| نویسنده |
پیغام |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 878 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 15:18 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
درو مورد اون نقاشي داوينچي رو ميگين هاوارد
اون رمزا ينه که اون زني که سر ميز نشته کي بوده در کنار مسيح
ميگن اون زن داشته و حتي دختري که معلوم نيست الان کجاست |
اينها جواب من بود؟؟!! |
|
_________________ من يک اورانيم غني شده هستم
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 16:24 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اورانيوم من جواب شما رو ندادم دارم از هاوارد مي پرسم |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 16:27 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| TITAN نوشته بود: |
| بچه برقي 78 نوشته بود: |
اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه. |
اين حرفت پارادوکس مفهومي داره، چون اين دوتا اصلا به هم ربط نداره
القصه اينکه بعضي از فيلم ها هيچ وقت نمتونند به پاي کتبشون برسند، مثل بينوايان، با اون قلم قوي ويکتور هوگو، ربکا ( دافنه دو موريه)، يا حتي سکوت بره ها
و اما پيشنهاد من فيلم million doller baby مي باشد، اگه از همه چيز خسته شدين و اين زندگي براتون غير قابل تحمله، تلاش اون baby براتون ميتونه راهکار باشه که هيچ وقت، جاي آروم نشستني وجود نداره... |
چه پارادوکس مفهومي؟!!! وقتي شما با مقوله سينما آشنا نباشيد و زبان سينما را نفهميد، خوب مسلماً خيلي از فيلما در نظرتون ناقص جلوه مي کنه. مطمئناً کسي که فيلمنامه را مي نويسه خيلي بيشتر از من و شما حواسش هست. |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 981 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 20:21 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خوشتيپ عزيز
اگر اطلاعات خاصي در اين مورد بهتره همينجا رو کنيد..
و بايد به يه دوست هم تبريک بگم، بالاخره اسکور سيزي بعد از 1000 سال کانديد اسکار* شدن، اسکار رو کرفت
--------------------
*اين اسکار هيچ ربطي به oscar خودمون نداره |
|
_________________ NO PAIN, NO GAIN
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 1199 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 08 اسفند 1385، ساعت 21:49 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خوب بچه برقي درست مي گه من به اندازه او فيلم نديده ام اما اين قدر کتاب خوندم که بدونم اون فيلم نامه حق مطلب را ادا نمي کرد .
در ضمن کتاب راز داوينچي در پي اثبات اين مطلب است که حضرت مسيح ازدواج کرده و فرزنداني داشته و ...
امام علي در يکي از خطبه هايش مي گويد مسيح ازدواج نکرده است ( در صورت تمايل شما اون را پيدا مي کنم ) |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 962 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 10:47 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
درسته هاوارد من اون نقاشي رو ديديم
اگه ميشه اون خطبه حضرت علي (ع) رو برام پيدا کن |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 15:20 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اقا اين رمز داوينچي را بيخيالش بشيد...
يه فيلم ديگه که براي دين پيشنهاد مي کنم «بدون دخترم هرگز» هست. توي اين فيلم واقعيتهاي جامعه ايران 20 سال قبل را بطور اغراق آميزي نشون مي ده، که کاملاً به چشم مي ياد و براي من ايراني مي تونه خيلي آموزنده باشه، چون مي دونم که يه غربي در مورد من چي فکر مي کنه و براي رفع معايب خودم اقدام مي کنم.
داستان فيلم با تقريب مهندسي (80 درصد) واقعي هست. و ماجراي دکتر محمودي و همسر آمريکايشون هست که براي ديدار با خانواده دکتر به ايران مي يان که ناگهان دکتر محمودي با اصرار خانواده تصميم به ماندن مي گيرد و ... |
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
مجموع ارسالها: 981 اعتبار کسب شده: 2475 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 15:51 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
خالا که صحبت از فيلم ايراني شد بايد يه فليم فوق العاده رو بهتون بگم، اون هم فيلمي نسيت جز "زير درختان زيتون" ساخته کيارستمي، فيلمي که فکر ميکنم براي زلزله رودبار ساخته شده، و به قول کاردان نه دکور داره، نه گيريم، نه نور پردازيه خاصي، و نه حتي بازيگران معروفي ( الته غير از محمد علي کشاورز)؛ اين فيلم کانديد اسکار هم بوده، و واقعا فيلم زيباييه؛ پ.ستر اين فيلم از طراحي هاي خود آقاي کيارستميه که يکي از زيبا ترين پوستر هاييه که در ايران براي فيلم طراحي شده000 |
|
يادگار من است اين درخت که خستگي تبرت را مي گيرد عميق تر بزن سطحي نمي خواستمت....
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 274 اعتبار کسب شده: 878 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:00 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اگه شما قبلاً فيلم «آخرين وسوسه مسيح» (مارتين اسکورسيزي 1984) را ديده باشيد فهم «رمز داوينچي» خيلي مي تونه راحت تر باشه. |
القصه اينکه بعضي از فيلم ها هيچ وقت نمتونند به پاي کتبشون برسند، مثل بينوايان، با اون قلم قوي ويکتور هوگو، ربکا ( دافنه دو موريه)، يا حتي سکوت بره ها
و اما پيشنهاد من فيلم million doller baby مي باشد، اگه از همه چيز خسته شدين و اين زندگي براتون غير قابل تحمله، تلاش اون baby براتون ميتونه راهکار باشه که هيچ وقت، جاي آروم نشستني وجود نداره... |
چه پارادوکس مفهومي؟!!! وقتي شما با مقوله سينما آشنا نباشيد و زبان سينما را نفهميد، خوب مسلماً خيلي از فيلما در نظرتون ناقص جلوه مي کنه. مطمئناً کسي که فيلمنامه را مي نويسه خيلي بيشتر از من و شما حواسش هست. |
اين فقط نظر من و تيتان نيست که فيلم به پاي کتاب نميرسه بسايري از کساني که به جشنواره کن رفتند و مايل بودند فيلم را ببينند , قبلا کتاب را خوانده بودند و برايشان جذابيت داشت ,ولي نظر خيلي مساعدي نسبت به فيلم نداشتند
ضمنا همانطور که تيتان گفت در مورد خيلي از کتابها اين مسئله صادق است و من علاوه برفيلمهايي که تيتان به آنها اشاره کرد از شاهکار سينما يعني "بر باد رفته " هم ميتوانم اسم ببرم که با وجود اينکه هشت اسکار سينمايي را برد ولي قطئا به گرد پاي کتابش نيز نميرسد. |
|
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
TITAN پرچونه!!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:07 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Oranium نوشته بود: |
اين فقط نظر من و تيتان نيست که فيلم به پاي کتاب نميرسه بسايري از کساني که به جشنواره کن رفتند و مايل بودند فيلم را ببينند , قبلا کتاب را خوانده بودند و برايشان جذابيت داشت ,ولي نظر خيلي مساعدي نسبت به فيلم نداشتند
ضمنا همانطور که تيتان گفت در مورد خيلي از کتابها اين مسئله صادق است و من علاوه برفيلمهايي که تيتان به آنها اشاره کرد از شاهکار سينما يعني "بر باد رفته " هم ميتوانم اسم ببرم که با وجود اينکه هشت اسکار سينمايي را برد ولي قطئا به گرد پاي کتابش نيز نميرسد. |
ااااااوووووووو، چه اورانيوم باشخصيتي، با من ازدواج موکونييييييييييييي؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:08 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| خالا که صحبت از فيلم ايراني شد بايد يه فليم فوق العاده رو بهتون بگم، اون هم فيلمي نسيت جز "زير درختان زيتون" ساخته کيارستمي، فيلمي که فکر ميکنم براي زلزله رودبار ساخته شده، و به قول کاردان نه دکور داره، نه گيريم، نه نور پردازيه خاصي، و نه حتي بازيگران معروفي ( الته غير از محمد علي کشاورز)؛ اين فيلم کانديد اسکار هم بوده، و واقعا فيلم زيباييه؛ پ.ستر اين فيلم از طراحي هاي خود آقاي کيارستميه که يکي از زيبا ترين پوستر هاييه که در ايران براي فيلم طراحي شده000 |
صد در صد موافقم
ضمنا فيلم "شايد وقتي ديگر" ساخته بهرام بيضايي نيز بسيار ديدني بود.
همينطور فيلم "پرنده کوچک خوشبختي" |
|
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:09 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:25 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
حالا که صحبت از کيارستمي شد، غير از فيلم «طعم گيلاس» که ديدنش بر هر مسلمان واجب است. فيلم «ده» را پيشنهاد مي کنم.
تمام اين فيلم داخل يک پرايد اتفاق مي فته و غير از «مانيا اکبري» که راننده پرايد هست، کس ديگه اي از وجود دوربين خبر نداره. اين فيلم اصلاً فيلمنامه نداره و موضوعات في البداهه هست. اوج فيلم جايي هست که يک زن خيابوني سوار پرايد مي شه. و در باره شغلش ازش مي پرسه.
زن خيابوني يه جمله عالمانه مي گه: «شما عمده فروشيد، ما خرده فروش!» |
|
|
|
|
 |
Oranium  داره راه ميفته!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 16:29 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
حالا که صحبت از کيارستمي شد، غير از فيلم «طعم گيلاس» که ديدنش بر هر مسلمان واجب است. فيلم «ده» را پيشنهاد مي کنم.
تمام اين فيلم داخل يک پرايد اتفاق مي فته و غير از «مانيا اکبري» که راننده پرايد هست، کس ديگه اي از وجود دوربين خبر نداره. اين فيلم اصلاً فيلمنامه نداره و موضوعات في البداهه هست. اوج فيلم جايي هست که يک زن خيابوني سوار پرايد مي شه. و در باره شغلش ازش مي پرسه.
زن خيابوني يه جمله عالمانه مي گه: «شما عمده فروشيد، ما خرده فروش!» |
من اين فيلمو نديدم ولي حتما ميزا م تو ليستم که بعدا ببينمش
راستي ده با کسر "د" يا فتح "د" |
|
"سلطان همه عناصر"
|
|
|
|
|
 |
بچه برقي 78  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 09 اسفند 1385، ساعت 17:08 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| Oranium نوشته بود: |
من اين فيلمو نديدم ولي حتما ميزا م تو ليستم که بعدا ببينمش
راستي ده با کسر "د" يا فتح "د" |
با فتحه، 10 |