صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385
مجموع ارسالها: 54
اعتبار کسب شده: 105
ارسال جمعه 17 فروردين 1386، ساعت 23:13
 1 سال و 3 ماه پيش

آيا شما چيزي درباره نرم افزار هاي آنتي پروکسي ميدونيد ؟
اگر اين نرم افزارها رو داشته باشيد ديگه نيازي نيست دنبال سايت هاي آنتي پروکسي بگرديد که روز به روز فيلتر ميشن
يکي از اين نرم افزارها رو از اينترنت دانلود کنيد تا آخر عمر خيالتون راحت باشه !!!!!

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط xxx در تاريخ جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 13:14 ويرايش شده است.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 17 فروردين 1386، ساعت 23:36
 1 سال و 3 ماه پيش

xxx نوشته بود:
آيا شما چيزي درباره نرم افزار هاي آنتي پروکسي ميدونيد ؟
اگر اين نرم افزارها رو داشته باشيد ديگه نيازي نيست دنبال سايت هاي آنتي پروکسي بگرديد که روز به روز فيلتر ميشن
يکي از اين نرم افزارها رو از اينترنت دانلود کنيد تا آخر عمر خيالتون راحت باشه !!!!!

در ضمن ديگه امروز کسي واسه اطلاعات بروز تو سايت نميره !!!!

اگه يادتون باشه قبلنا نرم افزاروي kaza , emule و ... بود که اطلاعاتو share ميکرد الان اونا رو هم بستن ولي همون
شرکتا الان رو آوردن به يه چيز ديگه که هنوز اونا بسته نشده !!! اينم يه راهنمايي بريد پيدا کنيد Laughing Laughing Laughing Laughing

خب فيلتر کردن اين نرم افزار ها هم کار سختي نيست
فقط کافيه از وجودش آگاه بشن
نرم افزار هاي زيادي بودن و هستن
مثلا cproxy يا onspeed که فيلتر شدن و توي ايران به تاريخ پيوستن و حالا نرم افزار هايي مثل freegate يا Gpass هستن
شما منظورتون اينگونه نرم افزار ها هست؟

1
1
0
xxxآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385
مجموع ارسالها: 54
اعتبار کسب شده: 105
ارسال شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 0:39
 1 سال و 3 ماه پيش

آره منظورم اينگونه نرم افزارها بود . البته بايد بدونيم که اينگونه نرم افزارها 2 دسته اند .
بعضي ها شون ميگردن دنبال آدرس سايت هاي آنتي پروکسي که فايده نداره ولي بعضي هاشون
تو حافظه ميان و باعث ميشن هيچ سايتي فيلتر نشه که منظورم اونا بود .

البته من با اين نرم افزارهايي که نوشته بوديد کار نکرده بودم و نرمافزارهايي که داشتم هيچ کدوم فيلتر نشده بود
مانند ghostsurf,ultrasurf,steganos و فکر ميکردم فيلتر نميشن . البته يه چند تا از نرم افزارهاي شما رو دانلود کردم
و باهاشون کار کردم ( onspeed) و ديدم که فيلتر شده بودن .

البته بايد بدونيم که بازم اين نرم افزارها خيلي بهتر از آدرس سايت هست چون خيلي ديرتر لو ميرن و تا مدت زيادي کار
ميکنن . از بچه هاي تالار ميخواهم هرکس نرم افزارهاي اينگونه را ميشناسه بگه که اعضا اينقدر براي سايت هاي فيلتر
شده عذاب نکشن .

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط xxx در تاريخ جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 13:14 ويرايش شده است.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 0:55
 1 سال و 3 ماه پيش

xxx نوشته بود:
آره منظورم اينگونه نرم افزارها بود . البته بايد بدونيم که اينگونه نرم افزارها 2 دسته اند .
بعضي ها شون ميگردن دنبال آدرس سايت هاي آنتي پروکسي که فايده نداره ولي بعضي هاشون
تو حافظه ميان و باعث ميشن هيچ سايتي فيلتر نشه که منظورم اونا بود .

البته من با اين نرم افزارهايي که نوشته بوديد کار نکرده بودم و نرمافزارهايي که داشتم هيچ کدوم فيلتر نشده بود
مانند ghostsurf,ultrasurf,steganos و فکر ميکردم فيلتر نميشن . البته يه چند تا از نرم افزارهاي شما رو دانلود کردم
و باهاشون کار کردم ( onspeed) و ديدم که فيلتر شده بودن .

البته بايد بدونيم که بازم اين نرم افزارها خيلي بهتر از آدرس سايت هست چون خيلي ديرتر لو ميرن و تا مدت زيادي کار
ميکنن . از بچه هاي تالار ميخواهم هرکس نرم افزارهاي اينگونه را ميشناسه بگه که اعضا اينقدر براي سايت هاي فيلتر
شده عذاب نکشن .

راستي به قسمت دوم نوشتم جواب نداديد . اگه جواب اونو بگيد ديگه اصلا کسي کاري به سايت نداره .با هارد افراد
سر و کار داريد و بصورت direct download هستن ، هارد هايي با حجم هاي بالا و اطلاعات به روز 100 گيگ - 200 گيگ
به بالا و فقط مفتي دانلود کنيد و حالشو ببريد .!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Smile Smile Smile Very Happy Very Happy Very Happy

لينک دانلود نرم افزار freegate:
لينک دانلود Gpass:
شما اگه قبل از پست دادن يه سري به تاپيک چه ميکنه اين فيلتر ميزديد مي تونستيد چيزاي بهتري رو ببينيد مثلا يه آيدي توي ياهو هست به نامproxy.iran که اگه اينو به ليستتون اضافه کنيد مي توين در statues هميشه لينکي ببينيد که درش اين نرم افزار ها هم قرار داره مثل اين جا:http://iran-proxy.better.ws/
در مورد kaza و ساير نرم افزار ها همين الان من دارم از emule استفاده مي کنم و بسته هم نشده ولي هميشه ريسک دارن
در ضمن فکر نکنم توي کل ايران الان کسي بتونه 100 گيگ رو در کمتر از 12 ساعت دانلود کنه!!!
ديگه بماند که خيلي ها تو 12 ساعت 100 کيلو بايت رو هم نمي تونن دانلود کنن!!!!
Rolling Eyes
اصلا من که خودم نمي تونم 100 گيگ رو دانلود کنم چون وسطش هاردم پر ميشه Mr. Green

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است نرم افزارهاي اسلامي
1
پاسخها: 3 بیننده: 489 نویسنده: اميرحسين
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است همکاري در توسعه و بهبود نرم افزار تالارهاي گفتمان
6
پاسخها: 44 بیننده: 1541 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دريافت کتاب مقدمه اي بر نرم افزارهاي متن باز
1
پاسخها: 5 بیننده: 579 نویسنده: harvard
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آنتي گلد کوئست!
1
پاسخها: 4 بیننده: 575 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد