صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 19 اسفند 1385، ساعت 3:56
 1 سال و 3 ماه پيش

چندی است که شرکت ایرانسل سرویس GPRS را برای اولین بار در ایران به راه انداخته است. برای همین، امروز که گوشی ایرانسل داداش کوچیکه دستم اومد، گفتم یک امتحانی با persianBB انجام بدم، ببینم که اوضاع از جه قراره.
سر شب که اصلاً هیچ خبری نمی شد، و به مدت زیادی رفتم سر کار. اول فکر می کردم که مشکل از تنظیماته، ولی وقتی اولین صفحه رو از سایت نوکیا تونستم ببینم، فهمیدم که نه، مشکل از ترافیک بالاست و نه چیز دیگر.
اپرای نصب شده در گوشی پاک شده بود. اول خواستم با مرورگر پیش گزیده ی گوشی سایت را ببینم، ولی پس از مدتی تلاش بیهوده، مرورگر crash کرد!
یک نسخه اپرا دانلود و نصب کردم. نتیجه ی کار بنده، البته با استفاده از فید RSS تالار زیاد هم بد نشد. این هم یک عکس که با رعایت سانسور کافی به حضور شما دوستان گرامی تقدیم می گردد.
توهین علنی در تالار*!

Image

* سفید جان. به دل نگیر. بگذار گره های دلشان این گونه گشوده گردد.
** مشکلاتی در استفاده از اپرای موبایل با سایت های فارسی وجود دارد، اما به هر حال به امتحانش می ارزد.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3951
ارسال شنبه 19 اسفند 1385، ساعت 4:15
 1 سال و 3 ماه پيش

خيلي جالبه. همين امروز خبرش رو تو روزنامه خوندم كه مي شه با تلفنهاي همراه ايران سل به اينترنت هم وصل شد.
كيفيت ظاهري صفحه رو نمي شه بالاتر برد؟ البته از يه صفحه فسقلي تلفن همراه خيلي بيشتر از اين هم نمي شه انتظار داشت.
دوستان خارج از ايران از چنين سرويسهايي استفاده مي كنن؟ توضيحي ندارن در موردش بهمون بدن؟

1
1
0
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 931
اعتبار کسب شده: 4537
ارسال شنبه 19 اسفند 1385، ساعت 14:10
 1 سال و 3 ماه پيش

منم الان هم از طريق موبايل هم از طريق کامپيوتر وارد شدم ولي با موبايل نميتونم مطالب رو بخونم اخه به صورت حروف بزرگ و برعکس نوشته شده کسي ميتونه کمک کنه ؟ بايد چيکار کنم

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال شنبه 19 اسفند 1385، ساعت 18:26
 1 سال و 3 ماه پيش

hadi نوشته بود:
منم الان هم از طريق موبايل هم از طريق کامپيوتر وارد شدم ولي با موبايل نميتونم مطالب رو بخونم اخه به صورت حروف بزرگ و برعکس نوشته شده کسي ميتونه کمک کنه ؟ بايد چيکار کنم

مثل اين كه كم كم بايد يه نسخه تالارهاي گفتمان براي تلفن همراه هم راه بندازيم. Rolling Eyes

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 21 اسفند 1385، ساعت 1:15
 1 سال و 3 ماه پيش

دوست عزيزم "علي بازيار" كه از خواننده هاي ثابت تالارهاي گفتمانه اما ظاهراً علاقه اي به ايجاد نام كاربري و عضو شدن نداره، از طريق SMS يه سري مطلب در مورد اين موضوع فرستاد كه عيناً نقل مي كنم:

علي بازيار نوشته بود:
چند تا نكته درباره ديدن PersianBB با موبايل:
ترجيحاً سايت از WML استفاده كنه تا مشكلي براي افراد پيش نياد. چون اونها از WAP استفاده مي كنن.
خارج از كشور از WAP Server استفاده مي كنن؛ ولي ايران نداره. براي همين اونها مشكل به هم نمي زنن.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1616
اعتبار کسب شده: 5329
ارسال دوشنبه 21 اسفند 1385، ساعت 9:04
 1 سال و 3 ماه پيش

سایت می‌تونه markup اه wml هم داشته باشه، ولی با اپرای موبایل، به خوبی می‌شه سایت‌های معمولی رو هم دید.
یک سر به این‌جا بزنید، مرورگر گوگل برای موبایل هم صفحات رو ساده می‌کنه و بر می‌گردونه. جالب توجهه.
http://www.google.com/xhtml
مثلاً سایت PersianBB، این‌طوری می‌شه. جالبه نه؟ من یک مدت برای دیدن سایت‌های خیلی شلوغ، از این ابزار استفاده می‌کردم. PersianBB که ۶ صفحه می‌شه! ولی صفحه‌ی اولش کفایت می‌کنه، چون شامل ارسال‌های جدید می‌شه.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 23:46
 1 سال و 3 ماه پيش

ايرانسل رو بهتره بي خيال بشيد چون تعرفش رو اعلام کرده هر کيلوبايت 3 تومان يعني مثلا براي اوردن سايت ياهو يا اين سايت (فقط صفحه اصلي) حدودا 500 تومان خرج داريد که بريد کافي نت خيلي ارزون تره
در ضمن حدود 7-8 ماه قبل من يه چيزايي در باره اينترنت شرکت ارتباطات سيار شنيدم که رفتم مخابرات پرسيدم
يه چيزي بود مثل دايل آپ فقط با اين تفاوت که بايد ساعتي 2500 پول اينترنت ميدادي +پول 1 ساعت تلفن داخل شهري با تلفن همراه که خود اون مسئول گفت بهتره عضو نشم!
و اين که تا 1 ماه ديگه ارتباطات سيار هم gprs مياره
اگر در شيراز باشيد بهترين راه اينه که بريد بيمارستان نمازي چون قوي ترين wi-fi تو شيراز رو داره (البته فکر کنم پاسورد بخواد)
مدرسه ي ما هم داره!!!
توي کيش هم سازمان منطقه آزاد توي تمام درب هاي ورودي پاساژ ها و بيشتر هتل ها اين امکان رو مجاني گذاشته که سرعتش هم خيلي خوبه

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 969
اعتبار کسب شده: 6357
ارسال جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 13:33
 4 ماه و 6 روز پيش

سلام دوستان.

گفته ميشه که ايرانسل تعرفه GPRS رو به شدت کاهش داده. کسايي که ايرانسل دارن يه توضيحي بدن جهت تبلور افکار عمومي جامعه Cool

ميشه از اين طريق کامپيوتر رو هم به اينترنت وصل کرد؟ براي دانلود فايلهاي بزرگ به صرفه است يا نه؟

با تشکر از کسايي که جواب ميدن. Whistle

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1215
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال جمعه 10 اسفند 1386، ساعت 22:38
 4 ماه و 6 روز پيش

سلام شازده جون
آره ، کاهش داده، هر کيلوبايت شده 5 ريال در زماناي معمولي و 1 ريال شبها و روزهاي تعطيل
با حساب سرانگشتي در مواقع معمولي ،1 مگابايت هزينه 500 تومني داره که به نظر من نمي سرفه
با اين حال ميشه در مواقع ضروري emailiها رو چک کرد و يا چت کرد
من با بلوتوث مي تونم وصل شم از کامپيوتر به اينترنت در مواقع ضروري ، ولي همچنان که گفتم send/recieveمو مي پايم که بيشتر از يکي دو مگابايت نشه!
ا
لبته چند هفته اي هست که من برگشتم به همراه اولم!

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است موبايل
1
پاسخها: 71 بیننده: 3402 نویسنده: سراب
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است persianbb و کاربران
1
پاسخها: 23 بیننده: 1027 نویسنده: sedayedel
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است شارژر موبايل خواهران!
1
پاسخها: 6 بیننده: 564 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است PersianBB را در ياهو مسنجر خود ببينيد!
1
پاسخها: 23 بیننده: 4035 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد