| نویسنده |
پیغام |
شهرام بهامين  سال صفري!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 24 آذر 1384 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 149 محل سکونت: تهران سن: 38 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 13 ارديبهشت 1386، ساعت 20:55 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
وسوسه شدم به عنوان يکي از جوان هاي قدبم دو کلمه حرف بزنم.
خلاصه ميگم شما به کشورهاي يک وجب در يک وجب مثل سويس نگاه کنيد
تعدادشون کم نيستند ولي بودجه نظامي شون بسيار ناچيزه و تو اخبار جهان هم کسي خبري از اونها نميشنوه
نه بمب نه تظاهرات نه شورش نه زنده باد نه مرده بادو هزار تا نه ديگه....................
چرا از جنگ نميترسند و دشمن ندارند؟
چرا بالاترين ضريب امنيت اقتصادي رو دارند که آدم بزرگ ها اونجا حساب باز ميکنند؟
جنگ و روش هاي غير مسالمت آميز از دوران بدوي قبل از تمدن بشر به يادگار مونده و هر جا جنگي ميبينيد يکي از دوطرف و شايد هر دو تمدن را تجربه نکردند.
انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس........................تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت
اميدوارم زبان سرخ سر سبز ندهد برباد!!!!! |
_________________ براي اشتراک در شبکه و عضويت در باشگاه دانش آموختگان دانشگاه شيراز www.SUA.ir را ببينيد.
|
|
|
|
|
 |
shoiichi  زبون بسته!
تاريخ عضويت: جمعه 14 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 101 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 11:28 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
ببين مي گن براي کسي بمير که برات تب مي کنه
شايد من هم برم جنگ ولي الالن مي گم نه چون وقتي مردم هميشه دولت رو حمايت کردن بعد به جاي تقدير از اونها همش به مشکلاتشون افزوده مي شه مگه ادم بي کاره از يک همچين دولتي حمايت کنه
مگه ملت ديونه اند و بخور بخور ها و رانت هاي پروژه هاي بزرگ رو نمي بينن مثلا عسلويه يا هزار جاي ديگه حالا ريز نمي شيم ولي بدونيم که قدمي براي کشاورزي و آموزش در کشور ما بعداز 30 سال برداشته نشده و اين از بديهيات که کشوري ميتونه پيشرفت کنه که اولا گرسنه نباشه ثانيا نيرو و جوان هاي پر انرژي و پر مغزي داشته باشه
ببينيد وقتي يه معلم سر کلاس درس مي ده تا چه حد موفق عمل مي کنه يا سيستم آموزشي تا چه حد به دانش آموز سرويس مي ده . من نمي گم عالي باشه من مي گم در حد معقول بايد باشه
اين سيستم که هر سال رنگ و لعابش عوض مي شه چه طوري مي خواد تثبيت بشه و يک راه منطقي رو پيش بگيره
ما اول بايد با خودمون جنگ کنيم و تکليف خودمون رو روشن کنيم که مي خواهيم پيشرفت کنيم يا نه اگر نه خوب بذار جنگ بشه اگر پيشرفتي نيست من براي چي خودم رو قاطي جنگ کنم
وطن پرستي و اين طور مسائل هم جائي مطرحه که ادم از وطنش خاطره خوش داشته باشه وگر نه چرته وطني که همش استرس ضروريات رو داره به مفت نمي ارزه از کار و مسکن و ازدواج بگير تا مايحتاج ضروري زندگي با اين اوضاع تازه دين رو هم مي برن زير سوال تا جائي که ديگه خيليها اعتقاد قلبي ندارن نمودنن امام زمان کيه قران چيه خدا کجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر مي خواهيم خودمون رو حفظ کنيم بايد از خودمون شروع کنيم و تنبلي و دلال گري رو بذاريم کنار توليد کنيم کشور رو بسازيم با يک سري مسئوله خوب نه فرصت طلب . |
|
|
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 12:21 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| shoiichi نوشته بود: |
...مگه ادم بي کاره از يک همچين دولتي حمايت کنه...
...وطن پرستي و اين طور مسائل هم جائي مطرحه که ادم از وطنش خاطره خوش داشته باشه... |
ضمن عرض سلام و خوش آمد به دوست جدیدمون، لازمه عرض کنم که یک ماه در تالارهای گفتمان آتش بس سیاسی و مذهبی اعلام شده و بحثهای مربوط به سیاست و مذهب ممنوعه و قفل می شه. پس با عنایت به این مطلب که بحث وارد چنین حوزه هایی نشه، می تونیم با هم گفتمان کنیم.
چند تا نکته رو مختصر و مفید توضیح بدم:
- کلیات مطالبی که نوشته بودین رو قبول دارم و دقیقاً درک می کنم؛ اما موضع گیریتون رو در مقابل اونها نمی پسندم.
- اگه جنگی اتفاق بیفته، بحث دفاع از وطن یه بحث سیاسی نخواهد بود. دفاع از کشور در درجه اول دفاع از خودمونه و در درجه های بعد به سیاست و حکومت مرتبط می شه. اگه به هر علت منطقی با غیر منطقی جنگی راه بیفته و ما مخالف یا موافق حکومت باشیم و علاقه ای به جنگ داشته باشیم یا نه، تقریباً هیچ فرقی نمی کنه. اثرات جنگ برامون یکسانه. موشکهایی که به سمت شهرهامون شلیک می شن و بمبهایی که رو خونه هامون رها می شن این چیزها سرشون نمی شه و ویرانی و مرگ رو برای همه سوغات میارن.
- نمی دونم شما چه تعریفی از وطن توی ذهن خودت داری؛ تعریفی که من از وطن دارم شبیه تعریفی هست که از مادرم در ذهنم نقش بسته. خیلی مهم نیست مادر من خوش اخلاق باشه یا بد اخلاق؛ منطقی باشه یا غیر منطقی؛ تو مسائل مختلف با هم تفاهم داشته باشیم یا نه و .... مهم اینه که هر چی باشه مادرمه و من در دامان اون بزرگ شدم و حقی به گردنم داره که به این راحتی ها نمی تونم اون رو ادا کنم. پس هیچ وقت به خودم اجازه نمی دم ترکش کنم یا به فراموشی بسپارمش.
"وطن یعنی چه آباد و چه ویران
وطن یعنی همین جا، یعنی ایران" |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: -972 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 14 ارديبهشت 1386، ساعت 12:31 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
درود!
http://www.persianbb.com/t4883-90.html
دوستانی که جدید وارد بحث شدن، لطفا پست کلام آخر لینکی که دادم، آخر صحفه هست ، مطالعه بفرمایند |
|
_________________ شهید راه آزادی وطن،میرزاده عشقی
یا رب این مخلوق را از چوب بتراشیده اند ؟
بر سر این خلق خاک مردگان پاشیده اند ؟
در رگ این قوم ، جای حس و خون شاشیده اند؟
کاین چنین با خصم جانش رایگانی می کند.
چند روی همچو خران زير بار؟
سر زفضای بشريت برآر
روزنامه نگار مبارز،اشرف الدین قزوینی
|
|
|
|
|
 |
man  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 خرداد 1386 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 172 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 خرداد 1386، ساعت 16:12 |
|
 |
11 ماه و 29 روز پيش |
|
|
| |
به هر حال من که ميرم کسي ديگه اي نيست که بياد بريم جنگ
[/b] |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 خرداد 1386، ساعت 1:41 |
|
 |
11 ماه و 28 روز پيش |
|
|
| |
| shoiichi نوشته بود: |
ببين مي گن براي کسي بمير که برات تب مي کنه
شايد من هم برم جنگ ولي الالن مي گم نه چون وقتي مردم هميشه دولت رو حمايت کردن بعد به جاي تقدير از اونها همش به مشکلاتشون افزوده مي شه مگه ادم بي کاره از يک همچين دولتي حمايت کنه
. |
ما(شايد من) واسه دفاع از حکومتمون جنگ نميريم واسه دفاع از مملکتمون ميريم
اوني که ميمونه مملکته اوني که از بين ميره حکومته و تاريخ اين رو اثبات کرده که اگر روزي مردم کشوري مشکلات حکومتي رو به پاي مملکت بزارن اون روز روز زوال ونيستي مملکتشونه |
|
|
|
|
|
|
 |
lloll  زبون بسته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 15 آذر 1385 مجموع ارسالها: 11 اعتبار کسب شده: 109 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 11:40 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
جنگ خيلي وحشتناکه مخصوصا اين جنگهاي امروزي!!!!
من که وقتي بهش فکر مي کنم تنم مي لرزه!!
وقتي اين نظر سنجي رو ديدم فکر نکردم و يه راس موس و بردم روي بلي!!!
مي دونم که تصميم سختيه که آدم بخواد بره جنگ ولي اخرش بايد تصميم رفتن بگيريم!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 خرداد 1386، ساعت 12:03 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
| lloll نوشته بود: |
جنگ خيلي وحشتناکه مخصوصا اين جنگهاي امروزي!!!!
من که وقتي بهش فکر مي کنم تنم مي لرزه!!
وقتي اين نظر سنجي رو ديدم فکر نکردم و يه راس موس و بردم روي بلي!!!
مي دونم که تصميم سختيه که آدم بخواد بره جنگ ولي اخرش بايد تصميم رفتن بگيريم!!!! |
به نظر من جنگهاي قديمي خيلي وحشتناکتر بودن اگه قرار بود سرتو بزنن حالا يارو نامرد در بياد از پشت سرتو بزنه
يه يه ربعي زيو شکنجه تا بميري اما الان فقط يا گلوله |
|
|
|
|
|
|
 |
ALPHA  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 1137 اعتبار کسب شده: 11844 محل سکونت: زير گنبد کبود سن: 23 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 خرداد 1386، ساعت 3:22 |
|
 |
11 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
من امسال مناطق جنگي جنوب رو ديدم
خاطرات زيادي از جنگ شنيدم
محيط و جو اونجا رو لمس کردم
خاطراتي شنيدم که باورشون سخته
رود اروند رو ديدم که چقدر خروشانه
غروب شلمچه رو ديدم که چقدر خوب با من حرف مي زنه
خاک طلائيه رو با خودم آوردم چون بوي عشق ميداد
ني زارهاي تنگ چزابه رو ديدم که مثل شلاغ بود و
پا در مردابي داشت که مرگ رو صدا مي زد
هويزه رو ديدم و حسيني بودن شهداي اونجا رو باور کردم
و شرمنده شدم و از خودم خجالت کشيدم و پرسيدم که من براي اين همه
از خود گذشتگي و مردانگي اونايي که جنگيدند چه کردم
به خودم قول دادم که کاري کنم که اون دنيا شرمنده شهدا نشم
حالا به من بگيد چطور مي تونم زماني که جنگ شده بي تتفاوت باشم يا فرار کنم
باور کنيد اگر شما هم به شلمچه و فکه و طلائيه و هويزه و .... بريد و بشنويد که چه اتفاقاتي اونجا افتاده
مثل من حس خوبي پيدا مي کنيد
اما از حرف تا عمل راه درازي است
اونايي که جنگ رو ديده بودند به ما گفتنداگه از خودتون رد بشيد مي تونيد مثل شهدا باشيد |
|
|
|
|
|
|
 |
hdeane  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 18 اسفند 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 114 محل سکونت: همانجايي که دلم مي خواست آن روزهايش را ميديدم... جنسيت: زن |
 |
شنبه 18 اسفند 1386، ساعت 16:25 |
|
 |
2 ماه و 9 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|