| نویسنده |
پیغام |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1242 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 فروردين 1386، ساعت 2:24 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
مراحل activate کردن ویندوز ویستا رو می دونین؟.
الان trial 30 روزه روی کامپیونرم تموم شده و نمی دونم چی کار کنم
شماره سریال هم expire شده! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 23 فروردين 1386، ساعت 2:30 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
سلام
مراحل activate کردن ویندوز ویستا رو می دونین؟.
الان trial 30 روزه روی کامپیونرم تموم شده و نمی دونم چی کار کنم
شماره سریال هم expire شده! |
عزيزم
Windows Vista ات تقلبيه . Windows vista بيرون مشکل Activate دارن و هنوز نسخه کرک شده درستش
تو بازار نيومده .
2 کار ميتوني انجام بدي .
1- صبر کني تا نسخه درستش بياد تو بازار .
2- از Internet دانلود کني که با اجازه ات حجمش 3 گيگه . |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1242 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 23 فروردين 1386، ساعت 3:13 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ویندوزم تقلبیه؟!!!
فکر کنم اصل اصل هست که Activate نمیشه! اون کرک شده ها تقلبیه
در هر حال من adsl دارم و واسم خیالی نیست 3 گیگ. لینکشو بدین
ولی فکر کنم اوناهم اینطور باشن
یه روشی برای کرک کردن باید داشته بشن! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 23 فروردين 1386، ساعت 9:58 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ویندوزم تقلبیه؟!!!
فکر کنم اصل اصل هست که Activate نمیشه! اون کرک شده ها تقلبیه
در هر حال من adsl دارم و واسم خیالی نیست 3 گیگ. لینکشو بدین
ولی فکر کنم اوناهم اینطور باشن
یه روشی برای کرک کردن باید داشته بشن! |
اصلش ، قيمتش 250000 تومنه که اگه Laptop خريده باشي روشه و اصلا Activate نمي خواهد و اصلا حتي
سريالم نمي خواهد و هيچ وقتم Expire نميشه . من که مي گم تقلبيه يعني تو کرکي ها ورژن تقلبيه .
ورژن دقيق ويندوزتو بگو من کرک درستشو برات به ايميلت مي فرستم .
x86 است يا x64 ؟
و احيانا اگه مشخصات ديگه اي بنظرت مي رسه . |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 2:33 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من نمی دونم این مشخصاتی که فرمودین رو از کجا بدست بیارم؟!
ویندوز ویستا رو کامپیوترم دیگه کار نمی کنه و صفحه اکتیویشن رو میاره
چون تو دسکتاپش اطلاعات حیاتی دارم نمی خوام به هیچ وجه reinstall یا format کنم ( تو کامپیوتر خونه فقط ویستا رو داشتم که اونم اینطور شد و xp ندارم .*
____
* الان هم با لپ تاپمم! |
|
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
 |
جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 2:44 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من نمی دونم این مشخصاتی که فرمودین رو از کجا بدست بیارم؟!
ویندوز ویستا رو کامپیوترم دیگه کار نمی کنه و صفحه اکتیویشن رو میاره
چون تو دسکتاپش اطلاعات حیاتی دارم نمی خوام به هیچ وجه reinstall یا format کنم ( تو کامپیوتر خونه فقط ویستا رو داشتم که اونم اینطور شد و xp ندارم .*
____
* الان هم با لپ تاپمم!  |
نگاه کنيد، حدودا 4 نسخه vista داريم که با توجه به اينکه رو windows هاي 64 بيتي يا 32 بيتي نصب ميشن حدودا
8 مدل ميشن .و هيج کدوم از کرک ها واسه يکي ديگه کار نميکنه .
بگيد windows تون basic بود يا Ultimate و همچنين بگيد windows تون را 64 بيتي نصب کرديد يا 32 بيتي ؟
اگه نميدونيد ، فکر کنيد ببينيد نرم افزارهايي که رويwindows تون بود 64 بيتي بودن يا 32 بيتي ؟ |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط xxx در تاريخ جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 2:49 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 2:46 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
کامپیوتر من intel 2.4 هست که سیستم 32 بیتی می شه فکر نکنم نرم افزار های 64 بیتی روش نصب کرده باشم. |
|
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
 |
جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 15:41 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| کامپیوتر من intel 2.4 هست که سیستم 32 بیتی می شه فکر نکنم نرم افزار های 64 بیتی روش نصب کرده باشم. |
من کرک هاي ورژن هاي مختلفو واست ايميل مي کنم و رو هر کدوم مينيويسم واسه کدوم ورژنه .
البته واسه باز کردن فايل Win Rar بايد داشته باشي .
تو هر کدوم روش کرکو نوشته . البته بايد Windows را دوباره نصب کني . فکر نکنم هين ورژنه که Expire شده را بتونه
درست کنه . واسه اطلاعاتتم تنها کاري که ميتوني بکني کافيه Windows را تو يه شاخه ديگه نصب کني .
اگه يه درايو داشته باشي فقط مجبوري hard کامپيوترتو بزاري رو يه دستگاه ديگه که ويندوز
داره و اطلاعاتتو که ميخواهي از روش بردازي و بعد Format کني و اي بار با کرک هاي من کرکش کن . ولي اين بار بايد
موقع نصبش مشخصات windows را ببيني که بعدا بدوني کدوم کرک استفاده کني |
|
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1906 اعتبار کسب شده: 8529 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 24 فروردين 1386، ساعت 20:36 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خوب من خودم وستا رو نصب کردم و با يه کرک کوچولو طوري شد که اگر تا پونصد سال ديگه هم بري توي ويندوز مي نويسه هنوز 30 روز مونده تا تموم بشه وقتش!
دوست داشتي بگو تا لينکش رو برات بذارم! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 25 فروردين 1386، ساعت 10:15 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مرسی xxx و سان سان
ممنون می شم سان سان لینک اونو بزاری
و سر فرصت کرکهای xxx رو هم upload می کنم. |
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 18:40 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من خودم يه کرک ديدم به اين اسم که بگرديد پيداش کنيد 30 روز رو نگه مي داره :
V4_-_15th_February_2007_-_by_scaramonga
در ضمن من اون ويندوز ويستاي سايت p30 download رو هم 2 ماه پيش خريدم که يه لينک نوشته بود که کرکش هست
شما بريد به اين آدرس و اون رو دانلود کنيد:
www.p30download.com/vista
در ضمن با يه آنتي فيلتر بريد به سايت www.rapidshared.org و سرچ کنيد کرک ويستا يه عالمه کرک توپ توپ مياد براش
موفق |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 12:43 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
دو تا سوال داشتم
1-من مادربوردم فقط يک جا براي IDE داره و من هم هاردم SATA نيست
حالا به اون يه جا که براي IDE هست با يه سيم هم DVD-ROM و هم هاردم رو وصل کردم
حالا هر وقت کامپيوتر رو روشن مي کنم مستقيم ميره از DVD-ROM بوت مي کنه و بايد يه بار ريستش کنم تا بره از هارد بوت کنه کسي بلده چطوري بايد درستش کرد؟؟؟
2-بعد از فرمت کردن درايو هاي c و d و نصب ويندوز xp وقتي که بوت ميشه 2 تا xp مياد که هر کدوم رو هم انتخاب کني فرقي نداره و مياد روي يه ويندوز و به همين خاطر وقتي در MSconfig هم ميزنم چک کنه بوت ها رو ميگه 2 تاش درسته براي همين پاکش نمي کنه راه پاک کردن اين چيه؟
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 14:48 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| ice.plus نوشته بود: |
1-من مادربوردم فقط يک جا براي IDE داره و من هم هاردم SATA نيست
حالا به اون يه جا که براي IDE هست با يه سيم هم DVD-ROM و هم هاردم رو وصل کردم
حالا هر وقت کامپيوتر رو روشن مي کنم مستقيم ميره از DVD-ROM بوت مي کنه و بايد يه بار ريستش کنم تا بره از هارد بوت کنه کسي بلده چطوري بايد درستش کرد؟؟؟ |
اينها رو چک کن:
1- محکم بودن اتصالات کابل PATA يا همون IDE به مادربورد و تجهيزات
2- jumperهاي پشت ديسک سخت و درايو ديويدي
3- تنظيمات BIOS براي ترتيب راهاندازي (بوت)
| ice.plus نوشته بود: |
| 2-بعد از فرمت کردن درايو هاي c و d و نصب ويندوز xp وقتي که بوت ميشه 2 تا xp مياد که هر کدوم رو هم انتخاب کني فرقي نداره و مياد روي يه ويندوز و به همين خاطر وقتي در MSconfig هم ميزنم چک کنه بوت ها رو ميگه 2 تاش درسته براي همين پاکش نمي کنه راه پاک کردن اين چيه؟ |
فايل boot.ini در درايو C رو ويرايش کن.
اگر نميبينيش در windows explorer از مسير tools -> folder options -> view تيک گزينه Hide protected operating system files رو بردار.
يه راه ديگه استفاده از پنجره system properties هست که با کليک راست روي my computer يا کليدهاي ترکيبي win + break باز ميشه. از برگه Advanced قسمت Startup and Recovery روي settings کليک کن و بعد edit. همون فايل boot.ini باز ميشه. |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 15:29 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 14 خرداد 1386، ساعت 15:45 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|