| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 اسفند 1385، ساعت 12:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دم عيده و موقع خونه تكوني. بنده از اونجايي كه جنس برتر هستم، معمولاً در اين امر دخالت چنداني ندارم. حتي اتاقم رو هم هر سال خواهرم مرتب مي كرد. امسال اولين سالي هست كه خواهرم رفته سر خونه و زندگي خودش و هيچ كس نيست كه اتاق منو دم عيدي مرتب كنه. حجم معتنابهي كاغذ و سي دي و لباس و چيزهاي ديگه جاهاي مختلف اتاق به طور نامنظم پخش شده و من اصلاً حوصله مرتب كردنشون رو ندارم. امسال كه گذشت؛ اما سال ديگه بايد يه فكر اساسي كنم. اين جوري نمي شه. يكي بايد باشه اتاق منو مرتب كنه. شايد تا سال ديگه زن گرفتم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2277 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 29 اسفند 1385، ساعت 12:47 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| سال ديگه بايد يه فكر اساسي كنم. اين جوري نمي شه. يكي بايد باشه اتاق منو مرتب كنه. شايد تا سال ديگه زن گرفتم. |
وحيد جون چرا خودتو عذاب ميدي بگو زن مي خوام .
ولي منم تنم خورده به تن شما جنس برترها. هيچ کاري نمي کنم اگه خواهرم عروسي کنه بره من چي کار کنم؟
منم زن بگيرم؟
کارگر ميگيرم |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 719 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 29 اسفند 1385، ساعت 12:55 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
دم عيده و موقع خونه تكوني. بنده از اونجايي كه جنس برتر هستم، معمولاً در اين امر دخالت چنداني ندارم. حتي اتاقم رو هم هر سال خواهرم مرتب مي كرد. امسال اولين سالي هست كه خواهرم رفته سر خونه و زندگي خودش و هيچ كس نيست كه اتاق منو دم عيدي مرتب كنه. حجم معتنابهي كاغذ و سي دي و لباس و چيزهاي ديگه جاهاي مختلف اتاق به طور نامنظم پخش شده و من اصلاً حوصله مرتب كردنشون رو ندارم. امسال كه گذشت؛ اما سال ديگه بايد يه فكر اساسي كنم. اين جوري نمي شه. يكي بايد باشه اتاق منو مرتب كنه. شايد تا سال ديگه زن گرفتم.  |
وحيد جان چرا خودتو ميندازي توي درد سر، شما هم کارگر بگير |
|
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 29 اسفند 1385، ساعت 13:40 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 981 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 1:06 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
دم عيده و موقع خونه تكوني. بنده از اونجايي كه جنس برتر هستم، معمولاً در اين امر دخالت چنداني ندارم. حتي اتاقم رو هم هر سال خواهرم مرتب مي كرد. امسال اولين سالي هست كه خواهرم رفته سر خونه و زندگي خودش و هيچ كس نيست كه اتاق منو دم عيدي مرتب كنه. حجم معتنابهي كاغذ و سي دي و لباس و چيزهاي ديگه جاهاي مختلف اتاق به طور نامنظم پخش شده و من اصلاً حوصله مرتب كردنشون رو ندارم. امسال كه گذشت؛ اما سال ديگه بايد يه فكر اساسي كنم. اين جوري نمي شه. يكي بايد باشه اتاق منو مرتب كنه. شايد تا سال ديگه زن گرفتم.  |
آره منم موافقم اوضاع خيلي به هم ريختست، منم بايد سامان بدمش، بايد يه زن بگيرم فعلا، اگه نشد شايد کارگر گرفتم، ببينم چي ميشه..، غريب آشنا جان تو اگه زود تر اقدام کردي بگو ببينم کدام بهتره.. |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3595 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 1:24 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
مجبور شدم مرتب كردن اتاقم رو فاز بندي كنم. فاز اولش رو انجام دادم؛ اما چند تا فاز ديگه اش مونده كه ايشالله بمونه واسه بعد از سال تحويل. حدس مي زنم فاز آخر پروژه، سال تحويل سال 87 تموم بشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 56 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 3:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 3:29 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 18 دي 1384 مجموع ارسالها: 1092 اعتبار کسب شده: 3772 محل سکونت: همين امروز ...! سن: 23 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 3:50 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
Mee too more my HONEY
من که زير بار کاراي خونه کمر خم کردم ... اتاق خودم که بماند ... |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1235 اعتبار کسب شده: 2389 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 5:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2277 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 17:18 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من قهرم شما به من محل نمي ذاريد هيچ کدو متون منو دوست نداريد.
قهرم. |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3468 جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 01 فروردين 1386، ساعت 17:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ستاره غريب جان مگه شما هم کوزتي تو خونه عزيزم؟؟
ميگم موافقين همين روزا يه اعتصاب کنيم ...واسه شادي دل کوزت هاي خونه هاي ايروني |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 133 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 فروردين 1386، ساعت 1:58 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خوشا به حالتون که فقط کوزت بودين.
آقا امسال باباي ما رو جو گرفت و 10 روز قبل عيد گفتش که بايد خونه رنگ بزنيم.حالا خونه ما 350 متره با کلي ديوار.طبق معمول هم باباهه فقط تو مراسم افتتاحيه شرکت کرد و همه کار افتاد رو سر من .
ديگه من نمي دونستم به رنگ خونه برسم يا تو خونه تکوني به مامانم کمک کنم.
خداييش که خيلي سخت گذشت.بايد سال ديگه فکر يه کارگر بکنم! |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
Yaghma  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 02 فروردين 1386، ساعت 8:14 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| بي ستاره نوشته بود: |
خوشا به حالتون که فقط کوزت بودين.
|
مگه شما علاوه بر کوزت چيز ديگه اي هم بودين؟ |
|
_________________ فقط اگر تو بخواهي
در عکسي 3 در 4
هزار بار
زانو مي زنم ...!
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 07 مهر 1386، ساعت 12:20 |
|
 |
9 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
به صفحه بعد رجوع شود. متشکرم. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|