| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 17 اسفند 1385، ساعت 23:52 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 18 اسفند 1385، ساعت 1:41 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
با جستجو در گوگل، معروف ترین سایت برای دانلود از youtube، سایت javimoya.com معرفی می گردد. فایل های FLV هم با پخش کننده ی رایگان و کدباز VLC قابل پخش هستند.
سایتی که در بالا به آن اشاره شد، برای دانلود از سایت های دیگر نیز کاربرد دارد. سایت هایی مانند:
Google Video
IFilm
Metacafe
و بسیاری دیگر |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 579 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 21:02 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
معمولا توي tempها ميتونيد فايلهاي مورد نظرتون رو پيدا كنيد.
من كه تا به حال هر چيزي كه از youtube ديدم، توي temp هم پيداش كردم (مثلا براي فايرفاكس در ويندوز Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox). |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 22:36 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بهترین extension برای firefox که از هر صفحه دارای embedded object میتونه لینک ویدئو رو در بیاره
unplug |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1616 اعتبار کسب شده: 5329 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 20 اسفند 1385، ساعت 23:34 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
بهترين extension براي firefox که از هر صفحه داراي embedded object ميتونه لينک ويدئو رو در بياره
unplug |
يکي از اين extensionها به نام Video Downloader Plugin را نصب کردم، و بعد ديدم که فقط يک کد جاوااسکريپت يکخطي است. آن را به عنوان يک bookmark در bookmark toolbar اضافه کردم. يک کليک، و ديگر هيچ!
اون رو فعلاً دم دست ندارم، ولي براي Proof of Concept، اين ها رو به عنوان bookmark اضافه کنين.
| کد: |
Google Reader Subscribe
javascript:var%20b=document.body;
if(b){
void(z=document.createElement('script'));
void(z.src='http://www.google.com/reader/ui/subscribe-bookmarklet.js');
void(b.appendChild(z));}
else{
location='http://www.google.com/reader/view/feed/'+encodeURIComponent(location.href)
} |
همش بايد تو يک خط باشه، ولي خوب من چند خطيش کردم که خواناتر بشه و ضمناً شکل صفحه به هم نخوره. اون Bookmark مربوط به Youtube هم مشابهه که سر فرصت پيداش ميکنم.
ضمناً، سايتهايي که فيلم پخش ميکنند، فايل flv را با پخشکنندهي flash پخش ميکنند. شما بايد فايل flv را ذخيره کنيد، نه فايل swf را. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
سهشنبه 17 مهر 1386، ساعت 3:40 |
|
 |
9 ماه و 14 روز پيش |
|
|
| |
يک سايت جالب براي دانلود فايلهاي تصويري Youtube به اسم vixy.net پيدا کردم که ميتونه فايلها رو روي سرور خودش دريافت و به قالب مد نظر شما تبديل کنه و بعد شما اون رو با قابليت ادامه دادن دانلود (resume) ازش دانلود کنيد. اين چند تا مزيت داره:
۱. از قالب فشرده استفاده ميکنين و حجم فايلي که بايد دريافت کنيد کمتر ميشه.
۲. قالبهاي متنوعي وجود داره و ميتونين قالب مناسب رو براي پخش انتخاب کنين و نياز به دانلود نرمافزار خاصي براي پخش فايلهاي FLV نداريد.
۳. اگر وسط کار دانلودتون مشکلي پيدا کرد و مثلاً ارتباطتون با اينترنت قطع شد، ميتونيد ادامهي فايل رو دانلود کنيد.
نرمافزار تبديل هم روي سايت قرار داده شده و در صورت نياز ميتونيد اون رو روي سرور خودتون نصب کنيد.
اين هم فهرستي از قالبهايي که پشتيباني ميکند:
|
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3601 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 18 بهمن 1386، ساعت 7:48 |
|
 |
5 ماه و 13 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|