| نویسنده |
پیغام |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 10:38 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
خجالتم خوب چيزيه
سر چيزاي واضح که دعوا نمي کنن
آرسنال |
|
|
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 21:30 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
امروز تو يه بازي کاملا برتر يووه با نتيجه 3-1 تيم مدعي جنوا را شکست داد.
گلهاي يووه رو ندود ,کليني و ترزگه به ثمر رسوندن و گل تيم جنوا رو ديوايو
به ثمر رسوند البته نميدونم که اين ديوايو همون ديوايو معروف هست
يا نه ولي اگر باشه خيلي نامرده.حالا اختلاف امتياز يووه با جنوا 8 امتياز شد.
راستي دوستمون گفت آرسنال يه نصيحت دارم برات,اصولا اين تيمهاي بي رگ
مثل آرسنال چلسي به جايي نميرسن.
راستي يه چيزي که خيلي منو شگفت زده کرده اينه که هيچ کس به ميلان و اينتر
راي نداده. |
|
|
|
|
|
|
 |
-faghatyedoost-  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 15 آبان 1385 مجموع ارسالها: 315 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تالار گفتمان سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 23:46 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ببین رفیق حرفات بوی خون میده هااااااا
دفه آخرت باشه....چییییی
معلومه کی بی رگه...آخه یه مشت دزد...آخه آدم چی بگه |
|
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 23:58 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
تيم رم اگه بازي مقابل man u را در نظر نگيري تيمي منسجم ولي بدون ستاره به اين ميگن تيم |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 15:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| La vecchia signora نوشته بود: |
امروز تو يه بازي کاملا برتر يووه با نتيجه 3-1 تيم مدعي جنوا را شکست داد.
گلهاي يووه رو ندود ,کليني و ترزگه به ثمر رسوندن و گل تيم جنوا رو ديوايو
به ثمر رسوند البته نميدونم که اين ديوايو همون ديوايو معروف هست
يا نه ولي اگر باشه خيلي نامرده.حالا اختلاف امتياز يووه با جنوا 8 امتياز شد.
 |
Bounjurno
تو که اينقدر آپديت هستي، لطف کن و يه تاپيک با موضوع «اخبار بيانکونري» راه بنداز.. من شديداً استقبال مي کنم. آواتور جديدم هم به افتخار خودت |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 16:01 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اين يوونتوس که هميشه کارش تقلب کردنه چطوره شما هم که طرفدارشين برين يه 6-7 تا آيدي درست کنيد بهش راي بديد
اونطوري ثابت کرديد طرفدار واقعي يووه هستيد |
|
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 1039 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 16:05 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| ice.plus نوشته بود: |
اين يوونتوس که هميشه کارش تقلب کردنه چطوره شما هم که طرفدارشين برين يه 6-7 تا آيدي درست کنيد بهش راي بديد
اونطوري ثابت کرديد طرفدار واقعي يووه هستيد |
Thats none of your  ing business. |
|
_________________ ... دلبري برگزيده ام که مپرس
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 17:40 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
Bounjurno
تو که اينقدر آپديت هستي، لطف کن و يه تاپيک با موضوع «اخبار بيانکونري» راه بنداز.. من شديداً استقبال مي کنم. آواتور جديدم هم به افتخار خودت  |
من نسبت به جناب بچه برقي 78 ارادت دارم
فقط به خاطر بچه برقي78 عزيز و تمام يووه اي ها اين کار رو ميکنم , به کوري چشم حسودا.
آواتار جديدت خيلي به من حال داد |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 11 ارديبهشت 1386، ساعت 21:21 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
بچه ها بياييد نظر بديد نظر سنجي حالا حالا ها بازه |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 13:53 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
فکر نمي کنم برزيل و آرژانتين مدافعين بزرگي مثل کاناوارو و نستا و مالديني داشته باشه.ولي به همه جا رسيده.چون مهاجميني مثل رونالدو و رونالدينهو و باتي گل و کرسپو دارند.به نظر من دفاع کردن هنره ولي با حمله ميشه به يه تيم 7 گل زد.حتي اگه ايتاليايي باشه.
دفاع کردن هنره اما هنر حمله و دفاع رو اين روزها منچستر بهتر از همه تيمها انجام ميده.
1 Man Utd 33 26 3 4 77 23 +54 81
2 Chelsea 33 24 6 3 60 20 +40 78
مي بيني که حتي تفاضل گل منچستر با گلهاي زده چلسي که دفاعي بازي مي کنه تقريبا يکيه.
بارسلون هم وضعيتشش همين طوريه.
رئال هم با مهاجمين بزرگي مثل رائول و رونالدو و نيستلروي الان پر افتخار ترين تيم هست نه با مدافعين ضعيفي مثل کارلوس!!
راستي اگه تيمي حمله نکنه اونوقت بايد از چي دفاع کنه؟ |
بچه ها به نظر مياد اين طرف خيلي طرفدار بازي ققققققققققققققققققققشنگ هست اما ديشب
که اين بازي قققققققققققشنگ به جايي نرسيد.
تاکتيک يعني ايتاليا
FORZA ITALIA |
|
_________________ يوونتوس هر جا که باشي عشق تو عشق منه ------- هر کي دل توسينه داره واسه يووه ميزنه
|
|
|
|
|
 |
|
قصه خدا روي زمين مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 14:01 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
ميخواستم به ميلان راي بدم ديدم بارسلون حياتي تره وضعيتش به اون راي دادم ( البته خيلي وقت پيش اين کارو کردم)
اوضاع بانوي پير شهر تورين چه جوره ؟بالا هست توي جدول يا نه؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 14:06 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بانوي پير هنوز نفس ميکشه
آره يووه الآن با 75 امتياز و با 7 امتياز اختلاف رده اول رو مال خود کرده.
خبراي يووه رو اگر خواستي تو تاپيک اخبار يوونتوسي دنبال کن.
پيروزي ميلان رو هم تبريک ميگم. |
|
|
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 14:10 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 20:34 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| La vecchia signora نوشته بود: |
| s.m.s نوشته بود: |
فکر نمي کنم برزيل و آرژانتين مدافعين بزرگي مثل کاناوارو و نستا و مالديني داشته باشه.ولي به همه جا رسيده.چون مهاجميني مثل رونالدو و رونالدينهو و باتي گل و کرسپو دارند.به نظر من دفاع کردن هنره ولي با حمله ميشه به يه تيم 7 گل زد.حتي اگه ايتاليايي باشه.
دفاع کردن هنره اما هنر حمله و دفاع رو اين روزها منچستر بهتر از همه تيمها انجام ميده.
1 Man Utd 33 26 3 4 77 23 +54 81
2 Chelsea 33 24 6 3 60 20 +40 78
مي بيني که حتي تفاضل گل منچستر با گلهاي زده چلسي که دفاعي بازي مي کنه تقريبا يکيه.
بارسلون هم وضعيتشش همين طوريه.
رئال هم با مهاجمين بزرگي مثل رائول و رونالدو و نيستلروي الان پر افتخار ترين تيم هست نه با مدافعين ضعيفي مثل کارلوس!!
راستي اگه تيمي حمله نکنه اونوقت بايد از چي دفاع کنه؟ |
بچه ها به نظر مياد اين طرف خيلي طرفدار بازي ققققققققققققققققققققشنگ هست اما ديشب
که اين بازي قققققققققققشنگ به جايي نرسيد.
تاکتيک يعني ايتاليا
FORZA ITALIA |
ببین عزیزم این طرف اسم داره و میتونی اسمش رو بنویسی.بعدش هم منچستر نه به تاکتیک میلان باخت نه به دفاع مذخرفش که حتی با یه حمله میتونست راحت باز بشه.منچستر به بی تجربگی بازیکناش باخت.تیمی که 8 تا بازیکن زیر 27 سال داشته باشه(دیشب بغیر از گیگز -اسکولز و وان درسار بقیه زیر 27 سال سن داشتند) و اینقدر خوب بازی کنه،(البته به غیر از دیشب) هر تیمی که باشه قابل ستایشه.از یاد نبریم که میلان 6-5 ساله که داره با همین ترکیب بازی میکنه و تجربه زیادی کنار هم دارند.اما 2 سال دیگه که ترکیبش خواه ناخواه تغییر اساسی میکنه هم اگر همینطور افتخار آفرینی کرد (بدون مافیا!!)اونوقته که باید باز هم بهش تبریک گفت.من منکر بازی خوب میلان در برابر منچستر نمیشم و معتقدم حق به حقدار رسید اما این تیم دوسال دیگه یکی از بهترین تیمهای اروپا میشه.(البته همین الان هم هست). |
|
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 22:15 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
آقا راستش پر طرفدار ترين تيم صنعت نفت آبو دانه ..
ولي چون توي ليست نبود من بايرن مونيخ رو انتخاب کردم . |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|