صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

6
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
siyagisoآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 518
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:25
 1 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
باز هم اندکي تغيير ...

از اين لحظه ميتونيد نظر مثبت يا منفيتون رو نسبت به ارسالها اعمال کنيد! هر ارسالي که 3 نمره منفي بگيره، اتوماتيک حذف ميشه...

___
مشکل آژاکس هم حل شد. (غيرهمزمان کردن تقاضاي آژاکسي)

بله درسته من هم به اين ارسال نظر منفي مي دم با نظر اسکار ميشه دوتا

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:33
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
احسان نوشته بود:
از اين لحظه ميتونيد نظر مثبت يا منفيتون رو نسبت به ارسالها اعمال کنيد! هر ارسالي که 3 نمره منفي بگيره، اتوماتيک حذف ميشه...

من شخصا با امتیاز منفی مخالفم، یا امتیاز مثبت بدهید، یا اصلا امتیاز ندهید، منفی دیگر چه صیغه ایست ؟
اگر مطلب در تضاد با قوانین تالار است که این از وظایف مدیر است که پست را ویرایش یا حذف کند
در غیر این صورت چه دلیلی دارد امتیاز منفی موجب حذف کامل پست شود ؟
این به نوعی استفاده غیر اصولی از سیستم امتیاز دهی میباشد
حال اگر اصرار دارید، بهتر است این ویژگی فقط در انحصار کاربران خاصی قرار گیرد، تا موجب پاک شدن تعمدی ارسال ها توسط اشخاص ذی صلاح نشود

فکر می کنم حذف به صوت کامل انجام نمی شه؛ بلکه ارسال به شکل مینیمایز در میاد. الان در مورد احسان امتحان می کنیم. منم به ارسالش امتیاز منفی می دم. Mr. Green

1
1
0
siyagisoآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 518
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:23
 1 سال و 3 ماه پيش

خوب حالا يک پست با 3 امتياز منفي داريم حالا چيکار کنيم Think

1
-1
2
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1220
اعتبار کسب شده: 3745
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:50
 1 سال و 3 ماه پيش

من کاملا با امتياز منفي موافقم

و يه تعداد پيشنهاد

فکر کنم بهتره يکي بعد از امتياز دادن بتونه امتيازشو صفر کنه! مثلا ممکنه اشتباهي به يه ارسال خوب امتياز منفي بده ، اين امکان باشه که اين امتياز (-1) رو به صفر يا (+1) تبديل کنه البته به (-2) و (+2) مطمئنا نه! (و برعکس (+1) رو به صفر و (-1) تبديل کنه جهت اطمينان خاطر از شخصي که امتياز دادنش باعث حذف ارسالي خواهد شد ازش confirmation جهت اين امتياز منفي بگيريم! (بهتره اين ارسالها حدف نشه و hide بشه و مديران که خيلي با جنبه تر از ديگر کاربرا هستند بتونند نسبت به حذف دائم اقدام کنند)

در ضمن احسان بهتر بود بگي که اين عدد 3 تا به صورت تجربي و توافقي بتونه عوض شه! فکر کنم تجربه نشون خواهد داد چه پستهايي با چند امتياز منفي قابليت حذف شدن رو دارن! (مثلا اين عدد رو 5 يا بالاتر در نظر بگيرين) تا بعدا امکانش باشه اين عدد رو کمتر کرد (مثلا 3 )

يه پيشنهاد ديگه : موضوع که ستاره هاشون بالاي 7 8 تا مي شن تو همون صفحه (منظورم صفحه اي که اين موضوع ارسال شده مهم واقع بشن . (مثلا topic مهم صفحه دوم)

البته اينا پيشنهاد شخصي هستن و اتفاق نظر ساير کاربرا هم مهمه! البته متاسفانه زحمت هارو همشو مديرا مي کشن! يه اپسيلون php بلد بودم به خدا کداي پيشنهادا رو هم خودم مي نوشتم تا شما debug و convert کنيد

2
1
1
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:09
 1 سال و 3 ماه پيش

hooman (البته نه اسکار!!!) مشکوک شده يه کم!! Mr. Green

Image

(شوخي بود)

1
0
1
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:48
 1 سال و 3 ماه پيش

فکر کنم بد نباشه quick reply هم اضافه شه .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

2
2
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:58
 1 سال و 3 ماه پيش

نبی جان هر چهارتاش مال خودمه Very Happy

اگر احسان هر چه سریع تر فکری به حال این قابلیت امتیاز دهی نکنه ممکنه اتفاقات بدی بیفته
اسکریپت مربوط به voting به تعداد رای که توسط یک نفر در یک بازه ی زمانی داده میشه حساس نیست
بنابر این کافیه یک ذهن خرابکار به فکر نوشتن کدی بیفته تا از این امکان سوء استفاده کنه
میشه به راحتی در عرض چند دقیقه تمام پست های تالار رو امتیاز منفی داد انقدر که همشون مخفی بشن Brick wall
برای این کار یه خرابکار فقط به چند تا نام کاربری متفاوت نیاز داره که ساختنشون مفته

توصیه میشه حتی برای vote دادن هم از CAPTCHA استفاده شود، در غیر این صورت تو بد دردسری خواهید افتاد
جدی بگیرید Shame on you

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:04
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
اسکریپت مربوط به voting به تعداد رای که توسط یک نفر در یک بازه ی زمانی داده میشه حساس نیست
Shame on you

چطور یعنی؟!!

یه پیشنهاد بیایین رو همون پست شوخی که من انجام دادم امتحان کنیم! ببینیم چطور حذف می شه؟!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4988
اعتبار کسب شده: 10191
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:43
 1 سال و 3 ماه پيش

نبي نوشته بود:
من کاملا با امتياز منفي موافقم

و يه تعداد پيشنهاد

فکر کنم بهتره يکي بعد از امتياز دادن بتونه امتيازشو صفر کنه! مثلا ممکنه اشتباهي به يه ارسال خوب امتياز منفي بده ، اين امکان باشه که اين امتياز (-1) رو به صفر يا (+1) تبديل کنه البته به (-2) و (+2) مطمئنا نه! (و برعکس (+1) رو به صفر و (-1) تبديل کنه جهت اطمينان خاطر از شخصي که امتياز دادنش باعث حذف ارسالي خواهد شد ازش confirmation جهت اين امتياز منفي بگيريم! (بهتره اين ارسالها حدف نشه و hide بشه و مديران که خيلي با جنبه تر از ديگر کاربرا هستند بتونند نسبت به حذف دائم اقدام کنند)

در ضمن احسان بهتر بود بگي که اين عدد 3 تا به صورت تجربي و توافقي بتونه عوض شه! فکر کنم تجربه نشون خواهد داد چه پستهايي با چند امتياز منفي قابليت حذف شدن رو دارن! (مثلا اين عدد رو 5 يا بالاتر در نظر بگيرين) تا بعدا امکانش باشه اين عدد رو کمتر کرد (مثلا 3 )

يه پيشنهاد ديگه : موضوع که ستاره هاشون بالاي 7 8 تا مي شن تو همون صفحه (منظورم صفحه اي که اين موضوع ارسال شده مهم واقع بشن . (مثلا topic مهم صفحه دوم)

البته اينا پيشنهاد شخصي هستن و اتفاق نظر ساير کاربرا هم مهمه! البته متاسفانه زحمت هارو همشو مديرا مي کشن! يه اپسيلون php بلد بودم به خدا کداي پيشنهادا رو هم خودم مي نوشتم تا شما debug و convert کنيد

- اين که يوزر بتونه راي اشتباهش رو تصحيح کنه، ايده خوبيه که توي ذهن خودم هم بودف اما خواستم که توي اولين مرحله کار حتي المقدور ساده باشه.
- فعلا که اين عدد "3" به صورت يه define توي فايل config هست، اما نه تنها ميشه به سادگي عوضش کرد، بلکه حتي من برنامه دارم تنظيمش رو به دست کاربر بدم.
- در مورد پيشنهاد سوم هم (اگه درست منظورت رو گرفته باشم،) قرار هست که به زودي کار کنم Smile

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:49
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
نبی جان هر چهارتاش مال خودمه Very Happy

اگر احسان هر چه سریع تر فکری به حال این قابلیت امتیاز دهی نکنه ممکنه اتفاقات بدی بیفته
بنابر این کافیه یک ذهن خرابکار به فکر نوشتن کدی بیفته تا از این امکان سوء استفاده کنه
میشه به راحتی در عرض چند دقیقه تمام پست های تالار رو امتیاز منفی داد انقدر که همشون مخفی بشن Brick wall
برای این کار یه خرابکار فقط به چند تا نام کاربری متفاوت نیاز داره که ساختنشون مفته

توصیه میشه حتی برای vote دادن هم از CAPTCHA استفاده شود، در غیر این صورت تو بد دردسری خواهید افتاد
جدی بگیرید Shame on you

کاملا درسته. البته توجه داشته باشيد که اين نسخه بتا هست و فرض بر اينه که نوشته شده تا خطاها کشف بشن. بنابراين هر گونه سوء استفاده اي رو به سادگي ميشه undo کرد. برنامه اي که من توي ذهنم هست تعريف عددي مثل "قدرت" يا "انرژي" (مثل بازيها!!!) هست که بر اساس اون مقدار فعاليت کاربر در تالار مشخص ميشه... با داشتن چنين چيزي اين مشکل به طور کامل حل ميشه Razz

___
- استفاده از کاپچا، (غير از پيچيدگيهاي فني، مثل اينکه ممکنه يه نفر 10 تا صفحه باز کنه و سيستم مجبور بشه 150 تا کد رو نگه داره)، عملا باعث ميشه که هيچکس از سيستم راي دهي استفاده نکنه!!!

___
- امتياز منفي به طور خودکار ارسالهاي چرند رو حذف ميکنه. ارسالهاي که نمره منفي زياد بگيرند از صفحه اول نيز حذف خواهند شد (به زودي)
- در عين حال امتياز منفي باعث ميشه که کاربران قبل از ارسال مطلب بهش فکر کنند.
- در صورت هر گونه استفاده غيرمجاز از سيستم، مدير ميتونه با قوه قهريه وارد عمل بشه!!!

1
1
0
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:55
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
احسان نوشته بود:

من شخصا با امتیاز منفی مخالفم، یا امتیاز مثبت بدهید، یا اصلا امتیاز ندهید، منفی دیگر چه صیغه ایست ؟
اگر مطلب در تضاد با قوانین تالار است که این از وظایف مدیر است که پست را ویرایش یا حذف کند
در غیر این صورت چه دلیلی دارد امتیاز منفی موجب حذف کامل پست شود ؟
این به نوعی استفاده غیر اصولی از سیستم امتیاز دهی میباشد
حال اگر اصرار دارید، بهتر است این ویژگی فقط در انحصار کاربران خاصی قرار گیرد، تا موجب پاک شدن تعمدی ارسال ها توسط اشخاص ذی صلاح نشود

دقيقا الان ارسال احسان در صفحه قبل رو ببينين !!!!!!!!!!!!
اين ارسال به علت راي منفي زياد مخفي شده است.

از ماست که بر ماست اينجا جواب ميده Mr. Green Mr. Green Mr. Green

در کل منم با امتياز منفي مخالفم...(بابا 3 تا کمه...)
فقط مثبت باشه...

آخه بعضيا يه نوع خاص ارسال رو دوست دارن بعضيا ندارن.اينجا مکان همه گانيه...
تازه بعضيا هم به شخص امتياز منفي ميدن نه به ارسال!!!
و اين قهر بازي رو بيشتر ميکنه...

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 20:57
 1 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
برنامه اي که من توي ذهنم هست تعريف عددي مثل "قدرت" يا "انرژي" (مثل بازيها!!!) هست که بر اساس اون مقدار فعاليت کاربر در تالار مشخص ميشه... با داشتن چنين چيزي اين مشکل به طور کامل حل ميشه Razz

___
- استفاده از کاپچا، (غير از پيچيدگيهاي فني، مثل اينکه ممکنه يه نفر 10 تا صفحه باز کنه و سيستم مجبور بشه 150 تا کد رو نگه داره)، عملا باعث ميشه که هيچکس از سيستم راي دهي استفاده نکنه!!!

دقیقا متوجه برنامت نشدم ولی الان یه چیزی به ذهنم رسید
باید یه جوری جلوی فله ای امتیاز دادن گرفته بشه
اگر قراره امتیاز دادن موجب تامل کاربران روی پست هاشون بشه، از طرفی هم باید یه چیزی باعث تامل رای دهندگان روی رایشون بشه
برای اینکار باید امتیاز ها سهمیه بندی بشن
یعنی مثلا هر کاربر در ماه فلان قدر امتیاز میتواند خرج کند و بنابر این نمیتواند فله ای امتیاز بدهد
یه چیزی مثل کارت هوشمند سوخت Laughing Laughing
ولی بازم نمیشه جلوی امتیاز های منفی تعمدی رو گرفت
فرض کن یه نفر به عمد یه سری کاربر ساخته فقط واسه اینکه هر ماه از سهمیه ی امتیازشون استفاده کنه و سر پست های ملت خالی کنه
بنابر این سهمیه ی هر فرد هم در ماه باید طبق فرمول خاصی تعیین بشه، که بستگی به اهمیت اون فرد و میزان محبوبیتش در تالار داره
با یه سری فوریه و چند تا انتگرال سه گانه حله

در مورد CAPTCHA هم با نظرت مخالفم، قرار نیست به محض لود شدن صفحه برای هر پست همون موقع کد CAPTCHA تولید بشه، فقط به محض کلیک کردن برای رای دادن این اتفاق بیفته، یعنی فرمی روی یک Layer جدید روی صفحه شبیه Popup باز بشه و کد رو بگیره و تایید کنه. تونستم منظورمو برسونم ؟

راستی یادم رفت بگم، کسی نباید بتونه به پست های خودش امتیاز بده، این که معنی نداره

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
اعتبار کسب شده: 4983
ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 21:39
 1 سال و 3 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
در مورد CAPTCHA هم با نظرت مخالفم، قرار نیست به محض لود شدن صفحه برای هر پست همون موقع کد CAPTCHA تولید بشه، فقط به محض کلیک کردن برای رای دادن این اتفاق بیفته، یعنی فرمی روی یک Layer جدید روی صفحه شبیه Popup باز بشه و کد رو بگیره و تایید کنه. تونستم منظورمو برسونم ؟
راستی یادم رفت بگم، کسی نباید بتونه به پست های خودش امتیاز بده، این که معنی نداره

این کلاً فایده‌ی AJAX رو از بین می‌بره و دردسرساز می‌شه. سایت‌های معروفی مثل Digg.com رو ببینین. دقیقاً همین سیستمی که احسان پیش‌نهاد کرده، پیاده کردن و از captcha بی‌خودی خبری نیست.
عجب اشتباهی کردیم captcha (البته برای ثبت‌نام) پیشنهاد کردیم‌ها! Not talking

2
2
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 22:28
 1 سال و 3 ماه پيش

یک ایده ی خوب برای امتیاز دهی

یک چیزی شبیه گردش پول در نظام اقتصادی

هر کاربر دو مشخصه داره، یکی حساب بانکی دیگری محبوبیت
عدد حساب بانکی میزان امتیازی هست که کاربر میتونه برای امتیاز دادن به پست های سایرین استفاده کنه
و عدد محبوبیت نشان دهنده ی مجموع کل امتیازات مثبت و منفی اختصاص یافته به کاربر در کل ادوار هست
با خرج کردن هر امتیاز مثبت، از حساب شخص امتیاز دهنده یکی کم، به حساب طرف مقابل یکی اضافه، و همچنین به محبوبیت فرد امتیاز گیرنده نیز افزوده خواهد شد
با دادن امتیاز منفی به هر فرد، به طریق مشابه، از حساب شخص امتیاز دهنده یکی کم، و از محبوبیت فرد امتیاز گیرنده نیز کاسته خواهد شد. امتیاز خرج شده در این حالت به حساب کسی واریز نمیشه (از چرخه خارج میشه)
بانک مرکزی سالانه به میزان محبوبیت هر فرد طبق فرمول محاسبه ی سود بانکی (ایکس درصد) امتیاز جدید چاپ میکند و به حساب کاربر واریز میکند
به این ترتیب کاربران محبوب تر قدرت اقتصادی بیشتری خواهند داشت، چراکه این کاربران حق آب و گل دارند
و کاربر منفور به لحاظ محبوبیت پایینش و لذا جیب خالیش عملا نمیتونه نقشی در سیستم امتیاز دهی بازی کنه
همچنین کاربری که تازه عضو شده و هیچ محبوبیتی نداره مجبوره ابتدا با ارسال های خوب، حساب بانکی و محبوبیت خودش رو پر کنه، سپس وارد بازی بشه

احسان نظرت چیه ؟

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 0:23
 1 سال و 3 ماه پيش

ايده "قدرت" هم دقيقا همينه.
يک کاربر تازه وارد مثلا 20 تا قدرت داره. هر ارسال مثلا 3 تا از قدرتش کم ميکنه، هر راي 2 تا و ...
هر کاربر بر اساس نظرات سايرين قدرتش کم يا زياد ميشه (مثلا راي مثبت قدرتش رو زياد ميکنه) و ...
فقط درآوردن فرمولش به کار بيشتري نياز داره. به بيان ديگه گفتن تئوريش سخت نيست، اما نوشتنش با اعداد و ارقام و به صورت دقيق و مرتب ... متاسفانه خيلي سخته!

___
يه نيگاهي هم به اينجا بنداز: http://beta.persianbb.com/t4341.html

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: اخبار تالارهاي گفتمان
5
پاسخها: 135 بیننده: 5155 نویسنده: احسان