صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: اگر جنگی بشه شما به جنگ میروید ؟؟

بلي
66%
 66%  [ 53 ]
خير
33%
 33%  [ 27 ]
مجموع آراء : 80

نویسنده پیغام
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:12
 1 سال و 8 ماه پيش

سالم نوشته بود:
majidjon نوشته بود:

اینجا یک مرد وایساده ،
مثل کوهی سر بلند،که درها عمیقی داره از زخمای روزگار
که حرف دل خیلیهارو داره فریاد میزنه

اینجا یه آشخور ایستاده که بخاطر خوردن زیاد آش معدش نفخ کرده داره دری وری میگه
شوخی کردم
Mr. Green

و البته ديدن آمار بالا Mr. Green

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

مجموع ارسالها: 274
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:39
 1 سال و 8 ماه پيش

درود!

نقل قول:

اما بيشترين پيشرفت يا هزينه ي ايران تو بخش نظامي اينکه درش شکي نيست و مطمئن باش آقاي x که تو بخشي که بيشترين هزينه بشه بيشترين پيشرفتو داره حالا براي اينکه حوصلت سر نره هر از گاهي يکي دوتا از ته انباري در ميا رن

خب که اینطور
در تمام نیروهای هوایی، بخشی وجود دارد مربوط به ایمنی هوایی، که در ارتباط با سوانح هوایی اون نیرو تحقیق میکنه،

یک از ملاکهای مهم کارایی یک نیروی هوایی،تعداد کم سوانح هوایی موجود دراون نیرو هست که لازمه اون رعایت دقیق دستورالعملها،و......

در این چند سال اخیر بارها شاهد سقوط هواپیماهای مختلف ارتش و سپاه بودیم،این نشون دهنده چی هست؟؟؟؟؟!!!
تا کنون آیا آماری منتشر شده که نشون بده سقوط هواپیماهای نظامی در مقایسه با قبل انقلاب چقدر رشد داشته؟

یعنی که فقط بلد بودیم از این ها دعوت کنیم بیان صدا و سیما،و گوینده چاپلوس هم مرتب بگه:به به! بازم بوی گاز باروت اومد!8 سال دفاع مقدس!بیاید خاطره تعریف کنید تیمسار.....

دوست عزیز !
شما اگر چیزی توی انباریت داری، میشه بگی چرا موتور هواپیماهای C-130وسط راه خاموش میشه؟

آقایون شاید استدلال کنن بگن مقایسه ایمنی هوایی فعلی، با ایمنی هوایی قبل از انقلاب درست نیست!چون ماتحریم هستیم!
بسیار خوب!

این که مشکلی نیست!از انباری مورد اشاره آقای حامد، برید قطعه بردارید بذارید روی هواپیماتون که روی سر مردم نخوره!!! قبلا از همکاریتون تشکر می کنم
آدرس انبار هم پیش حامد هست... Very Happy
حامد عزیزم!
شما اگر می خواستید چیزی بلد بودید بسازید اینهارو می ساختید!
چرا راد دور بریم ،
شما می خواستید موتور ایرباس خودتون تعمیر کنید،چی شد؟!!!
هواپیما توپولف سقوط کرد، سازمان هوانوردی آمریکا از خزانه داری امریکا خواست مجوز فروش قطعه به ایران را بده....
آمریکا قطعات در یک کشور ثالث داد...خودت بفهم این یعنی چی.....

من دیدم بعضی افراد اومدن و از الفاظ توهین آمیز استفاده کردن..... خب وجودشو ندارن به من جواب منطقی بدن...

راسنی شما دم از اسلام میزنید

ائمه هم اینطور بحث می کردن؟مگر قرآن کریم نفرموده برهان و دلیل داشته باشید؟؟؟!!!

شرم بر شما باد!
در شئن من نیست جواب بدم به اینها

پسر جان!

اگر می خوای با کسی بحث کنی:
اول اندازه دهن خودتو بشناس!
ودوم شخصیت طرف مقابلت رو

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط hakimPHP در تاريخ شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:46 ويرايش شده است.

1
0
1
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:44
 1 سال و 8 ماه پيش

درود!

نقل قول:

خيلي از كاربران و خوانندگان تالارهاي گفتمان احتمالاً در اقوام درجه يكشون كساني هستن كه جز اين قشر باشن. توهين به اونها، توهين به همه ملت ايرانه.

بیان منطقی بحث کنن.من همین دور و برا هستم!چرا جواب سوالاتمو نمیدن؟

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:48
 1 سال و 8 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:
...شرم بر شما باد!
در شئن من نیست جواب بدم به اینها

پسر جان!

اگر می خوای با کسی بحث کنی:
اول اندازه دهن خودتو بشناس!
وبعد شخصیت طرف مقابلت رو

من خيلي خيلي مشتاقم با اين شخصيت برجسته و عالي قدر آشنا بشم. يعني ممكنه اين افتخار نصيب ما بشه؟ نمي خواين درست و حسابي خودتون رو معرفي كنين؟ به غير از "آهنگ غريب روزگار" تعريف ديگه اي از خودتون ندارين؟ اين افتخار رو از ما دريغ نكنين. Neutral

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:54
 1 سال و 8 ماه پيش

majidjon نوشته بود:
درود!

درود!

majidjon نوشته بود:
در تمام نیروهای هوایی، بخشی وجود دارد مربوط به ایمنی هوایی، که در ارتباط با سوانح هوایی اون نیرو تحقیق میکنه،

یک از ملاکهای مهم کارایی یک نیروی هوایی،تعداد کم سوانح هوایی موجود دراون نیرو هست که لازمه اون رعایت دقیق دستورالعملها،و......

جدي مي‌گي؟ Think
خالي نبد! Rolling Eyes
چه جالب! Rolling Eyes
بابا تو ديگه كي هستي! Applause

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 545
ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 1:50
 1 سال و 8 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:

اینجا یک دوستی می گفت با همکاری از دانشگاههای کشور
رادارF-22 مثلا بذارن روی صاعقه....
آخه دوست من،
شما چی میدونی؟این رادار حاصل کار پژوهشگران آمریکایی در یک کمپانی اسلحه سازی معتبر بوده،کشوری حتی یک ضبط خوب هم نمی تونه بسازه..فکر می کنید دانشگاهای ما با وجود یک مشت زالو که از چول بیت المال این مملکت دارن میبرن، نمونه اش رو در بحث سیسیتم عامل ملی دیدیم.، عرضه دارن همچیم چیزی بسازن؟؟؟!! چه خیالی چه خیالی.!!!چرا انقدر ساده هستید؟
...

با سلام و دورود مجدد
دوست عزيز من دانشجوي امير کبيرم اگه بدوني امير کبير قطب علمي رادار کشور من يکي از دوستمام(که اشناي زيادي توي برق (دکترا) داره) که اون اين حرف زد وگفت اين پروژه دانشگاه ماست اول فکر کردم شوخي مي کنه (به همون دلايل شما)
اما بعد حرف اين راداره رو توي دو سه تا سايت (نظامي) خوندم اما روي اين که حتما توي پلي تکنيک روش کار مي شه يا نه اطمينان نداشتم که قيد نکردم
2- يک هواپيما رو هيچ وقت با ما شين مقايسه نکن(توي ماشين کمپاني هاي زيادي تو کار هستن(که اين باعث پيشرفت سريع صنعت خودرو مي شه) اما توي هوا پيما کشور هاي کمي به اين تکنولوژي دست يافتن که اين باعث پيشرفت ارومتري داشته باشه(مثل تانک هي دنيا که بيشترشون از تکنولوژي ده هاي 70 و80 استفاده مي کنند وتانکي که از تکنولوژي ده 90 استفاده کنه 1 يا 2تاست (به علت هزينه زيادي که اين نوع تانک ها داره) ))
هنوزم مي گم اين قدم بزرگي اما اکه 5 سال بعد بيان يه f7 بسازن اون وقت حق تماما با شماست اما که حرف در مورد f22 به خاک اثبات نشست اون وقت مي شه با سرفرازي ارتش تگاه کرد (به اميد اون روز )
3- شما صحيح مي فرمايد من سربازي نرفتم

اين مطلب آخرين بار توسط s_mr66 در يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 2:19 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
s.m.sآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384
مجموع ارسالها: 895
ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 1:58
 1 سال و 8 ماه پيش

جناب آقای حکیم باشی. من نمی خواستم خودم رو توی این بحثی که هیچ نتیجه ای نداره وارد کنم. Not talking
من نمی دونم ونمی خوام هم بدونم که شما دارید سنگ کدوم و به سینه می زنید. آمریکا یا اسراییل!
اما اینکه خودتون رو عقل کل می دونید هم در نوع خودش خیلی جالبه.چون نه تنها جوابهایی که به سوالها داده میشه رو مسخره قلمداد می کنید،جوابهایی (اگه بشه اسمش رو جواب گذاشت) هم که به سوالها می دید معقولانه نیست.خب ببینیدمن نفهمیدم که f22 در افغانستان(و همینطور هلیکوپتر های آپاچی در عراق ) به چه دلیل سقوط کردند البته ربطی به بحث ما نداره.ولی هواپیمایی که بابت هر فروند اون 130-180 میلیون دلار هزینه میشه با یه کفتر!! سقوط نباید بکنه.مگه اینکه تبلیغات دور و بر اون درباره اون همه امکانات و ویژگیهای منحصر به فرد!! یه کم!!! دروغ باشند.بعد از اون من نفهمیدم چرا آمریکا نخواست زودتر از یک هفته بصره یا فاو رو تسخیر کنه.مگه میخواست هنوز هم از عراق وحشتی در عربها ایجاد کنه؟این دفعه امریکا اومده بود!که بمونه!!که.!میشه به من بگی امریکا چند تا هواپیما توی خیج فارس داره؟ وقرار نیست که امریکا (توی جنگی که راه نخواهد افتاد!) همه f22 هاش رو بیاره و اگر هم بیاره سرنوشتی بهتر از افغانستان در انتظارش نخواهد بود!!البته فکر نمی کنم در برابر میگ -31 حرفی برای گفتن داشته باشند.!!
با نیروهای انتحاری هم که نگفتی چطور برخورد میکنه.(یادمه توی جریان جنگ عراق که زمزمه حمله به ایران هم بود،وزیر دفاع اون زمان آقای شمخانی حرف قشنگی زد.توی این بسیج 20 میلیونی 2 هزار تا بسیجی پیدا میشه که داوطلب عملیات انتحاری باشن.اگه هر کدوم موفق بشه که یه امریکایی رو بکشه اونوقت چند تا امریکایی توی
خلیج همیشه فارس میمونند؟و آیا جو عمومی امریکا این تلفات رو می تونه تحمل کنه؟)لازم به ذکره که پدافند موشکی ایران شاید قدیمی بوده باشه اما توی آماری که خود ارتش اسراییل در سال 2005 منتشر کرده اشاره ای هم به در اختیار گرفتن s-300 توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران شده که فکر می کنم شما هم از قابلیتهای بالای این موشکها و قدرت پدافند اونها اطلاع داشته باشید!!
S-300PMU) در واقع يكي از سريع‏ترين و مؤثرترين موشكهاي زمين به هواي (SAM) ساخت روسيه به شمار مي‏رود كه منحرف كردن يا از كار انداختنش توسط سيستم‏هاي اغتشاش‏گر، تقريبا غيرممكن است.).
حرف از دانشگاه زدید و صنعت.خوشبختانه توی این زمینه خیلی خوشوقتیم که این صنعتمون خیلی به دانشگاههامون ربطی نداره.جون با نظرتون درباره دانشگاهها تا حدودی موافقم!اما صنعت نظامی ما تونسته موشکهای شهاب رو طراحی و تولید کنه که ترس از همین موشکها بود که ارتش اسراییل رو مجبور کرد به پدافند آرو 2 رو هم با دیده تردید نگاه کنه و 1 میلیارد دلار دیگه!برای بهسازی اون به امریکا بپردازه!! نمیخواید بگید که شهاب هم فولکس قورباغه ایه؟
البته می دونم که شما باز هم به اصطلاح جواب!!دارید واسه گفتن(کنتور که نداره!)و باز هم به ما توهین خواهید کرد!!
: evil: Evil or Very Mad
اما ما مسلمونها یه چیز دبگه هم توی قرآن داریم که شما نمیخواید (و نمی تونید) باور کنید.

بَلَى إِن تَصْبِرُواْ وَتَتَّقُواْ وَيَأْتُوكُم مِّن فَوْرِهِمْ هَـذَا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُم بِخَمْسَةِ آلافٍ مِّنَ الْمَلآئِكَةِ مُسَوِّمِينَ
آرى، اگر شكيبايى ورزيد و پرهيزكارى كنيد و دشمنان در همين لحظه، جوشان و خروشان بر شما بتازند، پروردگارتان شما را با پنج هزار فرشته نشان دار يارى مى دهد.

اینها رو میخوای چکارش کنی؟با کدوم پدافند و کدوم رادار میخوای جلوشون رو بگیری؟فکر نمی کنم باورش اونقدر ها هم سخت باشه.
اربابان اسرایلی تو اونقدر قران خوندن که این آیه رو از حفظ باشند:

و نرید ان نمن علی الذین استضعفوا فی الارض.

واسه همین هم همیشه دست و پاشون میلرزه .چون میدونن اون دروغهایی که دارن درباره اسراییل و مسیح آخرالزمان تحویل اروپاییها میدن یه مشت دروغه و خیلی دور نیست اون روزی که :

اذا جاء نصرالله والفتح.ورایت الناس یدخلون فی دین الله افواجا.

البته اربابان تو اینقدر سرشون میشه که همچین اشتباه بزرگی رو هیچوقت مرتکب نشن.تو هم بیخودی جوش نخور و با همون حقوق فوق لیسانس سربازی خوش باش.!!

من اگر که هستم ستاره ام کو در آسمانها
من گر اهل دردم نشانه ام کو به داستانها

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1890
اعتبار کسب شده: 4914
ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 7:15
 1 سال و 8 ماه پيش

با سلام به همه
اصلا نه اعصابش رو دارم نه حوصله اش رو ونه وقتش رو که بيام توي همچين بحث هايي شرکت کنم.
hakimphp عزيز!
پدر من سرهنگ بازنشسته نيروي هوايي ارتش هستند.اگر شما 2 سال در محيط نظامي بوديد بنده از اول عمرم در محيط نظامي بودم. به راحتي تمام هم ميتونم به همه ي سوال هاي بي ربط و اراجيف جنابعلي جواب بدم.اما اين کار رو نميکنم چون شما با اين رفتارتون نشون داديد در حدي نيستيد که بخوام با شما به بحث بشينم.با کسي ميشه بحث کرد که بخواد جوابي بشنوه.شما متاسفانه چشم ها و گوشهاتون رو بستيد و بلند بلند داريد يه سري جمله رو بيان ميکنيد.
کاش اول کار خودتون رو معرفي ميکرديد و از توانايي ها و تحصيلات خودتون برامون ميگفتيد تا راحت تر بشه با زبان خودتون با شما صحبت کرد.

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 14:47
 1 سال و 8 ماه پيش

درود!

با توجه به درخواست اعضای تالار، مبنی بر اینکه خودم جواب سوالات را بدم،تصمیم دارم این کار رو انجام بدم.

اجازه بدید مجددا سوالهارو جمع بندی کنیم:

1-شما اصلا می دونید روش حمله به یک تاسیسات که مراکز فعال پدافندی موشکی زمین به هوا کنارش هست چه جوری هست؟(درمورد موشکهای هارم وآلارم تحقیق کنید)

2-تا حالا آماری منتشر شده ما چند تا خلبان روی سا یت رادار عراقی از دست دادیم؟

3-می دونید چند سال از عمر هواپیماهای
F4[quote]
F5
ایران میگذره؟

4-نیروی هوایی عربستان،امارات،و کویت از

F7 F4 F5

استفاده می کنند؟

5-آیا شما این حرف را قبول دارید:
"عراق در طول جنگ با ایران به آخرین سلاحهای غربی و شرقی مجهز بوده است."

1-روش حمله به این تاسیسات به این صورت است:

ََدر مرحله اول هواپیماهای مجهز به موشکهای هارم یا آلارم داردرهای پدافند زمینی را ردیابی کرده، با شلیک این موشکها،این رادارها را منهدم کرده، و فضای هوایی را برای حمله بمب افکنها امن می سازند. بعد بمب افکن که با اسکورت هواپیماهای سوپر رهگیر همراه خواهند بود به فضای منطقه وارد شده و آجا را به راحتی شخم خواهند زد!!!

موشکهای آلارم و هارم موشکهای ضد رادار هستند.برای شکار رادارهای پدافندی ساخته شده اند،فقط کافیه رادارتون روشن کنید تا اونوقت ببینید چه جهنمی براتون به پا می کنن!!

البته اگر اون هواپیماF-22 باشه، تاکتیک قدری فرق می کنه،این هواپیما به پشت سایتهای دشمن میره، چون با رادار نمیشه اونو ردگیری کرد. و از پشت به سایتهای راداری شلیک می کنه، این باعث دستپاچگی پرسنل رادار خواهد شد!

دیدیم این آقایون فرمودن ایران موشک سام روسی داره.تصور می فرمایید عراق با تیر کمون به هواپیماهای آمریکا شلیک می کرده؟

شما می دونید ارتش امریکا چند سورتی پرواز در منطقه پرواز ممنوع داشته؟

اشتباه نکنم، 150.000 سورتی پرواز، بدون هیچ سانحه.... فکر می کنید چطور نیروی هوایی آمریکا این کارو می کرده؟
حجم وسیعی از اطلاعات راداری و مخابراتی عراقی توسط ناسا به مراکز کنترل هوایی نیروی هوایی آمریکا ارسال میشده..اطلاعات تجزیه تحلیل میشده و به مواپیماهای آمریکا داده میشده

آقایونی که علاقه مند هستن از اینترنت درباره این موشکها اطلاعات به دست بیارن.

2-متاسفانه ارتش ایران، تا آنجاییکه من میدونم چنین آماری منتشر نکرده، مثل خیلی آمارهای دیگه که در پستهای قبلی به اون اشاره کردم.

دراینجا یاد می کنم، از شهید دوران، ایشون در جریان بمباران هواپیماشون مورد هدف قرار گرفت و بعد مجبور شدن هواپیمای خودشون به تاسیسات دشمن بکوبن.. یاد این قهرمانان رو گرامی میدارم

نمی دونم این لاشخورهای مفتخور می دونن اصلا پا روی خون کیا دارن می ذارن؟یک مشت متملق زالو صفت که از نظامی گری انگارفقط تحقیر سربازان وظیفه بلدن

3-تحویل هواپیماهایF-4 به دهه 40شمسی برمی گرده،درمورد F-5هم که قبلا توضیح دادم در پستها، این همواپیما تکنولوژیش مربوط به دهه 50 میلادی هست.

4-خیر، ازاین هواپیماها به عنوان هواپیمای عملیاتی استفاده نمیشه. عنوان مثال کویت از F_18 عربستانF-15 امارات از
F_16

ظاهرا عربستان از F-5F برای آموزش استفاده میکنه، اما نیروی هوایی ایران به علت تحریم نتونسته ناوگان کهنه خودشو بازسازس کنه و از بطور مثال از F-4 استفاده عملیاتی میکنه...

5-به هیچ عنوان، این یک حرف عوام فریبانه هست.بهترین شکاری رهگیر در اون زمان F-14 بوده، هواپیمای F-117 که یک هواپیمای استیلت هست در همون سالها تولید شده.هلی کوپتر آپاچی هم همینطور. هیچ کدوم در ارتش عراق خدمت نکردن.

این یک [b]دروع بزرگ
هست که به ملت ما گفته شده،چراشو دیگه خودتون برید تحقیق کنید

اسلام گفته:
دروغ کلید گناهان هست

من سوال می کنم پس چرا بنام اسلام به مردم دروغ گفته میشه

حضرت آقایی که فرمودند با این حرف من مخالف هستند که:

وقتی شما توان دفاع از آسمان کشورتان نداشته باشید
یعنی

توان دفاع از تاسیسات حیاتی کشورتون را ندارید

این یعنی فقر و نابودی مردم...

ببینید دوست محترم:

داستان اینجوری هست:نیروی هوایی شما نابود خواهد شد. این بسرعت وبه به سادگی خواهد بود.و همینطور تاسیسات پدافندی شما . در نتیجه

نیروگاههای شما،سدهایی شما،فرودگاههای شما، پلها و جاده هایی شما، کلیه تاسیسات زیر بنایی شما بی دفاع خواهند بود.پایگاه های زرهی شما شخم زده می شوند و....

ببینید اسراییل با لبنان چه کار کرد؟بعضی از دوستان از عملکرد حزب الله دفاع می کن،قطعا اونها با شجاعت جنگیدن، من به شجاعت اونها احترام می گزارم.

ولی به لبنان نگاه کنید، خاکش اشغال شد.ویران شد و....

[b]آقایون اینجا ادعا می کنند لبنان F-16انداخته، یا طالابن هواپیمایF_22 به زیر کشیدن، من خواهش می کنم برای اثبات ادعاشون. اینجا یک عکس از یک خبرگزاری معتبر با ذکر منبع بگدارند.

دیدم بعضی افراد به سربازان وظیفه گفتن آشخور.البته خب وقتی حقوق یک سرباز فوق لیسانس از حقوق یک رفتگر شهرداری هم کمتر هست... البته شما سطح فهم و شعور خودتون رو نشون دادید.به کسانی که بدون مزد دارن با جونشون بازی می کنن میگید آشخور.

شما ادعا می کنید مسلمون هستید؟

مگر اسلام نگفته:
بهترین مردم ، خادمترین اونها هستند؟

و اونوقت شما اونهارو به تمسخر میگیرید.
غریب آشنا و بعضی دیگر خواستن از من بیشتر بدونن،

به حرف توجه کن، نه به گوینده اون
شما غریب، عوض اینکه دنبال این باشی ببینی من کی هستم. می تونستی دنبال جواب سوالات من باشی...البته اگربلد بودی چطور جستجو کنی که به جواب برسی........

سه روز پیش دار جواب این اظهار نظر خامت بود اون سوالات را مطرح کردم و هیچ جوابی ازت نگرفتم، نه از خودت نه از دوستات....

نقل قول:

آمريكا يا كشورهاي ديگه براي اين كه نظام يه كشور در پيت بي بنيه چند ده كيلومتر مربعي رو هم بخواد ساقط كنن، بدون جنگ زميني امكان نداره. با حمله هوايي و موشكي فقط تا حدي مي شه نظام رو تضعيف كرد.

فکر می کنم حالا بهت تفهیم کردم که چقدر این حرفت نسنجیده بوده.

آقایی فرمودن توان موشکی ایران بالاست و قطر مجبور می کنه که...ظاهرا مثل اینکه برادران قطری در قطعنامه اخیر به ریش توان موشکی ایران خندیدن وبه رای خلاف منافع ایران دادند....

آقایی فرمودند ادبم در سطح تالار ببرم بالا، گمان می کنم کسانی مثل سالم باید ادبشون رو در سطح من ببرن بالا....

داننشجوی امیر کبیری که می گفت می خوان رادارF_22 در ایران بسازن، به تجهیزات سربازن نیروی زمینی آمریکا دقت کردید؟
می دونید نبرد در شب بدون دوربین , عینک مادون قرمز چقدر سخته؟
البته فهمیدن این حرف برای کسی که حتی یک شب در منطق جنگی کار نکرده شاید مقدور نباشه...
میگن این صنایع دفاع ایران خیلی خودکفا هست
پس چرا نمیره برای سربازانی که در مرزهای ایران مشغول درگیری با قاچقاچیان مواد مخدر هستن تجهیزات مناسب تولید کنه؟

این مایه خجالت نیست که رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور میگه تجهیزات و امکانات قاچقاقچی ها از نیروهای ما بیشتر هست؟

این یک گزارش مربوط به بازدید رییس جمهور آمریکا از یک بیمارستان که سربازان آمریکایی معالجه می کنه:

http://news.yahoo.com/s/nm/20070402/hl_nm/bush_veterans_dc_1
رفته از سربازان آمریکایی شخصا دیدن می کنه و ازشون شخصا معدرت خواهی کرده به دلیل وضع بیمارستان!

این بوش کافر
این بوش صهیونیست
این بوش کثیف

شما تا الان دیدین یک نفر از مسوالین رده بالا برود از بیمارستان محل نگهداری سربازانی که در مناطق مرزی با قاچاقچیان می جنگند، و تعداد شهداشون هم چندین هزار نفر بوده،(خیلی کمتر از سربازان آمریکا در جنگ عراق نبوده، ).. برود بازدید کنه، پای درد دل سربازها بشینه،وضع اسفبار آنارو عوض کنه؟

حتی فقط برای یکبار!!!

گناهشان چی هست؟که با حقوقی که کمتر از دست مزد یک روز کارگر افغانی در ایران ،با جونشون دارن بازی می کنن؟
چرا هیچ رسانه ای صدای مظلومیت اینهارو منعکس نمیکنه؟

توی بیمارستان هم تبعیض بین وظیفه و کادری هست... توی بیمارستان هم باید تحقیر بشن.. تف به این....

شما از کدوم عدالت دارید حرف می زنید؟
شما مگر نمیگید این یک کشور شیعه هست و ما پیرو حضرت علی هستیم..

پس دلیل این بی عدالیتها چی هست؟

[b]کسی که خودش زیر بار خفت میره، میخواد از عزت مملکت دفاع کنه؟[/

b]

حضرت محمد هم با لشکر خودشون این طور رفتار می کردن؟

کشوری که به گفته بسیاری هنوز بعضی مطالب درسی دانشگاهیش،بعد از اون انقلاب فرهنگی اوایل دهه 60، هنوز عوض نشده، این کشور توانایی ساخت تجهیزات پیچیده نظامی داره؟معلومه که کارش به اینجا می کشه که بعد از این همه سال باید کاسه گدایی خودشو جلوی آمریکا دراز کنه برای قطعات هواپیمای ایرباس و تجهیزاتی مثل اون.....

آیا این وسط دانشجوها مقصر نیستند؟،دانشجوهایی که برای تکه کاغذ که روش نوشته مدرک مهندسی یا دکتری یا هر زهرمار دیگه، عوض اعتراض به این سیستم، با چاپلوسی و التماس نمره گدایی می کنن و یا رشوه میدن؟
همه مسئولن!

آقای دیگری فرمودن خدوند فرشته می فرسته
بله درسته ولی برای کی؟
برای سازمانی که رشوه و دروغ ریا تملق زیر آب زنی حق کشی توهین تحقیر از سر تا پاش داره می باره برای اینها می فرسته؟

نقل قول:

اصلا نه اعصابش رو دارم نه حوصله اش رو ونه وقتش رو که بيام توي همچين بحث هايي شرکت کنم.
البته که وقت گرانقدر شما ارزشمند هست، شما باید وقتتون رو روی موسیقی و شعر بگذارید.ها ها ها Very Happy

من کارم رو انجام دادم آقا و شما دیر رسیدید
این حرفها هم برای دهن شما زیادی بزرگه Smile

این یک معادله ساده است:

جنگ=> فقر

فقر=> فحشا

فکر نکنم فهمیدن این مساله احتیاج به تیزهوشی خاصی داشته باشه

درقرآن حکیم بارها توصیه به عبرت از گذشتگان شده...

حالا یک نگاهی با گذشته می کنیم:

سال 1357، ایران یک کشور قدرتمند در منطقه بود، مجهز به بهترین تجهیزات زمان خودش،F-14، هلی کوپترهای کبرا،
تانکهای چیفتن و.....نظامیانی که در دانکشده های افسری آمریکا آموزش می دیدند و...ذخائر ارزی هنگفتی در کشور بود،...خرمشهر عروس بندرهای خاورمیانه بود...

و بعد.....
بسیاری از نظامیان رده بالای ارتش اعدام شدند، سلسله مراتب در ارتش کاملا از بین رفت، آموزشها و آمادگی لازم از بین رفت...

عراق از این وضع بحرانی استفاده کردو همون صدامی که دست شاه بوسیده بود.قرارداد الجزایر رو پاره کرد و به کشور حمله کرد... با توجه به عدم آمادگی ارتش، و سیاستهای احمقانه بنی صدر، شهراهای مرزی ما به تصرف عراق در اومد. مدتی گذشت وارتش منسجم شد، و سایر تیروهای مسلح، و همینطور از نظر سیاسی ما جمع و جور شدیم و

قهرمانان ما با از خود گذشتگی خرمشهر را آزاد کردند، خداوند تمام عزیزانی که دراین عملیات به شهادت رسیدند، به بهترین وجه پاداش بده،اونها آبروی ایران را خریدند...
شاید اون موقع فرصت خوبی برای پایان جنگ بود ..... ولی....

-ما باید از راه شکست عراق به لبنان برویم. ما می‌‌خواهیم که قدس را نجات بدهیم. لکن بدون نجات کشور عراق از این حزب منحوس [بعث عراق] نمی‌توانیم. مقدمه اینکه لبنان را نجات بدهیم،‌ این است که عراق را [با تشکیل حکومت اسلامی در آن کشور] نجات بدهیم( شما به این میگید دفاع مقدس؟!!! حمله به یک کشور، و تغییر حکومت اون دفاع هست؟!!!! بهتر نیست بگیم حمله مقدس؟!!!)

- اسراییل باید نابود شود

-جنگ ما تا فتح فلسطین ادامه خواهد داشت

-اگر این جنگ 20 سال طول بکشد ما پایش ایستاده ایم

-صلح با صدام، مخالف حکم قرآن است

و این حرفها ادامه داشت ، ما قسمتهایی از عراق رو گرفتیم ، ولی ....تمام اون قسمتهایی که گرفته بودیم از دست دادیم .. ارتش عراق بسرعت این کار را انجام داد..

و عاقبت در 29 تیر 1367:

با قبول آتش بس موافقت نمودم،‌ و در مقطع کنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام می‌‌دانم. و خدا می‌‌داند که اگر نبود انگیزه‌ای که همه ما عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانی شود،‌ هرگز راضی به این عمل نمی‌بودم،‌ و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود. بدا به حال من که هنوز زنده مانده ام و جام زهر آلود قبول قطعنامه را سرکشیدم

ولی این وسط

ایران 29 تیر 67، ایران سال 57 نبود، ایران تبدیل به یک کشور مقروض شد، دیگر از اون ذخائر ارزی سال 57 خبری نبود، همش خرج جنگ شد و بازسازی پول می خواست، و ما وام گرفتیم...بابایی، شیرودی، کشوری، و بسیاری قهرمانان دیگر، رفتند....پالایشگاههای ما، تاسیسات ما همه چیز....یا آسیب دیده بود، یا ازبین رفته بود، 8 سال سرمایه کشور عوض اینکه صرف آموزش و توسعه بشه، صرف خرید اسلحه از واسطه ها ،به قیمت چندین برابر، و ......

اون ارتش سال 57، از بین رفته بود.

http://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=386966

نقل قول:

بسم الله الرحمن الرحیم

با یاری خداوند متعال و سلام و صلوات به انبیاء بزرگوار الهی وائمه معصومین صلوات الله علیهم اجمعین

حال که مسئولین نظامی ما اعم از ارتش و سپاه که خبرگان جنگ می باشند، صریحا اعتراف می کنند که ارتش اسلامی به این زودی ها هیچ پیروزی به دست نخواهند آورد و نظر به این که مسئولین دلسوز نظامی و سیاسی نظام جمهوری اسلامی از این پس جنگ را به هیچ وجه به صلاح کشور نمی دانند و با قاطعیت می گویند که یک دهم سلاح هایی را که استکبار شرق و غرب در اختیار صدام گذارده اند، به هیچ وجه و با هیچ قیمتی نمی شود در جهان تهیه کرد و با توجه به نامه تکان دهنده فرمانده سپاه پاسداران که یکی از ده ها گزارش نظامی سیاسی است که بعد از شکست های اخیر به اینجانب رسیده و به اعتراف جانشین فرمانده کل نیروهای مسلح، فرمانده سپاه یکی از معدود فرماندهانی است که در صورت تهیه مایحتاج جنگ معتقد به ادامه جنگ می باشد و با توجه به استفاده گسترده دشمن از سلاح های شیمیایی و نبود وسایل خنثی کننده آن، اینجانب با آتش بس موافقت می نمایم و برای روشن شدن در مورد اتخاذ این تصمیم تلخ، به نکاتی از نامه فرمانده سپاه که در تاریخ 2/4/67 نگاشته است، اشاره می شود.

فرمانده مزبور نوشته است تا پنج سال دیگر ما هیچ پیروزی نداریم؛ ممکن است در صورت داشتن وسایلی که در طول پنج سال به دست می آوریم قدرت عملیات انهدامی و یا مقابله به مثل را داشته باشیم و بعد از پایان سال 71 اگر ما دارای 350 تیپ پیاده و 2500 تانک و 3000 توپ و 300 هواپیمای جنگی و 300 هلیکوپتر و قدرت ساختن مقدار قابل توجهی از سلاح های [مختلف] که از ضرورت های جنگ در آن موقع است داشته باشیم، می توان گفت به امید خدا بتوانیم عملیات آفندی داشته باشیم.

وی می گوید قابل ذکر است که باید توسعه نیروی سپاه به هفت برابر و ارتش به دو برابر و نیم افزایش پیدا کند. او آورده است البته آمریکا راهم باید از خلیج فارس بیرون کنیم والا موفق نخواهیم بود.

این فرمانده مهم ترین قسمت موفقیت طرح خود را تهیه به موقع بودجه و امکانات دانسته و آورده است که بعید به نظر می رسد دولت و ستاد فرماندهی کل قوا بتوانند به تعهد خود عمل کنند؛ البته با ذکر این مطالب می گوید باید باز هم جنگید که این دیگر شعاری بیش نیست.

آقای نخست وزیر از قول وزرای اقتصاد و بودجه وضع مالی نظام را زیر صفر اعلام کرده اند، مسئولین جنگ می گویند تنها سلاح هایی را که در شکست های اخیر از دست داده ایم، به اندازه تمام بودجه است که برای سپاه و ارتش در سال جاری در نظر گرفته شده بود.

مسئولین سیاسی می گویند از آنجا که مردم فهمیده اند پیروزی سریعی به دست نمی آید، شوق رفتن به جبهه در آنها کم شده است.

بر اساس برآورد اعلام شده از طرف مقامات ایران خسارات جنگ بالغ بر 1000 میلیارد دلار هست.
گمان نمی کنم عراق تا الان غرامت به ایران پرداخت کرده باشه،

و نتیجه اون عقب افتادگی کشور، بیکاری تورم، همین دبی، فکر کردین چه جوری شد؟اینها از جنگ ایران نهایت سو استفاده کردن و کشورشون رو ساختند...

خرمشهر دیگه عروس بندرهای خاور میانه نیست، در خوزستان بیکاری بیداد می کنه...

قبلا گفتم، یکی از پیامدهای جنگ ، فقر است،آقایونی که دم از دفاع از ناموس می زنن، خودتون می دونید فقر که بیاد، فحشا هم پیامدش هست.یک زن مطلقه بی پناه، که سرطان گرفته، میره در یکی از همین موسسه های که اسم ائمه را هم یدک می کشند ازشون وام می خواد برای معالجه سرطان...

و اون بیشرفها در نهایت وقاحت بهش میگن:
خانم صیغه میشی؟

چرا باید اینجور باشه؟چرا مردم در فقر دست و پا بزنن؟آقایونی که دم از ناموس و شرف می زنید، احتیاجی نیست در زمان جنگ ناموس پرستی خودتون نشون بدید، وظیفه خودتون رو در زمان صلاح درک کنید و بهش عمل کنید.البته اگر اهل عمل هستید....

و حالا چند سوال:
-ایران از پس ارتش عراق بر نیومد،پس قطعا از پس ارنش اسراییل بر نمی اومد،پس چار ما گفتیم اونقدر می جنگیم که فلسطین رو فتح کنیم؟ ما برای دفاع از کشورمون می جنگیدیم یا فتح فلسطین؟برای دفاع از کشورمون می جنگیدیم یا تغییر حکو مت در عراق؟

-الان می بینید در آمریکا و انگلیس، علیه جنگ تظاهرات میشه ، نظامیان مخالف جنگ نظرات خودشونو میگن،آیا در ایران اگر جنگ بشه، کسی جرات داره تظاهرات ضد جنگ کنه؟آیا اگر کسی مخالف نابودی اسراییل توسط ایران بود در زمان جنگ، می تونست بیاد شعار بده؟

حالا به امروز نگاه می کنیم:

ایران فعالیتهای هسته ای خودشو گسترش میده

همزمان،مساله هولوکاست رو مطرح می کنه که اعتراض زیادی در پی داره

و اون حرف قدیمی: اسراییل باید نابود شود باز هم تکرار میشه

اونها خیلی راحت جوسازی می کنن:
ایران می خواد بمب اتم داشته باهش که اسراییل نابود کنه...

ببنید:
مساله اصلا مساله هسته ای نیست، اگر کره شمالی را با ایران مقایسه کنید:
کره شمالی حتی زمانی که ادعا کرد بمب داره ، ایتجور با اون برخورد نشد، مساله کره شمالی وقتی بغرنج شد که اونها آزمایش اتمی کردن، و وموشک دوربرد امتحان کردن...

دلیلی تبعیض بین ایران و کره شمالی چی هست؟

کره شمالی مشکلی به نام اسراییل ندارد

آیا بایداون سیاستی که در زمان جنگ با عث شد اون همه خسارت به کشور ما بخوره ادامه پیدا کنه؟اگر ما مساله اسراییل حل کنیم، ما باید سیاست خودمون رو در مورد اسراییل تغییر بدیم.

من نه عاشق صهیونیست هستم،نه عاشق اسراییل ، نه...

ولی میگم:

ما نباید به خاطر قضیه اسراییل کشورمون رو به خطر بندازیم، مثل کاری که در زمان جنگ کردیم...

یک ایرانی آزاد ، که دوست دارد در ایرانی آباد زندگی کنه
چیز زیادی هست؟

آیا به خاطر اشتباهات گذشته از دیگران سوال کردیم؟آیا وظیفمون که در درجه اول آگاهی خودمون، و بعد آگاه کردن دیگران هست انجام دادیم؟یا خیلی راحت گفتیم:

-برو بابا، مارو چه به سیاست!!! حوصله داری تو هم.. به من چه...
-ول کن بابا،امشب فلان کانال ماهواره خیلی فیلم سوپر توپی داره......
-برو بابابذار خوش باشیم، امروز یک تیکه توپی بود مانتوش انقدر تنگ بود که....

عوض اینکه تاریخ مملکتمونو بخونیم، تاریخ جنگ، و دربارش تحقیق کنیم، و بفهمیم واقعا چی شده ،اون قهرمانهای که در خرمشهر، از تشنگی لباشون به هم چسبیده بود،یا اون ابرمرد که برای معالجه مجروحین اونقدر خون داد که شهید شد...چرا؟

خیلی راحت به همشون پشت کردیم....افتادیم دنبال رژ لب آریزونا و ادکلن فرانسوی....وقتی یک جانباز ویلچری می خواد از خیابون ردشه.....خیلی وقاحت کسی مسخرش کنه.... چی بگم...اون آمار جستجوی کلمه SEX ورکورد تاریخی ایران در مورد جستجوی این کلمه که یادتون هست؟ ما واقعا در بخش فرهنگی شکست خوردیم.این فقر فرهنگی ما...از دانشجو نمایی که با پول بیت المال کشور داره درس می خونه،ومیره دانشگاه و به یک استاد زن بی حرمتی می کنه سر کلاس، جلوی اون همه آدم... .... باید دید کجا اشتباه شده که یک احمق جرات همچین گستاخی به خودش میده......از همچین احمقی میشه انتظار داشت که بره تاریخ جنگ بخونه و از مسولین مملکتش توضیح بخواد؟!!!!.....

آیا مسایل اقتصادی در ایجاد فقر فرهنگی دخیل نیست؟

میبینم بعضی افرادبه قضیه هسته ای گیر می دن،فکر کنم روشن کردم که مشکل هسته ای، مشکل اصلی نیست....

غم این خفته چند

خواب در چشم ترم می شکند......

ولی یک چیزی اضافه کنم:

ایران هرگز نخواهد مرد

این به همت آنانی خواهد بود مثل برادرانشان، در خرمشهر مقاومت کردن با دست خالی ،ویاتا آخرین نفر در هویزه ایستادند ویا در بستان مردانه خودشون روی مین انداختن،همون نیروهای مردمی که توی بم همبستگی اونهارو دیدیدم
نه یک مشت لاشخور پر مدعای مفت خورشکم گنده

فکر کنم به اندازه کافی بحث شد. خیلی چیزها در زیر سایه این موضوع روشن شد......

اين مطلب آخرين بار توسط hakimPHP در جمعه 17 فروردين 1386، ساعت 22:52 ، و در مجموع 8 بار ويرايش شده است.

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 658
ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 17:14
 1 سال و 8 ماه پيش

اي بابا ...چرا شلوغش مي کنيد....طوري نيست فقط اينه که يا جنگ ميشه يا نميشه..اگه بشه يه عده در ميرن که سفر خوش...!..........يه عده بهشون ربطي نداره ترجيح ميدن سريالارو پيگيري کنن تا موشکايي که ميخوره تو فرق سرشون .....يه عده پيشو ني بنداي يا زهرا مي بندن با شعار هيهات من....با ميگ 29 ميرن زير تانک M60.....
آخرشم اينجور که معلومه همه با آلارم و هارم رادار ميزندشون..... درست گفتم Think ...
اما اينجا يه نکته مثبت هست..اگه جنگ نشه ارتش ايران هرچي مي خواد داشته باشه يا نداشته نباشه...اگه جنگ بشه که انصار حزب ا... با اين روحيه جان برکفيي که من ديدم همون روزاي اول پخ ميشن....و همه چيزو در ديدار معشوق ابدي فراموش ميکنن حتي دکتر اميدو Shocked و همه چيز به خير و خوشي تموم ميشه Angel .... حالا بعدش يا" انشاء ا... همه با هم " يا نخود نخود هرکه رود خانه خود...
حالا اين آقاي حکيم پي هاش پي نظرشون اينه که "انشاء ا... همه با هم"...جزغاله ميشم...خوب اين بحث داره ؟مهمه؟..چرا رو موضوعات مهمتري مثل love & attention وقت بيشتري نميزاريد....

1
1
0
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1989
اعتبار کسب شده: 8621
ارسال يکشنبه 12 فروردين 1386، ساعت 20:50
 1 سال و 8 ماه پيش

جنگي ميشه؟؟؟؟ کسي چه مي دونه!
اما من فکر مي کنم اون ضد هوايي هايي که گذاشته بودن توي مسير آباده تا اصفهان
اون هم دقيقا چند متري جاده! ارزشي جز تبليغات داشته باشن!

"فلفلو"

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1110
اعتبار کسب شده: 5636
ارسال سه‌شنبه 14 فروردين 1386، ساعت 1:55
 1 سال و 8 ماه پيش

درباره ضدهوایی من خاطرات زیادی از زمان جنگ دارم توی شهر ما که اینهمه حمله هوایی بهش شد ندیدم که ضدهوایی بتونه هواپیمایی رو بزنه و بندازه
یه بار هم حمله هوایی شد و ضدهوایی کار نکرد بعدا فهمیدیم لوله اش گیر کرده بوده Brick wall

در جنگهای امروزی فقط موشک ضدهوایی بر علیه هواپیما کاربرد داره
از ضدهوایی هایی که گلوله شلیک می کنن برای زدن هلیکوپتر استفاده میشه
البته عراقیا زمانی که ایرانی ها عملیات می کردن لوله ضد هوایی رو میگرفتن پایین و باهاش سربازهای ایرانی رو میزدن. خودتون به راحتی میتونین تصورش رو بکنید که گلوله ای که قراره هواپیما رو بزنه اگه به یه آدم بخوره چی به سرش میاره.

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول