| نویسنده |
پیغام |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 19:36 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سلام ،
آلبوم جديد بيژن مرتضوي موجود مي باشد. خيلي هم قشنگه !
هر کي مي خواد بگه بزارم روي Temp.
|
|
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 19:44 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اگه ممکنه بذارش تو TempLib رو سرور persepolis تا همه بچه هاي علاقمند بتونن استفاده کنن.
\\persepolis\TempLib |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Ramtin  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 20 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 35 اعتبار کسب شده: 102 محل سکونت: شيراز يو ، البته متولد و بزرگ شده اصفهان و صد البته اصليتا" کرما ني !!! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 20:41 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
دوستان :
آلبوم هاي جديد بيژن مرتضوي ، ابي ، افشين و فرشيد امين و يک آلبوم آهنگ استکباري (!!!) رو گذاشتم توي آدرس زير . برين حالشو ببرين ...
persepolis\TempLib\MUSIC\\
|
|
_________________ ... By the time, this night is over
قربون شما ، رامتين
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 373 اعتبار کسب شده: 1086 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 1:50 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3386 اعتبار کسب شده: 3779 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 12:53 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| مهدي پلنگ نوشته بود: |
آلبوم هاي جديد مهدي حاجي ، ابي ، اهورا و غريب آشنا و يک آلبوم آهنگ استکباري (!!!) رو گذاشتم توي آدرس زير . برين حالشو ببرين ...
persepolis\TempLib\MUSIC\\
|
من امسال آلبوم ندادم. قصد ندارم مثل اين خواننده هاي جديد هر سال يه آلبوم زروکي بدم بيرون.
آلبوم بعدي من حدود سه سال ديگه آماده ميشه و خيلي هم قشنگه، شعرها تمامش از خودمه؛ آهنگها هم از خودمه؛ تنظيم هم از خودمه؛ ولي همخوني از خودم نيست. |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3951 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 آذر 1382، ساعت 13:44 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
من هر از گاهي تو حموم آواز مي خونم. انصافاً صدام هم محشره! اما قصد ندارم قاطي اين به ظاهر خواننده هاي تازه به دوران رسيده نوار بدم بيرون. کلاس کار آدم مياد پايين! اگه يه موقع ديدين کسي به اسم غريب آشنا کاست داده بيرون، مطمئن باشين من نيستم؛ خواستن از اسم من سوء استفاده کنن. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
مهدي پلنگ  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 13 مهر 1382 مجموع ارسالها: 373 اعتبار کسب شده: 1086 محل سکونت: کرج جنسيت: مرد |
 |
شنبه 15 آذر 1382، ساعت 17:41 |
|
 |
4 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| من هر از گاهي تو حموم آواز مي خونم. انصافاً صدام هم محشره! اما قصد ندارم قاطي اين به ظاهر خواننده هاي تازه به دوران رسيده نوار بدم بيرون. کلاس کار آدم مياد پايين! اگه يه موقع ديدين کسي به اسم غريب آشنا کاست داده بيرون، مطمئن باشين من نيستم؛ خواستن از اسم من سوء استفاده کنن. |
"غريب آشنا" ي عزيز :
از اونجا که شما گاهي در دستشويي بخش هم يه چشمه هايي از هنر زيباي خودتو نشون دادي وباز از اونجا که مي گن ديوار موش داره و موشم گوش داره
يه کمي از اين شاهکارها به بيرون درز کرده. |
|
_________________ خدايا به من آرامش بده تا بپذيرم انچه را که نمي توانم تغيير دهم
به من دليري ده تا تغيير دهم انچه را که مي توانم تغيير دهم
به من بينش ده تا تفاوت بين اين دو را بفهمم. (دکتر علي شريعتي)
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 1:10 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
اتفاقي به اين تاپيک خوردم ، دلم نيمد مزه پراني هاي مهدي پلنگ را ، شما هم نبينيد ، آلبوم زيبايي از بيژن مرتضوي پيدا کردم و گذاشتم ، اين آلبوم را تقديم مي کنم به سراب به چند دليل ، يک که مهدي پلنگ قبولش داره دو يه آهنگ بي کلام به نام سراب دراين آلبوم وجود داره ، سه هم به دليل معذرت خواهي به خاطر اون شب گردهمايي که ناارحتش کردم .
دانلود آلبوم "به من چه" بيژن مرتضوي
Bijan Mortazavi : Be Man Cheh
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2343 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 19 خرداد 1386، ساعت 23:48 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|