| نویسنده |
پیغام |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 943 اعتبار کسب شده: 3469 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 22 اسفند 1385، ساعت 19:36 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
قابل توجه همه معتادين تالار
ترك اعتياد اينترنت در سه مرحله
1- اكانت شبانه تهيه كنيد.
2- شبها بخوابيد.
3- يك نفس عميق بكشيد.
اگر روشهاي فوق را به دقت و بطور كامل انجام داده باشيد، اكنون اعتيادتان به اينترنت از بين رفته، در غير اين صورت برگرديد و با اعتماد به نفس كامل روشهاي سهگانه فوق را مجدداً و اين بار با دقت بيشتري بكار بنديد، قطعاً نتيجه خواهيد گرفت.
خودمان از اين روش استفاده كرده و شاهد نتايج شگرفش بودهايم. شاهد بوديد که يه هفته ترک کردم نبودم از همين روش استفاده کردم
البته من هيچ نتيجه اي نگرفتم چون اين تالار و با برو بچه هاي خوبش رو که نميشه ترک کردم پس از اين روشها استفاده نکنيد و با اعتياد خود حال کنيد |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2298 اعتبار کسب شده: 3636 جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 22 اسفند 1385، ساعت 20:04 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 17 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 28 اسفند 1385، ساعت 20:47 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
يه راه پر خرج:
بريد يه عمل جراحي سفت و سخت بکنيد که نتونيد از جاتون بلند شيد ديگه نه تنها نمي تونيد تا پاي کامپيوترتون هم راه بريد بلکه دستشويي هم نمي تونيد بريد.
اين راه رو توصيه نمي کنم چون خودم به طور اتفاقي امتحان کردم و نتيجه نگرفتم .
هادي دوباره رفته توي تَرک |
|
|
|
|
|
|
 |
i.Toxic زبون بسته!
مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: LameRD جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 08 فروردين 1386، ساعت 4:00 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
والا ! اینا همش چرت و پرته ! این فروم رو تعطیلش کنید
اگه از اینترنت استفاده درست کنید ! معتاد نیستید !
حتی اگه خیلی باشه
در ضمن . اگه کسی بخاطر دوستانش میره اینترنت ! نمیتونه ترک کنه !
اگه هم کسی بخاطر چت کردن الکی میره ! ( الافه ) |
|
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 852 اعتبار کسب شده: 9308 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 14:45 |
|
 |
8 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
حدود يک و نيم ماه پيش مودم ADSL ام خراب شد. چند روزي رو از يه مودم قرضي استفاده کردم و غم بي اينترنتي نداشتم؛ اما بعدش که لازم شد پسش بدم، مجبور شدم مودم خودم رو بدم تعمير. قرار بود يک هفته اي از تعمير برگرده؛ اما بيشتر از يک ماه طول کشيد. چون خط تلفن اتاقم روي PCM هست و پهناي باند خيلي کمي داره، تو اين مدت با اينترنت تلفني با سرعت 24 وصل مي شدم و عملاً هيچ کاري نمي شد باهاش انجام بدم. بعد از بيشتر از يک ماه بالاخره مودمم از تعمير برگشت و با خوشحالي تحويلش گرفتم و 4 هزار تومن ناقابل هم خرجش کردم؛ اما بعد از اين که امتحانش کردم، ديدم هيچ تغييري نکرده و همچنان خرابه! ديگه خيال خودم رو راحت کردم و رفتم يه مودم ديگه به قيمت ناقابل 47 هزار تومن خريدم و بعد از يه مقدار دردسر با تنظيماتش، بالاخره امروز ظهر بعد از مدتها تونستم به اينترنت پرسرعت دسترسي پيدا کنم. نمي دونين چقدر خوشحال شدم!
بزرگترين دستاوردي که اين مدت بي اينترنتي برام داشت اين بود که تا حد زيادي اعتياد به اينترنت و مخصوصاً اعتياد به تالارهاي گفتمان رو ترک کردم. حالا اگه خدا بخواد يه کم مي تونم به درس و مشق و کار و زندگيم هم برسم.
شما هم اگه مشکل اعتياد به اينترنت و تالارهاي گفتمان دارين بهتره يه مدت مودمتون رو يه جا گم و گور کنين و راحت زندگيتون رو بکنين! |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1241 اعتبار کسب شده: 3745 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 دي 1386، ساعت 16:27 |
|
 |
8 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |