| نویسنده |
پیغام |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:28 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
جن چيست؟
۱- جن جانوريست داراي شعور و فیزیکي غير ارگانيک که از لحاظ شان وجودي از ديد اديان پايينتر از انسان و بالاتر از حيوان جاي مي گيرد در فرهنگ فارسي به آن ديو و در فرهنگ عرب به آن جن و در فرهنگ لاتين demon ياjinn نام گرفته است. جن به معناي چيزي است که پوشيده شده و منظور پوشيده ماندن او از حواس ماست.
۲- خصوصيات فيزيکي جن از ديد انسان اعجاب آور است عنصر اصلی وجودي جن آتش است وبه علت نداشتن عنصر خاک در وجودش مانند بارباپاپا مي تواند به هر شکل و اندازه اي تبديل شود و بسياری از چيزها را در يک آن جا به جا کند همچنين سرعت نقل مکان بسيار بالايي دارد مي تواند مثلا ظرف 5 دقيقه فاصله بین لاهور و تهران را طي کرده و برگرد.
3- جن ابزار ساز نيست وبه علت خصوصيات فيزيکي منحصر بفرد قادر است در هر مکان و شرايطي زندگي کند وبراي همين به خانه و مسکن نيازي ندارد زيرا سرما و گرما و باد و بوران بر او کارگر نيست جن به وسايل حمل و نقل بي نياز است و از اينجا مي توان فهميد که جن ها داراي صنعت و تکنولوژي نيستند و شهر و کاشانه اي ندارند مکان معمول زندگي آنها کوه وجنگل و دشت است.
۴- جن مانند همه جانداران غذا مصرف می کنداما به مقداري بسيار کمتر از انسان.
۵-جن ها مثل انسان جنسيت ونر يا ماده دارندتوليد مثل مي کنند و تشکيل خانواده مي دهند و به صورت جماعت زندگي مي کنند و جامعه ندارند
۶- جن نسبت به انسان زياد عمر مي کند حدود 1000 سال به بالا .جن هايي که در سوره ي جن از آنها نام برده شده که وقتي اولين بار آيات قرآن را شنيدند از شدت ازدحام داشتند بر سر هم خراب مي شدند احتمالا هنوز زنده اند جن ها مانند انسان داناونادان .فرمانده و فرمانبردار ارباب و بنده کافر و متدين شفيق و شرور دارند.وقتي که مردند از بين میروند و نيازي به قبر و گورستان ندارند.
۷- جن داراي عقل است اما نه عقل ابزار ساز و عقل فلسفي و خلاقيت هنري .عقل جن به معناي قوه ي ارزيابي امور روزمره يا همان عقل معاش و قوه تشخيص است به اضافه هوشي سرشار اعم از قدرت خواندن فکر و جستجو و يافتن گذشته و آينده.
۸- جن ها مانند انسان نامگذاري مي شوند و داراي اسم و رسم و شهرت هستند داراي زبان خاص و قوه تکلم هستند و قادر به فهم زبان آدميان
۹- معروف ترين جن ابليس يا همان شيطان نام دارد که وصف حال او را شنيده ايد که چون بسيار در قرب به حق کوشيد به جايگاه فرشته هاي مقرب رسيداما چون حاضر به سجده بر انسان يعني شريک قرار دادن بر خدا نشد از درگاه رانده شد!!!
۱۰- طبيعت بين جن و انسان فاصله گذارده است اين پرده عبارت است از شان وجودي آنها و هراس طبيعي هر دو از هم .جن طبيعتا انسان را مي بيند اما انسان جز در شرايط خاص قادر به رويت جن نيست.
۱۱- جن در شرايطي قادر به تسخير انسان و انسان در شرايطي قادر به تسخير جن است انسان مسخر شده را مجنون يا ديوانه يا ديو زده و جن تسخير شده را موکل مي نامند گويند خود جنيان بر سه قسمند ديو.جن وپري که از لحاظ مکانی مادون فرشته هستند.
۱۲- جن مي تواند در مواردي تربيت شده به انسان خدمت کند چنين سنتي در ميان جنگيران ايران و پاکستان وهند وجود دارد اما به طور کل نه بودا نه دالاي لاما نه اوليا الله و نه عرفا و نه پيامبران هيچکدام به مدد خواستن از موجوداتي که مثل انسان خطا و اشتباه و گناه مي کنند توصيه نکرده اند اما همگی وجود آنها را تاييد کرده اند .
۱۳- جنيان مانند امواج راديويي و ماهواره اي با ما هستند ظاهر نمي شوند اما حاضرمی شوند و بعضی از انها درخانه ها و بدن شخصيت هاي ضعيف رفت و آمد مي کنند يکی از راه های دور کردن جنهاي مزاحم خواندن و آويختن 4 آيه از قران است که با قل شروع مي شوند و بسياری ادعيه که درکتب مختلف وجود دارند.اماراه دورکردن انسان شرورچيست!؟!.
۱۴- جن ها بعضی از ما را به شکل همزاد و غير همزاد دوست دارند و کمکمان مي کنند همينطور جواهرات و اشياي قيمتي ما ازجمله انگشترهايي با نگين سنگ (مخصوصا عقيق)را بسيار دوست دارند (ومخصوصا اگر بر آن آيات و اوراد حک شده باشند) اگر دوستمان داشته باشندو سخني باماداشته باشند بيشتربه خوابمان مي ايند و دلسوزی خود را اعلام مي کنند خيلي ازآنها خدمتگذار ارواح اوليا هستند و دست ماراگرفته اندو خيلي ها هم به کرداراکثرآدميان اهل شيطنت.بيشتر آنها بي ضررند و مثل ما گرفتار اين دنيا و درگير و دار تقدير خويشند.
۱۵- اما آنان که ماوراي طبيعت و موجوداتش را باور ندارند چند دسته اند :کساني که انچه که نمي بینند را باور ندارند اينها معمولا فقط آنتي تزقصه هاي جن وپري مادربزرگ ها هستند که حتي زحمت دانستن کوچک ترين اطلاعاتي جز نقد داستان گرمابه های تاريک وکوتوله هاي پاسمي و عروسي جن ها رابه خودشان نداده اند اين تيپ آدمها از 7 سالگي که مادر بزرگه داستان هاي جن وپري را براي ترساندن و خواب کردنشان تعريف مي کرده هنوز زير لحاف هستند.و يا اينکه هارد ديسک کوچکشان از مسئله پر شده و ديگر تاب و ياراي درک و پذيرش راز را ندارندمثل من چهارتا کتاب خوانده اند و تمام ماجرا را در همان چهارتا ديده اند.و گروهي که پوچ يا ابسورد هستند کساني که خويش را منکرند چه رسد به ماوراي خويش و گروه آخر کساني که جنها دستشان مي اندازند و در مجالس احضار ارواح در نقش يک روح برايشان شيرين کاري می کنند تا فردا در مدح روح کتاب چاپ کنند و جايزه بگيرند!
جن براي انسان از انسان خطرناک تر نيست همانطور که انسان براي کوسه از کوسه خطرناک تر است!(در تاريخ بشر حتي يک مورد مرگ انسان به دست جن گزارش نشده در حالي که فقط در دوره حکومت استالين 35 ميليون روس به قتل رسيدند آمار کشتار جنگ هاي مذهبي صليبي و جنگ هاي جهاني و قومي و قبيله اي پيش کش) در حقيقت هيچ چيز هراس ناک تر و هوس ناک تر انسان نيست که به قول توماس هابز انسان گرگ انسان است.
۱۶- در کل و بدون در نظر گرفتن موارد خاص انها به ما کاری ندارند ماهم به آنها کاری نداريم ازدود و دم و سر و صداهای شهر و بوی فاضلاب و توالت فراريند مثل ما کارما و مکافات دارند و دست آخر اينکه به عقيده من با تمام اين اوصاف تفاوت اساسی با ما ندارند زيرا که : آنها هم رنج می کشند |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:33 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:46 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بخون اطلا عاتت بالا بره
خوب از اينترنت گرفتم عقل کل
يه مقاله است |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:53 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
منظورت اینه که جفنگیاتم بره بالا ؟
راستی واقعا به جن اعتقاد داری ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:04 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
مهم نيست که من اعتقاد داشته باشم يا نه
مهم اينه از جن تو قرا ن هم صبحت شده
ولي اطلاعات کاملي مي خوام
کسي ميتونه کمک کنه |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:15 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
با خیلی از مطالبت موافقم.
در ضمن اگر یه دوره آموزش جنگیری تضمینی قسطی سراغ داشتی من پایم! |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:25 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
منم در مورد بابانوئل (Santa Claus) دارم تحقیق میکنم
سانتا ها لباس میپوشند، غذا میخورند، عقل و شعور دارند، سوار کالسکه هستند و با گوزن ها پرواز میکنند، موقع کریسمس شانس دیدنشون بیشتره، زیاد عمر میکنند حدود 1000 سال، ولی در کل و بدون در نظر گرفتن موارد خاص انها به ما کاری ندارند ماهم به آنها کاری نداريم
پشیلگا هم در مورد آنها نوشته است
عکس گرفته شده از یک سانتا سوار کالسکه در سواحل غربی ایالت ماساچست سال 90 بعد از میلاد
کسی اطلاعات بیشتری داره ؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:31 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
هيچ وقت نميشه بابا نوئل رو با جن مقايسه کرد
خيلي با هم فرق دارند
خيلي |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:55 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اسکار عزيز اين عکس واقعي نيست و فقط يه عکس 3بعدي از روي کتابها ميباشد که بر اساس داستانهاي ذکر شده ساخته شده،
در ضمن جن هم واقعيه اگه باور نداريد با رقيه فال گير 8465456111 ( تماس رايگان) تماس بگيريد، جريانات رو کامل به شما ميگه، اليته هزينه آموزش يهکم بالاست، و بايد خلوص نيت هم داشته باشيد.. تلفني ميگي من فال ميخوام، يه کد رمز بهت ميدن، که بعد از وارد کردن شماره رسيد بانکي، آينده ات رو کامل بهت ميگن، البته فقط تا 83 سال آينده رو... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 18:15 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 19:03 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
شما خیلی ساده اندیش هستید
شما حتمی کارهای David Blaine و Chris angel و ِDavid Copperfield رو هم باور میکنید
شما که چشماتون بازه در واقع در عالم هپروت در گردش هستید
بهتره این جن گیر ها برن با این هنری که دارن پول پارو کنن چرا همشون قشر بدبخت و فلاکت زده هستن
یه جا میشناسم که به کسانی که ادعا دارن نیروی خارق العاده دارن 1 میلیون دلار جایزه میده ولی در صورتی که اون کار رو در محیط آزمایشگاه جلوی اونها انجام بده؛ بهتره برن خودشونو معرفی کنن این پولو بگیرن
آدرس سایتشو خواستید براتون میفرستم
راستی دانشگاهی سراغ دارید که این عمل رو تایید کنه ؟
پرسیدم دانشگاه ، نگفتم حوضه ی علمیه یا فرهنگسرای ترویج خرافات
اصلا شمایی که داری در مورد جن حرف میزنی، ثابت کن. ثابت کن دیگه. چرا پشتک میزنی وقتی حرف از اثبات میاد. آها اصلا علم که به این چیزا قد نمیده، تورات گفته هست پس هست. شکی هم درش نیست.
خدایی شما نابغه ها چرا دارید فروم بازی میکنید ؟ ناسا دنبالتونه بپایید ندزدنتون |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 19:15 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 895 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 21:04 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
شما خیلی ساده اندیش هستید
شما حتمی کارهای David Blaine و Chris angel و ِDavid Copperfield رو هم باور میکنید
شما که چشماتون بازه در واقع در عالم هپروت در گردش هستید
بهتره این جن گیر ها برن با این هنری که دارن پول پارو کنن چرا همشون قشر بدبخت و فلاکت زده هستن
یه جا میشناسم که به کسانی که ادعا دارن نیروی خارق العاده دارن 1 میلیون دلار جایزه میده ولی در صورتی که اون کار رو در محیط آزمایشگاه جلوی اونها انجام بده؛ بهتره برن خودشونو معرفی کنن این پولو بگیرن
آدرس سایتشو خواستید براتون میفرستم
راستی دانشگاهی سراغ دارید که این عمل رو تایید کنه ؟
پرسیدم دانشگاه ، نگفتم حوضه ی علمیه یا فرهنگسرای ترویج خرافات
اصلا شمایی که داری در مورد جن حرف میزنی، ثابت کن. ثابت کن دیگه. چرا پشتک میزنی وقتی حرف از اثبات میاد. آها اصلا علم که به این چیزا قد نمیده، تورات گفته هست پس هست. شکی هم درش نیست.
خدایی شما نابغه ها چرا دارید فروم بازی میکنید ؟ ناسا دنبالتونه بپایید ندزدنتون |
oscar جون!واقعا به جن اعتقاد نداري؟البته خيلي مهم نيست.چون وجود اونا به اعتقاد من و شما بستگي نداره.
ولي باور کردن وجود جن خيلي ساده تر از بابانوئل هست.خيلي تحقيق نکن.همه چيز رو نميشه با چشم ديد و بعد باورش کرد.خيلي وقت ندارم که واسه تو توضيح بدم که فقط بحث تورات يا قران نيست.ولي خودت رو به خواب نزن.
چون کسي که خوابيده رو ميشه بيدار کرد،اما کسي که خودش رو به خواب زده بيدار نميشه. |
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3573 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 21:18 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3497 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 21:27 |
|
 |
3 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| sedayedel نوشته بود: |
کلی خنديدم
|
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
|
|