صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

5
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385
مجموع ارسالها: 960
اعتبار کسب شده: 2300
ارسال يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:38
 1 سال و 2 ماه پيش

اگر فيلمي را ديديد که فکر مي کنيد ارزش ديدن داره و بايد ديدن اون را به دوستانتان پيشنهاد کنيد، در اين قسمت خلاصه اي از شرح فيلم (همه داستان فيلم را تعريف نکنيد!) و نقدي که از ديدگاه خودتون روي فيلم داريد را بگيد. و اگه لازم شد در باره بعضي فيلما بحث و تبادل کنيم.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”
“The picture of Dorian Gray” by Oscar Wilde

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:46
 1 سال و 2 ماه پيش

فيلمي که ديدن اون را در حال حاضر پيشنهاد مي کنم «رمز داوينچي» به کارگرداني «ران هوارد» و بازي «تام هنکس» و «آدري تاتو» هست.

يکي از نکاتي که توي اکثر فيلماي آمريکايي وجود داره و توي اين فيلم هم مشهوده، اينه که هميشه بايد مشکلات بدست يک قهرمان و «تکرو» ي آمريکايي حل بشه. تکروي قديمي هاليوود مرحوم هومفري بوگارت بود که توي فيلمايي مثل کازابلانکا و «داشتن و نداشتن» که محل وقوع فيلم خارج از آمريکاست. حلال مشکلات بود. نهايتاً مشکلات بايد بدست يک قهرمان آمريکايي که هيچ چشم داشتي به مال دنيا و دختراي خشگل نداره حل بشه. توي اين فيلم هم تام هنکس همچين نقشي داره.

“When you are happy, you’re always good. But, When you are good, you’re not always happy.”

2
2
0
snoopyآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 246
اعتبار کسب شده: 0
جنسيت: مرد
ارسال يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 18:47
 1 سال و 2 ماه پيش

unfaithful

فیلم قشنگیه حتماببینید

کارگردان این فیلم یه فیلم دیگه هم داره به اسم indecent proposal که نشون میده دغدغه ی ذهنیش چیه .

موضوع این دو تا تقریبا شبیه همه و راجع به خیانت در زندگی زناشویی می باشد.

2
2
0
sadeghآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 05 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 155
اعتبار کسب شده: 105
ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 12:44
 1 سال و 2 ماه پيش

A walk to remember

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2324
اعتبار کسب شده: 4473
ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 13:57
 1 سال و 2 ماه پيش

خوب از این فیلم های اجتماعی و فلسفی چیزی سر در نمیارم.ولی پیشنهاد میکنم فیلم national security یا امنیت با بازی مارتین لارنس رو ببینین! کمدیه!
اگه فیلم پسران بد 1 و 2 رو هم ندیدید اونها هم با بازی مارتین لارنس و ویل اسمیت یه کمدی اکشن باحال هستند Razz Razz

که تنها تر نشه تنهایی ما...

1
1
0
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 247
اعتبار کسب شده: 739
ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 14:32
 1 سال و 2 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
فيلمي که ديدن اون را در حال حاضر پيشنهاد مي کنم «رمز داوينچي» به کارگرداني «ران هوارد» و بازي «تام هنکس» و «آدري تاتو» هست.

يکي از نکاتي که توي اکثر فيلماي آمريکايي وجود داره و توي اين فيلم هم مشهوده، اينه که هميشه بايد مشکلات بدست يک قهرمان و «تکرو» ي آمريکايي حل بشه. تکروي قديمي هاليوود مرحوم هومفري بوگارت بود که توي فيلمايي مثل کازابلانکا و «داشتن و نداشتن» که محل وقوع فيلم خارج از آمريکاست. حلال مشکلات بود. نهايتاً مشکلات بايد بدست يک قهرمان آمريکايي که هيچ چشم داشتي به مال دنيا و دختراي خشگل نداره حل بشه. توي اين فيلم هم تام هنکس همچين نقشي داره.

موافقم فيلم قشنگيه ولي من پيشنهاد بهتري دارم
حتما کتابشو بخونيد
چون فيلم به جذابيت کتاب نيست
Embarassed Embarassed

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 15:09
 1 سال و 2 ماه پيش

يه نکته ديگه در مورد «رمز داوينچي» اينه که سه عنصر «سرباز معتقد به ايدئولوژي» (سيلاس) و «رهبر مذهبي» (اُسقف) که از سرباز براي رسيدن به اهدافش استفاده مي کنه، و همچنين يک سياستمدار پشت پرده که همه کارها به اراده اون انجام مي شه و نهايتاً سود اصلي را هم ايشون مي برند (اشاره به سر انگليسي) وجود دارند. اگه گزافه نگفته باشيم و البته با کمي توهم توطئه، چيزي شبيه وضع جامعه ما.

1
1
0
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 15:55
 1 سال و 2 ماه پيش

snoopy نوشته بود:
unfaithful

فیلم قشنگیه حتماببینید

کارگردان این فیلم یه فیلم دیگه هم داره به اسم indecent proposal که نشون میده دغدغه ی ذهنیش چیه .

موضوع این دو تا تقریبا شبیه همه و راجع به خیانت در زندگی زناشویی می باشد.

يه فيلم ديگه در اين مورد ديشب ديدم، Bridges of Medison County به کارگرداني «کلينت ايستوود» و با بازي «مريل استريپ» و «کلينت ايستوود»؛ به نظر من از دو تا فيلم آقاي «آدرين لين» پرمايه تر و عميق تر بود. ولي نتيجه اي که از هر سه تا فيلم ميشه گرفت اينه که زنها بيشتر با احساستشون زندگي مي کنند تا فکر و استدلال. و به قول يکي از دوستان هر زني بطور بالقوه يک ... هست و فقط کسي را مي خواد که بتونه اون بالقوه را به بالفعل تبديل کنه.

راستي «آدرين لين» يه نسخه از لوليتا را هم ساخته، که نشون دهنده علاقه ايشون به مسائل جنسي هست.

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1594
اعتبار کسب شده: 1644
ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 16:39
 1 سال و 2 ماه پيش

Oranium نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:

موافقم فيلم قشنگيه ولي من پيشنهاد بهتري دارم
حتما کتابشو بخونيد
چون فيلم به جذابيت کتاب نيست
Embarassed Embarassed

درست مي گه . فيلمش مزخرفه اصلا معلوم نيست چي به چيه و تکه هاي ازل درست کنار هم چيده نمي شن کتابش خيلي بهتره البته اگه کتابش را خوندين بگين در موردش بحث کنيم چون من نقدهايي را برش دارم Wink

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
0
1
بچه برقي 78آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 16:57
 1 سال و 2 ماه پيش

اگه قراره در باره کتابش بحث کنيد، يه تاپيک توي تالار انديشه راه بندازيد، چون ربطي به سينما نداره.
در ضمن وقتي چيزي را نمي فهميم دليلش مي تونه بيشتر دانش ناکافي ما درباره اون مقوله باشه تا نارسايي مطلب.

اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه.

1
1
0
TITAN
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 910
اعتبار کسب شده: 2296
ارسال دوشنبه 07 اسفند 1385، ساعت 22:54
 1 سال و 2 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:

اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه.

اين حرفت پارادوکس مفهومي داره، چون اين دوتا اصلا به هم ربط نداره
القصه اينکه بعضي از فيلم ها هيچ وقت نمتونند به پاي کتبشون برسند، مثل بينوايان، با اون قلم قوي ويکتور هوگو، ربکا ( دافنه دو موريه)، يا حتي سکوت بره ها

و اما پيشنهاد من فيلم million doller baby مي باشد، اگه از همه چيز خسته شدين و اين زندگي براتون غير قابل تحمله، تلاش اون baby براتون ميتونه راهکار باشه که هيچ وقت، جاي آروم نشستني وجود نداره...

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3190
اعتبار کسب شده: 4835
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 08 اسفند 1385، ساعت 2:11
 1 سال و 2 ماه پيش

راستش من فيلم Mrs & Mr. Smith با بازی Angelina & Brad Pit رو پيشنهاد ميکنم
صحنه های قشنگ زياد داره, ولی My favorit part اونجاييست که Angelina وسط اون گير و دار
جنگ اساسی و high tech که دارن و البته آشتی خيلی high tech Wink
واقعنی با مايتابه ميزنه توی سر Brad Pit Dancing Dancing Dancing
اولين باری که اين فيلم رو ديدم کلی کيف کردم که شوخی من توی اين فيلم عملی شده Mr. Green
و اين نشون ميده که من, يه جورايی با آنجلينا يا کارگردان اين فيلم وحدت وجود دارم Razz

2
2
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1594
اعتبار کسب شده: 1644
ارسال سه‌شنبه 08 اسفند 1385، ساعت 13:05
 1 سال و 2 ماه پيش

بچه برقي 78 نوشته بود:
اگه قراره در باره کتابش بحث کنيد، يه تاپيک توي تالار انديشه راه بندازيد، چون ربطي به سينما نداره.
در ضمن وقتي چيزي را نمي فهميم دليلش مي تونه بيشتر دانش ناکافي ما درباره اون مقوله باشه تا نارسايي مطلب.

من اون فيلم را فهميدم اما موضوع اينه که اگه فقط هدف ديدن فيلم باشد اون فيلم قابل تحمله اما اگر تامل در گفته هاي آن فيلم باشد فيلم به طور واضحي استدلال ناقص و ناکاملي را ارائه مي دهد و کتاب خيلي کامل تره .
نکته جالب اين که کتاب راز داوينچي من را کاملا قانع کرده بود تا زماني که يکي از خطبه هاي امام عل من را از اشتباه در آورد .

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

1
0
1
Oraniumآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

مجموع ارسالها: 247
اعتبار کسب شده: 739
ارسال سه‌شنبه 08 اسفند 1385، ساعت 15:01
 1 سال و 2 ماه پيش

harvard نوشته بود:
بچه برقي 78 نوشته بود:

من اون فيلم را فهميدم اما موضوع اينه که اگه فقط هدف ديدن فيلم باشد اون فيلم قابل تحمله اما اگر تامل در گفته هاي آن فيلم باشد فيلم به طور واضحي استدلال ناقص و ناکاملي را ارائه مي دهد و کتاب خيلي کامل تره .
نکته جالب اين که کتاب راز داوينچي من را کاملا قانع کرده بود تا زماني که يکي از خطبه هاي امام عل من را از اشتباه در آورد .

1 - قانع در چه موردي؟
2 - بطور مختصر کدام خطبه؟ فقط اشاره به موضوع کافيست
ضمنا با ايجاد تاپيک بحث درباره کتاب موافقم

1
1
0
siyagisoآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

مجموع ارسالها: 518
اعتبار کسب شده: 1286
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 08 اسفند 1385، ساعت 15:05
 1 سال و 2 ماه پيش

درو مورد اون نقاشي داوينچي رو ميگين هاوارد
اون رمزا ينه که اون زني که سر ميز نشته کي بوده در کنار مسيح
ميگن اون زن داشته و حتي دختري که معلوم نيست الان کجاست

سهراب سپهري

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است [ نظر سنجي ] آيا حاضريد با يک فرد خارجي و غير مسلمان ازدواج کنيد؟
1
پاسخها: 30 بیننده: 1119 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوست داريد باچه کسي ازدواج کنيد؟
3
پاسخها: 146 بیننده: 6306 نویسنده: مسافر کوير
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دوستانمان در بند
1
پاسخها: 126 بیننده: 4393 نویسنده: s_mr66
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پيشنهاد براي تعويض نام
1
پاسخها: 4 بیننده: 454 نویسنده: سيب

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید