صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
Poll :: اگر جنگی بشه شما به جنگ میروید ؟؟

بلي
65%
 65%  [ 52 ]
خير
34%
 34%  [ 27 ]
مجموع آراء : 79

نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 1 ماه پيش

به به 63 درصد دوستان عزيز شجاع و دلاور هستند، ما به شما دلاور مردان عرصه نبرد افتخار مي کنيم. خدا بيامرزه شهيد آويني رو، ان شالله خودم براتون «روايت فتح» مي سازم.

ولي دوستان شجاع من؛ تا حالا فکر کرديد «چرا بايد جنگي شروع بشه؟!». که بعدش ما تصميم بگيريم بجنگيم يا نه؟!

مي بينم که همه در دليل و برهانهايتان، شرايط را با شرايط جنگ ايران-عراق مقايسه کرديد، که به نظر من اين مقايسه از بيخ و بن غلطه، چون توي اون جنگ عراق بدون هيچ دليلي (تا جايي که من مي دونم) حمله کرده بود. و گفته بود 48 ساعته به تهران مي رسيم و از اين غلطا... اونجا واقعاً جنگيدن داشت و منه لاابالي هم اگه تو اون شرايط بودم مي رفتم جنگ، ولي فکر کنيد ببينيد در شرايط موجود جنگ به چه دليلي بايد شروع بشه؟!!!

آمريکا مي خواد به منابع انرژي خاورميانه تسلط پيدا کنه، و از طرفي مي خواد تجارت ميليارد دلاري اسلحه هم رونق داشته باشه، جنگ از هر نظر به نفع آمريکاست. فکر کنيد ببينيد آخه انرژي هسته اي يا حرفاي 100 تا يه غاز آقاي غضنفر ارزش اين را داره که بهونه دست آمريکا بديم. بايد به فکر يه قلاده باشيم تا جنگ.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
mammadآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 25 بهمن 1384
مجموع ارسالها: 311
اعتبار کسب شده: 858
جنسيت: مرد
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 14:18
 1 سال و 1 ماه پيش

شايد قبلا هم گفته باشم :

شاگردان کمال الملک در مورد مسائل سياسي و وضع نابسامان اقتصادي ، اجتماعي و... خيلي شديد با هم جر و بحث مي کردند. ( فکر مي کنم زماني بود که روس ها از شمال و انگليسي ها از جنوب به ايران حمله کرده بودند ) استاد همچنان ساکت بود و به نقاشي ادامه مي داد. شاگردي گفت:
استاد نظر شما چيست ؟

کمال الملک گفت (البته ايشان سفرهايي هم به فرانسه و ساير کشورهاي اروپايي داشته اند) :
من مادر پيري دارم که تمام اين خصوصياتي که براي مملکت مي گوييد در او نيز وجود دارد. نحيف ، فرسوده ، امراض از هر سو به او روي آورده ، هر لحظه امکان فرارسيدن مرگ او هست.... اما من مادر خود را با يک دختر زيباي اروپايي تعويض نمي کنم !!

1
1
0
apache_2o0o6آفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 03 دي 1384
مجموع ارسالها: 103
اعتبار کسب شده: 502
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 14:25
 1 سال و 1 ماه پيش

خسته نباشید
عجب بحث داغیه من فقط یه چند تا سوال از حکیم داشتم،
1- پشت آسمون کجاست که f22 می خواد ازش حمله کنه ؟ حتی پشت پدافندم بگی کافیه!
2- چه کسی به شما اطلاع داده که آمریکا یا هر کس دیگه ای جرات حمله هوایی به ایران رو داره؟
3- وقتی موشک داره چرا حمله هوایی کنه؟
4- اصلاً عراق در برابر امریکا دفاعی انجام داد که شما اینطور به پروازهای بی سانحه (به غیر از 30 تا هلیکوپتر که 2 تاش آپاچی بوده ) غبطه می خورید؟
5- اگر امکان داره آمار رسمی تجهیزات نظامی آمریکا رو ارائه کنید تا اونوقت ایران آمارشو اعلام کنه!
6- در زمان شروع جنگ شما مطمئنید که فقط امریکا حمله می کنه و ایرانیا با حدود ذخیره دویست هزار تایی شهاب 3 و بالای میلیون انواع موشکها و قابلیت دفاع ماهواره ای و رهگیری اجسام سیاه و انحراف سیستم های هدایت لیزری و پدافند هوشمند تصویری (نه صوتی و حرارتی)، و سیستم مدرن رادار های منحصر به فرد التهاب جوّی مثل بز می شینن و نگاه می کنن؟
مطمئن باشید اولین موشک ایران به ماهواره شرکت GIS می خوره که سیستم ها تهاجمی امریکا رو هدایت می کنه Applause

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 6319
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 15:08
 1 سال و 1 ماه پيش

Oranium نوشته بود:
فکرشو بکنين توجنگ با عراق با آدمهايي که فرق بين ضد هوايي و کلت را نميدونستن بعد از هشت سال 598 را امضا کرديم و جالبتر از اون اعلام کرديم که ما برديم Shocked
خودتون حساب کنيد توجنگ با عراق چه بلايي سر ما مياد. اگر منو بکشن باز هم از جنگ متنفرم و مطمئنم که ما بازنده جنگ خواهيم بود

تا چه تعريفي از برنده و بازنده داشته باشيم. از نظر بنده شما و كساني كه مثل شما فكر مي كنن قبل از شروع جنگ هم بازنده هستين. بازنده كسيه كه غيرت و شرف و اعتقاداتش رو ببازه نه يه درگيري مسلحانه رو.

1
1
0
حامدآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 08 فروردين 1385
مجموع ارسالها: 1233
اعتبار کسب شده: 1603
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 17:16
 1 سال و 1 ماه پيش

سلام
مثل اينکه همه همه چيز گفتند.
هر کس نظر خودش رو!
2 تا سوال که اگه به من جواب بديد خيلي متشکر مي شم:
1)چرا اسرائيل با اون هم تجهيزات نظامي و برخورداري از حمايت آمريکا و خيلي هاي ديگه نتونسي لبنان رو اشغال کنه؟

2) آمريکا عراق رو تصرف کرده و تا تونسته اسلحه و نيرو برده!
چرا روزانه اين قدر کشته مي ده؟
چرا هنوز نتونسته اوضاع رو به طور کامل در دست بگيره؟
چرا روز به روز اوضاع داره بدتر مي شه؟

2) چون هيچ انگيزه اي وجود نداره
تصرف کردند ولي نمي تونن حفظ کنن!

خوب من به شخصه با اين کار موافق نيستم
ولي يه سوال ديگه
اگر جنگي بشه در دوران جنگ هم مي شه به همين راحتي لم داد و پست هاي persianbb رو با لذت تمام خوند؟
اگر دشمن بياد تو چي؟
مي گه دستتون درد نکنه که ما رو راه داديد؟
نه!!! پدر همه رو در مياره مثل عراق، مثل افغانستان يا حتي مثل جنگ هاي زمان تيرکمون سنگي!

به سربازان سخت مي گيرن تا براي زمان جنگ آماده بشن! (آدم هاي عقده اي هم کم نيستند!)
نمي گم انتقاد نکنيم يا کورکورانه طرفداري کنيم!
بيايد در کنار انتقاد کردن سعي کنيم اوضاع رو هم درست کنيم!
تويي که الان يه مسووليت کوچيک توي دانشگاه داري هم مي توني!
با يه کار کوچيک به يکي ديگه ياد بده که يه کار يزرگتر رو درست انجام بده!
و زماني خواهد رسيد که کسي حتي اگر نخواد مجبور مي شه!

و ايران نخواهد مرد!
همون طوري که تا حالا نمرده!!

يه اميد ايراني سربلند و برفراز قله هاي افتخار
موفق باشيد!

1
1
0
eastgirlآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385
مجموع ارسالها: 582
اعتبار کسب شده: 1110
جنسيت: زن
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 19:53
 1 سال و 1 ماه پيش

به نظر من دليل نتونستن تصرف کامل فلسطين و عراق وجود مذهب ودينه .
ولي شما که ميگين انگيزه. اونا انگيزه اي خيلي بالاتر از تصور من و شما دارن ايجاد خاور ميانه اي جديد با اهداف جديد با تفکر جديد با مردم جديد اين خودش يه انگيزه خيلي بالاست و دفاع از کشور انگيزه اي بالاتر از انگيزه اوناست Wink

اگه جنگي بشه من شرکت مي کنم (البته در قسمت تدارکات هاااااااااا) Cool

1
1
0
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 1148
ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 21:07
 1 سال و 1 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
...
«چرا بايد جنگي شروع بشه؟!»
...

اينطوري كه بنده از عرايض شما مي‌بينم، چون كه:
نقل قول:
آمريکا مي خواد به منابع انرژي خاورميانه تسلط پيدا کنه، و از طرفي مي خواد تجارت ميليارد دلاري اسلحه هم رونق داشته باشه، جنگ از هر نظر به نفع آمريکاست

و براي چنين جنگي مثل عراق كه:
نقل قول:
بدون هيچ دليلي (تا جايي که من مي دونم) حمله کرده بود. و گفته بود 48 ساعته به تهران مي رسيم و از اين غلطا...

آمريكا هم كه اول به بهانه اشغال كويت (كه به دستور مستقيم خودش بود) عراق رو خلع سلاح كرد و با برنامه نفت در برابر غذا درآمدش رو از بين برد و بعدش به بهانه سلاحهاي كشتار جمعي(!!!)، عراق خلع سلاح شده رو اشغال كرد. اون هم به قول شما فقط به دليل اينكه:
نقل قول:
آمريکا مي خواد به منابع انرژي خاورميانه تسلط پيدا کنه، و از طرفي مي خواد تجارت ميليارد دلاري اسلحه هم رونق داشته باشه، جنگ از هر نظر به نفع آمريکاست

حالا شما بفرمائيد كه اگر ما مثل ليبي و كره شمالي در مورد
نقل قول:
انرژي هسته اي يا حرفاي 100 تا يه غاز آقاي غضنفر

دستهامون رو بالا ببريم، آمريكايي كه به هر بهانه‌اي قصد اشغال براي رسيدن به اهدافي كه ذكر كردين داره، ساكت مي‌شينه؟ و ديگه خطر رفع مي‌شه؟ و اونوقت هيچ بهانه‌اي وجود نخواهد داشت؟ Confused و ديگه نيازي نيست كه:
نقل قول:
به فکر يه قلاده باشيم تا جنگ

ضمنا از نظر بسياري، دلايل يك فرد:
نقل قول:
لاابالي

پذيرفته نيست! Wink Mr. Green

خيييلي باحاله هااااااااا!!!! Wink Mr. Green

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال چهارشنبه 15 فروردين 1386، ساعت 23:00
 1 سال و 1 ماه پيش

eastgirl نوشته بود:
...ولي شما که ميگين انگيزه. اونا انگيزه اي خيلي بالاتر از تصور من و شما دارن ايجاد خاور ميانه اي جديد با اهداف جديد با تفکر جديد با مردم جديد اين خودش يه انگيزه خيلي بالاست و دفاع از کشور انگيزه اي بالاتر از انگيزه اوناست Wink ...

اين انگيزه خيلي بالا رو صهيونيستها و سران ابرقدرتهاي غرب دارن نه نظاميان آمريكايي و انگليسي!

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال پنجشنبه 16 فروردين 1386، ساعت 11:57
 1 سال و 1 ماه پيش

عبود جان خوبه که در مورد خيلي چيزا با هم توافق داريم، فقط دو مورد مي مونه:

1- ليبي و کره شمالي «ترسو»، نسبت به عراق «غير ترسو» فعلاً وضعيت بهتري دارند. پس اگه قراره به سرنوشت يکي از دو گروه دچار بشيم، گروه اول بهتره چون حداقل «ايران» «ويران» نميشه و روزانه شاهد مرگ و کشتار نخواهيم بود.

2- من ادعاي شجاعت ندارم، ولي يک آدم «لاابالي» بهتر از يک آدم «جو گير» مي تونه قضاوت کنه و عادلانه تر حکم صادر مي کنه.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

1
1
0
wp.arkآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382
مجموع ارسالها: 431
اعتبار کسب شده: 195
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 16 فروردين 1386، ساعت 16:05
 1 سال و 1 ماه پيش

hakimPHP نوشته بود:

دکتر شریعتی می فرمودند:
اگر باطل را نمیتوان ساقط کرد، لااقل می توان آن را رسوا ساخت

دکتر شریعتی هرگز چیزی نفرمودند ، فوقش می گفتند یا می نوشتند. مثل هزار متفکر دیگه ...

بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال پنجشنبه 16 فروردين 1386، ساعت 17:47
 1 سال و 1 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
...ليبي و کره شمالي «ترسو»، نسبت به عراق «غير ترسو» فعلاً وضعيت بهتري دارند. پس اگه قراره به سرنوشت يکي از دو گروه دچار بشيم، گروه اول بهتره چون حداقل «ايران» «ويران» نميشه و روزانه شاهد مرگ و کشتار نخواهيم بود....

فكر نمي كنم مقايسه بين عراق از يه طرف و ليبي و كره شمالي از طرف ديگه به هيچ وجه صحيح باشه. صدام به طور كاملاً مشخص عروسك خيمه شب بازي آمريكا و كشورهاي غربي بود كه بعد از چند دهه كه كهنه و فرسوده شد، به يه مهره سوخته تبديل شد و اين بار به جاي وجود از عدم وجودش استفاده كردن. فكر نمي كنم در مورد ليبي و كره شمالي بشه همچين ادعايي كرد.

1
1
0
s_mr66آفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: پنجشنبه 21 دي 1385
مجموع ارسالها: 499
اعتبار کسب شده: 2536
ارسال پنجشنبه 16 فروردين 1386، ساعت 17:48
 1 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:

بازنده كسيه كه غيرت و شرف و اعتقاداتش رو ببازه نه يه درگيري مسلحانه رو.

بر اين سخن بس جاي تامل ودرنگ است Think Think Think

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 18:07
 1 سال و 1 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:
...ليبي و کره شمالي «ترسو»، نسبت به عراق «غير ترسو» فعلاً وضعيت بهتري دارند. پس اگه قراره به سرنوشت يکي از دو گروه دچار بشيم، گروه اول بهتره چون حداقل «ايران» «ويران» نميشه و روزانه شاهد مرگ و کشتار نخواهيم بود....

فكر نمي كنم مقايسه بين عراق از يه طرف و ليبي و كره شمالي از طرف ديگه به هيچ وجه صحيح باشه. صدام به طور كاملاً مشخص عروسك خيمه شب بازي آمريكا و كشورهاي غربي بود كه بعد از چند دهه كه كهنه و فرسوده شد، به يه مهره سوخته تبديل شد و اين بار به جاي وجود از عدم وجودش استفاده كردن. فكر نمي كنم در مورد ليبي و كره شمالي بشه همچين ادعايي كرد.

البته حرف شما همان تحليلهاي روزنامه کيهان و رسانه هاي دولتي هست، حقيقت اينه که صدام آخر کاري دم در آورده بوده و به ارباباي قبليش باج نمي داد، پس لهش کردن. وگرنه براي له کردن يه مهره پير و فرسوده دليلي نداشت چند صد ميليارد دلار هزينه کنند.

ولي در مورد ايران جاي نگراني نداره، چون به احتمال زياد به آمريکا باج سيبيل را خواهيم داد و جنگي در نخواهد گرفت. بهرحال استوانه اي داريم، مکعبي داريم. براي حفظ موقعيت خودشون هم شده باج را خواهند داد. ليبي و کره شمالي بدون پرداخت هزينه هاي اضافي باج را دادند و خيال خودشون را راحت کردند.

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3189
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال يکشنبه 19 فروردين 1386، ساعت 3:57
 1 سال و 1 ماه پيش

Guys
Please don't go to war this time Pray
The previous war between Iran & Irag messed up the number balance between Jens e latif & Jense Khsshen Razz
They are not equal any more, that 's why several girls have to fight over one ordinary Jens e Khashen in Iran Razz
This time we owe you a lot, Embarassed Mr. Green let us, Jens e latif, go to war and you have the experience of fighting over one girl
and the sweet feeling of seeing your women having sex with several men including you
Mr. Green
Your welcome, it is nothing comparing to your good deeds Dancing

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 19 فروردين 1386، ساعت 15:18
 1 سال و 1 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:

Guys
Please don't go to war this time Pray
The previous war between Iran & Irag messed up the number balance between Jens e latif & Jense Khsshen Razz
They are not equal any more, that 's why several girls have to fight over one ordinary Jens e Khashen in Iran Razz
This time we owe you a lot, Embarassed Mr. Green let us, Jens e latif, go to war and you have the experience of fighting over one girl
and the sweet feeling of seeing your women having sex with several men including you
Mr. Green
Your welcome, it is nothing comparing to your good deeds Dancing

من که صد درصد مخالفم، چون در اينصورت سربازاي آمريکايي، دلشون نمي ياد که سربازاي ايراني (خانمومهاي خوشگل ايراني) را بکشند، همه را به اسارت مي برند. که خيلي خوش بحال سزبازاي آمريکايي ميشه. Sad Sad

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است چرا مردم دو کشور با هم وارد جنگ مي شوند؟
2
پاسخها: 22 بیننده: 609 نویسنده: شازده کوچولو
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کودکي هاي ما :-)
4
پاسخها: 96 بیننده: 3556 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مناطق جنگي جنوب ايران
1
پاسخها: 7 بیننده: 826 نویسنده: ALPHA
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است در مورد جنگ اسرائيل و لبنان
1