| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:38 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
اگر فيلمي را ديديد که فکر مي کنيد ارزش ديدن داره و بايد ديدن اون را به دوستانتان پيشنهاد کنيد، در اين قسمت خلاصه اي از شرح فيلم (همه داستان فيلم را تعريف نکنيد!) و نقدي که از ديدگاه خودتون روي فيلم داريد را بگيد. و اگه لازم شد در باره بعضي فيلما بحث و تبادل کنيم. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 960 اعتبار کسب شده: 2300 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:46 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
فيلمي که ديدن اون را در حال حاضر پيشنهاد مي کنم «رمز داوينچي» به کارگرداني «ران هوارد» و بازي «تام هنکس» و «آدري تاتو» هست.
يکي از نکاتي که توي اکثر فيلماي آمريکايي وجود داره و توي اين فيلم هم مشهوده، اينه که هميشه بايد مشکلات بدست يک قهرمان و «تکرو» ي آمريکايي حل بشه. تکروي قديمي هاليوود مرحوم هومفري بوگارت بود که توي فيلمايي مثل کازابلانکا و «داشتن و نداشتن» که محل وقوع فيلم خارج از آمريکاست. حلال مشکلات بود. نهايتاً مشکلات بايد بدست يک قهرمان آمريکايي که هيچ چشم داشتي به مال دنيا و دختراي خشگل نداره حل بشه. توي اين فيلم هم تام هنکس همچين نقشي داره. |
|
|
|
|
 |
snoopy  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 246 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: تهران سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:47 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
unfaithful
فیلم قشنگیه حتماببینید
کارگردان این فیلم یه فیلم دیگه هم داره به اسم indecent proposal که نشون میده دغدغه ی ذهنیش چیه .
موضوع این دو تا تقریبا شبیه همه و راجع به خیانت در زندگی زناشویی می باشد. |
|
_________________ \
|
|
|
|
|
 |
sadegh  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 05 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 105 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 12:44 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
A walk to remember |
_________________ Everything is an Object!
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 13:57 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
خوب از این فیلم های اجتماعی و فلسفی چیزی سر در نمیارم.ولی پیشنهاد میکنم فیلم national security یا امنیت با بازی مارتین لارنس رو ببینین! کمدیه!
اگه فیلم پسران بد 1 و 2 رو هم ندیدید اونها هم با بازی مارتین لارنس و ویل اسمیت یه کمدی اکشن باحال هستند |
|
_________________ همون بهتر که ساکت باشه این دل
جدا از این ضوابط باشه این دل
از این بدتر نشه رسوایی ما
که تنها تر نشه تنهایی ما...
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 247 اعتبار کسب شده: 739 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 14:32 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
فيلمي که ديدن اون را در حال حاضر پيشنهاد مي کنم «رمز داوينچي» به کارگرداني «ران هوارد» و بازي «تام هنکس» و «آدري تاتو» هست.
يکي از نکاتي که توي اکثر فيلماي آمريکايي وجود داره و توي اين فيلم هم مشهوده، اينه که هميشه بايد مشکلات بدست يک قهرمان و «تکرو» ي آمريکايي حل بشه. تکروي قديمي هاليوود مرحوم هومفري بوگارت بود که توي فيلمايي مثل کازابلانکا و «داشتن و نداشتن» که محل وقوع فيلم خارج از آمريکاست. حلال مشکلات بود. نهايتاً مشکلات بايد بدست يک قهرمان آمريکايي که هيچ چشم داشتي به مال دنيا و دختراي خشگل نداره حل بشه. توي اين فيلم هم تام هنکس همچين نقشي داره. |
موافقم فيلم قشنگيه ولي من پيشنهاد بهتري دارم
حتما کتابشو بخونيد
چون فيلم به جذابيت کتاب نيست
|
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 15:09 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
يه نکته ديگه در مورد «رمز داوينچي» اينه که سه عنصر «سرباز معتقد به ايدئولوژي» (سيلاس) و «رهبر مذهبي» (اُسقف) که از سرباز براي رسيدن به اهدافش استفاده مي کنه، و همچنين يک سياستمدار پشت پرده که همه کارها به اراده اون انجام مي شه و نهايتاً سود اصلي را هم ايشون مي برند (اشاره به سر انگليسي) وجود دارند. اگه گزافه نگفته باشيم و البته با کمي توهم توطئه، چيزي شبيه وضع جامعه ما. |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 15:55 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| snoopy نوشته بود: |
unfaithful
فیلم قشنگیه حتماببینید
کارگردان این فیلم یه فیلم دیگه هم داره به اسم indecent proposal که نشون میده دغدغه ی ذهنیش چیه .
موضوع این دو تا تقریبا شبیه همه و راجع به خیانت در زندگی زناشویی می باشد. |
يه فيلم ديگه در اين مورد ديشب ديدم، Bridges of Medison County به کارگرداني «کلينت ايستوود» و با بازي «مريل استريپ» و «کلينت ايستوود»؛ به نظر من از دو تا فيلم آقاي «آدرين لين» پرمايه تر و عميق تر بود. ولي نتيجه اي که از هر سه تا فيلم ميشه گرفت اينه که زنها بيشتر با احساستشون زندگي مي کنند تا فکر و استدلال. و به قول يکي از دوستان هر زني بطور بالقوه يک ... هست و فقط کسي را مي خواد که بتونه اون بالقوه را به بالفعل تبديل کنه.
راستي «آدرين لين» يه نسخه از لوليتا را هم ساخته، که نشون دهنده علاقه ايشون به مسائل جنسي هست. |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 16:39 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 16:57 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اگه قراره در باره کتابش بحث کنيد، يه تاپيک توي تالار انديشه راه بندازيد، چون ربطي به سينما نداره.
در ضمن وقتي چيزي را نمي فهميم دليلش مي تونه بيشتر دانش ناکافي ما درباره اون مقوله باشه تا نارسايي مطلب.
اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه. |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 910 اعتبار کسب شده: 2296 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 22:54 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه. |
اين حرفت پارادوکس مفهومي داره، چون اين دوتا اصلا به هم ربط نداره
القصه اينکه بعضي از فيلم ها هيچ وقت نمتونند به پاي کتبشون برسند، مثل بينوايان، با اون قلم قوي ويکتور هوگو، ربکا ( دافنه دو موريه)، يا حتي سکوت بره ها
و اما پيشنهاد من فيلم million doller baby مي باشد، اگه از همه چيز خسته شدين و اين زندگي براتون غير قابل تحمله، تلاش اون baby براتون ميتونه راهکار باشه که هيچ وقت، جاي آروم نشستني وجود نداره... |
|
|
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3190 اعتبار کسب شده: 4835 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 2:11 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1594 اعتبار کسب شده: 1644 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 13:05 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
اگه قراره در باره کتابش بحث کنيد، يه تاپيک توي تالار انديشه راه بندازيد، چون ربطي به سينما نداره.
در ضمن وقتي چيزي را نمي فهميم دليلش مي تونه بيشتر دانش ناکافي ما درباره اون مقوله باشه تا نارسايي مطلب.
من اون فيلم را فهميدم اما موضوع اينه که اگه فقط هدف ديدن فيلم باشد اون فيلم قابل تحمله اما اگر تامل در گفته هاي آن فيلم باشد فيلم به طور واضحي استدلال ناقص و ناکاملي را ارائه مي دهد و کتاب خيلي کامل تره .
نکته جالب اين که کتاب راز داوينچي من را کاملا قانع کرده بود تا زماني که يکي از خطبه هاي امام عل من را از اشتباه در آورد . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 247 اعتبار کسب شده: 739 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 15:01 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
| harvard نوشته بود: |
من اون فيلم را فهميدم اما موضوع اينه که اگه فقط هدف ديدن فيلم باشد اون فيلم قابل تحمله اما اگر تامل در گفته هاي آن فيلم باشد فيلم به طور واضحي استدلال ناقص و ناکاملي را ارائه مي دهد و کتاب خيلي کامل تره .
نکته جالب اين که کتاب راز داوينچي من را کاملا قانع کرده بود تا زماني که يکي از خطبه هاي امام عل من را از اشتباه در آورد . |
1 - قانع در چه موردي؟
2 - بطور مختصر کدام خطبه؟ فقط اشاره به موضوع کافيست
ضمنا با ايجاد تاپيک بحث درباره کتاب موافقم |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 1286 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 15:05 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
درو مورد اون نقاشي داوينچي رو ميگين هاوارد
اون رمزا ينه که اون زني که سر ميز نشته کي بوده در کنار مسيح
ميگن اون زن داشته و حتي دختري که معلوم نيست الان کجاست |
|