچنين او مي خواست حتي بيش از کتب حديثي مردم را به تعبد خويش وا دارد مثلا در رساله هاي مذهبي فرقه ها وضو گرفتن (که در قرآن چند مرحله ساده است) نزديک به سي مرحله در نظر گرفته شده است و اين يعني مشکل کردن دين. يعني شروع به تلقين "لزوم تقليد".و تقليد يعني زير پا گذاشتن عهد تعبد خالصانه خدا و به نتيجه رسيدن دروغ و دسيسه شيطان !
و دروغي که شيطان به ما مي گويد کاملا شبيه همان دروغيست که جدمان آدم را با آن از بهشت بيرون کرد. درخت ممنوعه همان وعده دروغين شيطان بود ولي درخت ممنوعه اي که نسل ما را به آن بفريفت نامش کتب حديثي است که بوسيله آن "سراب عدم کماليت کتاب خدا" را به همراه دارد.
کتاب قرآن کامل است و هر آنچه را که خالق براي هدايت ما تشخيص داده باشد در آن وجود دارد مطمئنا کسي بهتر از خداي توانا ما را نميشناسد.ولي شيطان آمد و نسلهاي قبلي مارا وسوسه کرد که ؛ قرآن کامل نيست پس بياييد از اينهايي که از شايعات و جعليات زمانه گردآوري شده اند پيروي نمائيد و به وسيله اين شايعات که ( کامل کننده قرآن است!!!) به آرامش خاطر برسيد و نمازتان را بخوانيد.!!
فازلهما الشيطن عنها فاخرجهما مما کانا فيه وقلنا اهبطوا بعضکم لبعض عدو ولکم في الارض مستقر ومتع الى حين
اما شيطان آنان را فريب داد و باعث شد از آنجا اخراج شوند. ما گفتيم: "به عنوان دشمنان يکديگر پايين برويد. محل سکونت و روزي شما تا مدتي در زمين خواهد بود."
بسيار خطرناک است ! براي بدست آوردن تعداد رکعات نماز وارد محوطه اي شويم که درصد گمراهي در آن صد در صد است. رکعات نماز در احاديث ذکر نشده است و اين خواست خداي تواناست زيرا خواست خدا بالاتر از وعده و وعيدهاي شيطان است. به نظر ميرسد تعداد رکعتهاي نماز يکي از چيزهايي است که فرقه هاي مسلمان در آن اختلاف ندارند حال با اين وصف به بهانه تعداد رکعات نماز متوسل شدن به کتب شايعات و اقاويل ديوانگي محض است. اين همان وسوسه شيطان است که فقط سراب است و مطمئنا طرفداران کتب حديث با جستجوي تمام کتب حديث به طريقه انجام نماز نخواهند رسيد. خداي را سپاس ميگوئيم که تلاشهاي شيطان را مسخره جلوه داد و دين حق را به پيروزي رساند.
بعد عده اي ديگر آمدند و مدعي شدند که ما از کتب حديث پيروي نميکنيم ولي در مبهمات قرآن به سنت صحيحه پيامبر رجوع ميکنيم ولي اين عده ناخود آگاه باز هم در همان تله قبلي گرفتار شدند زيرا در واقع سنت صحيح يعني همان احاديث صحيح ، و خود بخود باز هم آنان در ميان انبوهي از اقاويل و شايعات گرفتار ميشوند و تعبد را از حيطه محدوديت خدا خارج و به غير خدا اختصاص مي دهند ، بطوريکه تا بحال نتوانسته اند نماز خود را تصحيح کنند و به يک نتيجه واحد برسند .
آنها با آنکه ادعاي عدم پيروي از کتب حديث را دارند ولي باز هم در نماز و اذان اسم مقدسين خود را ذکر ميکنند و برآنان شهادت ميدهند آنان هنوزهم بر مقدسين خود با صداي بلند صلوات ميفرستند و اين خود نشان ميدهد که سنت صحيحه سراب بعدي شيطان است که مومنين را به آن دچار ميکند. مطمئنا خداي مهربان در قرآن کاملش اسمي ازتعبد و تبعيت از سنتي که ازخارج از کتاب مقدس آمده نبرده است و طرفداران اين نظريه بايد دليل خود را اقامه کنند که چه کسي به آنها گفته که بايد قران را ناکافي و از منابعي دين خود را بخواهند که به مانند حقه درخت ممنوعه استفاده از آن آدمي را به تيره روزي و بدبختي مي کشاند ؟! |
|
|
|
 |
| احمدي نژاد |
|
يک سؤال ساده اين همه آسمون ريسمون به هم بافتن نداره .
جوابش توي چهار تا جمله بيان ميشه .
طريقه خوندن نماز چيست ؟
اول چه کار کنيم ؟ دوم چکار کنيم ؟ ..... |
|
|
|
 |
| اکتيو |
|
| نقل قول: |
| خداي مهربان حفظ و اداي طريقه صحيح نمازرا برعهده خود ما و اجماع مسلمانان گذاشته است اما در طول زمان عده اي به بهانه ناکافي بودن قران تقليد را آغاز کردند و وارد حيطه اي شدند که گمراهي در آن صددرصد است. شيطان اين را به آنان القا کرد که نماز در قرآن نيست و جزئيات دين ناکامل است سپس آنان را به سمت کتب حديث متمايل کرد غافل از اينکه اينها همه اش يک سراب است در واقع شيطان به آنان دروغ بسيار بزرگي وعده داده بود زيرا آنچه که او مي گفت در کتب شايعات ( حديث و روايت ) هم نبود و اينچنين او مي خواست حتي بيش از کتب حديثي مردم را به تعبد خويش وا دارد مثلا در رساله هاي مذهبي فرقه ها وضو گرفتن (که در قرآن چند مرحله ساده است) نزديک به سي مرحله در نظر گرفته شده است و اين يعني مشکل کردن دين. يعني شروع به تلقين "لزوم تقليد".و تقليد يعني زير پا گذاشتن عهد تعبد خالصانه خدا و به نتيجه رسيدن دروغ و دسيسه شيطان ! |
آقا چقدر سؤالت رو تکرار ميکني؟ داره واضح ميگه خدا اصلاً چيزي راجع به نحوه نماز نگفته. طريقه صحيح نماز به عهده خود ما هست. شيطان به ما القا کرده که نماز در قرآن نيست؛ ولي به قول ايشون هست. پس چرا ما در قرآن مشخصات نماز رو نميبينيم؟ خوب لابد ميخواد بگه که قرآن تحريف شده، چون در عربستان و ايران قرآنها کاملاً مثل هم هستند. در وضو هم در قرآن 4 مرحله گفته، ولي در رساله هاي ما 30 مرحله است. (اين کمي برام عجيب بود، چون در رساله هاي ما هم 4 مرحله است! شستن صورت و دو دست و سر و دو پا)
خلاصه يعني هر جور عشقته نماز رو بخون، دين رو مشکل نکن! دلت خواست 4 رکعت، دلت خواست نيم رکعت! مثل معاويه ديگه، مست بود نماز صبح رو 4 رکعت خوند، عشقش کشيد نماز جمعه رو 4 شنبه خوند و هکذا! وسط نماز برو تلفن جواب بده، در کوچه رو باز کن، اگه يادت افتاد قبضات رو ندادي، برو قبضت بده بعد بيا بقيه نمازت رو بخون. اينجورياست ديگه.
| آنها با آنکه ادعاي عدم پيروي از کتب حديث را دارند ولي باز هم در نماز و اذان اسم مقدسين خود را ذکر ميکنند و برآنان شهادت ميدهند آنان هنوزهم بر مقدسين خود با صداي بلند صلوات ميفرستند و اين خود نشان ميدهد که سنت صحيحه سراب بعدي شيطان است که مومنين را به آن دچار ميکند. مطمئنا خداي مهربان در قرآن کاملش اسمي ازتعبد و تبعيت از سنتي که ازخارج از کتاب مقدس آمده نبرده است و طرفداران اين نظريه بايد دليل خود را اقامه کنند که چه کسي به آنها گفته که بايد قران را ناکافي و از منابعي دين خود را بخواهند که به مانند حقه درخت ممنوعه استفاده از آن آدمي را به تيره روزي و بدبختي مي کشاند ؟! |
در ضمن، ما ادعاي عدم پيروي از کتب حديث داريم! (اين يکي هم عجيبه. چون ما ادعاي پيروي از حديث داريم، فقط به شرطي که با قرآن تضاد نداشته باشه. اگه حديثي با قرآن متضاد باشه ميگيم جعليه.) در نماز اسم مقدسين خودمون رو مياريم (منظورش خدا و پيامبره!) با صداي بلند به مقدسين خودمون صلوات ميفرستيم (باز منظورش پيامبره!)، پس از شيطان تبعيت کرديم (اما يادمه در قرآن گفته که خدا و ملائکه بر پيامبر صلوات ميفرستند، پس اي مؤمنين شما هم بر او صلوات بفرستيد! البته خب ابليس هم جزو ملائکه بوده ديگه!).
در ضمن، ايشون ميپرسن چه کسي به ما گفته قرآن ناکافي است؟ (من يادم نمياد کسي گفته باشه... کي گفته؟)
در مورد اذان.
ما فقط يک جمله رو وسط اذان اضافه ميکنيم، اون هم شهادت بر اينکه علي (ع) جانشين پيامبر بوده.
اين جمله جزو رسمي اذان هم نيست. فقط يک جمله سياسي هست.
براي يادآوري اينکه علي، کسي که در ليلة المبيت جاي پيامبر خوابيد و جونش رو فداي اسلام کرد، کسي که در انذار عشيره اقربين تنها کسي بود که از پيامبر حمايت کرد و پيامبر او را «وصي و برادر و خليفه بعد از خود» خواند، کسي که پيامبر با او پيمان اخوت بست، کسي که در هيچ جنگ پشت به دشمن نکرد و هميشه مطيع امر رسول الله بود، کسي که در روز "المرحمه" بر روي شانه پيامبر ايستاد و بتهاي کعبه را شکست، و کسي که در روز غدير به صراحت به عنوان جانشين پيامبر نسب شد و مؤمنين با او بيعت کردند، کسي که مقدس نيست، ولي پيامبر گفت «أنا مدينة العلم و عليٌّ بابُها» و به همين دليل ما به عنوان عالم اسلام و بت شکن او را قبول داريم؛ واقعاً جانشين پيامبر بود.
گفتن اين جمله سياسي هم هيچ تضادي با قرآن نداره، چون در قرآن ذکر نشده که در وسط اذان اسم علي رو نياريد، و ما هم چيزهايي رو که با قرآن تضاد داشته باشه رد ميکنيم.
اما دليل گفتن اين جمله چيه؟ خب واضحه. ما نميخوايم دوباره کار به جايي برسه که معاويه هاي شرابخوار، و يزيدهاي سگباز بر ما حکومت کنند. براي همين يادآوري ميکنيم که اگر از پيامبر و قرآن تبعيت کامل نکنيم و اگر از کسي که پيامبر به عنوان رهبر انتساب کرده (در امور سياسي) تبعيت نکنيم، دوباره ميشود آنچه که شد، و فرزندان پيامبر توسط امت او کشته ميشوند، در حالي که در قرآن گفته بود «قل لا أسئلکم أجراً إلاّ المودّة ذي القربي» و پيامبر هم به همين حکم قرآن از مسلمانان دوستي خاندانش رو خواسته بود، و خانواده پيامبر در سرزمين مسلمانان به اسارت برده ميشن، و حجاب ناموس پيامبر رو در شهر مسلمين از سرش در ميارن، و از گوش نواده هاي دختري او گوشواره رو به زور درميارن، و حکامي مسلط ميشن که کعبه رو به منجنيق ميبندند، و قرآن رو آتش ميزنند، و يهود رو بر مال و جان و ناموس مسلمين حاکم ميکنند، و حال آنکه در قرآن به صراحت فرمان داده شده که ظلم و ستم نکنند، خاندان رسول را دوست بدارند، و مست به نماز نايستند، به گذشته خود و آباء خود رجوع نکنند و حکم قرآن را تغيير ندهند.
زماني گذشت و هر چه قرآن منع کرده بود شد، و هر چه حلال کرده بود منع شد؛ و اگر عالم بزرگ و شير خدا و برادر و وصي و جانشين و داماد پيامبر، اولين مسلمان، علي بت شکن خانه نشين نميشد، و دختر پيامبر کتک نميخورد، هيچ کدام از آنها که شد، نميشد. در آن زمان هم قرآن بود، اما کسي به قرآن عمل نميکرد، اما اگر علي حاکم بود به قرآن عمل ميکرد.
براي همين، ما به خودمون يادآوري ميکنيم که اگر کسي مثل علي از پيامبر و قرآن اطاعت محض کرد، او را ياري کنيم. اگر کسي از پيش خودش بر حکم خدا و سيره رسول چيزي اضافه کرد، او را فراموش کنيد. براي همين اين جمله سياسي رو در اذان تکرار ميکنيم. بر خلاف قرآن هم نيست، چون در قرآن نهي نشده. |
|
_________________ علي يارت
|
|
 |
| hady |
|
با سلام
جناب اکتيو
شما گفته بوديد که:
| ما ادعاي پيروي از حديث داريم، فقط به شرطي که با قرآن تضاد نداشته باشه. اگه حديثي با قرآن متضاد باشه ميگيم جعليه |
پس به بنده بگوييد جناب آقاي آيت الله سيستاني احکام زير رو از کجا آوردند
سؤال : آيا گوشت ملخ و خرگوش حلال است ؟اگر حلال است : تمام انواع آنها
جواب : گوشت ملخ حلال است .
ـ گوشت خرگوش و تمام انواع آن حرام است .
سؤال : نظر اسلام در مورد خوردن صدف ، خرچنگ و حيوانات ديگر دريايي چيست ؟ آياحکمي کلي در مورد حلال يا حرام بودن موجودات دريايي وجود دارد ؟
جواب : خوردن حيوانات دريائي غير از ماهيهائي که پولک دارند و يا ميگو حرام است
آيا احکام بالا با قرآن در تضاد نيستند مگر شما نگفتيد که ما احاديث رو با قرآن مي سنجيم پس اين احکام از کجا آمده اند در حالي که خدا مي فرمايد
سوره مائده آيه 96
أحل لکم صيد البحر وطعامه متعا لکم وللسيارة
إنما حرم عليکم الميتة والدم ولحم الخنزير وما أهل به لغير الله فمن اضطر غير باغ ولا عاد فلا إثم عليه إن الله غفور رحيم(173/البقره)
درواقع هيچ چيز براي شما حرام نشده بجز مرده و خون و گوشت خوکها و حيواناتي را که به غير از خدا هديه شوند. اگر شخصي مجبور شود، بدون اين که از روي بد خواهي و ستمگري باشد، هيچ گناهي مرتکب نشده است. خدا غفور است، مهربان.
| در نماز اسم مقدسين خودمون رو مياريم (منظورش خدا و پيامبره!) با صداي بلند به مقدسين خودمون صلوات ميفرستيم (باز منظورش پيامبره!)، پس از شيطان تبعيت کرديم |
اين سخن تنها معبود ماست که به ما امر مي کند که نماز را براي ياد من بپاداريد. در هيچ جاي قرآن گفته نشده که در نماز مي توانيد ياد اوليا الله هم بکنيد.
إنني أنا الله لا إله إلا أنا فاعبدني وأقم الصلوة لذکري(14/طه)
"من خدا هستم؛ غير از من، خداي ديگري نيست. پس، تنها من را پرستش کن و نماز را براي ياد من بپادار برپا دار.
اما در مورد صلوات فرستادن
اصطلاح صلوات فرستادن عادتي است که بين مسلمين رايج شده است به طوريکه در مجالس و جشنها و شاديها و مراسمهاي رسمي... بر محمد رسول خدا صلوات ميفرستند و با صداي بلند فرياد ميزنند : صل علي محمد و آل محمد.
اتوبوس که به سر گردنه ميرسد بر محمد صلوات ميفرستند متوقف که ميشود بر محمد صلوات ميفرستند براي شام که توقف ميکنند بر جمال محمد صلوات ميفرستند. پشت اتوبوسها مينويسند صل علي محمد و آل محمد.
خاتمه مجالس را با صلوات بر محمد به اتمام ميرسانند . شروع و خاتمه هر کاري را با صلوات بر جمال محمد به انجام ميرسانند. و اين در حالي است که هر کاري بايد با اسم خدا شروع شود تمام قرآن با بسم الله شروع ميشود اما مسلمانان کارهايشان را با اسم محمد شروع ميکنند. خاتمه هر کاري با حمد خدا بايد انجام گيرد اما به اصطلاح مسلمانان خاتمه هرکاري را با صلوات بر محمد به انجام ميرسانند.
اما اين انحراف از چه وقتي پيش آمد؟ در زمان خود محمد رسول خدا چنين چيزي وجود نداشته است و دقيقا در زماني شروع شد که مسلمين شروع به بزرگ کردن و تقدس شخصيتهاي مذهبي کردند. البته اگر به آنها بگوييد چرا صلوات ميفرستيد ؟ فورا آيه 33:56 را دليل مياورند و ميگويند که خدا خودش دستور به فرستادن صلوات داده است. اما بهتر است که واقعا آن آيه را بررسي کنيم ببينيم که واقعا خدا چنين دستوري داده است يا رهبان و ملاها چنين دستوري داده اند!
[33:56] ان الله وملئکته يصلون على النبي يايها الذين ءامنوا صلوا عليه وسلموا تسليما[33:56]
خدا و فرشتگانش پيامبر را کمک و پشتيباني مي کنند. اي کساني که ايمان آورده ايد، او را ياري دهيد و از او پشتيباني کنيد و به او توجه نماييد، آن طور که بايد به او توجه کرد.
"صلوا" به معناي پشتيباني کردن است در حقيقت معناي اصلي آيه اين است که خدا و ملائکه از نبي پشتيباني ميکنند شما هم از نبي پشتيباني کنيد و درست و واقعي اسلام بياوريد .
در تاييد مطالب بالا آيه 33:43 را نگاه کنيد
[33:40] ما کان محمد ابا احد من رجالکم ولکن رسول الله وخاتم النبيين وکان الله بکل شيء عليما
[33:41] يايها الذين ءامنوا اذکروا الله ذکرا کثيرا
[33:42] وسبحوه بکرة واصيلا
[33:43] هو الذي يصلي عليکم وملئکته ليخرجکم من الظلمت الى النور وکان بالمؤمنين رحيما
[33:40] محمد پدر هيچ يک از مردان شما نبود. او رسول خدا و آخرين پيامبر بود. خدا از همه چيز کاملا آگاه است.
[33:41] اي کساني که ايمان آورده ايد، خدا را فراوان ياد کنيد.*
[33:42]روز و شب او را تجليل نماييد.
[33:43] اوست يکتايي که همراه با فرشتگانش، به شما کمک مي کند تا شما را از تاريکي ها به نور راهنمايي کند. او نسبت به مؤمنان مهربان ترين است.
همانطور که ميبينيد در اين آيه هم خدا علاوه بر نبي مومنان را نيز پشتيباني ميکند. مطمئنا خدا بر مومنان صلوات نميفرستد!!
جالب اين است که آيات قبل از 33:43 حرف از اين دارد که خدا را به طور مرتب زياد ذکر کنيد . زيرا خدا ميدانست که روزي مسلمانان به جاي خدا محمد و عيسي را ذکر ميکنند.
[2:157] اولئک عليهم صلوت من ربهم ورحمة واولئک هم المهتدون
[2:157] اينان سزاوار رحمت و نعمت هايي از جانب پروردگارشان شده اند. اينان از هدايت شدگانند.
به اصطلاح مسلمانان در حال حاضر فکر و ذکرشان محمد است بطوريکه در طول شبانه روز کمتر خدا را ذکر ميکنند و بيشتر به فکر محمد هستند تا خدا . وقتي اسم خدا آورده شود کسي عکس العملي نشان نميدهد. اما همينکه اسم محمد ويا علي ذکر شود همه به جنب و جوش ميفتند و شروع به تکرار جمله صل علي محمد و آل محمد ميکنند بعضي به يکبار بسنده نکرده و چندين مرتبه تکرار ميکنند. هدف از دين اين است که مرتب خدا را ذکر کنيم نه محمد وعلي را ! |
|
|
|
 |
اکتيو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1148 اعتبار کسب شده: 1180 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 20 تير 1386، ساعت 6:09 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
| احمدي نژاد |
|
ظاهرا اين سفيد يا همون hady نمي خواد روش خوندن نماز رو بگه .
باشه اشکالي نداره از يکي ديگه مي پرسم . |
|
|
|
 |
| hady |
|
با عرض سلام
جناب اکتيو
متاسفانه شما در آخرين پاسخي که به مطالب بنده داديد هيچگونه سند و دليلي از فرآن براي براي اثبات گفته هايتان نياورديد. بنده از شما سوال کردم آقاي سيستاني احکام زير را از کجا آوردند.
سؤال : آيا گوشت ملخ و خرگوش حلال است ؟اگر حلال است : تمام انواع آنها
جواب : گوشت ملخ حلال است .
ـ گوشت خرگوش و تمام انواع آن حرام است .
سؤال : نظر اسلام در مورد خوردن صدف ، خرچنگ و حيوانات ديگر دريايي چيست ؟ آياحکمي کلي در مورد حلال يا حرام بودن موجودات دريايي وجود دارد ؟
جواب : خوردن حيوانات دريائي غير از ماهيهائي که پولک دارند و يا ميگو حرام است |
و شما متاسفانه بدون اينکه دلييلي از قرآن ارائه دهيد نوشتيد که:
آقاي سيستاني از همونجايي اون احکام رو آورده که تو دستورالعمل نماز رو آوردي.
از داخل قرآن. اگر نميبيني به خاطر القائات شيطانه!
معني آيه شريفه "آنما حرّم ..." اين نيست که: "درواقع هيچ چيز براي شما حرام نشده بجز مرده و خون ..."؛ بلکه فرموده "به درستي که بر شما مرده و خون و ... حرام شد!" |
شما از کجا فهميديد که معني انما ميشود بدرستيکه ميشود.انما کلمه حصر کننده است و اگر در ابتداي جمله اي که با فعل شروع مي گردد بيايد، آن چيزي که در خصوصش صحبت مي شود را حصر مي کند.از اين کلمه انما و آيه مورد بحث هم که بگذريم، بهترين دليلي که در مورد محدوده گوشتهاي حرام وجود دارد آيه 145 سوره انعام است.
(145/الاَنعام):
قل لا أجد في ما أوحي إلي محرما على طاعم يطعمه إلا أن يکون ميتة أو دما مسفوحا أو لحم خنزير فإنه رجس أو فسقا أهل لغير الله به فمن اضطر غير باغ ولا عاد فإن ربک غفور رحيم
بگو: «در آنچه بر من وحى شده، هيچ غذاى حرامى نمىيابم بجز اينکه مردار باشد، يا خونى که (از بدن حيوان) بيرون ريخته، يا گوشت خوک -که اينها همه پليدند- يا حيوانى که به گناه، هنگام سر بريدن، نام غير خدا ( نام بتها) بر آن برده شده است.» اما کسى که مضطر (به خوردن اين محرمات) شود، بى آنکه خواهان لذت باشد و يا زياده روى کند (گناهى بر او نيست); زيرا پروردگارت، آمرزنده مهربان است.
آيا باز هم به دنبال منابعي غير از آيات قرآن براي استخراج احکام هستيد. مگر شما آيه 92 سوره آل عمران را نخوانده اييد. آن هنگامي که عده ايي از يهوديان غذاهايي که حلال بود را_ قبل از نزول آيه ايي از طرف خدا_ بر خود حرام کرده اند فرستاده خدا به آنها گفت آيا در تورات چنين نوشته شده است. شايد هم فکر مي کنيد تورات کتابي کامل تر و جامعتر از قرآن است.
(93/آل عِمران):
کل الطعام کان حلا لبني إسرءيل إلا ما حرم إسرءيل على نفسه من قبل أن تنزل التورية قل فأتوا بالتورية فاتلوها إن کنتم صدقين
همه ي غذاها براي فرزندان اسراييل حلال بود تا آن که اسراييليها قبل از اين که تورات فرستاده شود، بعضي از چيزها را بر خود حرام کردند. بگو، «تورات را بياوريد و بخوانيد، اگر راست ميگوييد.
شما گوشت سگ ميخوريد؟ خاک چطور؟ چوب درخت؟ فضله موش چي؟ عروس دريايي چطور؟
حرمت اينها هم در هيچ آيه قرآن نيومده. |
حرام بودن گوشت خوک و مردار و نذر غير خدا به اين خاطر نيست که خوردن اين گوشت ها براي بدن ما مضر است. علت حرام بودن آنها فقط به خاطر امتحان انسان هاست و بس. مگر خوردن گوشت شتر چه اشکالي دارد که خداوند آن را بر قوم ثمود حرام کرد.
(73/الاَعَراف):
وإلى ثمود أخاهم صلحا قال يقوم اعبدوا الله ما لکم من إله غيره قد جاءتکم بينة من ربکم هذه ناقة الله لکم ءاية فذروها تأکل في أرض الله ولا تمسوها بسوء فيأخذکم عذاب أليم
بر ثمود، برادر آنها، صالح، را فرستاديم. او گفت، «اي مردم من، خدا را پرستش کنيد؛ شما خداي ديگري در کنار او نداريد. اثبات از طرف پروردگارتان بر شما آمده است، اين شتر خدا است تا نشانهاي باشد براي شما. بگذاريد تا آن از ارض خدا بخورد و به آن هيچگونه آزاري نرسانيد تا مبادا به عذابي دردناک گرفتار شويد.
چرا خداوند غذاهايي که قبلا حلال بودند بر يهوديان حرام کرد.
(160/الِنساء):
فبظلم من الذين هادوا حرمنا عليهم طيبت أحلت لهم وبصدهم عن سبيل الله کثيرا
بخاطر ستمهاي آنها، ما بر يهوديان غذاهاي خوبي را که قبلا براي آنان حلال بود، حرام کرديم؛ همچنين براي اين که مدام از راه خدا دور ميکردند.
ولي شما آيا دليلي براي کارهاي خود داريد
(35/النحل):
وقال الذين أشرکوا لو شاء الله ما عبدنا من دونه من شيء نحن ولا ءاباؤنا ولا حرمنا من دونه من شيء کذلک فعل الذين من قبلهم فهل على الرسل إلا البلغ المبين
و کسانيکه شريک قرار ميدهند، گويند، «اگر خدا ميخواست، ما درکنار او کسي را پرستش نميکرديم و نه والدين ما و نه چيزي را درکنار حرامهاي او، حرام ميکرديم.» و اينچنين بود رفتار کساني که قبل از آنها بودند. پس، آيا رسولان ميتوانند به غير از تحويل پيغام، کار ديگري انجام دهند؟
(59/يونس):
قل أرءيتم ما أنزل الله لکم من رزق فجعلتم منه حراما وحللا قل ءالله أذن لکم أم على الله تفترون
بگو، «آيا توجه کرديد که چطور خدا همه گونه روزي براي شما ميفرستد، سپس، شما بعضي از آنها را حرام ميکنيد و بعضي ديگر را حلال؟» بگو، «آيا خدا به شما اجازه ي چنين کاري داد؟ يا اين که شما دروغ ميسازيد و آن را به خدا نسبت ميدهيد؟»
در مورد نماز بنده براي شما آيه قرآن مي آورم که نماز خواندن فقط مخصوص خداست (اقم الصلوة لذکري) . هيچ پيامبري نگفته است که در نماز بر اسم او شهادت دهيم و بر او صلوات بفرستيم.
بعد شما مي گوييد که:
در پايان نماز هم يکبار به پيامبر سلام ميفرستيم.
ديگه بقيه اش ذکر خداست |
آيا شما دليلي قرآني براي کار خود داريد
حالا تو مشکلاي منو حل کن.
کجاي قرآن گفته که هر کس مثل شما فکر نميکرد مشرکه و اجازه داريد اونها رو بکشيد و مال و ناموسشون حلاله؟
کجاي قرآن گفته اگر مسلمين رو بکشيد به بهشت ميريد؟
کجاي قرآن گفته مسجدي رو که مسلمين در اونجا عبادت ميکنند منفجر کنيد؟
کجاي قرآن گفته با کفار قراردادهاي امنيتي بر عليه مسلمين ببنديد؟
کجاي قرآن گفته که حجاج رو بکشيد؟ يا اونها رو ضرب و شتم کنيد؟
و در آخر اينکه کجاي قرآن گفته که مشروب در کشورهاي اسلامي اشکال نداره، حجاب مهم نيست، سواحل کشور اسلامي بايد عين سواحل هاوايي باشه؟ |
شما محال است آيه ايي در تاييد اين کارها پيدا کنيد. منشاء تمام اين اعتقادات غلط تنها در تعبد کلام غير خداست و بس. وقتي آيات قرآن به فراموشي سپرده مي شود،وقتي احاديث و روايات و سخنان خدايان تخيلي که در اصل از حنجره شيطان بيرون مي آيد جايگزين کلام خدا مي شود،آن هنگام ديگر نبايد بهتر از اين ، از امتي که خود را بنده شيطان کرده انتظار داشت.
(30/الفرفان):
وقال الرسول يرب إن قومي اتخذوا هذا القرءان مهجورا
رسول گفت، «پروردگار من، مردم من اين قرآن را ترک کردهاند.»
اين گفته من نيست اين گفته رسول خداست که مي فرمايد خداوندا مردم اين قرآن را ترک کردند بعد شما دائما دم از اطاعت از رسول خدا بزنيد و هر کسي که فقط آيات قرآن را براي مردم بازگو و يادآوري کند را مزدور شرق و غرب بدانيد. سوالي که اينجا از شما دارم اين است که آيا در مذاهب به اصطلاح اسلامي فرقه ايي پيدا مي کنيد که خود را مطيع و پيرو رسول خدا نداند.پس چرا اين همه تفرقه و اختلاف بوجود آمده است؟
منتظر پاسخ شما هستم.
وسلام |
اين مطلب آخرين بار توسط hady در جمعه 22 تير 1386، ساعت 7:00 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |