| نویسنده |
پیغام |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:25 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
باز هم اندکي تغيير ...
از اين لحظه ميتونيد نظر مثبت يا منفيتون رو نسبت به ارسالها اعمال کنيد! هر ارسالي که 3 نمره منفي بگيره، اتوماتيک حذف ميشه...
___
مشکل آژاکس هم حل شد. (غيرهمزمان کردن تقاضاي آژاکسي) |
بله درسته من هم به اين ارسال نظر منفي مي دم با نظر اسکار ميشه دوتا |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 10:33 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
| احسان نوشته بود: |
| از اين لحظه ميتونيد نظر مثبت يا منفيتون رو نسبت به ارسالها اعمال کنيد! هر ارسالي که 3 نمره منفي بگيره، اتوماتيک حذف ميشه... |
من شخصا با امتیاز منفی مخالفم، یا امتیاز مثبت بدهید، یا اصلا امتیاز ندهید، منفی دیگر چه صیغه ایست ؟
اگر مطلب در تضاد با قوانین تالار است که این از وظایف مدیر است که پست را ویرایش یا حذف کند
در غیر این صورت چه دلیلی دارد امتیاز منفی موجب حذف کامل پست شود ؟
این به نوعی استفاده غیر اصولی از سیستم امتیاز دهی میباشد
حال اگر اصرار دارید، بهتر است این ویژگی فقط در انحصار کاربران خاصی قرار گیرد، تا موجب پاک شدن تعمدی ارسال ها توسط اشخاص ذی صلاح نشود |
فکر می کنم حذف به صوت کامل انجام نمی شه؛ بلکه ارسال به شکل مینیمایز در میاد. الان در مورد احسان امتحان می کنیم. منم به ارسالش امتیاز منفی می دم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:23 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
خوب حالا يک پست با 3 امتياز منفي داريم حالا چيکار کنيم |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1220 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 11:50 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
من کاملا با امتياز منفي موافقم
و يه تعداد پيشنهاد
فکر کنم بهتره يکي بعد از امتياز دادن بتونه امتيازشو صفر کنه! مثلا ممکنه اشتباهي به يه ارسال خوب امتياز منفي بده ، اين امکان باشه که اين امتياز (-1) رو به صفر يا (+1) تبديل کنه البته به (-2) و (+2) مطمئنا نه! (و برعکس (+1) رو به صفر و (-1) تبديل کنه جهت اطمينان خاطر از شخصي که امتياز دادنش باعث حذف ارسالي خواهد شد ازش confirmation جهت اين امتياز منفي بگيريم! (بهتره اين ارسالها حدف نشه و hide بشه و مديران که خيلي با جنبه تر از ديگر کاربرا هستند بتونند نسبت به حذف دائم اقدام کنند)
در ضمن احسان بهتر بود بگي که اين عدد 3 تا به صورت تجربي و توافقي بتونه عوض شه! فکر کنم تجربه نشون خواهد داد چه پستهايي با چند امتياز منفي قابليت حذف شدن رو دارن! (مثلا اين عدد رو 5 يا بالاتر در نظر بگيرين) تا بعدا امکانش باشه اين عدد رو کمتر کرد (مثلا 3 )
يه پيشنهاد ديگه : موضوع که ستاره هاشون بالاي 7 8 تا مي شن تو همون صفحه (منظورم صفحه اي که اين موضوع ارسال شده مهم واقع بشن . (مثلا topic مهم صفحه دوم)
البته اينا پيشنهاد شخصي هستن و اتفاق نظر ساير کاربرا هم مهمه! البته متاسفانه زحمت هارو همشو مديرا مي کشن! يه اپسيلون php بلد بودم به خدا کداي پيشنهادا رو هم خودم مي نوشتم تا شما debug و convert کنيد |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1220 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:09 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
hooman (البته نه اسکار!!!) مشکوک شده يه کم!!
(شوخي بود) |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:48 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
فکر کنم بد نباشه quick reply هم اضافه شه . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 12:58 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 14:04 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
اسکریپت مربوط به voting به تعداد رای که توسط یک نفر در یک بازه ی زمانی داده میشه حساس نیست
 |
چطور یعنی؟!!
یه پیشنهاد بیایین رو همون پست شوخی که من انجام دادم امتحان کنیم! ببینیم چطور حذف می شه؟! |
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10191 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:43 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
من کاملا با امتياز منفي موافقم
و يه تعداد پيشنهاد
فکر کنم بهتره يکي بعد از امتياز دادن بتونه امتيازشو صفر کنه! مثلا ممکنه اشتباهي به يه ارسال خوب امتياز منفي بده ، اين امکان باشه که اين امتياز (-1) رو به صفر يا (+1) تبديل کنه البته به (-2) و (+2) مطمئنا نه! (و برعکس (+1) رو به صفر و (-1) تبديل کنه جهت اطمينان خاطر از شخصي که امتياز دادنش باعث حذف ارسالي خواهد شد ازش confirmation جهت اين امتياز منفي بگيريم! (بهتره اين ارسالها حدف نشه و hide بشه و مديران که خيلي با جنبه تر از ديگر کاربرا هستند بتونند نسبت به حذف دائم اقدام کنند)
در ضمن احسان بهتر بود بگي که اين عدد 3 تا به صورت تجربي و توافقي بتونه عوض شه! فکر کنم تجربه نشون خواهد داد چه پستهايي با چند امتياز منفي قابليت حذف شدن رو دارن! (مثلا اين عدد رو 5 يا بالاتر در نظر بگيرين) تا بعدا امکانش باشه اين عدد رو کمتر کرد (مثلا 3 )
يه پيشنهاد ديگه : موضوع که ستاره هاشون بالاي 7 8 تا مي شن تو همون صفحه (منظورم صفحه اي که اين موضوع ارسال شده مهم واقع بشن . (مثلا topic مهم صفحه دوم)
البته اينا پيشنهاد شخصي هستن و اتفاق نظر ساير کاربرا هم مهمه! البته متاسفانه زحمت هارو همشو مديرا مي کشن! يه اپسيلون php بلد بودم به خدا کداي پيشنهادا رو هم خودم مي نوشتم تا شما debug و convert کنيد |
- اين که يوزر بتونه راي اشتباهش رو تصحيح کنه، ايده خوبيه که توي ذهن خودم هم بودف اما خواستم که توي اولين مرحله کار حتي المقدور ساده باشه.
- فعلا که اين عدد "3" به صورت يه define توي فايل config هست، اما نه تنها ميشه به سادگي عوضش کرد، بلکه حتي من برنامه دارم تنظيمش رو به دست کاربر بدم.
- در مورد پيشنهاد سوم هم (اگه درست منظورت رو گرفته باشم،) قرار هست که به زودي کار کنم |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4988 اعتبار کسب شده: 10191 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:49 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
کلاغ سفيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385 مجموع ارسالها: 621 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: آخر قصه... سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 19:55 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 20:57 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 4983 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 21:39 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
در مورد CAPTCHA هم با نظرت مخالفم، قرار نیست به محض لود شدن صفحه برای هر پست همون موقع کد CAPTCHA تولید بشه، فقط به محض کلیک کردن برای رای دادن این اتفاق بیفته، یعنی فرمی روی یک Layer جدید روی صفحه شبیه Popup باز بشه و کد رو بگیره و تایید کنه. تونستم منظورمو برسونم ؟
راستی یادم رفت بگم، کسی نباید بتونه به پست های خودش امتیاز بده، این که معنی نداره |
این کلاً فایدهی AJAX رو از بین میبره و دردسرساز میشه. سایتهای معروفی مثل Digg.com رو ببینین. دقیقاً همین سیستمی که احسان پیشنهاد کرده، پیاده کردن و از captcha بیخودی خبری نیست.
عجب اشتباهی کردیم captcha (البته برای ثبتنام) پیشنهاد کردیمها! |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 12 ارديبهشت 1386، ساعت 22:28 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
یک ایده ی خوب برای امتیاز دهی
یک چیزی شبیه گردش پول در نظام اقتصادی
هر کاربر دو مشخصه داره، یکی حساب بانکی دیگری محبوبیت
عدد حساب بانکی میزان امتیازی هست که کاربر میتونه برای امتیاز دادن به پست های سایرین استفاده کنه
و عدد محبوبیت نشان دهنده ی مجموع کل امتیازات مثبت و منفی اختصاص یافته به کاربر در کل ادوار هست
با خرج کردن هر امتیاز مثبت، از حساب شخص امتیاز دهنده یکی کم، به حساب طرف مقابل یکی اضافه، و همچنین به محبوبیت فرد امتیاز گیرنده نیز افزوده خواهد شد
با دادن امتیاز منفی به هر فرد، به طریق مشابه، از حساب شخص امتیاز دهنده یکی کم، و از محبوبیت فرد امتیاز گیرنده نیز کاسته خواهد شد. امتیاز خرج شده در این حالت به حساب کسی واریز نمیشه (از چرخه خارج میشه)
بانک مرکزی سالانه به میزان محبوبیت هر فرد طبق فرمول محاسبه ی سود بانکی (ایکس درصد) امتیاز جدید چاپ میکند و به حساب کاربر واریز میکند
به این ترتیب کاربران محبوب تر قدرت اقتصادی بیشتری خواهند داشت، چراکه این کاربران حق آب و گل دارند
و کاربر منفور به لحاظ محبوبیت پایینش و لذا جیب خالیش عملا نمیتونه نقشی در سیستم امتیاز دهی بازی کنه
همچنین کاربری که تازه عضو شده و هیچ محبوبیتی نداره مجبوره ابتدا با ارسال های خوب، حساب بانکی و محبوبیت خودش رو پر کنه، سپس وارد بازی بشه
احسان نظرت چیه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 0:23 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
ايده "قدرت" هم دقيقا همينه.
يک کاربر تازه وارد مثلا 20 تا قدرت داره. هر ارسال مثلا 3 تا از قدرتش کم ميکنه، هر راي 2 تا و ...
هر کاربر بر اساس نظرات سايرين قدرتش کم يا زياد ميشه (مثلا راي مثبت قدرتش رو زياد ميکنه) و ...
فقط درآوردن فرمولش به کار بيشتري نياز داره. به بيان ديگه گفتن تئوريش سخت نيست، اما نوشتنش با اعداد و ارقام و به صورت دقيق و مرتب ... متاسفانه خيلي سخته!
___
يه نيگاهي هم به اينجا بنداز: http://beta.persianbb.com/t4341.html |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
|
|