| نویسنده |
پیغام |
mammad  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 25 بهمن 1384 مجموع ارسالها: 311 اعتبار کسب شده: 858 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 22 مهر 1386، ساعت 11:28 |
|
 |
7 ماه و 5 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
"adel"  زبون بسته!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مهر 1386 مجموع ارسالها: 1 اعتبار کسب شده: 119 محل سکونت: خيلي دور ، خيلي نزديک جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 11:03 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
من وکيل مدافع شيطان رو پيشنهاد مي کنم
فيلم قشنگيه |
|
|
|
|
|
|
 |
majidjon13 آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2067 اعتبار کسب شده: 2986 محل سکونت: پرشيا جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 24 مهر 1386، ساعت 15:53 |
|
 |
7 ماه و 3 روز پيش |
|
|
| |
| "adel" نوشته بود: |
من وکيل مدافع شيطان رو پيشنهاد مي کنم
فيلم قشنگيه |
اي گفتي...
کل فيلم يک کنار..بازيه آل پاچينو يک کنار.
تو هاردم داشتمش ها همين چند وقت پيش پاکش کردم..
خيلي دلم هواشو کرده...حالا سي دي فروشيه غير مجاز هم ديگه گير نمياد. |
|
|
|
|
|
|
 |
پريشان  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 30 مهر 1386 مجموع ارسالها: 25 اعتبار کسب شده: 244 محل سکونت: سرزمين آتش جنسيت: زن |
 |
چهارشنبه 02 آبان 1386، ساعت 17:38 |
|
 |
6 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
دراکولاي برام استوکر
کارگردان: فرانسيس فورد کاپولا. جالب اينجاست که نام دراکولا که به قساوت قلب معروف شده نام يک جنگجوي مذهبيه! به همين خاطر هم کاپولا در صحنه هاي نخستين فيلمش نشون
ميده که وقتي شواليه ي تنومند به فرمان پادشاه کشورش به جنگ فراخوانده مي شه با صليبي در دست و با تکيه بر حمايت مسيح از هيچ فداکاري براي سرزمينش دريغ نمي کنه و از پاي
نمي افته. دشمن که اوضاع رو چنين مي بينه تصميم مي گيره به دروغ خبر کشته شدن
شواليه رو به محبوبش بده و با محو کردن اميدواري و عشق بين آن دو هر دو رو به نابودي
بکشانه. اليزابت خبر رو باور مي کنه و خود رو به رودخانه مي ندازه. شواليه پس از بازگشت به
قصر با پيکر بي جان محبوبش مواجه مي شه و نعره زنان از کشيشان مي پرسه: آيا اين سزاي
من بود در حمايت از کليسا؟ جهنمي که در قلب شواليه برپا مي شه اون رو وادار مي کنه
شمشيرش رو به قلب صليبي که نماد معصوميت عيسي مسيحه فرو کنه. خون از صليب
فوران مي کنه و شواليه فداکار به خون آشام جهنمي و نفرين شده ي ابدي تبديل مي شه.
و حالا دراکولا در قصر هراس انگيزش منتظر شماست!! نترسين! حتما برين به ديدنش! |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2324 اعتبار کسب شده: 4473 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 آبان 1386، ساعت 18:37 |
|
 |
6 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 18:14 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
فرياد مورچه ها (Scream of the ants)
آخرين فيلم محسن مخملباف، سال 2006 ميلادي در کشور هندوستان فيلمبرداري شده است. بازيگر نقش اول اين فيلم خانم «لونا شاد» (مه نور شادزي) و بازيگر مرد مقابل او آقاي «محمود شکراللهي» است که هر دو سابقه همکاري با مخملباف را در فيلم کوتاه The Chair (محصول 2005) داشتند.
از بين بازيگران «لونا شاد» با اجراي برنامه «شباهنگ» در تلويزيون صداي آمريکا (VOA) چهره شناخته شدهتري نسبت به «محمود شکراللهي» براي ايرانيان دارد ولي آقاي شکرالهي با کارگرداني فيلم کوتاه “Close-Up Long Shot” در سال 1996 ميلادي و تهيه کنندگي فيلم مستند “Fragile armada, La” و فيلم کوتاه “Temps des cerises, Le” در سال 2005 در ميان سينماگران سرشناستر است.
خلاصه داستان:
ختري که به خدا باور دارد، عاشق مردي است که به خدا باور ندارد. آن ها تصميم مي گيرند، براي ماه عسل به هند بروند و در آنجا پاسخ پرسشهاي خود را بيابند...
لينک دانلود: (مطمئن نيستم دائمي باشه)
فرياد مورچه ها - Scream of the ants
اين لينک احتمالا از فضا و پهناي باند سرور همين تالار خودمون استفاده مي کنه.
اگه احسان صلاح نميدونه لينک رو برداره. |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط شازده کوچولو در تاريخ پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 23:30 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 19:31 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
Have you watched this YOURSELF? If yes, what is your ownopinion?  I searched for "Scream of the Ants" and came accross this exteremely negative review on a blog:
| نقل قول: |
The whole film can be summarized as a sequence of some truly magnificent scenery and exquisite cinematography that has been completely ruined by the idiocy of a man who knows how to use his camera but not his brain!
|
So, I am simply not gonna waste the forum's bandwidth and my own time downloading another crap film
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
pantea  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 09 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1207 اعتبار کسب شده: 2377 محل سکونت: سن: 24 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 20:15 |
|
 |
2 ماه و 25 روز پيش |
|
|
| |
اميد جان
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد و تشکر از تلاشهاي شبانه روزي شما در جهت اعتلاي سطح فکري و فرهنگي تربيتي روابطي و آنتي اسکل بازي جوانان ميهن اسلامي خواهشمند است يک فروند فيلم عميق زيبا آموزنده پيام ftp linux دار و پدر مادر دار معرفي کرده و وقت برنامه تون رو هم زياد کنيد دق کرديم از بس فيلمهاي در پيت گلزار و افشار و ... ساير جزغل پغل هاي بي هنر!رو سر در سينما ها مشاهده فرموديم
جشنواره فجر امسال هم که همچين بخاري نداشت! |
|
_________________ shine on! brighter than the sun...live for every moment before the moment''s gone...we shine on you and me tonight!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2980 اعتبار کسب شده: 2345 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 20:51 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
| pantea نوشته بود: |
| يک فروند فيلم عميق زيبا آموزنده پيام ftp linux دار و پدر مادر دار معرفي کرده و وقت برنامه تون رو هم زياد کنيد دق کرديم از بس فيلمهاي در پيت گلزار و افشار و ... ساير جزغل پغل هاي بي هنر!رو سر در سينما ها مشاهده فرموديم |
See if you can find Heaven and Earth (1993).
My ratings:
Direction: 10 out of 10 (Oliver Stone)
Cinematography: 10 out of 10
Acting: 10 out of 10
Soundtrack: 20 out of 10! (Kitaro)
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 951 اعتبار کسب شده: 6183 محل سکونت: هيدالو سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 02 اسفند 1386، ساعت 23:22 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
اين بنده درگاه و اين چاکر بارگاه، صرفا قصد اطلاعرساني داشتم. تا به فضل الهي کساني که طالبند ره يافته و به مراد دست يازند (البته با اجازه و اراده حضرت احسان آقاي تالار الممالک)
مطالبي هم که مسطور شد فقط جهت استحضار مامورين اعزامي از طرف جناب google بوده و وجاهت قانوني ديگري نداشته و ندارد.
زياده عرضي و جسارتي نيست. سايه عالي مستدام.
اين بنده کمترين
الپرنس و هو ليتل |
|
_________________ نکند من هم يک خرده به آدم بزرگها رفتهام؟ «بايد پير شده باشم».
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنتگزوپهري)
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 03 اسفند 1386، ساعت 12:37 |
|
 |
2 ماه و 24 روز پيش |
|
|
| |
فيلمي رو که ميخوام پيشنهاد کنم در هيچ ژانري قرار نميگيره!
اين فيلم دقيقا يک اثر سوررئال حساب ميشه. کساني که دنبال داستان توي اين فيلم ميگردند بعد از ديدن فيلم به من فحش خواهند داد!
فيلم بزرگراه گمشده اثر فيلساز مولف سينما ديويد لينچ
در اين فيلم خط داستاني و زماني سر راستي وجود نداره.از لحاظ ساختار يه چيزي تو مايه هاي کتاب بوف کور هست اما تصويري.هنگام ديدن اين فيلم دنبال موضوع , داستان , نتيجه و هيچ چيز ديگه اي نباشيد.بايد خودتون رو بديد دست فيلم و رها و آزاد وارد دنيايي بشيد که فيلمساز به شما ارائه ميده. |
|
_________________ به من نزديک نشيد.
|
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 325 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 16:29 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
شاهين من فيلم و نديده بهت فحش ميدم دنبال يه بهونه بودم واسه فحش دادنت من با اين همه ...... ول کردي رفتي حالا داري فيلم تعريف مي کني ... من از دست تو چي کار کنم ، فحش که مي دم هيچي سرتم ميشکنم در ضمن جاهاي خالي رو خودت پر کن |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1750 اعتبار کسب شده: 5298 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 04 اسفند 1386، ساعت 19:40 |
|
 |
2 ماه و 23 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
manisa  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 تير 1385 مجموع ارسالها: 325 اعتبار کسب شده: 889 محل سکونت: tehran سن: 30 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 05 اسفند 1386، ساعت 11:01 |
|
 |
2 ماه و 22 روز پيش |
|
|
| |
بيميرم برات که گردنت از مو هم نازکتره ، شاهين يه سي دي جديدت پيدا کنيه بربري هم من مي گيرم قرار بذار با هم بشينيم نگاه کنيم خواهشن فيلمش عشقي باشه از اين فيلما که اخرش مجبور بشم فحشت بدم و با دمپايي خدمتت برسم نباشه گريه دارم باشه ، يه کم ترسناکم باشه ،اوه راستي تخمه سياه هم يادت نره |
|
|
|
|
|
|
 |
کيوان  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 12 ارديبهشت 1384 مجموع ارسالها: 106 اعتبار کسب شده: 922 محل سکونت: جنسيت: مرد |
 |
جمعه 24 اسفند 1386، ساعت 22:58 |
|
 |
2 ماه و 2 روز پيش |
|
|
| |
يک فيلم عميق و تأثير گذار درباره افغانستان که نامزد جايزه اسکار شده. با داستان فيلم کاري ندارم ولي از جهت واقعيت هايي که از زندگي و گذشته افغانها در اين فيلم به تصوير در آمده، من اين رو به عنوان يک اثر با ارزش قبول دارم.
داستان با نمايش زندگي گذشته يک رمان نويس افغان شروع ميشه که زمان اشغال افغانستان توسط روسها، به امريکا مهاجرت کرده و حالا به دليلي مجبور ميشه برگرده افغانستان، و با محيطي مواجه مي شه که مبارزان سابق افغاني (طالبان) که با روسها جنگيده بودند، کشور رو آزاد کرده اند و اکنون دولت رو به دست گرفته اند.. |
|
_________________ ..
|
|
|
|
|
 |
|
|