صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 09 آذر 1382، ساعت 18:53
 5 سال پيش

پس از انتشار خبر مربوط به فيلترينگ مجدد «بازتاب»، يکي از بينندگان با ارسال پيامي، فرضيه‌اي را درباره ارتباط سايت‌هاي ضداخلاقي با برخي نهادهاي حکومتي مطرح ساخته است.
اين بيننده در پيام خود آورده است:
ابتدا که خبر فيلترينگ «بازتاب» را خواندم، باور نکردم. مطمئن بودم که اين کار، يک ترفند تبليغاتي از طرف شما براي مظلوم‌نمايي و تبليغ استقلال «بازتاب» است، اما پنجشنبه صبح که با يک کارت اينترنتي معروف ـ که داراي فيلترينگ است ـ مي‌خواستم به «بازتاب» مراجعه کنم، پيام Access Denied شرکت ديتا وابسته به مخابرات را مشاهده کردم و شگفت‌زده شدم، واقعا جاي تعجب داشت. احتمال دادم که يک فيلترينگ قوي از طرف دولت براي کليه سايت‌هايي که مجوز نداشتند ايجاد شده است، اما پس از يک بررسي يک ساعته به نتايج جالبي رسيدم که شايد اطلاع از آن براي شما هم خالي از لطف نباشد:
1ـ بيشتر سايت‌هايي که به تازگي فيلتر شده‌اند، به خصوص سايت «گويانيوز»‌ و «بازتاب»، سايت‌هاي خبري و سياسي هستند که از شمارنده nedstatbasic استفاده مي‌کنند، اين شمارشگر که به صورت مجاني صدها وب‌سايت و وب‌لاگ فارسي را پوشش مي‌دهد، در صفحه‌اي سايت‌هاي ايراني را به ترتيب بيننده نشان مي‌دهند.
جالب اينجاست که سايت‌هايي که پس از فيلترينگ تازه، جاي «بازتاب» و «گويانيوز» را در هفته گذشته در اين صفحه اشغال کرده‌اند، سايت‌هايي [...] و يا به قول ادبيات رسمي جمهوري اسلامي، سايت‌هاي ضداخلاقي هستند.
2ـ يکي از اين سايت‌ها که درواقع مرجع سايت‌ها و وبلاگ‌هاي [...] فارسي در اينترنت است، به طرز غيرطبيعي طي دو ماه اخير آدرسش تغيير و با شکلي جديدي،‌ بيننده‌اش بيش از چند برابر شده است.
3ـ يکي از دوستانم که دستي در امور پشت پرده IT ايران دارد از چند هفته پيش اصرار داشت اين سايت به صورت غيرمستقيم توسط يکي از مراکز وابسته به حکومت راه‌اندازي و حمايت مي‌شود که البته من آن زمان اين خبر را در حد شايعه‌اي غيرقابل اثبات مي‌دانستم اما اکنون به اين نتيجه رسيدم که خبر دوستم درست بود و اين کار يک عمليات حساب شده است.
4ـ حال سؤالم اين است که اگر اين سايت و چند سايت ديگر به قول شما غيراخلاقي از طرف حکومت حمايت نمي‌شوند، چرا از فيلتر استثنا هستند؟
چگونه مي‌شود سايتي با هزار يا دو هزار بيننده در روز فيلتر شود اما سايتي با 40 هزار بيننده فيلتر نشود، آن هم سايتي که قاعدتا مسؤولان جمهوري اسلامي ـ اگر آنگونه که وانمود مي‌کنند با مسايل غيراخلاقي مخالفند، مخالف باشندـ بايد نسبت به آن حساسيت داشته باشند.
5ـ البته من بيشتر براي سايت گويا متأسفم تا سايت شما، چرا که سايت گويا طي چند سال اخير به ترمينال سايت‌هاي خبري، فرهنگي و سياسي فارسي بدل شده بود اما از شما هم به خاطر آن قضاوت شتابزده اوليه عذرخواهي مي‌کنم.

http://www.baztab.com

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 17:17
 5 سال پيش

تقريباً تماني مطالب فارسي موجود بر روي اينترنت محدود به مطالبي ميشه که روي وبلاگها هست. با اين وضعيت filtering به کار گرفته شده بر روي سايتها توسط شرکت مخابرات، با کمال تعجب يه سري از وبلاگهاي فارسي ضداخلاقي که پربيننده هم هستن و اسم تابلويي هم دارن، فيلتر نشدن! اين رو خودم ديروز چک کردم.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 21:09
 5 سال پيش

مسخره تر اينکه حتي بسياري از سايتهاي غير اخلاقي و مبتذل بازند حالا شما آمده ايد وبلاگ من را web sence داده ايد :!: Mad Crying or Very sad Evil or Very Mad

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6569
ارسال دوشنبه 10 آذر 1382، ساعت 22:09
 5 سال پيش

harward نوشته بود:
مسخره تر اينکه حتي بسياري از سايتهاي غير اخلاقي و مبتذل بازند حالا شما آمده ايد وبلاگ من را web sence داده ايد :!: Mad Crying or Very sad Evil or Very Mad

وب سنس (!) شاهکار ماندگار دانشگاه شيراز و مرکز محاسباته.
موضوع فوق مربوط به فيلتر مخابراته که در مقابل وب سنس ، ميشه گفت که اصلا هيچي نيست!

ياد آوري کنم که مرکز محاسبات سابقا با اين استدلال که به همه يوزرها ميل داديم، قصد بستن سايت ياهو رو داشت!!

1
1
0
mhajiآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 3420
ارسال سه‌شنبه 11 آذر 1382، ساعت 22:39
 5 سال پيش

آقا احسان! شما چيزي درباره اين نشنيدي که دانشگاه بودجه کافي براي خريد نرم افزار نداشته و حالا براي filter کردن spam ها داره از نيروي انساني استفاده ميکنه؟
Confused

در حال پروازند...

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
جنسيت: نامشخص
ارسال چهارشنبه 12 آذر 1382، ساعت 15:43
 5 سال پيش

و به اين ترتيب امکان داره که ميلهاي ما خونده بشه!!! Rolling Eyes Twisted Evil

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6569
ارسال پنجشنبه 13 آذر 1382، ساعت 17:07
 4 سال و 12 ماه پيش

mhaji نوشته بود:
آقا احسان! شما چيزي درباره اين نشنيدي که دانشگاه بودجه کافي براي خريد نرم افزار نداشته و حالا براي filter کردن spam ها داره از نيروي انساني استفاده ميکنه؟
Confused

مطمئن باش دانشگاه براي اين چيزا پول داره!
به نظر من دانشگاه فقط براي گروه کوهنوردي و فيلتر اينترنت پول داره!!

تازه اگه هم نداشته باشه ، اينترنت رو قطع ميکنه، نه کار ديگه!!

Rolling Eyes

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید