| نویسنده |
پیغام |
xxx  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 17 فروردين 1386، ساعت 23:13 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آيا شما چيزي درباره نرم افزار هاي آنتي پروکسي ميدونيد ؟
اگر اين نرم افزارها رو داشته باشيد ديگه نيازي نيست دنبال سايت هاي آنتي پروکسي بگرديد که روز به روز فيلتر ميشن
يکي از اين نرم افزارها رو از اينترنت دانلود کنيد تا آخر عمر خيالتون راحت باشه !!!!! |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط xxx در تاريخ جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 13:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
جمعه 17 فروردين 1386، ساعت 23:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 0:39 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آره منظورم اينگونه نرم افزارها بود . البته بايد بدونيم که اينگونه نرم افزارها 2 دسته اند .
بعضي ها شون ميگردن دنبال آدرس سايت هاي آنتي پروکسي که فايده نداره ولي بعضي هاشون
تو حافظه ميان و باعث ميشن هيچ سايتي فيلتر نشه که منظورم اونا بود .
البته من با اين نرم افزارهايي که نوشته بوديد کار نکرده بودم و نرمافزارهايي که داشتم هيچ کدوم فيلتر نشده بود
مانند ghostsurf,ultrasurf,steganos و فکر ميکردم فيلتر نميشن . البته يه چند تا از نرم افزارهاي شما رو دانلود کردم
و باهاشون کار کردم ( onspeed) و ديدم که فيلتر شده بودن .
البته بايد بدونيم که بازم اين نرم افزارها خيلي بهتر از آدرس سايت هست چون خيلي ديرتر لو ميرن و تا مدت زيادي کار
ميکنن . از بچه هاي تالار ميخواهم هرکس نرم افزارهاي اينگونه را ميشناسه بگه که اعضا اينقدر براي سايت هاي فيلتر
شده عذاب نکشن . |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط xxx در تاريخ جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 13:14 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 0:55 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |