| نویسنده |
پیغام |
massoudy  زبون بسته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 20 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 2 اعتبار کسب شده: 104 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 20 فروردين 1386، ساعت 14:17 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
sallam omidvaram hal hameghy khob bash agh janghy shroua besh khob ta had tavaney komak mikhoneim ta ham vatanamoun aseb nabinand hech kas hag nadareh be iruni azari berasouneh |
|
|
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 20 فروردين 1386، ساعت 18:27 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
خوش آمديد.
جان مادرت فارسي بنويس!!!!
اينجا همه يا فارسي مي نويسن يا انگليسي!
موفق باشيد! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 577 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 22 فروردين 1386، ساعت 11:16 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
از زمان اشغال عراق توسط آمریکا تا حالا حدود 600 هزار کشته داده اند و روزی حداقل 100 کشته می دهند . با آنکه جنگی هم بین آمریکایی ها و عراقی ها وجود ندارد . سوال : اگر عراقی ها می خواستند با آمریکاییها بجنگند آیا کمتر از این کشته نمی دادند ؟ یا حداقل آمریکاییهای بیشتری کشته نمی شدند ؟ یا حداقل با افتخار نمی مردند ؟
البته عراقی ها سابقه طولانی در امر خیانت و بی غیرتی دارند . ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند .
از همه دوستان می خواهم به هیچ وجه ایران را با عراق مقایسه نکنند چون یک توهین بزرگ به ملت ایران است . عراقی ها را هم زیاد بالا می برد. |
|
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 0:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
کي به جنگ ميره ؟ من که تو خيابون جز پسرايي که مثل دخترا زير ابروهاشونو برداشتن نمي بينم .
تو اينجا هم پسراني ميبينم که يا مي ترسن يا فقط بلدن همديگه رو محکوم کنن . ديگه ايران مردي نداره که بخواد و بتونه ازش دفاع کنه حيف که .......
وقتي جنگ بشه همه تعارف مي کنيم که شما پيش کسوت هستيد شما بفرما.
منم مثل مسافر کوير هستم اما شايد شرايطي از اونم سخت تر آخه......بي خيال توکل ما به خداست. |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 18:28 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1603 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 8:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
شما فقط نيمه ي خالي يوان رو مي بينيد!
بهتره يه کم واقع بين تر باشيد |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
nobody  سال صفري!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 مهر 1383 مجموع ارسالها: 33 اعتبار کسب شده: 134 محل سکونت: شب جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 17:54 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
ليبي و کره شمالي «ترسو»، نسبت به عراق «غير ترسو» فعلاً وضعيت بهتري دارند. پس اگه قراره به سرنوشت يکي از دو گروه دچار بشيم، گروه اول بهتره چون حداقل «ايران» «ويران» نميشه و روزانه شاهد مرگ و کشتار نخواهيم بود.
|
مطمئني از قاجار رگ و ريشه اي نداري؟
(البته ريشه براي قجر كلمه خوبي نيست) |
|
_________________ آن کس که ايمان ندارد، چگونه قدم برمي دارد؟
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 2106 اعتبار کسب شده: 3896 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 18:24 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
کي من ؟ |
_________________ شکل تو گل اسم تو گل اما خودت خاري و بس
بغض مني نمي شکني گرفته اي راه نفس
ظالم ظالم
منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... 
|
|
|
|
|
 |
s_mr66  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385 مجموع ارسالها: 499 اعتبار کسب شده: 2536 محل سکونت: همه جاي ايران سراي من است جنسيت: مرد |
 |
جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 0:10 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| ستاره’ غريب نوشته بود: |
| نقل قول: |
کي من ؟  |
تا حدودي بله |
|
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 247 اعتبار کسب شده: 739 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 17:01 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| Oranium نوشته بود: |
فکرشو بکنين توجنگ با عراق با آدمهايي که فرق بين ضد هوايي و کلت را نميدونستن بعد از هشت سال 598 را امضا کرديم و جالبتر از اون اعلام کرديم که ما برديم
خودتون حساب کنيد توجنگ با عراق چه بلايي سر ما مياد. اگر منو بکشن باز هم از جنگ متنفرم و مطمئنم که ما بازنده جنگ خواهيم بود |
تا چه تعريفي از برنده و بازنده داشته باشيم. از نظر بنده شما و كساني كه مثل شما فكر مي كنن قبل از شروع جنگ هم بازنده هستين. بازنده كسيه كه غيرت و شرف و اعتقاداتش رو ببازه نه يه درگيري مسلحانه رو. |
به نظر من بازنده واقعي کسيه که خوش بينانه فکر ميکنه ولي وقتي واقعا درگير جنگ ميشه از پا مي افته من کشورم رو دوست دارم و همه سعيم را ميکنم تا کشور آبادتري داشته باشم ولي جنگ موجب خرابي و ويراني ميشه و من دوست ندارم تو هيچ جنگي شرکت کنم. |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
hakimPHP داره راه ميفته!
مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: -972 جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 19:12 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 6319 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 19:15 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -491 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 23:00 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -491 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 2:28 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
هرچند بعنوان يک عضو به نظر مديران و ادامنه تالار در مورد پست ها احترام مي گذارم و آن را لازم مي دانم اما ذکر چند نکته را خالي از لطف نمي دانم
1- اينجانب خود را مقيد به رعايت حدود ادب و اخلاق مي دانم جز در صورتي که شخص مخاطب به بي احترامي و بي ادبي پيش دستي کرده باشد که در انصورت يکي از راههاي تنبه ياد آوري زشتي مرتکب شده است.
هرچند به تجربه دريافته ام که جمعي از ما بهتران تافته جدا بافته اند که اکنون گل به گل انداخته و ديگر فرمايششان وحي منزل است و شايستگي جايگزيني با کلام معصوم يا نزول در شب قدري ديگر را دارد.
2- واما در اين مورد که به توفيق سانسور نائل آمد. شخص مذکور بارها وبار ها عقايد جمع کثيري! از اعضاي تالار را مورد اهانت هاي بي دليل ناشي از ضعف قوه دراکه و عدم اشنايي با تقدم و تاخر مسايل و شناخت علت ومعلول قرارداده که مورد غمض عين و رافت فراخناک! مصادر امر قرار گرفته است که جاي بسي تامل است
3- درک اين نکته که در ميان جمع همچون بخيه بوريا بر حرير و ديبا بودن بسيار دردآور است لذا باکمال احترام اين نوشته را بعنوان آخرين پست تقديم کرده و بعد از اين تنها نظاره گر خواهم بود.
وآخر دعوينا عن الحمد لله رب العالمين
سيد محمد شريعت زاده |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 3:56 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| سالم نوشته بود: |
هرچند بعنوان يک عضو به نظر مديران و ادامنه تالار در مورد پست ها احترام مي گذارم و آن را لازم مي دانم اما ذکر چند نکته را خالي از لطف نمي دانم
1- اينجانب خود را مقيد به رعايت حدود ادب و اخلاق مي دانم جز در صورتي که شخص مخاطب به بي احترامي و بي ادبي پيش دستي کرده باشد که در انصورت يکي از راههاي تنبه ياد آوري زشتي مرتکب شده است.
هرچند به تجربه دريافته ام که جمعي از ما بهتران تافته جدا بافته اند که اکنون گل به گل انداخته و ديگر فرمايششان وحي منزل است و شايستگي جايگزيني با کلام معصوم يا نزول در شب قدري ديگر را دارد.
2- واما در اين مورد که به توفيق سانسور نائل آمد. شخص مذکور بارها وبار ها عقايد جمع کثيري! از اعضاي تالار را مورد اهانت هاي بي دليل ناشي از ضعف قوه دراکه و عدم اشنايي با تقدم و تاخر مسايل و شناخت علت ومعلول قرارداده که مورد غمض عين و رافت فراخناک! مصادر امر قرار گرفته است که جاي بسي تامل است
3- درک اين نکته که در ميان جمع همچون بخيه بوريا بر حرير و ديبا بودن بسيار دردآور است لذا باکمال احترام اين نوشته را بعنوان آخرين پست تقديم کرده و بعد از اين تنها نظاره گر خواهم بود.
سيد محمد شريعت زاده |
با تمام اينها پست حکيم بي احترامي نداشت. |
|
|
|
|
|
|
 |
محمد_1366  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385 مجموع ارسالها: 341 اعتبار کسب شده: 481 محل سکونت: shiraz جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 9:49 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
| سالم نوشته بود: |
سيد محمد شريعت زاده |
با تمام اينها پست حکيم بي احترامي نداشت. |
چه خوب همديگه رو تحويل مي گيرين بابا بي خيال |
|
|
|
|
|
|
 |
|