| نویسنده |
پیغام |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 512 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 2:45 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 61 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 8:20 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 8:38 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
درود
اینکه که فرمودید خودم جواب خودمو بدم
من صبر می کنم
صبر از صفات اهل بهشت هست برادر
ببینم بقیه چکار می کنن
فقط کسانی که می خوان جواب بدن: لطفا یا مطالعه بفرمایید، یا با یک افسر ستاد ارتش که یک دوره درست نظامی دیده مشورت کنید و بعد بحث کنید... برای خودتان بهتر هست
ان شالله من هم یاد می گیرم
عجیبه که این حضرات که اونهمه پز میدن و اذعا دارن که : پدرم سرهنگن یا درجشون رو دوششون می ذارن و با وقاحت در یک صف طولانی جلو می زنن و به طریقه های مختلف مردم را تحقیر می کنن، یکیشون عرضه نداره بیاد جواب بده؟
این ارتشی که افسرش میاد به یک سرباز فحش ناموسی میده،
این پست فطرت می خواد از ناموس مملکت دفاع کنه؟
این ارتش مفت خور؟
انواع و اقسام تحقیر و توهین اعمال می کنن و میگن برید سربازی مرد بشید
کسی زیر بار خفت بره هرگز مرد نمیشه.
به هر حال من منتظر جواب مسائلی که مطرح کردم هستم! |
|
|
|
|
|
|
 |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 514 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 13:21 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 14:22 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
درود
ظاهرا آقایون عوض جواب به سوالات ،چون جوابی ندارن بدن، دارن طفره میرن، وبا طرح سوالات بی ربط وبی محتوا ، می خوان جهت خالی نبودن عریضه یک چیزی بگن دیگه....
| نقل قول: |
- چرا آمريكا در جنگ اول خليج فارس نتونست عراق رو اشغال كنه و در جنگ دوم تنها بعد از تحويل دودستي عراق توسط صدام به نيروهاي آمريكايي، قادر به ورود به بغداد شد؟ |
نتونست؟!!!
یا نخواست؟
مگر من نگفتم برو با یک افسر ستاد ارتش صحبت کن، بعد بیا با من بحث کن...
- چطور طالبان با ابزار ساده هواپيماي آمريكايي ميانداختن؟
|
همونطور که گاهی بندرت، برخورد یک پرنده با یک هواپیما می تونه باعث سقوط هواپیما بشه
حالا که چی؟
مگر من نگفتم برو مطالعه کن، بعد بیا با من بحث کن...نمی فهمی منظور من را از این حرف؟منظورت چی هست از این سوالات بی ربط؟
آقا نمیتونید جواب بدید، سرتون بندازید پایین، بگید جوابی نداریم! چرا طفره میری؟خب درستو یادت دادنها!!!البته چیزی که هست طرفتونشناختی!بازم میگم باید با یک استاد دانشکده افسری بحث کنی قبل از مطرح کردن صحبت با من...
تا الان که کسی نتونسته جواب بده به من
با صدای بلند میگم کسی هست بهم جواب بده؟
کسی هست بتونه به من جواب بده؟!!!
کسی هست بتونه به سوالات من جواب بده؟؟؟؟!!!
[/b]
شما هیچ جوابی به سوالات منطقی ندارید بدید.هیچی......
پس این بچه مفت خورها کجا هستن؟ها؟
پدرم تیمسار هستن!!!!
شما خب بلدین مردمو تحقیر کنید...
البته اینم بگم
پاک مردانی هستند در نیروهای مسلح
غیرتمند و پاک و شجاع
منظورم به اونها نیست
منظورم به اون [b]مفت خوری هست که از مردم طلبکار هم هست!!!
نقل قول:
درود
...
این ارتشی که افسرش میاد به یک سرباز فحش ناموسی میده،
این پست فطرت می خواد از ناموس مملکت دفاع کنه؟
این ارتش مفت خور؟
انواع و اقسام تحقیر و توهین اعمال می کنن و میگن برید سربازی مرد بشید
کسی زیر بار خفت بره هرگز مرد نمیشه.
به هر حال من منتظر جواب مسائلی که مطرح کردم هستم!
درود مجيد جون Mr. Green
فكر كنم پيش از اين بارها درباره ارتش دلاور و ناموسپرست و عاليفطرت و مفتنخور اسرائيل صحبت شده. همينطور هم درباره دلاوريها و درجه بالاي انسانيت ارتش آمريكا!
اون ارتشي كه شما اينطور داري بهش توهين ميكني تشكيل شده از مردم ايران و هر حسن يا عيبي كه داره برميگرده به فرهنگ مردم ايران، اين مسالهاي است كه خود ايرانيها بايد حلش كنن و به صهيونيستهاي نون به نرخ روز خوري مثل تو هم هيچ ارتباطي نداره. Shame on you Silenced
|
دقیقا ملاحظه می کنید که این شخص عوض پاسخ گویی ، صورت مساله را پاک کرده....
شما که می فرمایید این ارتش اسلام هست و سربازان خدا و....ارتش نورانی... کلمه طیبه
خب اونها کافر هستند به قول شما...
شما که ارتش نورانی هستید چرا اینجوری هستید؟!!!
تا الان اصلا اماری از
سربازان معتاد
خود زنی
خود کشی
همجنس بازی
در نیروهای مسلح ایران بیرون دادن؟
یا فقط گفتن اینها نورانی هستند
نفرت بر دروغ
نفرت بر ریا
|
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3582 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 15:17 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hakimPHP نوشته بود: |
...مگر من نگفتم برو با یک افسر ستاد ارتش صحبت کن، بعد بیا با من بحث کن...
...مگر من نگفتم برو مطالعه کن، بعد بیا با من بحث کن...
...البته چیزی که هست طرفتونشناختی!بازم میگم باید با یک استاد دانشکده افسری بحث کنی قبل از مطرح کردن صحبت با من... |
نمي خواين اول خودتون رو معرفي كنين تا بدونيم افتخار آشنايي با چه كسي رو داريم؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 16:35 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
جناب آقاي حکيم باشي عزيز
شما با گرفتن جواب هاتون، مي خواين ثابت کني که ارتش ايران بي کفايته و مفت خور؟؟ شما لطفا بدون اينکه منتظر جواب باشيد سر اعتقاد خودتون باقي بمونيد و با همون نظر به ارتش ايران نگاه کنيد ولي چند تا مورد رو فراموش نکنيد:
1- با تعريف و تمجيد هاي شما از ارتش هاي مقابل ايران ، هيچ مدال افتخاري نصيب شما نمي شه
2- مشکل شما با دولت ايران نمي تونه دليلي بر اهانت هاي وقت و بي وقت شما به همه ايراني ها باشه
3- همين ارتش مفت خور 8 سال تمام در برابر قدرتهاي زور با همين تجهيزات کم و با همين بي کفايتي ايستاد تا مفتخورهايي مثل من و شما به راحتي در اين مملکت نفس بکشيم
4- اگه مثل همه مردم ايران به جنگ احتمالي اعتراض داري ، اين اصلا روش مناسبي نيست
5- سربازي که هنوز نتونسته بفهمه که پادگان نظامي ، محل عشوه هاي دخترانه و محل سوسول بازيهاي بيرون از پادگان نيست، لياقتش شنيدن حرفهاي نادرست هم هست ، اين رو فراموش نکنيد که ارتش جاي بچه بازي و شوخي نيست.
شما احتمالا جزو اون دسته از هم وطنا بودي که توي اون 8 سال جنگ خبرهاي جنگ رو از طريق رسانه ها پيگيري مي کردي و هيچ وقت جنگ رو لمس نکردي
پس به خودت اين اجازه رو نده که هر طورکه دلت مي خواد در مورد مرداني که فقط براي دفاع از اين مملکت خودشون رو فدا کردند ( چه ارتشي و چه غير ارتشي) صحبت کني ( هرچند عمل مردونه اونا از نظر شماها خريت بود نه غيرت ) |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 22:13 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s_mr66  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 512 اعتبار کسب شده: 2018 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 0:09 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 0:58 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
فکر کنم يکي از ادامنه بايد سريعا اين پست ها رو پاک کنه!
آقا تو اين پست پرسيدند اگه جنگ مي شه ميرين يا نميرين ديگه از آمار موشک و هواپيماي کشورمون چيزي پرسيده نشده!
لطفا اين پست منم در راستاي پاک سازي پاک کنين!
حيف که ادمين نيستم!
نمي دونم چرا به پيشنهاد من در مورد خصوصي سازي بعضي عنوانها توجه نکردين! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
اين مطلب آخرين بار توسط نبي در شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 12:55 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 1:00 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 2:09 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hakimPHP نوشته بود: |
| از همون عکستون معلومه از کدوم قشر هستید |
از مال منم معلومه ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 8:42 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 9:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
لطفا در بحث هاتون جانب ادب رو رعايت کنيد. اگر يک بار ديگه به کسي توهين کنيد يا همديگر رو زير سوال ببريد تمامي پست هاي قبلي شما رو هم پاک خواهم کرد. |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|