صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: اگر جنگی بشه شما به جنگ میروید ؟؟

بلي
65%
 65%  [ 52 ]
خير
34%
 34%  [ 27 ]
مجموع آراء : 79

نویسنده پیغام
massoudyآفلاين
زبون بسته!
زبون بسته!

تاريخ عضويت: دوشنبه 20 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 2
اعتبار کسب شده: 104
ارسال دوشنبه 20 فروردين 1386، ساعت 14:17
 1 سال و 1 ماه پيش

sallam omidvaram hal hameghy khob bash agh janghy shroua besh khob ta had tavaney komak mikhoneim ta ham vatanamoun aseb nabinand hech kas hag nadareh be iruni azari berasouneh

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1603
جنسيت: مرد
ارسال دوشنبه 20 فروردين 1386، ساعت 18:27
 1 سال و 1 ماه پيش

خوش آمديد.
جان مادرت فارسي بنويس!!!!
اينجا همه يا فارسي مي نويسن يا انگليسي!
موفق باشيد!

1
1
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
اعتبار کسب شده: 577
ارسال چهارشنبه 22 فروردين 1386، ساعت 11:16
 1 سال و 1 ماه پيش

از زمان اشغال عراق توسط آمریکا تا حالا حدود 600 هزار کشته داده اند و روزی حداقل 100 کشته می دهند . با آنکه جنگی هم بین آمریکایی ها و عراقی ها وجود ندارد . سوال : اگر عراقی ها می خواستند با آمریکاییها بجنگند آیا کمتر از این کشته نمی دادند ؟ یا حداقل آمریکاییهای بیشتری کشته نمی شدند ؟ یا حداقل با افتخار نمی مردند ؟
البته عراقی ها سابقه طولانی در امر خیانت و بی غیرتی دارند . ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند .
از همه دوستان می خواهم به هیچ وجه ایران را با عراق مقایسه نکنند چون یک توهین بزرگ به ملت ایران است . عراقی ها را هم زیاد بالا می برد.

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 0:12
 1 سال پيش

کي به جنگ ميره ؟ من که تو خيابون جز پسرايي که مثل دخترا زير ابروهاشونو برداشتن نمي بينم .
تو اينجا هم پسراني ميبينم که يا مي ترسن يا فقط بلدن همديگه رو محکوم کنن . ديگه ايران مردي نداره که بخواد و بتونه ازش دفاع کنه حيف که .......
Anxious وقتي جنگ بشه همه تعارف مي کنيم که شما پيش کسوت هستيد شما بفرما.
منم مثل مسافر کوير هستم اما شايد شرايطي Pray از اونم سخت تر آخه......بي خيال توکل ما به خداست. Pray

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ستاره’ غريب در تاريخ پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 18:28 ويرايش شده است.

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1603
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 8:52
 1 سال پيش

شما فقط نيمه ي خالي يوان رو مي بينيد!
بهتره يه کم واقع بين تر باشيد

1
1
0
nobodyآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 مهر 1383
مجموع ارسالها: 33
اعتبار کسب شده: 134
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 17:54
 1 سال پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

ليبي و کره شمالي «ترسو»، نسبت به عراق «غير ترسو» فعلاً وضعيت بهتري دارند. پس اگه قراره به سرنوشت يکي از دو گروه دچار بشيم، گروه اول بهتره چون حداقل «ايران» «ويران» نميشه و روزانه شاهد مرگ و کشتار نخواهيم بود.

مطمئني از قاجار رگ و ريشه اي نداري؟
(البته ريشه براي قجر كلمه خوبي نيست)

1
1
0
ستاره’ غريبآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2106
اعتبار کسب شده: 3896
جنسيت: زن
ارسال پنجشنبه 30 فروردين 1386، ساعت 18:24
 1 سال پيش

نقل قول:

کي من ؟ Anxious

منو مي آزاري و بس
ظالم ظالم
Crying or Very sad
براي من روحيهء خودم مهمه که افسرده نباشه.پس گير به من نده که برام مهم نيستي.___________
بيخود تلاش هم نکن به حالم ب.... Brick wall

1
1
0
s_mr66آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

مجموع ارسالها: 499
اعتبار کسب شده: 2536
ارسال جمعه 31 فروردين 1386، ساعت 0:10
 1 سال پيش

ستاره’ غريب نوشته بود:
نقل قول:

کي من ؟ Anxious

تا حدودي بله

1
1
0
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 247
اعتبار کسب شده: 739
ارسال شنبه 01 ارديبهشت 1386، ساعت 17:01
 1 سال پيش

غريب آشنا نوشته بود:
Oranium نوشته بود:
فکرشو بکنين توجنگ با عراق با آدمهايي که فرق بين ضد هوايي و کلت را نميدونستن بعد از هشت سال 598 را امضا کرديم و جالبتر از اون اعلام کرديم که ما برديم Shocked
خودتون حساب کنيد توجنگ با عراق چه بلايي سر ما مياد. اگر منو بکشن باز هم از جنگ متنفرم و مطمئنم که ما بازنده جنگ خواهيم بود

تا چه تعريفي از برنده و بازنده داشته باشيم. از نظر بنده شما و كساني كه مثل شما فكر مي كنن قبل از شروع جنگ هم بازنده هستين. بازنده كسيه كه غيرت و شرف و اعتقاداتش رو ببازه نه يه درگيري مسلحانه رو.

به نظر من بازنده واقعي کسيه که خوش بينانه فکر ميکنه ولي وقتي واقعا درگير جنگ ميشه از پا مي افته من کشورم رو دوست دارم و همه سعيم را ميکنم تا کشور آبادتري داشته باشم ولي جنگ موجب خرابي و ويراني ميشه و من دوست ندارم تو هيچ جنگي شرکت کنم.

1
1
0
hakimPHP
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

مجموع ارسالها: 274
اعتبار کسب شده: -972
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 19:12
 1 سال پيش

درود!

یک صحبتهایی من در مورد نظامیهای و خانوادشون کردم،که فکر کنم بهتره روشنتر کنم قضیه رو:

اگر این نظامیهای و خانوادشون جز اون دسته افرادی هستن،که بطور مثال یک سرباز بدبخت می خواد بره مرخصی بگیره، که بره بیمارستان و مادرشو ببینه، و اون بیشرفا اذیتش می کنن، و از سربازها رشوه میگیرن مرخصی میدن، و از اینجور دزدیها..

در این صورت من به اینجور نظامیها و سفره که زن و بچشون ازش غدا می خورن تف میندازم!

ولی اگر جز اون پرسنلی هستن، که با خانوادشون، در دورترین نقاط این کشور بدترین شرایط آب و هوایی رو تحمل می کنن، و با وجود تبعیض که بین سپاه و ارتش هست، صرفا به انجام وظیفه مقدس خودشون فکر می کنن، شبها بی خوابی می کشن و انواع اقسام استرسهای روحی تحمل می کنن......

من به فداکاری این دسته احترام میذارم، ما تک تک اونها رو نمیشناسیم، ولی هر ایرانی وطن پرستی به اونها احترام خواهد گذاشت

Smile

این پست فقط به خاطر روشن کردن همین مطلب بود، وگرنه جواب دادن به پاسخهایی که اینجا شده به سادگی امکان پذیر هست ولی من.............. Smile

به قول غریب آشنا جو تالار دوستانه باشه... Smile خوبه وحید؟ Smile

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 6319
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 19:15
 1 سال پيش

hakimPHP نوشته بود:
...به قول غریب آشنا جو تالار دوستانه باشه... Smile خوبه وحید؟ Smile

عالیه! Applause Applause Applause

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
اعتبار کسب شده: -491
ارسال جمعه 07 ارديبهشت 1386، ساعت 23:00
 1 سال پيش

hakimPHP نوشته بود:
درود!

یک صحبتهایی من در مورد نظامیهای و خانوادشون کردم،که فکر کنم بهتره روشنتر کنم قضیه رو:

اگر این نظامیهای و خانوادشون جز اون دسته افرادی هستن،که بطور مثال یک سرباز بدبخت می خواد بره مرخصی بگیره، که بره بیمارستان و مادرشو ببینه، و اون بیشرفا اذیتش می کنن، و از سربازها رشوه میگیرن مرخصی میدن، و از اینجور دزدیها..

در این صورت من به اینجور نظامیها و سفره که زن و بچشون ازش غدا می خورن تف میندازم!

ولی اگر جز اون پرسنلی هستن، که با خانوادشون، در دورترین نقاط این کشور بدترین شرایط آب و هوایی رو تحمل می کنن، و با وجود تبعیض که بین سپاه و ارتش هست، صرفا به انجام وظیفه مقدس خودشون فکر می کنن، شبها بی خوابی می کشن و انواع اقسام استرسهای روحی تحمل می کنن......

من به فداکاری این دسته احترام میذارم، ما تک تک اونها رو نمیشناسیم، ولی هر ایرانی وطن پرستی به اونها احترام خواهد گذاشت

Smile

این پست فقط به خاطر روشن کردن همین مطلب بود، وگرنه جواب دادن به پاسخهایی که اینجا شده به سادگی امکان پذیر هست ولی من.............. Smile

به قول غریب آشنا جو تالار دوستانه باشه... Smile خوبه وحید؟ Smile

~cEnSoReD~

راستي وحيد خوبه؟

با احترام
غریب آشنا

1
1
0
سالم
پرچونه!!
پرچونه!!

مجموع ارسالها: 594
اعتبار کسب شده: -491
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 2:28
 1 سال پيش

هرچند بعنوان يک عضو به نظر مديران و ادامنه تالار در مورد پست ها احترام مي گذارم و آن را لازم مي دانم اما ذکر چند نکته را خالي از لطف نمي دانم
1- اينجانب خود را مقيد به رعايت حدود ادب و اخلاق مي دانم جز در صورتي که شخص مخاطب به بي احترامي و بي ادبي پيش دستي کرده باشد که در انصورت يکي از راههاي تنبه ياد آوري زشتي مرتکب شده است.
هرچند به تجربه دريافته ام که جمعي از ما بهتران تافته جدا بافته اند که اکنون گل به گل انداخته و ديگر فرمايششان وحي منزل است و شايستگي جايگزيني با کلام معصوم يا نزول در شب قدري ديگر را دارد.
2- واما در اين مورد که به توفيق سانسور نائل آمد. شخص مذکور بارها وبار ها عقايد جمع کثيري! از اعضاي تالار را مورد اهانت هاي بي دليل ناشي از ضعف قوه دراکه و عدم اشنايي با تقدم و تاخر مسايل و شناخت علت ومعلول قرارداده که مورد غمض عين و رافت فراخناک! مصادر امر قرار گرفته است که جاي بسي تامل است
3- درک اين نکته که در ميان جمع همچون بخيه بوريا بر حرير و ديبا بودن بسيار دردآور است لذا باکمال احترام اين نوشته را بعنوان آخرين پست تقديم کرده و بعد از اين تنها نظاره گر خواهم بود.
وآخر دعوينا عن الحمد لله رب العالمين
سيد محمد شريعت زاده

1
1
0
majidjon13
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2067
اعتبار کسب شده: 2986
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 3:56
 1 سال پيش

سالم نوشته بود:
هرچند بعنوان يک عضو به نظر مديران و ادامنه تالار در مورد پست ها احترام مي گذارم و آن را لازم مي دانم اما ذکر چند نکته را خالي از لطف نمي دانم
1- اينجانب خود را مقيد به رعايت حدود ادب و اخلاق مي دانم جز در صورتي که شخص مخاطب به بي احترامي و بي ادبي پيش دستي کرده باشد که در انصورت يکي از راههاي تنبه ياد آوري زشتي مرتکب شده است.
هرچند به تجربه دريافته ام که جمعي از ما بهتران تافته جدا بافته اند که اکنون گل به گل انداخته و ديگر فرمايششان وحي منزل است و شايستگي جايگزيني با کلام معصوم يا نزول در شب قدري ديگر را دارد.
2- واما در اين مورد که به توفيق سانسور نائل آمد. شخص مذکور بارها وبار ها عقايد جمع کثيري! از اعضاي تالار را مورد اهانت هاي بي دليل ناشي از ضعف قوه دراکه و عدم اشنايي با تقدم و تاخر مسايل و شناخت علت ومعلول قرارداده که مورد غمض عين و رافت فراخناک! مصادر امر قرار گرفته است که جاي بسي تامل است
3- درک اين نکته که در ميان جمع همچون بخيه بوريا بر حرير و ديبا بودن بسيار دردآور است لذا باکمال احترام اين نوشته را بعنوان آخرين پست تقديم کرده و بعد از اين تنها نظاره گر خواهم بود.
سيد محمد شريعت زاده

با تمام اينها پست حکيم بي احترامي نداشت.

1
1
0
محمد_1366آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 26 آذر 1385
مجموع ارسالها: 341
اعتبار کسب شده: 481
ارسال شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 9:49
 1 سال پيش

majidjon13 نوشته بود:
سالم نوشته بود:
سيد محمد شريعت زاده

با تمام اينها پست حکيم بي احترامي نداشت.

چه خوب همديگه رو تحويل مي گيرين بابا بي خيال

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چرا مردم دو کشور با هم وارد جنگ مي شوند؟
2
پاسخها: 22 بیننده: 609 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کودکي هاي ما :-)
4
پاسخها: 96 بیننده: 3556 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مناطق جنگي جنوب ايران
1
پاسخها: 7 بیننده: 826 نویسنده: ALPHA
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در مورد جنگ اسرائيل و لبنان
1
پاسخها: 4 بیننده: 264 نویسنده: alsa57

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید