صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2230
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 19:04
 1 سال و 2 ماه پيش

چگونه پيشنهاد ازدواج دهيم؟

پيشنهاد ازدواج دادن بي شك يكي از مهمترين و بزرگترين گامهايي ميباشد كه تا به حال برداشته ايد. شما خواهان آن هـستـيد كه در آن لحظه همه چيز عالي و بـه بـهتـريـن نحو پيش رود و از آن مهمتر كه ميخواهيد پاسخ وي مثبت بـاشـد! ايـن نكـات را هــنگام دادن پيشنهاد ازدواج مد نظر قرار دهيد تا شانس موفقيت شما افزايش يابد:
1- مطمئن گرديد كه فرد مناسبي را برگزيده ايد: واضح است نه! امــا حـقـيقت امر آن است كه ازدواج چيزي نيست كه بخواهيد بـخاطـر انــگيــزه هــاي آنــي وارد آن گرديد. ممكن است شما ديوانه وار همديگر را دوست داشته باشيد اما اگر هــمسرتان خواهان فرزند باشد اما شما نه، ازدواج شما قطعا زياد دوام نخواهد آورد و يا آنكه ارزشهاي شما با ارزشهاي همسرتان متفاوت باشد. اگر در مورد فردي كه ميخواهيد با وي ازدواج كنيد ترديد داريد، بهتر است بيشتر درباره آن بيانديشيد.

2- مطمئن شويد هر دوي شما آمادگي داريد: پيـش از آنـكه پيـشنهاد ازدواج دهيد درباره آن كه در زندگي بدنبال چه اهدافي ميباشيد، حتــي اهداف 50 سال آينده خود با يكديگر صحبت كنيد. هر چه بيشتر بــا يـكديگر در مــورد آن چـه بــراي شـما حائز اهميت ميباشد گفتگو كنيد بيشتر متوجه آن ميگرديد كه آيا با يكديگر تفاهم و سازگــاري داريـد يــا خير. همچنين بايد از لحاظ مالي آمادگي داشته باشيد. اگر شما قادر نيستــيـد كــه مخارج خود را تامين كنيد، بهتر است نامزدي خود را به تعويق بياندازيد.

3- از پدر و مادر وي اجازه بگيريـد: شـما ابـتـدا بايد بدانيد كه آيا اگر پـيش از ازدواج با پدر و مادر وي مشورت كرده و اجازه بخواهيد، آنها را خوشنود ميسازد يا خير. ايـن نـكته شـايـد عـجيـب بـــنظر آيد اما شما كه نمي خـواهيد پـدر زن و مادر همسر آيـنـده خود را برنجانيد؟ اين عمل براي آنكه دلشان را بدست بياوريد بسيار موثر خواهد بود.

4- بطريقي پيشنهاد بدهيد كه خوشايند وي باشد: به پيـشنهاد ازدواج هـمچون يك هديه به بانوي زندگي خود بنگريد. آن را بـطريقـي طـرح ريزي كنيد كه باب ميل و سليقه وي بوده و مطابق با شخصيتش باشد. آيا وي رومـانتـيـك اسـت و يـا اهـل تـفريح و شوخ طبعي؟ آيا ميل دارد بطور محرمانه از وي خواستـگـاري كنـيـد و يا روي ديــوار درخـواست خود را بنوسيد؟

5- در باره هديه دادن به وي تصميم بگيريد: بـراي دختـرهـا و زنـان هيچ چيز مبهوت كننده تر از يك هديه غير منتظره و غافلگير كننده حلقه برليان نمي بـاشد. امـا اگـر تـوان مالي شما اجازه اين كار را به شما نميدهد، براي يك حلقه مناسب بودجه شما كفايت ميكند. اما حتما پيش از آنكه حلقه را خريداري كنيد از نوع سليـقه وي اطلاع يابـيد. ايـن كار را ميتوانيد با سوال كردن از دوستان و يا خانواده وي و يـا مشـاهـده نوع جواهرآلاتي كه وي استفاده مي كند انجام دهيد. اما بسياري از دختران تـمايـل دارند هنگام انتخاب حلقه خودشان حضور داشته باشند. بهرحال بايد به خواسته هاي وي احترام بگذاريد.

6- مطمئن گرديد پاسخ وي مثبت ميباشد: هنگاميكه پيشنهاد ازدواج ميدهيد، بـايد مطمئن باشيد كه پاسخ وي ''بله'' خواهد بود. شما ميباست از قبـل در مــورد ازدواج بـه انــدازه كافي صحبت كرده و كــامـــلا از آن چه طرف مقابل از يك شريك زندگي بلند مدت انتظار دارد، آگاهي يافته باشيد. درست است كه ميخواهيد پيشنهاد ازدواج شــما براي او سورپريز باشد اما نبايد بي مقدمه دست به اين كار بزنيد.

7- افراد زيادي را از قصد و تصميم خود آگاه نسازيد: شـما مـمكن اسـت وسوسه شويد كه قصد خود را با دوستان و خانواده خود در ميان بگذاريد. امـا عـاقلانه تر آن است كه اين خبر را تنها با يكي دو تا ازدوستان و يا نزديكان صميـمــي خود در ميان گذاشته و به آنها اطمينان داشته باشيد كه رازدار و محرم اسرار شما ميباشند.

8- پيشنهاد خود را از حفظ نكنيد: صرفنـظر از آنـكه كـجـا و چــگـونــه پــيشنهاد ازدواج مي دهــيد، بايد آن با نهايت صداقت و ابراز عشق حقيقي شما نسبـت بـه وي هـمــراه باشد. از قبل در مورد حرفهايي كه ميخواهيد به او بـزنــيد يادداشت برداريد اما دقيقا آنها را از بر نكنيد. در آن لحظه به وي بگوييد كه چرا وي يـك فرد استـثـنايي بـوده و چـرا شما خواهان آن ميباشيد كه باقي عمر خود را با وي سپري كنيد. بـايـد جملات شما از دلتان برآيد او ميخواهد با يك مرد ازدواج كند و نه يك ربات!

9- مكان و زمان مناسب را بيابيد: مكاني كـه پيـشـنهاد ازدواج مـي دهـيد مي تواند: رسـتوران، پارك، سينما و يا لب دريا باشد.اما بهتر است مكاني انتخاب گردد كــه بــراي هر دوي شما خاطره انگيز بوده و شما را به ياد خاطرات گذشته بيندازد. فـاكتور زمان نيز بسيار مهم مي بـاشــد اگر وي شرايط سختي را سپري مي كند، اگر خسته و يا گرفتار دغدغه هاي شخصي و شغلي خود ميباشد و يا آنكه از دست كسي عصبـانـي اسـت، زمان مناسبي براي اين كار نميباشد.

10- او را دستپاچه نكنيد: شما ممكن است بخواهيـد پيـشنـهاد خود را براي جهانيان فرياد بزنيد و يا حداقل براي همسايگان مجاور خود! امـا مـراقب باشيـد اشـتـياق بـي حد شما كار دستتان ندهد. اگر وي شخص درونگرا بوده و از آن كه مـركز تـوجـه ديـگـران واقع گرديد بيزار ميباشد، بهتر است اين كار را بطور خصوصي با وي در ميان بگذاريد.

11- انتظار همه نوع پيشامدي را داشته باشيد: صـرفنـظر از هـمـه نقشه ها و طرح ريزي ها، امكان دارد امور دقيقا آن طوري كه شما و يا وي تصور ميكرديد پيـش نرود. خود را براي واكنشهاي احتمالي آماده كنيد.او مـمكن است دستپـاچـه شـده و يا هيجان زده گـردد و يـا آن كه كاملا آرام و بي تفاوت باقي بماند. وي ممكن است بگويد: ''بله-خيـر'' و يــا ''شايد''. شمـا مـمكن است تصور كنيد وي را كاملا مي شناسيد امـا از پـيـش داوري و آنكه پاسخ وي چگونه خواهد بود پرهيز كنيد چون ممكن است مايوس گرديد.

12- اگر پاسخ وي منفي بود مايوس نشويد: هـمـواره احـتـمال آن كـه وي ''نه''بگويد وجود دارد. اما دلسرد نشويد با او صحبت كنيد و علت عــدم آمـادگـي وي را جـويا گرديد. وي ممكن است تـنـها بـه زمـان بـيشتـري نـيـاز داشتـه بـاشـد و يا آن كـه اصلا وي دختر مناسبي براي شما نباشد. اگر اين طور باشد بهتر است همين حالا پي بـه آن بـبـريد تا آنكه پس از ازدواج.

13- خيلي زود و يا خيلي دير پيشنهاد ندهيد: زمـان معـيـنـي براي پيشنـهاد ازدواج وجود ندارد اما بهتر است پس از تنها گذشت 2 هفته از آشنايي خـود بـا وي پـيشـنــهاد ازدواج ندهيد! زمان پيشنـهاد ازدواج هنـگامي اسـت كـه شـمـا بـــراي مــدتــي كافي به يكديگر متعهد شده باشيد. همچنين زياد وقت را تلف نكنيد شجاع باشيد و حـرف دلتان را بزنيد. اگر هم خيلي هم كمرو مي باشيد، مي تـوانـيد پيــشنهاد خود را در قالب نامه براي دختر مورد علاقه خود ارسال كنيد.

تو هم کنارم نمي موني

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 964
اعتبار کسب شده: 2475
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 21:17
 1 سال و 2 ماه پيش

چرا اينقدر طول دراز؟؟ چرا اينقدر سخت گيري؟؟ من روش راحت تري بلدم..
دِ (The) لامصب زن من شو..
يا اگر ميخواهي دموکرات عمل کنيم ميگيم:
دِ (The) لامصب زن من ميشي؟؟

1
1
0
تنها با تمام دردهاآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 30 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 329
اعتبار کسب شده: 982
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 18:32
 1 سال و 2 ماه پيش

مي گي
ايييييييييييييييييي وووووووووووووووووووووو چه خانم با شخصيتي با من ازدواج مي کنيدددددددددددددد

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 888
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 22:36
 1 سال و 2 ماه پيش

خوب چند تا روش هم واسه خانمها بنویس.مگه فقط آقایون قصد ازدواج دارند؟

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
اعتبار کسب شده: 140
ارسال دوشنبه 03 ارديبهشت 1386، ساعت 12:00
 1 سال و 2 ماه پيش

خانمها نیازی نیست به طرف چیزی بگویند یا کاری بکنند . در چنین وضعیتی آنقدر ضایع بازی در می آورند که طرف خودش می فهمه .

1
1
0
eastgirlآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385
مجموع ارسالها: 582
اعتبار کسب شده: 619
ارسال شنبه 15 ارديبهشت 1386، ساعت 13:08
 1 سال و 2 ماه پيش

TITAN نوشته بود:
چرا اينقدر طول دراز؟؟ چرا اينقدر سخت گيري؟؟ من روش راحت تري بلدم..
دِ (The) لامصب زن من شو..
يا اگر ميخواهي دموکرات عمل کنيم ميگيم:
دِ (The) لامصب زن من ميشي؟؟

جرات داري اينجوري به يک خانم بگو تا بعد نشونت بده که زنت ميشه يا نه Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال شنبه 15 ارديبهشت 1386، ساعت 17:03
 1 سال و 2 ماه پيش

نقل قول:
اس.ام.اس عزيز آخه من نوعي بلند شم بيام خواستگاري خودت به طور مثال شما چي مي گي ؟
نمي گي من ديوونه شدم ؟
چقدر روم زياده ؟
ترشيده بوده وکلي حرف و حديث ديگه.
حرف منطقي بزن . Shame on you

تو هم کنارم نمي موني

1
0
1
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 888
اعتبار کسب شده: 1860
ارسال شنبه 15 ارديبهشت 1386، ساعت 18:06
 1 سال و 2 ماه پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
نقل قول:
اس.ام.اس عزيز آخه من نوعي بلند شم بيام خواستگاري خودت به طور مثال شما چي مي گي ؟
نمي گي من ديوونه شدم ؟
چقدر روم زياده ؟
ترشيده بوده وکلي حرف و حديث ديگه.
حرف منطقي بزن . Shame on you

حرف تو هم منطقيه اما اول بايد يه کاري کرد که اين جو از بين بره که فقط پسرا بايد برن خواستگاري.
دل همه دله ،دل دخترا خشت و گِله؟
البته رسميه که جا افتاده و به اين زودي هم از بين نميره.
سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل
بيرون نميتوان کرد الا به روزگاران

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 12:11
 1 سال و 2 ماه پيش

نقل قول:
حرف تو هم منطقيه اما اول بايد يه کاري کرد که اين جو از بين بره که فقط پسرا بايد برن خواستگاري.
دل همه دله ،دل دخترا خشت و گِله؟
البته رسميه که جا افتاده و به اين زودي هم از بين نميره.
سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل
بيرون نميتوان کرد الا به روزگاران

ميدوني پسرا اخلاق عجيبي دارن. اوني که يه جورايي مي خواد بگه دوستت دارم هر چقدر هم خوشگل که باشه ازش بدشون مياد عوضش اگه دختري حتي اگه زيبا هم نباشه چون بهش بي محلي مي کنه رو خوششون مياد و عاشقش ميشن .
واقعا چرا شما پسرا اينقدر عجيب هستيد. Think

تو هم کنارم نمي موني

1
1
0
armoaznآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384
مجموع ارسالها: 1275
اعتبار کسب شده: 419
ارسال يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 20:39
 1 سال و 2 ماه پيش

ما مَرديم! Laughing

1
0
1
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
اعتبار کسب شده: 852
ارسال يکشنبه 16 ارديبهشت 1386، ساعت 21:17
 1 سال و 2 ماه پيش

armoazn نوشته بود:
ما مَرديم! Laughing

چي؟

1
0
1
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 9:42
 1 سال و 1 ماه پيش

armoazn نوشته بود:
ما مَرديم! Laughing

مگه من گفتم زني؟ Laughing
ولي حقيقتا تو جامعهء ما مرد کم شده از بس که دخترا سهل الوصول شدن. وقتي دخترا با هزار رنگ کردن خودشون تو خيابون هستن . مردا ميگن وقتي اينا هستن چه آزاري دارم زن بگيرم که کلي خرجش کنم واين تقصير خود دخترا هست.
راستي چرا همهء مردا دم از غيرت مي زنن اما آخر يه زن مي گيرن که خودشو با هزار رنگ ساخته و تو خيابونه . تو اين جور مواقع غيرتشون کجاست ؟ خوابه ؟

تو هم کنارم نمي موني

1
1
0
محمد_1366آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385
مجموع ارسالها: 342
اعتبار کسب شده: 56
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 17 ارديبهشت 1386، ساعت 10:55
 1 سال و 1 ماه پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
armoazn نوشته بود:
ما مَرديم! Laughing

مگه من گفتم زني؟ Laughing
ولي حقيقتا تو جامعهء ما مرد کم شده از بس که دخترا سهل الوصول شدن. وقتي دخترا با هزار رنگ کردن خودشون تو خيابون هستن . مردا ميگن وقتي اينا هستن چه آزاري دارم زن بگيرم که کلي خرجش کنم واين تقصير خود دخترا هست.
راستي چرا همهء مردا دم از غيرت مي زنن اما آخر يه زن مي گيرن که خودشو با هزار رنگ ساخته و تو خيابونه . تو اين جور مواقع غيرتشون کجاست ؟ خوابه ؟

آره درست ميگي همينجاست که اثرات خودسري خانوم ها و وجود مهريه ي زياد که خيلي روش تاکيد دارن معلوم ميشه

1
1
0
manآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 خرداد 1386
مجموع ارسالها: 13
اعتبار کسب شده: 101
ارسال چهارشنبه 02 خرداد 1386، ساعت 16:39
 1 سال و 1 ماه پيش

شما توي اين مونديد من که از اين مرحله رد شدم ( البته خيلي سخت بود ) هر قدر فکر کنيد که بايد چي بگيد آخر
دست پاچه ميشيد بهمين راحتي ها نيست.
اومديم شما گفتيد. اون طرف هم گفت بله تازه اول بدبختيه مي فهميد اول بد بخ تي Brick wall

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آگهي ازدواج
2
پاسخها: 48 بیننده: 2385 نویسنده: sareh_s999
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] آيا حاضريد با يک فرد خارجي و غير مسلمان ازدواج کنيد؟
1
پاسخها: 30 بیننده: 2209 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوست داريد باچه کسي ازدواج کنيد؟
3
پاسخها: 146 بیننده: 6907 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است رشد بي رويه ازدواج!!؟
1
پاسخها: 11 بیننده: 456 نویسنده: yekta

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد