| نویسنده |
پیغام |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 14:15 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
سلام حیکم عزیز
من کاری با سوالات شما ندارم و اونها رو هم به جای خودش در حد توانم جواب میدم.
ولی چند مورد قابل تامله مثل:
اگه سر جنگ دارین بگین که ما هم بدونیم،حداقل یه پست با نام جنگ میذاریم و شما و دوستانی که طالبن بیان اونجا و از سر و کول هم بالا برین.
شما دارین جو تالار رو متشنج میکنین و فکر نکنین که نمیی دونیم این کار با طرح و برنامه نیست.پستای شما بیشتر از این که مباحثه باشه ، باعث خرد کردن و تضیف روحیه طرف مقابل میشه و این عمل شما در مباحثه بی معنیه.
این تالار جو آرومی داره ،اگه میخواین بحث کنین سعی کنین ادبتون رو در سطح تالار بالا بیارین.(البته میدونم وقتی این رو می خونین من رو هم مورد حمله قرار میدین ولی اگه روحیتون نقد پذیر باشه باید بپذیرین) این مطلت در مورد دوستان طرف مقابل شما هم هست.
دوست عزیز دقت داشته باشین که در مباحثه طرف ضعیف برای پوشاندن ضعف خودش طرف مقابلش رو خرد میکنه تا ضعفش پیدا نشه ولی شما اینطور نباشین.
شما در بعضی حرفاتون دارین بچه های تالار رو مسخره میکنین، فقطبه اون دلیل که اعتقادشون با شما یکی نیست یا اینکه رو اعتقادشون تعصب دارن که این تعصب در مورد شما هم صدق میکنه پس تعصب در بعضی جاها یک امر لازمه .
شما ادعاتون اینه که تو این بحث تساطتون زیاده و لی یه نگاه به ظرفیتتون هم بکنید!(این در مورد همه دوستانه)
اگه بچه ها با شما تندی میکنن واسه اینه که دارین در لفافه به ملت ایران توهین میکنین.
شما مجید جون نیستین و دوست این عزیز هستین که یا ایرانی نیستسن که این بعیده یا تعصب ایرانی بودن رو ندارین و فقط صهیونیست واستون مهمه و دیگران با اعتقادشون واستون پشمن.
ماها هر چی واستون دلیل بیاریم شما حرف خودتونو میزنین و میگین دلایلتون موجه نیست پس چرا باید بچه های تالار وقتشونو تلف کنن.اینجا هیچکی بیکار نیست.
مگه اینجا سبزه میدونه که هوار بکشین و بگین کی سوالات من رو جواب میده؟؟؟ بهتره چشمتون رو نسبت به محیطی که درش هستین باز کنین.
من براتون یه پیشنهاد دارم، شما سوالاتتون رو ساده و بدون حاشیه بنویسین تا جواب بدون حاشیه بگیرین، اینطور که من میبینم شما بیشتر از اینکه روی سوالاتتون تمرکز کنین روی حاشیه اونها تمرکز کنین.
من تو بحثهای قبلی به مجید جون گفتم اینجا تالار دانشجوییه و و با دلیل حرف بزنین ،اونوقت ایشون به من میگن فکر کردن کودکستانه.آخه این چه جوابیه؟شما دیگه اینطور نباشین،چون مشخصه که اون عزیز از شما خواسته که تو این بحث وارد بشین. |
_________________ حکمت خدا پيچيدست 
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 15:06 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| hakimPHP نوشته بود: |
...مگر من نگفتم برو با یک افسر ستاد ارتش صحبت کن، بعد بیا با من بحث کن...
...مگر من نگفتم برو مطالعه کن، بعد بیا با من بحث کن...
...البته چیزی که هست طرفتونشناختی!بازم میگم باید با یک استاد دانشکده افسری بحث کنی قبل از مطرح کردن صحبت با من... |
نمي خواين اول خودتون رو معرفي كنين تا بدونيم افتخار آشنايي با چه كسي رو داريم؟ |
بنده يك بار ديگه تقاضام رو مطرح مي كنم. خيلي دوست دارم با كسي كه همه افراد اينجا رو كه اكثراً دانشجو يا فارغ التحصيل دانشگاههاي مختلف داخلي و خارجي هستن بي سواد مي دونه بشناسم. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2169 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 15:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 18:23 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
حکيم جان،
يک سوال خيلي کوچيک داشتم، اگه دوست داشتي جواب بده.
هدف نهاييت از طرح اين مباحث چي هست؟ (چه عبارتي رو ميخواي رد يا ثابت کني؟)
ممنون |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 18:42 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
| نقل قول: |
نمي خواين اول خودتون رو معرفي كنين تا بدونيم افتخار آشنايي با چه كسي رو داريم؟ |
من آهنگ غریب روزگارم........
راستی شما دم از مسلمانی می زنید،مگر دینتون بهتون نگفته:
به حرف توجه کن، نه به گوینده اون...
راستی شما فرمودید که دراین تالاردانشجویان زیادی عضو هستن .هه....
شما به کی میگید دانشجو؟
اصلا شما تعریفت از دانشگاه چی هست؟ها؟بهم جواب بده...
دانشجوی که باید قشر آگاه جامعه باشه، خودش در جهل و غفلت غوطه ور شده،تگاه کن دوست من، خب به این تالار نگاه کن،و به پستهای من
احسان جان، کم کم داریم به جمع بندی نزدیک میشیم...
شما به کسانی میگید استاد! که با پررویی ترجمه کتابهای بی محتواشونو می دن به دانشجوها، وبغد میشن جز هیات علمی....
داری از کدوم دانشگاه حرف می زنی مرد؟
دانشگاهی که اون کسانی که شما اسمشونو می ذارید دانشجو،عرضه ندارن حتی دانشگاه وادار کنن که یک استاد!!
بیسواد، که پز لیسانس30 سال پیش آمریکاشو میده، که سوادش پورمک زده و به خودش زحمت به روز کردن معلوماتشو هم نمیده و ...دانشجو عرضه نداره دانشگاه وادار کنه اونو بندازن بیرون....
من به اینها می گم استاد نمای مفت خور
اینجا یک دوستی می گفت با همکاری از دانشگاههای کشور
رادارF-22 مثلا بذارن روی صاعقه....
آخه دوست من،
شما چی میدونی؟این رادار حاصل کار پژوهشگران آمریکایی در یک کمپانی اسلحه سازی معتبر بوده،کشوری حتی یک ضبط خوب هم نمی تونه بسازه..فکر می کنید دانشگاهای ما با وجود یک مشت زالو که از چول بیت المال این مملکت دارن میبرن، نمونه اش رو در بحث سیسیتم عامل ملی دیدیم.، عرضه دارن همچیم چیزی بسازن؟؟؟!! چه خیالی چه خیالی.!!!چرا انقدر ساده هستید؟
قدم اول دار درست کردن ضعف،شناخت ضعفها و قبول واقعیتها هست.
کم کم داریم به جمع بندی نزدیک میشیم احسان جان... |
اين مطلب آخرين بار توسط hakimPHP در شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:19 ، و در مجموع 3 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 18:44 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
حکيم جان،
هدف نهاييت از طرح اين مباحث چي هست؟ (چه عبارتي رو ميخواي رد يا ثابت کني؟) |
به جمع بندی هم میرسیم،
ان الله مع الصابرین |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4997 اعتبار کسب شده: 6569 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 18:48 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
حکيم جان،
هدف نهاييت از طرح اين مباحث چي هست؟ (چه عبارتي رو ميخواي رد يا ثابت کني؟) |
به جمع بندی هم میرسیم،
ان الله مع الصابرین |
آخه شما حرفهاتون در بسياري از موارد ضد و نقيض هست و خيلي از صحبتهاي سايرين رو هم نديده ميگيريد! شخصا تصور ميکنم موضوع از بحث اصليش جدا شده و اگه اينطور ادامه پيدا کنه بايد موضوع جديدي براش ايجاد بشه. پس از شما خواهش ميکنم حتي اگر قصد نداريد هدف بحثتون رو بيان کنيد حداقل چهارچوب بحث رو مشخص کنيد تا سايريني که مثل من هنوز نتونستن ربط صحبتهاي شما رو پيدا کنن، کمتر گيج بشن.
با تشکر |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 18:51 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
من کاری با سوالات شما ندارم و اونها رو هم به جای خودش در حد توانم جواب میدم. |
من منتظرتم دوست من،منتظرت هستم ببینم چی می خوای بگی
روی سخنم با اونهایی هست که پز درجشونو میدن،و بارها وبارها طعم تلخ تحقیرشونو مردم، و سربزان وظیفه چشیدن..
اینجا یک مرد وایساده ،
مثل کوهی سر بلند،که درها عمیقی داره از زخمای روزگار
که حرف دل خیلیهارو داره فریاد میزنه
امیدوارم اونقدر عرضه داشته باشید که جواب منو بدید. |
|
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:00 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
...روی سخنم با اونهایی هست که پز درجشونو میدن،و بارها وبارها طعم تلخ تحقیرشونو مردم، و سربزان وظیفه چشیدن..
اینجا یک مرد وایساده ،
مثل کوهی سر بلند،که درها عمیقی داره از زخمای روزگار
که حرف دل خیلیهارو داره فریاد میزنه |
خوب كم كم فكر كنم يه چيزهايي رو دارم متوجه مي شم. تو رفتي سربازي و اونجا بهت سخت گذشته و الان از نيروهاي نظامي و انتظامي متنفر شدي؟ خوب اگه اين جوره يه موضوع جديد مثلاً تحت عنوان "خدمت مشقت بار سربازي" يا يه همچين چيزي ايجاد مي كردي و حرفهات رو اونجا مي نوشتي. احتمالاً موضوع خوبي مي شد و خيلي هاي ديگه باهات حرفهاي مشتركي داشتن. اما به خدا ما تو اين موضوع راجع به اين چيزها بحث نمي كرديم و بحثمون ربطي به اين چيزها نداشت. برگرد ارسالهاي اول اين موضوع رو قبل از اين كه تو واردش بشي بخون. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:15 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
غريب آشنا ، بی ستاره به من گفتاینجا یک تالار آروم هست
لطفا
ساکت باش و گوش بده!و فکر کن |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:25 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1240 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:32 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
جنگ يعني چي؟
به نظر من در دو جنگ 2 طرف وجود داره!
1. مهاجم که به دليلي مي خواد حمله کنه!
2. طرفي که بهش حمله شده و مي خواد از خودش دفاع کنه!
خوب اگه ما در طرف دوم جنگ باشيم و راحت بگم اگه قرار باشه يه نفر به زور بياد داخل من که نمي تونم تحمل کنم و مطمئناً خيلي سخت باهاش درگير مي شم!
وظيفه ي من دفاع از اونچه دارمه! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 342 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:51 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
درود!
غريب آشنا ، بی ستاره به من گفتاینجا یک تالار آروم هست
لطفا
ساکت باش و گوش بده!و فکر کن |
اولا صداش کمه منم نمي شنوم دوما اين حرفاي تو که ميگي ايران يه ضبط هم نمي تونه بسازه خيلي برام آشناست زماني که يکي مي گفت شما آفتابه هم نمي تونيد بسازيد. يادته ؟؟؟
اما بيشترين پيشرفت يا هزينه ي ايران تو بخش نظامي اينکه درش شکي نيست و مطمئن باش آقاي x که تو بخشي که بيشترين هزينه بشه بيشترين پيشرفتو داره حالا براي اينکه حوصلت سر نره هر از گاهي يکي دوتا از ته انباري در ميا رن نشونت مي دن من نمي گم همش کاره ايرانه ملومه که نيست ولي خب پولشو داديم خريديم و بگم آمريکا يا هر کي اگه مي ديد مي تونه حمله کنه منتظر اجازه شما نمي موند و در آخر بگم که شما هم خيلي چرت و پرت نگو و به مسئله ي تاپيک بپرداز |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5636 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 19:57 |
|
 |
1 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
این همه جر و بحث درباره بد بودن یا خوب بودن نظامی ها برای چیه؟
فکر میکنین بدون وجود نظامی ها دنیا جای بهتری میشد؟
جنگی که احتمال وقوعش خیلی کمه که اینهمه دعوا نداره
من توی صفحه اول همین تاپیک یه بار گفتم یه بار دیگه هم میگم "اگه جنگ راه بیفته ما چه بخوایم چه نخوایم درگیرش می شیم" این یه حقیقته.
یه جمله معروف از فیلم دکتر استرنج لاو (از زبان رئیس جمهور آمریکا به یک ژنرال نظامی و سفیر شوروی که با هم دست به یقه شدن):
"آقایون شما نمیتونین اینجا دعوا کنید، اینجا اتاق جنگه..." |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 21:02 |
|
 |