| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 17:09 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ما آدماي سطحي نگر فيلم را ترجيح مي ديم، و جادوي سينما را ستايش مي کنيم. شما دوستان عزيز اهل کتاب و مطالعه تشريف ببريد تالار ادبيات.
هماهنگي تصوير، صداي بازيگر و مهمتر از همه موسيقي متن تاثيري داره که با تار و پود روح آدم بازي مي کنه و از نظر ما اين يک هنر قابل ستايش است.
فيلم ديگري که حتماً ببينيد کمدي «ايرما خوشگله» با بازي «جک لمون» و «شري مک لين» و کارگرداني «بيلي وايلر» هست. محل اتفاق افتادن فيلم پاريس هست. يک کمدي زيبا و جذاب که از ديدن اون پشيمون نمي شيد. |
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1200 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 12:38 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
منم فيلم نه چندان جديد !!! دل شدگان ساخته علي حاتمي را به تمام دوستان پيشنهاد مي کنم در ضمن اگه سي دي اش را داره مشتري هستم . |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 12:48 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 13:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بهترين فيلم درام
Babel
بهترين فيلم کمدی - موزيکال
DreamGirls
بهترين کارگردان
Martin Scorsese - Departed
بهترين بازيگر مرد - نقش اول
Forest Whitaker - The last king
بهترين بازيگر زن - نقش اول
Helen Mirren - The Queen
بهترين بازيگر مرد - کمدی
Sacha Baron Cohen - Borat
بهترين بازيگر زن - کمدی
Meryl Streep - Devil Wears Prada
بهترين بازيگر مرد - نقش مکمل
Eddie Murphy - DreamGirls
بهترين بازيگر زن - نقش مکمل
Jennifer Hudson - DreamGirls
بهترين فيلم غير امريکايی
Letters From Iwo Jima
بهترين انيميشن
Cars |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 980 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 15:07 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
فرزندم اينکه ليست برنده هاي اسکاره
منظوز ار اين تاپيک فيلميه که خودت قبلا ديدي، و به نظرت جالب آمده، و البته بگي که چرا جالبه، شايد سليقه ها متفاوت باشه......
من فيلم ماتريکس يک رو هم پيشنهاد ميدم، که با اينکه در ژانر اکشن طبفه بندي ميشه، اما بيس فيلم بر اساس انديشه افلاطونه، که ميگه ما خودمون توي اين دنيا نيستم، تنها سايه اي از وجود اصلي ماست که به اين دنيا افتاده..
و اليته زير ساخت هاي صهيونيتي هم داره..
و يه چيز جالب، توي تلويزون ايران اين فيلم نمايش داده شد و در ترجمه noرو اشتباها now ترجمه کرده بودند، اين ساده ترين اشتباه ترجمه اي اين فيلم در فارسي بود، پس بي خيال فارسي ديدنش بشيد |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 15:14 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
ok
بهترين فيلم ايراني به رنگ خدا که خيلي خيلي قشنگ بوده البته کارگردانش يادم نيست از ذهنم پريد |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2872 اعتبار کسب شده: 6959 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 اسفند 1385، ساعت 15:19 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
| بهترين فيلم ايراني به رنگ خدا که خيلي خيلي قشنگ بوده البته کارگردانش يادم نيست از ذهنم پريد |
مجيـــد مجيدي |
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2272 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 24 اسفند 1385، ساعت 14:59 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
حامد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: سهشنبه 08 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 1233 اعتبار کسب شده: 1448 محل سکونت: خوشا شيراز و وصف بي مثالش سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 اسفند 1385، ساعت 18:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
خواهشاً يه نفر اسم فيلم هاي کع قراره عيد پخش بشه رو بنويسه تا بقيه پيشنهاد بدند کدوما بهتره! |
|
_________________ دلم از بي کسي بيچاره شد بيچاره تر بادا
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1843 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 24 اسفند 1385، ساعت 19:58 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من خودم seven رو براي ديدن پيشنهاد ميدم! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 24 اسفند 1385، ساعت 20:37 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
من خودم seven رو براي ديدن پيشنهاد ميدم!  |
با بازی بردپیت اگه اشتباه نکنم.
البته هندی ها فیلمنامه شو برداشتن و هر چی 7 داشت کردند ده و شد یه فیلم هندی که انصافا با وجود کپی بودنش خوب از آب در اومده بود |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 527 اعتبار کسب شده: 675 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 25 اسفند 1385، ساعت 13:37 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
من ديدن فيلم Babel رو پيشنهاد ميکنم. اصولاً فيلمهاي ايناريتو بسيار آدمو به فکر وا ميداره. Babel تکميل کننده تريلوژي Amores perros و 21 Grams هست که هر سه تاش ساخته اين کارگردان مکزيکيه. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2351 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 اسفند 1385، ساعت 15:37 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 اسفند 1385، ساعت 18:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3035 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 25 اسفند 1385، ساعت 19:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
Bravo Shaahin! Bitter Moon is one of the best and deepest movies ever made. I have watched it several times. It works like a "re-boot" switch for me.. solves all my problems (when I have some)
Here is a link to a persian review of Bitter Moon.
As Shahin said, IT IS A VERY VERY HEAVY FILM not recommended for religious guys and guys who have not had serious relationships with girls.
It is absolutely NOT RECOMMENDED for girls. DO NOT WATCH IF YOU ARE A GIRL. If you do all your beautiful blue-sky dreams will shatter into pieces..
The movei is only good for me and Shaahin.
The music -by Vangelis- is fantastic though. Does anyone have the mp3 of Bitter Moon's sound track?
|
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
|
|