صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 22:22
 3 سال و 6 ماه پيش

s.m.s نوشته بود:
oscar جون!واقعا به جن اعتقاد نداري؟البته خيلي مهم نيست.چون وجود اونا به اعتقاد من و شما بستگي نداره.
ولي باور کردن وجود جن خيلي ساده تر از بابانوئل هست.خيلي تحقيق نکن.همه چيز رو نميشه با چشم ديد و بعد باورش کرد.خيلي وقت ندارم که واسه تو توضيح بدم که فقط بحث تورات يا قران نيست.ولي خودت رو به خواب نزن.
چون کسي که خوابيده رو ميشه بيدار کرد،اما کسي که خودش رو به خواب زده بيدار نميشه.

من دارم سرمو میزنم تو دیوار که شما رو بیدار کنم ... اونوقت میگی من خوابم ؟
گفتی فقط بحث قرآن و تورات نیست ؟ یعنی جای دیگه هم دانشمندی اینو تایید کرده ؟
کلمه ی جنین هم از جن میاد !
قدیمیا به هر چیزی که اطلاع نداشتن به جن ربطش میدادن. حالا مثلا طرف دیوونه بازی در میاورد میگفتن مجنون شده. الان کسی مجنون رو جن زده تلقی نمیکنه، ولی 500 سال پیش چرا، حتی بیماری ها رو به جن ربط میدادن. حالا این تفکر غلط در دین هم رسوخ کرده، اونقت شما داری به من میگی از خواب بیدار شو ؟

الان حس گالیله بودن به من دست داده. که میگم بابا زمین دور خورشید میچرخه، شما میگی این حرف خلاف دینه، کم مونده بگیرن اعدامم کنن

یه کاری نکنید بچه هاتون فردا بهتون بخندنا

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 1:12
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:

الان حس گالیله بودن به من دست داده. که میگم بابا زمین دور خورشید میچرخه،

Laughing Laughing Laughing
منم احساس سقراط بودن بهم دست داده Wink

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 1:52
 3 سال و 6 ماه پيش

- يه عده از دوستان كلاً هيچ اعتقادي به "ماوراء الطبيعه" ندارن. يعني چيزي كه تو آزمايشگاه و از طريق قوانين طبيعي نشه بهش رسيد رو نمي پذيرن. در نتيجه مفاهيمي مثل خدا، معجزه، روح، جن و اين جور چيزها به نظرشون مسخره و خنده داره. اين عده مي تونن با همچين مفاهيمي به عنوان جوك و سرگرمي برخورد كنن و با خوندن همچين موضوعاتي تفريح كنن. نوش جونشون. ما كه بخيل نيستيم.
- مسائل "ماوراؤ الطبيعي" به خاطر ذات ناشناخت شون براي انسان، مستعد راهيابي خرافات هستن و هميشه در طول تاريخ تا با خرافه آميخته شدن. اما اين دليل نمي شه كه ما همه اين جور مسائل رو دقيقاً مترادف خرافات بدونيم.
- در مورد "جن" در كتابهاي مقدس اديان الهي و از جمله قرآن مطالبي ذكر شده. جالب اينجاست كه به نظر مي رسه مشركان زمان پيامبر هم به وجود "جن" اعتقاد داشتن. چون عليرغم ايرادات مختلفي كه سعي مي كردن به قرآن بگيرن، در مورد ذكر نام "جن" در قرآن ايرادي نگرفتن. (حداقل بنده با اطلاعات ناچيزم، همچين چيزي نديدم.)

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5003
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 2:18
 3 سال و 6 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
- يه عده از دوستان كلاً هيچ اعتقادي به "ماوراء الطبيعه" ندارن. يعني چيزي كه تو آزمايشگاه و از طريق قوانين طبيعي نشه بهش رسيد رو نمي پذيرن. در نتيجه مفاهيمي مثل خدا، معجزه، روح، جن و اين جور چيزها به نظرشون مسخره و خنده داره. اين عده مي تونن با همچين مفاهيمي به عنوان جوك و سرگرمي برخورد كنن و با خوندن همچين موضوعاتي تفريح كنن. نوش جونشون. ما كه بخيل نيستيم.
- مسائل "ماوراؤ الطبيعي" به خاطر ذات ناشناخت شون براي انسان، مستعد راهيابي خرافات هستن و هميشه در طول تاريخ تا با خرافه آميخته شدن. اما اين دليل نمي شه كه ما همه اين جور مسائل رو دقيقاً مترادف خرافات بدونيم.
- در مورد "جن" در كتابهاي مقدس اديان الهي و از جمله قرآن مطالبي ذكر شده. جالب اينجاست كه به نظر مي رسه مشركان زمان پيامبر هم به وجود "جن" اعتقاد داشتن. چون عليرغم ايرادات مختلفي كه سعي مي كردن به قرآن بگيرن، در مورد ذكر نام "جن" در قرآن ايرادي نگرفتن. (حداقل بنده با اطلاعات ناچيزم، همچين چيزي نديدم.)

نقل ميکنند که ملانصرالدين شبي فرياد زنان به کوچه مياد که "آي دزد ... آي دزد ..." مردم دورش جمع ميشن و ازش ميپرسن که ديديش؟ ملا جواب ميده "نه"، و در مقابل سوال مردم که ميپرسن پس از کجا فهميدي دزد اومده، جواب ميده که شنيده بودم که دزد وقتي مياد ديده نميشه، و صدايي هم ازش نمياد، من هم خوب نگاه کردم و چيزي نديدم، خوب گوش کردم و چيزي نشنيدم، پس نتيجه گرفتم که دزد اومده!
اين قضيه جن و از اين حرفها هم همينطوره، درسته که درسته که علم بشر محدوده و نميشه ثابت کرد که جن وجود نداره، ولي اين دليل نميشه که قبول کنيم پس جن وجود داره. يه بار ديگه اولين ارسال موضوع رو بخونيد، به طور ضايعي خنده داره. چرنديات محض! من نميخوام منکر گفته قرآن بشم، ولي شکي ندارم که "جن" منظور قرآن با "جن" گفته شده در اين موضوع به هيچ عنوان يکي نيست!

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 11:47
 3 سال و 6 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
مشركان زمان پيامبر هم به وجود "جن" اعتقاد داشتن.

دلیل نداره که اگر مشرکان و مومنان همه به فلان چیز اعتقاد داشته باشن، او چیز واقعیت داشته باشه
فرق مشرک و مومن در تعداد خدا هاشون هست

احسان نوشته بود:
من نميخوام منکر گفته قرآن بشم

امکان داره کسانی که به جن اعتقاد دارن کمی اطلاعات -- بیشتر از چیزی که از دین یاد گرفتند -- به من بدند ؟

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 15:51
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:

احسان نوشته بود:
من نميخوام منکر گفته قرآن بشم

امکان داره کسانی که به جن اعتقاد دارن کمی اطلاعات -- بیشتر از چیزی که از دین یاد گرفتند -- به من بدند ؟

اعترافي به ندانستن بود نه ادعايي بر قبول داشتن وجود جن. هر چند شخصا ترجيح ميدم که با توجه به جو خرافاتي غالب بر جامعه از نظريه وجود جن طرفداري نکنم، اما فکر نميکنم علم بشر در حال حاضر بتونه "عدم وجود جن" رو هم ثابت کنه. Think

در هر حال من که وجود جن و حتي روح رو قبول ندارم. (تکرار مکررات: در حالي که منکرشون هم نميشم)

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:21
 3 سال و 6 ماه پيش

احسان نوشته بود:
اما فکر نميکنم علم بشر در حال حاضر بتونه "عدم وجود جن" رو هم ثابت کنه.

علم بشر وجود و یا عدم وجود خیلی چیزای دیگه رو هم هنوز نمیتونه ثابت کنه
مثلا وجود حیات روی کره ای میلیون ها سال نوری دورتر از زمین، ولی این با عقل منافاتی نداره چون اگر بیگ بنگ رو قبول داشته باشیم، پس احتمال اینکه چنین روندی اینجا باعث بوجود آمدن حیات شد جای دیگه هم میتونه وجود داشته باشه.
اما قضیه ی جن جز خرافات ریشه در هیچی نداره
البته همانطور که گفتم دین آنقدر انعطاف پذیره که اگر سد ها سال بعد آدم فضایی کشف شد، در کمال پررویی میپرن وسط و میگن ... دیدید، اینجا نوشته بود Very Happy زرشک Brick wall Brick wall Brick wall

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:33
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
احسان نوشته بود:

مثلا وجود حیات روی کره ای میلیون ها سال نوری دورتر از زمین، ولی این با عقل منافاتی نداره چون اگر بیگ بنگ رو قبول داشته باشیم، پس احتمال اینکه چنین روندی اینجا باعث بوجود آمدن حیات شد جای دیگه هم میتونه وجود داشته باشه.
البته همانطور که گفتم دین آنقدر انعطاف پذیره که اگر سد ها سال بعد آدم فضایی کشف شد، در کمال پررویی میپرن وسط و میگن ... دیدید، اینجا نوشته بود Very Happy زرشک Brick wall Brick wall Brick wall

19 تمام! Wink Twisted Evil

___
من قبلا هم گفتم که از نظر من در شرايط فعلي و با علم فعلي بشر اعتقاد داشتن به جن کاملا اشتباهه. ميتوني مراجعه کني به مثالي که چند ارسال بالاتر نوشتم. عدم شنيدن صدا به هيچ عنوان دليل درستي براي حضور دزد نيست، اما اين جمله به معني عدم وجود دزد نيست!
با دانايي فعلي بشر و ابزارهاي کنوني نميشه وجود يا عدم وجود جن رو اثبات کرد و به همين دليل هم من اعتقادي بهش ندارم. اولين ارسال اين موضوع رو هم بيشتر مرتبط با ديوونه خونه ميدونم.

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:48
 3 سال و 6 ماه پيش

احسان نوشته بود:
Oscar نوشته بود:
احسان نوشته بود:

19 تمام! Wink Twisted Evil
___
من قبلا هم گفتم که از نظر من در شرايط فعلي و با علم فعلي بشر اعتقاد داشتن به جن کاملا اشتباهه. ميتوني مراجعه کني به مثالي که چند ارسال بالاتر نوشتم. عدم شنيدن صدا به هيچ عنوان دليل درستي براي حضور دزد نيست، اما اين جمله به معني عدم وجود دزد نيست!
با دانايي فعلي بشر و ابزارهاي کنوني نميشه وجود يا عدم وجود جن رو اثبات کرد و به همين دليل هم من اعتقادي بهش ندارم. اولين ارسال اين موضوع رو هم بيشتر مرتبط با ديوونه خونه ميدونم.

با این حساب، دین هم خرافاته.
آیه‌ی ۳، سوره‌ی بقره
الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَ يُقِيمُونَ الصَّلاةَ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ يُنْفِقُونَ
(پرهيزكاران) آنها هستند كه به غيب (آنچه از حس پوشيده و پنهان است) ايمان مي‏آورند، و نماز را بر پا مي‏دارند و از تمام نعمتها و مواهبي كه به آنها روزي دادهايم انفاق مي‏كنند.
به اسکار:
خدا، دین و موارد مرتبط با آن، مادی نیستند، بنابراین افرد مادی‌گرا، به اشتباه آن را «خرافه» می‌نامند، در صورتی که مشکل از این‌جاست که نگاهشان صرفاً مادی است. همین. Shame on you
به احسان:
اعتقاد به جن، و دیگر غیرمادیاتی که در قرآن به آن اشاره شده، چه مشکلی دارد؟ Think حالا شما بیا و با نگرش مادی خدا را ثابت کن تا بقیه‌اش را برایت بگویم. Mr. Green
منظورم اینه که علاوه بر نتیجه‌ی استدلالت، شیوه‌ی استدلالت هم یک کم می‌لنگه. Whistle

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

مجموع ارسالها: 5521
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:03
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
احسان نوشته بود:

انتظار نداريم يه مسأله ماوراء الطبيعي رو با قوانين طبيعي اثبات كنيم؛ اما براي رد كردن بايد حتماً دليلي وجود داشته باشه. لطفاً دلايلت رو بگو.

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:05
 3 سال و 6 ماه پيش

h15n نوشته بود:
خدا، دین و موارد مرتبط با آن، مادی نیستند، بنابراین افرد مادی‌گرا، به اشتباه آن را «خرافه» می‌نامند، در صورتی که مشکل از این‌جاست که نگاهشان صرفاً مادی است. همین. Shame on you

راست میگی دین مادی نیست ؟ d'oh!
مگر من گفتم چیز غیر مادی نداریم ؟
اگر داریم، آیا این ثابت میکنه که جن وجود داره ؟
مثلا گاز H2S داریم پس موجودات هاش دو اس زی (مثل هوازی) هم داریم.
ربطی داره ؟
در ثانی شما که دارید رنگ علمی به خرافه میدید چرا به این فکر نکردید که اگر در محیط غیر مادی جن وجود داره، پس همینطور چیزی غیر از جن و انس هم امکان داره باشه مثل Shrek و Ninja Turtles چرا وجود این ها براتون خنده دارن ولی جن خنده نداره ؟

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3577
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:05
 3 سال و 6 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
احسان نوشته بود:

..............................................................
.....................................................................
. اولين ارسال اين موضوع رو هم بيشتر مرتبط با ديوونه خونه ميدونم.

Applause Applause Applause Applause Applause
20 Bozorg Admin

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:08
 3 سال و 6 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
انتظار نداريم يه مسأله ماوراء الطبيعي رو با قوانين طبيعي اثبات كنيم؛ اما براي رد كردن بايد حتماً دليلي وجود داشته باشه. لطفاً دلايلت رو بگو.

نه نه نه Shame on you Shame on you Shame on you
کسی که ادعای وجود چیزی رو میکنه باید اونو ثابت کنه
مثلا من بیام بگم موجودی به نام Shrek کنار ما زندگی میکنه ولی ما اونو نمیبینیم آیا این خنده دار نیست که من شما رو وادار به رد وجودش کنم و اگر نتونستید بگم پس دیدید هست ؟؟؟

1
1
0
اميرحسينآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384
مجموع ارسالها: 1617
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:18
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
h15n نوشته بود:

شما که دارید رنگ علمی به خرافه میدید چرا به این فکر نکردید که اگر در محیط غیر مادی جن وجود داره، پس همینطور چیزی غیر از جن و انس هم امکان داره باشه مثل Shrek و Ninja Turtles چرا وجود این ها براتون خنده دارن ولی جن خنده نداره ؟

دقیقاً اون چیزها رو بهش می‌گن خرافات، و این روزها سعی می‌شه که با این چیزها جای دین رو پر کنن. «هری پاتر»، «ارباب حلقه‌ها»، «ماتریکس» و ... .
نیاز بشر به دین، نیازی طبیعی است، و این در طول تاریخ به اثبات رسیده است. بی‌دینی امر جدیدی است. حتی شرک هم که نوعی دین‌داری به شمار می‌رفته -و یا حتی بت‌پرستی- در میان توحید گم بوده است. اما این روزها، سعی می‌شود بی‌دینی را امری بشری، و بدیهی به شمار بیاورند. جالب این‌جاست که حتی در کشوری مانند آمریکا، بیش از ۹۰ درصد مردم، به نوعی، اعتقاد دینی دارند.
Oscar نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:

نه نه نه Shame on you Shame on you Shame on you
مثلا من بیام بگم موجودی به نام Shrek کنار ما زندگی میکنه ولی ما اونو نمیبینیم آیا این خنده دار نیست که من شما رو وادار به رد وجودش کنم و اگر نتونستید بگم پس دیدید هست ؟؟؟

به قول یکی، الآن «من چی بگم که جواب شما رو داده باشم»؟
من می‌تونم با شما بحث کلامی، یعنی «درون‌دینی» بکنم. اما شما که این نوع بحث رو قبول ندارید.
من با استدلال مادی‌گرایانه، و عقل جزئی‌نگر، نمی‌تونم جن رو براتون اثبات کنم. هر طوری هم می‌خوای فکر کن.
والسلام.

اين مطلب آخرين بار توسط اميرحسين در شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:22 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است.

1
1
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3513
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:19
 3 سال و 6 ماه پيش

Oscar نوشته بود:

Exactly! See here.

Take it easy Oscar, you are talking to deaf people here ...

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجاوز ايران به خاک عراق!
1
پاسخها: 27 بیننده: 1707 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟
1
پاسخها: 61 بیننده: 3340 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مادر شوهر!
2
پاسخها: 28 بیننده: 1531 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پيش بيني مسابقات جام جهاني!
2
پاسخها: 410 بیننده: 7505 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد