| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 17:20 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
متاسفانه فقط يک مورد را ميشه را انتخاب کرد، پس سبکي را که بيشتر دوست داريد انتخاب کنيد. و دليل انتخابتان را توضيح دهيد.
همچنين اگر سبک مورد نظر شما داخا گزينه ها نيست، ذکر کنيد. |
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 19:20 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من کلا موسيقي و هر چيز صوتي را بر حسب موقعيت و فضايي که قرار دارم گوش ميدم .
بعضي وقتا پاپ ايراني و غربي بعضي وقتا سنتي اما در مجموع بيشتر موسيقي سنتي را دوست دارم .
البته در زمان هاي مختلف سني هم اين قضيه فرق مي کنه ، جوونا بيشتر موسيقي پاپ ، بزرگترا بيشتر موسيقي سنتي دوست دارند . |
|
|
|
 |
zahero baten  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: جمعه 10 آذر 1385 مجموع ارسالها: 109 اعتبار کسب شده: 395 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 0:14 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
نواختن موسيقي سنتي يه حال ديگس.
ولي خيلي غرق ميشي.
پاپ باعث مي شه بزني به بي خيالي... |
|
_________________ دو گرايش سبب از دست دادن مي شود:
_ ناسپاسي
_ ترس از دست دادن
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 888 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 1:43 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من موسيقي سنتي رو ترجيح ميدم.عاشق استاد شجريان هستم .کلا من به شعر و معني اون خيلي اهميت ميدم و شعر هم يه نقش مهم رو توي موسيقي سنتي ما ايفا ميکنه.وقتي يه غزل حافظ يا سعدي رو با آهنگهاي بي نظير شجريان گوش ميدي غصه دنيا از دلت ميره...
در همه دير مغان نيست چو من شيدايي
خرقه جايي گرو باده و دفتر جايي.... |
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 5:43 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
اهنگ پاپ ايراني رو که اصلا دوست ندارم...چون بيشترش تقليد از پاپ خارجي بوده
پاپ خارجي هم چيزه خوبيه.... اما من راک و متال رو انتخاب ميکنم...به نظرم صنعت اين نوع موسيقي کامل تره و اهنگ هاي جالب تري عرضه کرده.و تنوعش رو ميتونيد در کنسرت بسيار بي نظير و فوق العاده شنيدني و ديدينه سمفونيه متاليکا ببينيد....واقعا حرق جيمز درست بود اين شوخي نيست...متاليکا با گروه سمفونيک در روي يک صحنه در حال هنر نمايي شوق و لذت زيادي هم در چهره اعضاي کنرست ديده ميشد در هنگا اجرا با متاليکا
موسيقي اصيل ايراني محشره...در دنيا حرف نداره.....من بهش افتخار ميکنم...استاد شجريان.
من به راک و متال راي دادم |
|
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 10:06 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من سبک پاپ |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
سالم پرچونه!!
مجموع ارسالها: 594 اعتبار کسب شده: -1053 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
با سنتی موافقم!
کلا با موسیقی شعر محور موافقم ( داخلی یا خارجی)
راستی !
اگر امروزه به معشوق بگین:
کسی که گفت به گل نسبتی است روی تورا
فزود قدر گل و کاست آبروی تورا
چی جواب میده؟
احتمالا می گه:
ها! |
|
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1347 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:08 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2099 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:16 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خب من شخصا بسته به حال و هواي روحي ، آهنگ انتخاب مي كنم و اي كاش مي شد حداقل دو تا گزينه رو انتخاب كرد
ولي وقتي يه گزينه مي شه انتخاب كرد من ترجيحم همون موسيقي اصيل ايرانيه چه آذري چه فارسي
البته با بقيه نوع هاي موسيقي هم ، مشكلي ندارم و لي موسيقي سنتي يه ارامشي خاصي به من مي ده |
_________________ ديگه از کوچه عشق من ، راه برگشتي نداري 
|
|
|
|
|
 |
Tyler  سال صفري!
تاريخ عضويت: سهشنبه 16 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 92 اعتبار کسب شده: 150 محل سکونت: جهنم جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:25 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
پس جز و بلوز چی استاد برقی؟
|
|
_________________ ما شیاطین قانونی داریم: آمدنمان دست خودمان است اما رفتنمان با خودمان نیست.
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 964 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 14:34 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
آره، من خودم بلوز گوش ميدم، اما با کمال تاسف همچين گزينه اي اينجا نديدم، فرزندم بيشتر دقت کن |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 13:45 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Tyler نوشته بود: |
 |
جز و بلوز زياد رايج نيستند، سعي کردم سبکهاي رايج را براي نظرسنجي بذارم، وگرنه موسيقي فلامنکو هم مورد علاقه خودم هست که نذاشتم.
براي خودم خيلي سخت بود که بين موسيقي سنتي ايراني و کلاسيک يکي را انتخاب کنم. نهايتاً به موسيقي کلاسيک رأي دادم. |
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 273 اعتبار کسب شده: 878 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 13:59 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من تو موقعيت هاي مختلف آهنگهاي مختلف گوش ميدم با تنوع چند برابر آنچه در نظر سنجي آمده و اگر مجبور به انتخاب بشم معمولا اولين آهنگي که دم دستمه گوش ميکنم و از اون لذت ميبرم. بنابراين راي نميدم |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2086 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 15:29 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
| Tyler نوشته بود: |
 |
جز و بلوز زياد رايج نيستند،. |
اين سبک ها چطوري هستند؟؟ تا به حال نشنيده بودم...شعر هاشون چطور؟؟ فکر کنم تو مايه هاي رپ و پاپ قاطي باشند؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 671 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 15:41 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
براي من انتخاب بين کلاسيک و سنتي ايراني خيلي سخت بود. نهايتاً کلاسيک رو انتخاب کردم. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
|
|