| نویسنده |
پیغام |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1856 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 16:12 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
خوب اين اولين پستي که دارم توي تالار جديد جامعه مي ذارم! (اين که آدم اولي پست رو بذاره توي يه تالار حس خوبي داره!)
اين چيزي که من مي خوام بنويسم بيشتر برمي گرده با آدم هايي که توي جامعه هستن! آدم هايي که کنار هم قرار مي گيرن و يه جامعه رو مي سازن! اين پست راجب آدم هايي هست که دائم يه سوال مي پرسن! ببخشيد باد از کدوم طرف مياد؟؟؟؟
يه ضرب المثل هست که ميگه آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره!!!!!!!!! ولي خوب خيلي ها هستن که هنوز هم به طور شديد تحت تاثير جو هستن!! يعني از هر طرف که همه برن اون ها ميرن!!! نمونه ي خيلي بارزش همين بچه هايي که الان توي همين بخش کامپيوتر هستن!!
ببخشيد الان چي مد شده؟ چي؟ لينوکس؟ واي من عاشق لينوکسم! ويندوز چيه!! آشغاله! به درد لاي جرز مي خوره!
چي؟ نتونستي لينوکس رو نصب کني؟؟ واي چيه اين لينوکس به درد نمي خوره! سيستم عامل فقط ويندوز!!
چه گرايشي مي خواي بري؟ نرم افزار؟؟ آره بابا نرم افزار خدا! همه چي نرم افزاره!
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!!!!!
من خودم شخصا فکر مي کنم که اين حالت به اين علت به وجود مياد که شخص به کاري که مي کنه و کاري که مي خواد بکنه اعتماد و ايمان نداره!
کاش فقط ميشد که يه کم ! فقط يه کم خودمون بوديم! و با شناخت يه کار رو انجام مي داديم! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2354 اعتبار کسب شده: 3487 محل سکونت: شيراز سن: 20 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 22:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2281 اعتبار کسب شده: 4505 جنسيت: زن |
 |
شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 22:24 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
نقل قول:
| نقل قول: |
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري |
!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!
بله به اين افراد مي گن حزب باد . هر وقت لازم بدونن چادر سر مي کنن اما آبا که از آسياب افتاد به راحتي اون چادر رو برمي دارن.
جو مي گيردشون دانشگاه ميرن. جو ميگيردشون ازدواج مي کنن و خيلي چيزاي ديگه [/quote] |
_________________ چي بگم از بخت سوختهء خودم 
|
|
|
|
|
 |
o0ofafao0o زبون بسته!
مجموع ارسالها: 9 اعتبار کسب شده: 107 جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 21 فروردين 1386، ساعت 14:02 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| sunson نوشته بود: |
خوب اين اولين پستي که دارم توي تالار جديد جامعه مي ذارم! (اين که آدم اولي پست رو بذاره توي يه تالار حس خوبي داره!)
اين چيزي که من مي خوام بنويسم بيشتر برمي گرده با آدم هايي که توي جامعه هستن! آدم هايي که کنار هم قرار مي گيرن و يه جامعه رو مي سازن! اين پست راجب آدم هايي هست که دائم يه سوال مي پرسن! ببخشيد باد از کدوم طرف مياد؟؟؟؟
يه ضرب المثل هست که ميگه آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره!!!!!!!!! ولي خوب خيلي ها هستن که هنوز هم به طور شديد تحت تاثير جو هستن!! يعني از هر طرف که همه برن اون ها ميرن!!! نمونه ي خيلي بارزش همين بچه هايي که الان توي همين بخش کامپيوتر هستن!!
ببخشيد الان چي مد شده؟ چي؟ لينوکس؟ واي من عاشق لينوکسم! ويندوز چيه!! آشغاله! به درد لاي جرز مي خوره!
چي؟ نتونستي لينوکس رو نصب کني؟؟ واي چيه اين لينوکس به درد نمي خوره! سيستم عامل فقط ويندوز!!
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!!!!!
من خودم شخصا فکر مي کنم که اين حالت به اين علت به وجود مياد که شخص به کاري که مي کنه و کاري که مي خواد بکنه اعتماد و ايمان نداره!
کاش فقط ميشد که يه کم ! فقط يه کم خودمون بوديم! و با شناخت يه کار رو انجام مي داديم! |
کاشکي خودمون بودن اينقدر سخت نبود ! |
|
_________________ هميشه آخرش باش !
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |