صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: اگر جنگی بشه شما به جنگ میروید ؟؟

بلي
66%
 66%  [ 53 ]
خير
33%
 33%  [ 27 ]
مجموع آراء : 80

نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 964
اعتبار کسب شده: 2082
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 05 فروردين 1386، ساعت 12:18
 1 سال و 3 ماه پيش

چون ايران نباشد، .... که نيست
روم جاي ديگر زمين قحط نيست

................ به دشمن دهيم
از آن به که خود به کشتن دهيم

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4972
اعتبار کسب شده: 9952
ارسال يکشنبه 05 فروردين 1386، ساعت 18:12
 1 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
Bayas Gool نوشته بود:
دقيقا يه همچين روزي در سال 1363 جناب آقاي صدام خان،‌دستور حمله به شهر هاي ايران و موشك باران شهر هاي بزرگ رو دادن
و جنگ از مرزها و شهر هاي مرزي به داخل كشور كشيده شد
ولي جنگ زماني خاتمه يافت كه موشك باران تهران شديد شد و ديگه تشخيص داده شد كه بايد صلح بشه
...

هر چند موشک باران تهران در تصميم براي اتمام جنگ موثر بود، اما واقعيت اينه که در انتهاي جنگ، احتمال شکست شديدا قوت گرفته بود و دليلش هم چيزي نبود جز نافرماني محض و مفرط صدام از قوانين جنگ. بمباران شيميايي چيزي نبود که بشه با استفاده از شجاعت يا ايثار باهاش مقابله کرد. در مقابل اين عمل ناجوانمردانه صدام، دنيا چشمهاش رو بست و هيچ نگفت. در اون شرايط (که ايران هيچگونه قدرت مقابله به مثل يا بازدارنده اي نداشت) شايد اگر حتي چند روز يا چند هفته ديرتر صلح اعلام ميشد، بخشهاي زيادي از مملکت دست صدام ميفتاد.

___
يکي از دلائل محکمي که براي پافشاري ايران بر ادامه غني سازي گفته ميشه همين "نامردي" دنيا در مقابل جنايات صدام هست. در حالي که ايران نخواسته يا نتونسته بود سلاحهاي شيميايي (و ميکروبي يا هسته اي) داشته باشه، صدام نه تنها اونها رو داشت (يا بهش داده بودند) بلکه ازشون به راحتي استفاده ميکرد. و اين براي ايران به اين معني بود که هرگز روي دنيا و معاهدات و قوانين حسابي باز نکنه! حاکمان ايران بايد خيلي احمق باشند که در طول اين سالها به انواع سلاحهاي کشتار جمعي دست پيدا نکرده باشند يا حداقل به دنبالش نبوده باشند، البته نه براي استفاده، بلکه براي استفاده از قدرت بازدارندگي اون. مطمئنا اگر ايران توانايي استفاده از سلاحهاي کشتار جمعي رو داشت، صدام جرات نميکرد اينقدر راحت از شيميايي استفاده کنه.

امروز وقتي دنبال نحوه انتخاب اعضاي غيردائم شوراي امنيت ميگشتم، به طور اتفاقي به اين صفحه رسيدم! صفحه جنگ عراق و ايران در ويکي پديا: http://en.wikipedia.org/wiki/Iran-Iraq_War

علاوه بر آمار کمکهاي وحشتناک کشورهاي مختلف به عراق (به عنوان نمونه کمک 31 ميليارد دلاري عربستان به صدام)، يک آمار خيلي جالب توي اين صفحه به چشم ميخوره.
آمار تجهيزات نظامي دو طرف در ابتدا و انتهاي جنگ. يک نگاه به جدول کاملا گوياي شرايط هست. ادامه دادن جنگ با 65 هواپيماي جنگي (در قياس با 500 تاي ابتداي جنگ) بداهتا احمقانه بوده! هر چند که به نظر من جنگ ديگه جنگ ايران و عراق نبود، چرا که در مقابل ما تقريبا تمام کشورهاي عربي و تقريبا تمام قدرتهاي بزرگ غربي و شرقي قرار گرفته بودند و هر چه توان ايران کم ميشد، در مقابل دنياي شرق و غرب و عرب به طور همه جانبه از عراق حمايت ميکردند.
(عدد اول ميزات تجهيزات عراق و عدد دوم ميزان تجهيزات ايران است)

Tanks in 1980: 2700 1740
Tanks in 1987: 4500 1000
Fighter Aircraft in 1980: 332 445
Fighter Aircraft in 1987: 500+ 65*
Helicopters in 1980: 40 500
Helicopters in 1987: 150 60
Artillery in 1980: 1000 1000+
Artillery in 1987: 4000+ 1000+

1
1
0
manisaآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385
مجموع ارسالها: 333
اعتبار کسب شده: 914
جنسيت: زن
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 5:25
 1 سال و 3 ماه پيش

سن و سال من شايد از خيلي از شما بيشتر باشه من 13 سالم بود که جنگ تموم شد و کاملا آن روزها يادمه ....دوست ندارم جنگ بشه ...جنگ باعث بدبختي و هميشه توي جنگها طبقه پايين جامعه بيشترين فشار و بدبختي رو تحمل ميکنه ...8 سال بهترين جوانها مون رو با سن هاي زير 18 داديم دم تيغ براي چي؟؟؟ فقط مساله حفظ ناموس بود ؟ يا به ما اينطوري گفتن به نظر من بريد تحقيق کنيد ببينيد اين جنگ واقعا براي چي بود و چرا 8 سال طول کشيد و آخرش چرا صلح کرديم ما که اين همه قرباني داده بوديم ؟واقعا چرا ؟چرا فقط تمام کوچه هاي محلهاي پايين شهر اسم شهيده و بال شهر اسم گل زنبق و لاله و... غيره هست بعد جنگ کدوم طرف ثروتمند تر شد و کدو م طرف بدبخت تر ...جواب نميدم مي خوام خودتون دنبال جواب اين سوالها باشيد ..احساسي در مورد جنگ تصميم نگريد سالهاست ما را به همين حس وطن پرستي از مون سو استفاده کردن ....

1
1
0
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 985
اعتبار کسب شده: 2475
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 12:40
 1 سال و 3 ماه پيش

manisa نوشته بود:
سن و سال من شايد از خيلي از شما بيشتر باشه من 13 سالم بود که جنگ تموم شد و کاملا آن روزها يادمه ....دوست ندارم جنگ بشه ...جنگ باعث بدبختي و هميشه توي جنگها طبقه پايين جامعه بيشترين فشار و بدبختي رو تحمل ميکنه ...8 سال بهترين جوانها مون رو با سن هاي زير 18 داديم دم تيغ براي چي؟؟؟ فقط مساله حفظ ناموس بود ؟ يا به ما اينطوري گفتن به نظر من بريد تحقيق کنيد ببينيد اين جنگ واقعا براي چي بود و چرا 8 سال طول کشيد و آخرش چرا صلح کرديم ما که اين همه قرباني داده بوديم ؟واقعا چرا ؟چرا فقط تمام کوچه هاي محلهاي پايين شهر اسم شهيده و بال شهر اسم گل زنبق و لاله و... غيره هست بعد جنگ کدوم طرف ثروتمند تر شد و کدو م طرف بدبخت تر ...جواب نميدم مي خوام خودتون دنبال جواب اين سوالها باشيد ..احساسي در مورد جنگ تصميم نگريد سالهاست ما را به همين حس وطن پرستي از مون سو استفاده کردن ....

سلا مادر بزرگ، همچين اين عدد 13 رو گفتي من فکر کردم 13 سال توي جنگ فرمانده بودي!!
فکر ميکنم توي همه جاي دنيا جنگ به همين صورت باشه بچه 13 ساه و 50 ساله فرق نميکنه؛ نمونش همون جنگ هاي اول و دوم جهانيه؛ که 100 تا هم ازش فيلم ديدم.. همشون سر و ته يه چيزه.. جنگ
و اون بين مسئله مردنه، حالا ميگه براي اونا فرق ميکرد که اسمشون پايين شهر بمونه و ثبت بشه يا بالا شهر..
و وقتي جنگ بشه ميبينيد که باز همونجور احساسات جريحه دار خواهد شد؛ اين بار شايد با اسم داريوش و کوروش؛ اما به هر حال اين رسم و فرهنگ جنگه

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3479
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 12:55
 1 سال و 3 ماه پيش

توي هر جنگي طبيعتاً كساني كه داوطلبانه به جنگ مي رن بيشتر از قشر متوسط به پايين جامعه هستن. علتهاي مشخصي هم داره. شايد مهمترينش اين باشه كه دنيا كمتر دست و پاهاي اونها رو بسته و كمتر مشغول اون شدن و دل كندن از اون براشون راحت تره و حاضرن براي آرمانشون ازش بگذرن.

1
1
0
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 274
اعتبار کسب شده: 878
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 13:05
 1 سال و 3 ماه پيش

sunson نوشته بود:
خوب تا حالا دو نفر جواب منفي دادن!
نمي دونم که چرا فقط راي دادن و چيزي نگفتن! d'oh!
اينجا کسي محاکمه نميشه! نظر خودتون رو بگيد! حتما شما هم واسه خودتون دلايلي داريد!

من يکي از اون دونفر بودم که جواب منفي دادن و البته الان شديم 5 نفر و تا ابن لحظه فرصت نکردم جواب بدم
ميخوام يه جمله بگم از فيلم برباد رفته " چنگ چيزي به جز نکبت ويراني و بدبختي ندارد و بعد از جنگ هيچ کس نميداند چرا جنگ شروع شده؟"
در سراسر کتاب تاريخ تمدن ويل دورانت به جنگهاي مختلف اشاره شده ولي هيچ يک از انها از نظر انسان امروزي ضروري به نظر نميرسد

1
1
0
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 985
اعتبار کسب شده: 2475
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 13:09
 1 سال و 3 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
توي هر جنگي طبيعتاً كساني كه داوطلبانه به جنگ مي رن بيشتر از قشر متوسط به پايين جامعه هستن. علتهاي مشخصي هم داره. شايد مهمترينش اين باشه كه دنيا كمتر دست و پاهاي اونها رو بسته و كمتر مشغول اون شدن و دل كندن از اون براشون راحت تره و حاضرن براي آرمانشون ازش بگذرن.

غريب آشناي عزير خودت چي؟؟ ميري؟؟ يا دنيا دست و پات روبسته؟؟
در ضمن اينکه گفتي دو چيز متفاوته؛ اگه آرمان آرمان باشه؛ ميشه از هر چيز گذشت؛ نا اينکه بزاريم توي ترازو ببينيم کدوم به نفعه

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 13:42
 1 سال و 3 ماه پيش

TITAN نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

غريب آشناي عزير خودت چي؟؟ ميري؟؟ يا دنيا دست و پات روبسته؟؟

بايد واقعاً تو اون موقعيت بود تا ببينيم واقعاً مي ريم يا نميريم. اميدوارم كه اولاً جنگي پيش نياد و اگه هم اومد، بتونم به وظيفه ام عمل كنم.
TITAN نوشته بود:
در ضمن اينکه گفتي دو چيز متفاوته؛ اگه آرمان آرمان باشه؛ ميشه از هر چيز گذشت؛ نا اينکه بزاريم توي ترازو ببينيم کدوم به نفعه

من اعتقاد دارم تو اين دنيا هر چيز ارزش و وزن خاص خودش رو داره. آرمانها هم استثنا نيستن. كم نبودن كساني كه به دلايل مختلف و در شرايط خاص آرمانهاشون رو زير پا گذاشتن. نگين اون ديگه آرمان نبوده. آرمان بوده؛ اما ارزش و وزنش در اون حدي نبوده كه در اون شرايط شخص بتونه حفظش كنه.
از بين كساني كه تا الان گفتن اگه جنگي بشه داوطلبانه در اون شركت مي كنن، قطعاً كساني هستن كه در اون شرايط چنين بهانه هايي براشون پيش مياد:
- من دارم تحصيل مي كنم و فعلاً تحصيل واجب تره.
- من زن و بچه دارم و بايد به اونها برسم.
- حالا اگه لازم شد مي رم؛ فعلاً لازم نيست.
- وظيفه من نيست كه. وظيفه سپاه و ارتشه. اونه بايد از كشور دفاع كنن. براي همين هم حقوق مي گيرن ديگه!
- ...

1
1
0
احسانآنلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4972
اعتبار کسب شده: 9952
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 15:52
 1 سال و 3 ماه پيش

Oranium نوشته بود:
...
در سراسر کتاب تاريخ تمدن ويل دورانت به جنگهاي مختلف اشاره شده ولي هيچ يک از انها از نظر انسان امروزي ضروري به نظر نميرسد

در مورد تهاجمات صحبت شما درسته، ولي در مورد دفاع چي؟ آيا در طول تاريخ حتي يک مورد دفاع ميتوني پيدا کني که از نظر بشر امروز پسنديده و درست نباشه؟؟؟

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 20:06
 1 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
Oranium نوشته بود:
...

در مورد تهاجمات صحبت شما درسته، ولي در مورد دفاع چي؟ آيا در طول تاريخ حتي يک مورد دفاع ميتوني پيدا کني که از نظر بشر امروز پسنديده و درست نباشه؟؟؟

دقيقاً. به نظر من دفاع كردن اصلاً دليل نمي خواد. يه جورهايي غريزي هست. وقتي يه نفر رو مي خواي بزني، بايد دليل خاصي براش داشته باشي؛ اما وقتي يه نفر مي خواد بزندت، خواه ناخواه دستت براي دفاع بالا مياد.

1
1
0
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
اعتبار کسب شده: 852
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 20:18
 1 سال و 3 ماه پيش

البته که قرار است شرکت در جنگ يعني شرکت در دفاع از ميهن عزيزمان...

و فراموش نشود که ما در دفاع از خاکمان ميجنگيم اگر شهيد هم شديم افتخاري نصيب ما شده... Angel

اما هرگز تنها براي شهيد شدن نبايد جنگيد که يعني خودکشي و حماقت...

(که اين يکي از دلايلي بود که آمار شهداي ما مخصوصا نيروهاي بسيج بالا رفت...)

1
1
0
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1856
اعتبار کسب شده: 6588
جنسيت: نامشخص
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 20:23
 1 سال و 3 ماه پيش

هميشه هم فکر نکنم دفاع درست باشه!
درست مثل وقتي که دکتر بخواد به ما آمپول بزنه و ما بخوايم از خودمون دفاع کنيم و نذاريم کارش رو بکنه!!!!!!!!!!!!! بابا ويروس توي بدن خود ماست! وقتي زورمون بهش نمي رسه ميشه از بيرون هم کمک گرفت!

"فلفلو"

1
1
0
کلاغ سفيدآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 20 آبان 1385
مجموع ارسالها: 621
اعتبار کسب شده: 852
ارسال دوشنبه 06 فروردين 1386، ساعت 20:48
 1 سال و 3 ماه پيش

sunson نوشته بود:
هميشه هم فکر نکنم دفاع درست باشه!
درست مثل وقتي که دکتر بخواد به ما آمپول بزنه و ما بخوايم از خودمون دفاع کنيم و نذاريم کارش رو بکنه!!!!!!!!!!!!! بابا ويروس توي بدن خود ماست! وقتي زورمون بهش نمي رسه ميشه از بيرون هم کمک گرفت!

درسته اما اول باید ببینیم دکتر کیه؟! اصلا صلاحیت داره؟! تعهد توی کارش داره؟! و هدفش سلامتی مریض هست یا گرفتن حق ویزیت و تزریق؟!؟!؟
و از اون مهمتر آیا بدن ما ویروس داره؟! و آیا خودش نمیتونه در مقابل ویروس استقامت کنه؟!

1
1
0
mojiآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: پنجشنبه 13 مهر 1385
مجموع ارسالها: 148
اعتبار کسب شده: 420
ارسال سه‌شنبه 07 فروردين 1386، ساعت 16:23
 1 سال و 3 ماه پيش

به نظرم جنگ جديد احتمال زميني بودنش کمه چون از طريق هوا و موشک کار تمومه
دوست ندارم ......ولي متاسفانه الان سرباز م Sad Mad

1
1
0
alone.deadآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 12 اسفند 1385
مجموع ارسالها: 46
اعتبار کسب شده: 94
ارسال سه‌شنبه 07 فروردين 1386، ساعت 18:56
 1 سال و 3 ماه پيش

moji جان
جواب شما رو آپاچي داده بود که Wink

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در مورد جنگ اسرائيل و لبنان
1
پاسخها: 5 بیننده: 318 نویسنده: alsa57
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کودکي هاي ما :-)
4
پاسخها: 102 بیننده: 3895 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چرا مردم دو کشور با هم وارد جنگ مي شوند؟
2
پاسخها: 22 بیننده: 913 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مناطق جنگي جنوب ايران
1
پاسخها: 7 بیننده: 1096 نویسنده: ALPHA

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید