| نویسنده |
پیغام |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2368 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 14:23 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 14:33 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| La vecchia signora نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| از يه تالاري که 2700 نفر عضو داره فقط چهارده نفر راي دادن .ما رو باش که چه حسابي رو شما باز کرده بوديم |
چون خیلی اصرار کردی یه رأی هم من دادم. از بقیه دوستان هم دعوت می کنم که رأی بدن تا دل این رفیق جدیدمون نشکنه.  |
جناب غريب بر ديده ي ما منت گذاشتي اگر بگي به کي راي دادي ديگه خيلي شرمندمون کردي.
با تشکر |
علاقه من به فوتبال از جام جهانی 90 ایتالیا شروع شد. اون موقع از مارادونا و تیم آرژاتین خیلی خوشم می اومد و بعد از باختش در فینال مقابل آلمان کلی هم گریه کردم. از اون وقت بود که نسبت به ستارگان آرژانتینی علاقه خاصی پیدا کردم. یکی از اونها گابریل باتیس توتا، یکی از بزرگترین گلزنان تاریخ فوتبال بود. یه مدت توی آس رم بازی می کرد. واسه همین به این تیم علاقه داشتم. الان مدتهاست دیگه آس رو باتی گل رو نداره؛ اما همچنان یه حس خوب نسبت به این تیم دارم. البته از شخصیت فرانچسکو توتی هم خوشم میاد که باعث تشدید این حس خوب نسبت به تیم رم می شه.
در آخر اعتراف می کنم که من یه فوتبال دوست حرفه ای نیستم و لازم نیست نظراتم رو جدی بگیرین. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
La vecchia signora  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 21:02 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 18 جنسيت: زن |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 1:22 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| از يه تالاري که 2700 نفر عضو داره فقط چهارده نفر راي دادن .ما رو باش که چه حسابي رو شما باز کرده بوديم |
چلسي (فقط به خاطر Frank Lampard & خوزه مورنيو ) |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 10:42 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
تا اونجايي که من يادم مياد شالکه 04 المان بيشترين تماشاچي ها رو در بازي ها داشت.(محض اطلاع)
اما فکر کنم يک بار عادل فردوسي گفت باشگاه بورسيا دورتموند بيشترين طرفدار جهاني رو داره.(موضوع مال يکي 2 سال پيشه)
به هر حال راي گرفتن اين موضوع در انجمن منطقي به نظر نمياد...بايد امار و اطلاعات برررسي بشه.
...........
حالا که اينجوريه من به تيم محبوبم رئال مادريد راي ميدم. |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 11:37 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 142 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دل آلپي جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 14:16 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
پس فکر کنم گلي که شفچنکو به بووه زد(سال2001)رو نديدي
هر چند گل تلخي بود ولي بهترين گلي بود که من ديدم مخصوصا اگر با اون گزارش ايتاليايي نيگاش کني. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 14:17 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
دروود
تا اونجايي که من يادم مياد شالکه 04 المان بيشترين تماشاچي ها رو در بازي ها داشت.(محض اطلاع)
اما فکر کنم يک بار عادل فردوسي گفت باشگاه بورسيا دورتموند بيشترين طرفدار جهاني رو داره.(موضوع مال يکي 2 سال پيشه) |
اين آمار فقط تو آلمان درسته |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 15:43 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
نظر سنجي شما به هيچ وجه معتبر نيست چون خيلي از تيم هاي پر طرفدار رو نداره من در زير به چند تا از اون ها اشاره مي کنم:
1-سوشو
2-آلمونيا آخن
3-ختافه
4-ريسينگ سنتاندر
5-نانت
6-کشت و صنعت شوشتر
7-سرخپوشان دلوار افزار
8-راپيد وين
9-ايکوتا اوني
ولي واقعا چرا يه تيم فرانسوي نيست؟
در ضمن تيمي که اول نوشته مي شه باعث ميشه بييننده نظرش نسبت به اون جلب بشه وگرنه چه آدمي هست که يه مشت دزدو دوست داشته باشه |
|
|
|
|
|
|
 |
moji  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385 مجموع ارسالها: 148 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 18:43 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
يووه يووه
عظمت يووه اونجا مشخصه که بدون يووه سري A کلاسشو از دست داده و قهرماني اينتر مفلوکم بي ارزش شده
هر چند که آرسنال زيباترين و مدرن ترين فوتبال را بازي مي کنه |
|
_________________ با آوايي بر خاستم ماه را نگريستم و تيري کز چشم ستاره گذشت،
ديدم که ظلمت و نور تيغ بر کشيدند تا براي پيروزي روشنايي، پليدي و ظلمت را از آسمان جهان بزدايند.
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 18:54 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 19:08 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| moji نوشته بود: |
يووه يووه
عظمت يووه اونجا مشخصه که بدون يووه سري A کلاسشو از دست داده و قهرماني اينتر مفلوکم بي ارزش شده
هر چند که آرسنال زيباترين و مدرن ترين فوتبال را بازي مي کنه |
با میکرد بیشتر موافقم.الان منچستر خیلی قشنگتر از حتی بارسلون بازی می کنه. |
|
|
|
|
|
 |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 23:13 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ
فقط مثل احمقا حمله ميکن ديگه به هيچي کار ندارن
بابا به خدا دفاع يه هنره يا بهتر بگم تاکتيک يه هنره که فقط تو ايتاليا(به خصوص تو تورين) پيدا ميشه
به قول کارلتو:تاکتيک مل ايتالياست
با اين بازي به قول شما قققققشنگ تا حالا فوتبال انگليس به کجا رسيده.........
نمونه يه فوتبال کامل وبازي ايتاليا تو جام جهاني بود. |
|
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 0:41 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| s.m.s نوشته بود: |
قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ قشنگ
فقط مثل احمقا حمله ميکن ديگه به هيچي کار ندارن
بابا به خدا دفاع يه هنره يا بهتر بگم تاکتيک يه هنره که فقط تو ايتاليا(به خصوص تو تورين) پيدا ميشه
به قول کارلتو:تاکتيک مل ايتالياست
با اين بازي به قول شما قققققشنگ تا حالا فوتبال انگليس به کجا رسيده.........
نمونه يه فوتبال کامل وبازي ايتاليا تو جام جهاني بود. |
فکر نمي کنم برزيل و آرژانتين مدافعين بزرگي مثل کاناوارو و نستا و مالديني داشته باشه.ولي به همه جا رسيده.چون مهاجميني مثل رونالدو و رونالدينهو و باتي گل و کرسپو دارند.به نظر من دفاع کردن هنره ولي با حمله ميشه به يه تيم 7 گل زد.حتي اگه ايتاليايي باشه.
دفاع کردن هنره اما هنر حمله و دفاع رو اين روزها منچستر بهتر از همه تيمها انجام ميده.
1 Man Utd 33 26 3 4 77 23 +54 81
2 Chelsea 33 24 6 3 60 20 +40 78
مي بيني که حتي تفاضل گل منچستر با گلهاي زده چلسي که دفاعي بازي مي کنه تقريبا يکيه.
بارسلون هم وضعيتشش همين طوريه.
رئال هم با مهاجمين بزرگي مثل رائول و رونالدو و نيستلروي الان پر افتخار ترين تيم هست نه با مدافعين ضعيفي مثل کارلوس!!
راستي اگه تيمي حمله نکنه اونوقت بايد از چي دفاع کنه؟ |
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 8:51 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
همچين ميگي که ايتاليا هيچ افتخاري نداره 4 بار قهرمان شده و اگر يه کم خوش شانس بود الان
از برزيل بيشتر قهرماني داشت.
در ضمن صحبت من ليگ انگليس بود.يکي از فاکتورهاي يک ليگ تيم مليش هست.
دوست عزيز من هيچ وقت سال 2003 رو فراموش نميکم سالي که اقتدار فوتبال ايتاليا به
خصوص يووه به همه ثابت شد اون سال يووه بارسا و رئال رو زد و به فينال رسيد اگه بازم
به اين دو تا بخوريم شکستشون ميديم.ازون طرف اينتر(بي رگ) و ميلان به نيمه رسيدن
تا همه چيز ايتاليايي بشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|