صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: اگر جنگی بشه شما به جنگ میروید ؟؟

بلي
66%
 66%  [ 53 ]
خير
33%
 33%  [ 27 ]
مجموع آراء : 80

نویسنده پیغام
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 512
اعتبار کسب شده: 2018
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 2:45
 1 سال و 3 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:

ظاهرا کسی اینجا نیست بتونه به سوالات من جواب بده! Very Happy

خوب خودت جواب بده Applause Laughing

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

مجموع ارسالها: 274
اعتبار کسب شده: 61
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 8:20
 1 سال و 3 ماه پيش

درود

نقل قول:

با سلام هواپيما صاعقه يه کپي از F5 است در حقيقيت صاعقه همون f5 با سکان هاي عمودي اضافه اما براي شروع قدم بزرگي

خیلی جالب اظهار نظر می کنید Smile Laughing

1-شما می دونید F-5 کی ساخته شده؟این هواپیما تکنولوژیش ماله دهه50 میلادی هست!!!!!

یعنی می خواید بگید ارتش ایران رفته یک از یک هواپیمای که تکنولوژیش ماله نیم قرن پیش هست کپی کرده؟و قدم بزرگی بوده؟!!!

ها ها ها!!!

شما جسارتا بهتر نیست این حرفها در بخش جوک بزنید؟

به دل نگیرید، ولی شما اول مطالعه کنید و بعد اظهار نظر کنید بهتر نیست؟

این بیشتر به اظهار نظز یک عوام نا آگاه شباهت داره

خب این از این،

نقل قول:

اما سوخو 24
یک بمب افکن سنگین، کم تحرک، با قابلیت خیلی ضعیف برای شرکت در نبردهای هوایی هستش. مصرف سوخت بالایی داره سیستم های جدی الکترونیک دههء 90 و قرن 21 ام، در اون خبری نیست

Smile

بفرمایید ببنیم منظور جنابعالی ار بمب افکن سنگین چی هست؟
Very Happy

و بعد اگر این هواپیما برای بمباران ساخته شده، چرا با میگ 29 که یک رهگیر هست از نظر مانور مقایسه میشه؟

لابد جنابعالی خواپیمای C-130 را با B_52 مقایسه می کنی نه؟
آقای عزیز، مقایسه باید اصولی باشه.....

نقل قول:

قضيه تجهيزات نظامي با تجهيزات تفريحي کاملا متفاوت!(همه چيز رو به همه نمي گن)

بله کاملا درسته

چون فن آوری تجهیزان نظامی بسیار پیشرفته تر هست.. , و فهمیدنش کار سختی نیست که کشوری که نتونه چیزهای ساده بسازه خب .....

اینم که گفتید همه چیز نمیگن
البته باید چیزی وجود داشته باشه که نگن!

کشوری که برای تعمیر موتور هواپیمای ایرباس محتاج آمریکا هست...

فکر می کنید می تونه تجهیزات الکترونیکی فوق مدرن تولید کنه؟

Smile

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 8:38
 1 سال و 3 ماه پيش

درود

اینکه که فرمودید خودم جواب خودمو بدم

من صبر می کنم

صبر از صفات اهل بهشت هست برادر

ببینم بقیه چکار می کنن

فقط کسانی که می خوان جواب بدن: لطفا یا مطالعه بفرمایید، یا با یک افسر ستاد ارتش که یک دوره درست نظامی دیده مشورت کنید و بعد بحث کنید... برای خودتان بهتر هست
ان شالله من هم یاد می گیرم

عجیبه که این حضرات که اونهمه پز میدن و اذعا دارن که : پدرم سرهنگن یا درجشون رو دوششون می ذارن و با وقاحت در یک صف طولانی جلو می زنن و به طریقه های مختلف مردم را تحقیر می کنن، یکیشون عرضه نداره بیاد جواب بده؟

این ارتشی که افسرش میاد به یک سرباز فحش ناموسی میده،
این پست فطرت می خواد از ناموس مملکت دفاع کنه؟
این ارتش مفت خور؟
انواع و اقسام تحقیر و توهین اعمال می کنن و میگن برید سربازی مرد بشید
کسی زیر بار خفت بره هرگز مرد نمیشه.

به هر حال من منتظر جواب مسائلی که مطرح کردم هستم!

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 514
ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 13:21
 1 سال و 3 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:
کسی اینجا نیست جواب سوالهای منو بده؟

یعنی حتی یک نفر نمی تونه؟

چشم دل باز كن كه جان بيني
وانچه ناديدني‌ست آن بيني:

سالم نوشته بود:
ارشناسان عزیز جنگ ندیده !

1- امریکا هواپیماهاش رو از کجا می خواهد به پرواز در بیاورد؟ از ناو هواپیما بر - از پایگاههای زمینی کشورهای همسایه -از پایگاههای ناتو یا از خود امریکا ؟
2- نیروی زمینی رو از کجا می خواد تامین کنه؟ از خودش یا از ناتو؟
3- با گروههای انتحاری طرفدار ایران می خواد چکار کنه؟ ( یادت باشه حزب ا... اصلا اسراییل رو در حدی ندید که از اونها استفاده کنه)
4- چرا ارزیابی خود امریکایی ها با ارزیابی شما بسیار متفاوته؟
5- شما مجید جون نیستی؟ دلبندم!

من اضافه مي‌كنم:

6- براي آسيب زدن به تاسيسات زيرزميني هسته‌اي چه نوع بمبي با چه حجم و وزني لازم است؟
7- براي خراب كردن يك سد چه نوع بمبي با چه حجم و وزني لازم است؟
8- اين بمبها قراره چطور و با چه نوع هواپيماهايي تا هدف منتقل بشن؟
9- چطور طالبان با ابزار ساده هواپيماي آمريكايي مي‌انداختن؟
10- چرا آمريكا در جنگ اول خليج فارس نتونست عراق رو اشغال كنه و در جنگ دوم تنها بعد از تحويل دودستي عراق توسط صدام به نيروهاي آمريكايي، قادر به ورود به بغداد شد؟
11- چرا قدرتمندترين ارتش جهان در دهه هفتاد حتي نتونست كشور ساده‌اي مثل ويتنام رو به زانو دربياره؟

و سوال آخر:
12- ارتش قدرتمند آمريكا چطور مي‌خواد دو ناو هواپيمابرش رو از جهنم خليج فارس فراري بده؟

البته سوالات زيادي مطرحه. حالا عجالتا به همينها جواب بده تا بعد! Mr. Green

نقل قول:
درود
...
این ارتش مفت خور؟

درود مجيد جون Mr. Green

فكر كنم پيش از اين بارها درباره ارتش دلاور و ناموس‌پرست و عالي‌فطرت و مفت‌نخور اسرائيل صحبت شده. همينطور هم درباره دلاوريها و درجه بالاي انسانيت ارتش آمريكا!

اون ارتشي كه شما اينطور داري بهش توهين مي‌كني تشكيل شده از مردم ايران و هر حسن يا عيبي كه داره برمي‌گرده به فرهنگ مردم ايران، اين مساله‌اي است كه خود ايرانيها بايد حلش كنن و به صهيونيستهاي نون به نرخ روز خوري مثل تو هم هيچ ارتباطي نداره. Shame on you Silenced

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 14:22
 1 سال و 3 ماه پيش

درود

ظاهرا آقایون عوض جواب به سوالات ،چون جوابی ندارن بدن، دارن طفره میرن، وبا طرح سوالات بی ربط وبی محتوا ، می خوان جهت خالی نبودن عریضه یک چیزی بگن دیگه....

نقل قول:

- چرا آمريكا در جنگ اول خليج فارس نتونست عراق رو اشغال كنه و در جنگ دوم تنها بعد از تحويل دودستي عراق توسط صدام به نيروهاي آمريكايي، قادر به ورود به بغداد شد؟

نتونست؟!!!

یا نخواست؟

مگر من نگفتم برو با یک افسر ستاد ارتش صحبت کن، بعد بیا با من بحث کن...

نقل قول:

- چطور طالبان با ابزار ساده هواپيماي آمريكايي مي‌انداختن؟

همونطور که گاهی بندرت، برخورد یک پرنده با یک هواپیما می تونه باعث سقوط هواپیما بشه

حالا که چی؟

مگر من نگفتم برو مطالعه کن، بعد بیا با من بحث کن...نمی فهمی منظور من را از این حرف؟منظورت چی هست از این سوالات بی ربط؟

آقا نمیتونید جواب بدید، سرتون بندازید پایین، بگید جوابی نداریم! چرا طفره میری؟خب درستو یادت دادنها!!!البته چیزی که هست طرفتونشناختی!بازم میگم باید با یک استاد دانشکده افسری بحث کنی قبل از مطرح کردن صحبت با من...

تا الان که کسی نتونسته جواب بده به من
با صدای بلند میگم کسی هست بهم جواب بده؟

کسی هست بتونه به من جواب بده؟!!!

کسی هست بتونه به سوالات من جواب بده؟؟؟؟!!!

[
/b]

شما هیچ جوابی به سوالات منطقی ندارید بدید.هیچی......
پس این بچه مفت خورها کجا هستن؟ها؟

پدرم تیمسار هستن!!!!
شما خب بلدین مردمو تحقیر کنید...

البته اینم بگم
پاک مردانی هستند در نیروهای مسلح
غیرتمند و پاک و شجاع
منظورم به اونها نیست

منظورم به اون [b]مفت خوری
هست که از مردم طلبکار هم هست!!!

نقل قول:

نقل قول:
درود
...
این ارتش مفت خور؟

درود مجيد جون Mr. Green

فكر كنم پيش از اين بارها درباره ارتش دلاور و ناموس‌پرست و عالي‌فطرت و مفت‌نخور اسرائيل صحبت شده. همينطور هم درباره دلاوريها و درجه بالاي انسانيت ارتش آمريكا!

اون ارتشي كه شما اينطور داري بهش توهين مي‌كني تشكيل شده از مردم ايران و هر حسن يا عيبي كه داره برمي‌گرده به فرهنگ مردم ايران، اين مساله‌اي است كه خود ايرانيها بايد حلش كنن و به صهيونيستهاي نون به نرخ روز خوري مثل تو هم هيچ ارتباطي نداره. Shame on you Silenced

دقیقا ملاحظه می کنید که این شخص عوض پاسخ گویی ، صورت مساله را پاک کرده....
شما که می فرمایید این ارتش اسلام هست و سربازان خدا و....ارتش نورانی... کلمه طیبه
خب اونها کافر هستند به قول شما...
شما که ارتش نورانی هستید چرا اینجوری هستید؟!!!
تا الان اصلا اماری از
سربازان معتاد
خود زنی
خود کشی
همجنس بازی
در نیروهای مسلح ایران بیرون دادن؟
یا فقط گفتن اینها نورانی هستند

نفرت بر دروغ
نفرت بر ریا

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3582
ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 15:17
 1 سال و 3 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:
...مگر من نگفتم برو با یک افسر ستاد ارتش صحبت کن، بعد بیا با من بحث کن...
...مگر من نگفتم برو مطالعه کن، بعد بیا با من بحث کن...
...البته چیزی که هست طرفتونشناختی!بازم میگم باید با یک استاد دانشکده افسری بحث کنی قبل از مطرح کردن صحبت با من...

نمي خواين اول خودتون رو معرفي كنين تا بدونيم افتخار آشنايي با چه كسي رو داريم؟

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2107
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 16:35
 1 سال و 3 ماه پيش

جناب آقاي حکيم باشي عزيز
شما با گرفتن جواب هاتون، مي خواين ثابت کني که ارتش ايران بي کفايته و مفت خور؟؟ شما لطفا بدون اينکه منتظر جواب باشيد سر اعتقاد خودتون باقي بمونيد و با همون نظر به ارتش ايران نگاه کنيد ولي چند تا مورد رو فراموش نکنيد:
1- با تعريف و تمجيد هاي شما از ارتش هاي مقابل ايران ، هيچ مدال افتخاري نصيب شما نمي شه
2- مشکل شما با دولت ايران نمي تونه دليلي بر اهانت هاي وقت و بي وقت شما به همه ايراني ها باشه
3- همين ارتش مفت خور 8 سال تمام در برابر قدرتهاي زور با همين تجهيزات کم و با همين بي کفايتي ايستاد تا مفتخورهايي مثل من و شما به راحتي در اين مملکت نفس بکشيم
4- اگه مثل همه مردم ايران به جنگ احتمالي اعتراض داري ، اين اصلا روش مناسبي نيست
5- سربازي که هنوز نتونسته بفهمه که پادگان نظامي ، محل عشوه هاي دخترانه و محل سوسول بازيهاي بيرون از پادگان نيست، لياقتش شنيدن حرفهاي نادرست هم هست ، اين رو فراموش نکنيد که ارتش جاي بچه بازي و شوخي نيست. Shame on you Shame on you

شما احتمالا جزو اون دسته از هم وطنا بودي که توي اون 8 سال جنگ خبرهاي جنگ رو از طريق رسانه ها پيگيري مي کردي و هيچ وقت جنگ رو لمس نکردي
پس به خودت اين اجازه رو نده که هر طورکه دلت مي خواد در مورد مرداني که فقط براي دفاع از اين مملکت خودشون رو فدا کردند ( چه ارتشي و چه غير ارتشي) صحبت کني ( هرچند عمل مردونه اونا از نظر شماها خريت بود نه غيرت )

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال جمعه 10 فروردين 1386، ساعت 22:13
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

دوشیزه Bayas Goolگفتن:
نقل قول:

- با تعريف و تمجيد هاي شما از ارتش هاي مقابل ايران ، هيچ مدال افتخاري نصيب شما نمي شه
2- مشکل شما با دولت ايران نمي تونه دليلي بر اهانت هاي وقت و بي وقت شما به همه ايراني ها باشه
3- همين ارتش مفت خور 8 سال تمام در برابر قدرتهاي زور با همين تجهيزات کم و با همين بي کفايتي ايستاد تا مفتخورهايي مثل من و شما به راحتي در اين مملکت نفس بکشيم
4- اگه مثل همه مردم ايران به جنگ احتمالي اعتراض داري ، اين اصلا روش مناسبي نيست
5- سربازي که هنوز نتونسته بفهمه که پادگان نظامي ، محل عشوه هاي دخترانه و محل سوسول بازيهاي بيرون از پادگان نيست، لياقتش شنيدن حرفهاي نادرست هم هست ، اين رو فراموش نکنيد که ارتش جاي بچه بازي و شوخي نيست.

1-نه من اتفاقا دنبال نشان مخصوص تیروی هوایی ارتش ایالات متحده امریکا هستم! هاها Smile Very Happy (اگر بلد نیستید جواب عرض بنده را بدید، مجبور نیستید اظهار نظر بفرمایید دوشیزه .
2-موافقم
3-خب دوشیزه عزیز، از این اظهار نظر سرکار معلوم هست که از روی بی مطالعگی و بی فکری و صرفا احساسات صحبت می فرمایید.
دوشیزه Bayas به حضورتون عارض میشوم که نیروی هوایی ارتش شاهنشاهی ایران در قبل از انقلاب به کارامدترین سلاحهای زمان خودش مجهز بوده.
همچنین نیروی زمینی مجهز به تانکهای چیفتن بوده وهلی کوپترهای کبرا در هوانیروز و.....
خب میبینید در سال 1357 تجهیزات ما بد نبوده دوشیزه عزیز.
ویک چیزی
دوشیزه برید مطالعه بفرمایید و ببینید کی در بستان خودش رو روی مین انداخته
کی توی خرمشهر مقاومت می کرد؟
ارتش؟سپاه؟
یا مردم؟
همین مردمی که این نامردها بچه هاشون را تحقیر می کنن توی سربازی

کاش می تونستم کاری انجام بدم،
دکتر شریعتی می فرمودند:
اگر باطل را نمیتوان ساقط کرد، لااقل می توان آن را رسوا ساخت

نه خانم، نه ،شما این دردها رو نکشیدی،
اصلا شما چی می فهمید؟دارم برای کی این حرفا رو میزنم؟
دارم توی شهر کورها آیینه دست می گیرم؟

می دونی اصلا حقوق یک سرباز فوق لیسانس چقدره؟

دوشیزه اگر سرکار رو هم می بدن سربازی ،اونوقت شما باید اظهار نظر کنید،

برید مطالعه بیشتری کنید!
وگرنه، با عرض احترام، دوشیزه Bayas بهتره تشریف ببرید خوروشت سبزی بپزید و توی بحثی که صلاحیت و سوادشو ندارید اظهار نظر نفرمایید!
آره.... شما چی می فهمید اصلا؟ار همون عکستون معلومه از کدوم قشر هستید....اگر می خواهید با من بحث کنید اولا برید ....

نقل قول:
.

شما احتمالا جزو اون دسته از هم وطنا بودي که توي اون 8 سال جنگ خبرهاي جنگ رو از طريق رسانه ها پيگيري مي کردي و هيچ وقت جنگ رو لمس نکردي
پس به خودت اين اجازه رو نده که هر طورکه دلت مي خواد در مورد مرداني که فقط براي دفاع از اين مملکت خودشون رو فدا کردند ( چه ارتشي و چه غير ارتشي) صحبت کني ( هرچند عمل مردونه اونا از نظر شماها خريت بود نه غيرت )

بسیار از آشنایی شما خوشوقتم دوشیزهBayas!
چون از قرار معلوم سرکار خانم به علوم رمالی و فالگیری هم وارد هستید،که حدس زدید من در 8 سال جنگ کجا بودم و چه کار می کردم.ها ها ها Very Happy

دوشیزهBayas!
از اینکه با مطرح کردن این موارد خنده آورباعث شادی من میشید سپاسگزارم!

در ضمن
اگر می خواهید با من بحث کنید،بهتر هست عوض اینجور صحبتها،و پیش داوریهای خام در مورد من و یا گرفتن مثلا فال قهوه!!! در مورد اینکه بنده زمان جنگ کجا بودم ویا شایدم با فال نخود ویا جن گیری و یا هر چیز دیگه فهمیدید من چه احساسی به شهدا دارم... Very Happy ها ها ها..

بهتره تشریف ببرید مطالعه بیشتری کنید . برای بحث با من این ضروری هست. تفهیم شد؟ .

یقین بدونید از فالگیری و رمالی و بهتر هست.

امیداوارم با خوندن پست من درسهای خوبی یاد گرفته باشید، مثلا درباره چیزی که اطلاعات کاقی ندارید مطالعه بیشتری کنید و تا قبل از اون اظهار نظر نکنید!

به جای اینها که گفتید ، جواب سوالات من رو میدادید بهتر نبود؟یک چیزی این وسط تا الان ثابت شده است:

هیچ کس در این تالار به سوالات من جوابی نداره که بده!
خب معلومه:حرف حساب که جواب نداره!

اینم بدونید، هر کس در جنگ با نیت دفاع از کشور، از اسلام،از بین رفته
برادر من بوده!
امیدوارم که بتونید عقاید من رو درک کنید.ان شاالله! Smile [/b]

1
1
0
s_mr66آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 512
اعتبار کسب شده: 2018
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 0:09
 1 سال و 3 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:
درود!

3-خب دوشیزه عزیز، از این اظهار نظر سرکار معلوم هست که از روی بی مطالعگی و بی فکری و صرفا احساسات صحبت می فرمایید.
دوشیزه Bayas به حضورتون عارض میشوم که نیروی هوایی ارتش شاهنشاهی ایران در قبل از انقلاب به کارامدترین سلاحهای زمان خودش مجهز بوده.

برید مطالعه بیشتری کنید!
وگرنه، با عرض احترام، دوشیزه Bayas بهتره تشریف ببرید خوروشت سبزی بپزید و توی بحثی که صلاحیت و سوادشو ندارید اظهار نظر نفرمایید!
چون از قرار معلوم سرکار خانم به علوم رمالی و فالگیری هم وارد هستید،که حدس زدید من در 8 سال جنگ کجا بودم و چه کار می کردم.ها ها ها Very Happy

دوشیزهBayas!
از اینکه با مطرح کردن این موارد خنده آورباعث شادی من میشید سپاسگزارم!

بهتره تشریف ببرید مطالعه بیشتری کنید . برای بحث با من این ضروری هست. تفهیم شد؟ .

یقین بدونید از فالگیری و رمالی و بهتر هست.

امیداوارم با خوندن پست من درسهای خوبی یاد گرفته باشید، مثلا درباره چیزی که اطلاعات کاقی ندارید مطالعه بیشتری کنید و تا قبل از اون اظهار نظر نکنید!

به جای اینها که گفتید ، جواب سوالات من رو میدادید بهتر نبود؟یک چیزی این وسط تا الان ثابت شده است:

هیچ کس در این تالار به سوالات من جوابی نداره که بده!

[/b]

با سلام خوشحالم که من تنها ادم کم مطالعه در اين سايت نيستم Applause Applause
واين سايت افتخار داره که کسي مثل شماعضو اين سايت هستيد
دوست عزيز من حرفاي خودم رو با دليل بيان کردم(به جز f3 که عذرخواهي نيز کردم)
حالا در مورد پستهاي خودم :
1- دوست عزيز امريکا n تا هواپيما ساخت تا به f5 برسه اما ما بعد از ساختن 3 هواپيما به f5 رسيديم (يکي(نيمه موثق) توي يکي از سايت ها مي گفت طرح صاعقه خيلي قديمي اي به خاطر همين يک سري اصلاحات اساسي توي اين هواپيما انجام داره مي شه که با نام صاعقه 2 مي اد(ميگفت يه چيزي مثل f22 رو توي ذهن تداعي مي کنه واز راداري که خود ايران (توي يکي از دانشگاهاي(غير وابسته به ارتش) روش کارشده روي اون نصب مي شه (به اميد اون روز))) )
2-ميگ 29 بعد از f14 بهترين هواپيماي ايران (تو بعضي موارد بهتر هم عمل مي کنه) سوخو 24 جولوي اون حرفي نداره که بزنه(اين حرف رو مي توني از هرکي که مي خواي بپرسي (فقط اين مثل خوديت خودشو عالم دهر ندونه(اين حرفو بخاطر اين زدن که نه تنها به من ملکه به اعضاي محترم سايت هم توهين کردي)))(من نوشتم ميگ 29 رو مي توان با کدام هواپيما ها مقايسه کرد (لطفا مطالعه فرماييد))
3-در مورد تجهيزات نظامي :
1- همون طوري که عرض کردم همه چيز رو به همه نمي گن(همون طوري که 20% ارتش هر کشوري لاف بيشتر نيسيت 20% اطلاعات يه ارتش محرمانه است )
2- قرار نيست از اول شروع به ساختن وسايل بکنيم ما از وسايل وتجهيزات بنيادي بقيه کشور ها در مصارف نظلمي استفاده مي کنيم(اگر سخن شما صحيح باشد در اين صورت کره شمالي فقط بايد نارنجک دستي بسازه اما مي بينيم که زير در يايي هايي مي سازد که مجهز به پيشرفته ترين وسايل ره گيري است)
4-در مورد ارتش سرياز بايد توي ارتش زير بدترين فشار ها بشد(اين فشار ها بايد روحي وجسمي باشد)
تا تو ي جنگ يه تر کش بهش خورد داز داز نخوابه کمک بخواد بايد بفهمه که اين دوستش توي جنگ به 2 چيز فکر مي کنه (خودش و خانوادش)که 2 تا فحش رو نتونه تحمل کنه که توي جنگ با صداي خمپاره در مي ره يا با شکنجه خودش يا خانوادش همه اسرار رو فاش مي کنه
5- امريکا :
1- نتونست (اگه يادت باشه چند روز پشت در وازه هاي بغداد موندن)
6- اعقايد تمام افراد براي خودشان درست وبراي بقيه محترم است اما درک عقايد بقيه هميشه امکان ندارد(شايد شما تو سربازي هستيد که اين گونه گر گرفته ايد(در اين صورت مي توان شما را تا حدي درک کرد))
7-بنده اين سخن شما را قبول ندارم(وقتی شما توتن دفاع از آسمان کشورتان نداشته باشید
یعنی
توان دفاع از تاسیسات حیاتی کشورتون را ندارید

این یعنی فقر و نابودی مردم...)
خوشحال مي شم جاي اين لمپن بازي ها (از اعضاي محترم سايت به خاطر به کار بردن اين کمات شرمسارم)
4تا دليل مستحکم عرضه کنيد
باز نيز از شما خواهش دارم که بقيه رو به به مطالعه دعوت نفرماييد که همه اطلاعاتمان ناقص و چه بسا اشتباه است لطفا به سوالات خود پاسخي با منطق ارائه دهيد(صبر نفرماييد که ما (من)همه بي اطلاعيم)

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1216
اعتبار کسب شده: 4142
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 0:58
 1 سال و 3 ماه پيش

فکر کنم يکي از ادامنه بايد سريعا اين پست ها رو پاک کنه!
آقا تو اين پست پرسيدند اگه جنگ مي شه ميرين يا نميرين ديگه از آمار موشک و هواپيماي کشورمون چيزي پرسيده نشده!
لطفا اين پست منم در راستاي پاک سازي پاک کنين!
حيف که ادمين نيستم! Brick wall
نمي دونم چرا به پيشنهاد من در مورد خصوصي سازي بعضي عنوانها توجه نکردين!

اين مطلب آخرين بار توسط نبي در شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 12:55 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
Bayas Goolآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 2107
اعتبار کسب شده: 4177
جنسيت: زن
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 1:00
 1 سال و 3 ماه پيش

نقل قول:

خب دوشیزه عزیز، از این اظهار نظر سرکار معلوم هست که از روی بی مطالعگی و بی فکری و صرفا احساسات صحبت می فرمایید.

Very Happy Very Happy
منتظر صحبت هائي تند تر از اين بودم
دقيقا درست حدس زدي، من نه علم سياسي ، نه علم نظامي و متاسفانه نه علم آشپزي خوبي دارم
ولي وقتي يه دختر بچه کوچيک بودم آموزش هاي لازم براي نجات يه سرباز وقتي توي بحران نظامي قرار ميگيره ( دفاع تن به تن، جلوگيري از آلودگي به بمب هاي شيميائي و ...) رو به خوبي از يک نظامي ارتش شاهنشاهي ياد گرفتم و 5 سال تمام زير فشار و استرس و بمب باران هوائي پا به پاي بقيه مردم جنگ رو تحمل کردم

من فقط خواستم يادآوري کنم دلخوريهاي شخصي شما دليل خوبي براي زير سوال بردن تمام ملت و ارتش نيست Smile

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 2:09
 1 سال و 3 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:
از همون عکستون معلومه از کدوم قشر هستید

از مال منم معلومه ؟

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 8:42
 1 سال و 3 ماه پيش

درود!

نقل قول:

- دوست عزيز امريکا n تا هواپيما ساخت تا به f5 برسه اما ما بعد از ساختن 3 هواپيما به f5 رسيديم (يکي(نيمه موثق) توي يکي از سايت ها مي گفت طرح صاعقه خيلي قديمي اي به خاطر همين يک سري اصلاحات اساسي توي اين هواپيما انجام داره مي شه که با نام صاعقه 2 مي اد(ميگفت يه چيزي مثل f22 رو توي ذهن تداعي مي کنه واز راداري که خود ايران (توي يکي از دانشگاهاي(غير وابسته به ارتش) روش کارشده روي اون نصب مي شه (به اميد اون روز))) )
2-ميگ 29 بعد از f14 بهترين هواپيماي ايران (تو بعضي موارد بهتر هم عمل مي کنه) سوخو 24 جولوي اون حرفي نداره که بزنه(اين حرف رو مي توني از هرکي که مي خواي بپرسي (فقط اين مثل خوديت خودشو عالم دهر ندونه(اين حرفو بخاطر اين زدن که نه تنها به من ملکه به اعضاي محترم سايت هم توهين کردي)))(من نوشتم ميگ 29 رو مي توان با کدام هواپيما ها مقايسه کرد (لطفا مطالعه فرماييد))
3-در مورد تجهيزات نظامي :
1- همون طوري که عرض کردم همه چيز رو به همه نمي گن(همون طوري که 20% ارتش هر کشوري لاف بيشتر نيسيت 20% اطلاعات يه ارتش محرمانه است )
2- قرار نيست از اول شروع به ساختن وسايل بکنيم ما از وسايل وتجهيزات بنيادي بقيه کشور ها در مصارف نظلمي استفاده مي کنيم(اگر سخن شما صحيح باشد در اين صورت کره شمالي فقط بايد نارنجک دستي بسازه اما مي بينيم که زير در يايي هايي مي سازد که مجهز به پيشرفته ترين وسايل ره گيري است)
4-در مورد ارتش سرياز بايد توي ارتش زير بدترين فشار ها بشد(اين فشار ها بايد روحي وجسمي باشد)
تا تو ي جنگ يه تر کش بهش خورد داز داز نخوابه کمک بخواد بايد بفهمه که اين دوستش توي جنگ به 2 چيز فکر مي کنه (خودش و خانوادش)که 2 تا فحش رو نتونه تحمل کنه که توي جنگ با صداي خمپاره در مي ره يا با شکنجه خودش يا خانوادش همه اسرار رو فاش مي کنه
5- امريکا :
1- نتونست (اگه يادت باشه چند روز پشت در وازه هاي بغداد موندن)
6- اعقايد تمام افراد براي خودشان درست وبراي بقيه محترم است اما درک عقايد بقيه هميشه امکان ندارد(شايد شما تو سربازي هستيد که اين گونه گر گرفته ايد(در اين صورت مي توان شما را تا حدي درک کرد))
7-بنده اين سخن شما را قبول ندارم(وقتی شما توتن دفاع از آسمان کشورتان نداشته باشید
یعنی
توان دفاع از تاسیسات حیاتی کشورتون را ندارید

این یعنی فقر و نابودی مردم...)

دوست عزیز،یک بار دیگر با این اظهار نظر خامتون ثابت کردید که.....

1-من نمیدونم شما معلوماتتون چی هست ، ولی یک مثال می زنم:اگر شما الان بتونید یک فولکس غورباقه ای بسازید، موفقیت بزرگی هست؟
Very Happy ها هاها....
وقتی این جنگنده F-5،سالها داره در ارتش ایران خدمت می کنه، دارن تعمیرش می کنن و با سازه اون آشنا هستن ، با قطعات اون و...کپی از این جنگنده موفقیت بزرگی هست؟

2-آقای محترم،لطفا به پست قبلی من در مورد مقایسه این دو مراجعه بفرمایید.

3-

1-پستهای قبلی من
2- Smile

4-دوست من شما تا الان پوتین پوشیدی؟
من پرسیدم حقوق یک سرباز فوق لیسانس چقدره؟
این اظهار نظر بچه گانه هست و کسی این حرفو می زنه که اصلا در جریان مشکلات سربزان وظیفه نیستوخب توقعی نباید از امثال شما داشت،

5-این بازم نشون دهنده این هست که شما وامثال شما اصلا در حد این بحثها نیستید

ارتش ایالات متحده آمریکا به سادگی می تونست صدام را نابود کنه

چرا نکرد؟

به خاطر وجود صدام، ایلات متحده چند صد میلیارد دلار اسلحه فروخته و یا به صورتهای مختلف از اعراب پول گرفته، نمونه بارز ادعای من، خالی شدن ذخیره ارزی عربستان بوده..

کی می خواید اینجور چیزهارو بفهمید؟هان؟
6-
Smile

7-مراجعه به پستهای قبلی من

یک چیزی، برای تنوع بریم سراغ دوشیزهBayas

نقل قول:

ولي وقتي يه دختر بچه کوچيک بودم آموزش هاي لازم براي نجات يه سرباز وقتي توي بحران نظامي قرار ميگيره ( دفاع تن به تن، جلوگيري از آلودگي به بمب هاي شيميائي و ...) رو به خوبي از يک نظامي ارتش شاهنشاهي ياد گرفتم و 5 سال تمام زير فشار و استرس و بمب باران هوائي پا به پاي بقيه مردم جنگ رو تحمل کردم

یک اظهار نظر بچه گانه دیگر....متاسفم..
شما یک کودک بودین، و آموزش جنگ سر نیزه را از یک ...که امیدوارم مفت خور نبوده باشه یاد گرفتید.بله؟ ها ها ها...
دفاع تن به تن که آموزشهای صحیح و اصولیش چند سال طول میکشه این دوشیزه یاد گرفتن...تبریک میگم دوشیزه، یک بار دیگر با اظهار نظرتون عدم صلاحیت خودتون رو ثابت قرمودید...این حرفها رو موقع سبزی پاک کردن ، در کنار سایر بانوان بزنید.....نه اینجا توی این بحث!

اینکه از چی دلخورم،.. بماند..

دانشجوی مملکت انقدر بی مطالعه
از کی توقع داشته باشم؟؟؟....

نقل قول:

خوشحال مي شم جاي اين لمپن بازي ها (از اعضاي محترم سايت به خاطر به کار بردن اين کمات شرمسارم)
4تا دليل مستحکم عرضه کنيد
باز نيز از شما خواهش دارم که بقيه رو به به مطالعه دعوت نفرماييد که همه اطلاعاتمان ناقص و چه بسا اشتباه است لطفا به سوالات خود پاسخي با منطق ارائه دهيد(صبر نفرماييد که ما (من)همه بي اطلاعيم)

من هم همینطور،
خب برید مطالغه بیشتری کنید دوست من
شما که میگید ما مسلمانان به قرآن اعتقاد داریم:
قرآن دراولین آیه می فرماید:
اقرا

1
1
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1797
اعتبار کسب شده: 4889
ارسال شنبه 11 فروردين 1386، ساعت 9:30
 1 سال و 3 ماه پيش

لطفا در بحث هاتون جانب ادب رو رعايت کنيد. Shame on you Shame on you اگر يک بار ديگه به کسي توهين کنيد يا همديگر رو زير سوال ببريد تمامي پست هاي قبلي شما رو هم پاک خواهم کرد.