صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sunsonآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385
مجموع ارسالها: 1856
اعتبار کسب شده: 6588
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 16:12
 1 سال و 4 ماه پيش

Image

خوب اين اولين پستي که دارم توي تالار جديد جامعه مي ذارم! (اين که آدم اولي پست رو بذاره توي يه تالار حس خوبي داره!)
اين چيزي که من مي خوام بنويسم بيشتر برمي گرده با آدم هايي که توي جامعه هستن! آدم هايي که کنار هم قرار مي گيرن و يه جامعه رو مي سازن! اين پست راجب آدم هايي هست که دائم يه سوال مي پرسن! ببخشيد باد از کدوم طرف مياد؟؟؟؟
يه ضرب المثل هست که ميگه آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره!!!!!!!!! ولي خوب خيلي ها هستن که هنوز هم به طور شديد تحت تاثير جو هستن!! يعني از هر طرف که همه برن اون ها ميرن!!! نمونه ي خيلي بارزش همين بچه هايي که الان توي همين بخش کامپيوتر هستن!!
ببخشيد الان چي مد شده؟ چي؟ لينوکس؟ واي من عاشق لينوکسم! ويندوز چيه!! آشغاله! به درد لاي جرز مي خوره!
چي؟ نتونستي لينوکس رو نصب کني؟؟ واي چيه اين لينوکس به درد نمي خوره! سيستم عامل فقط ويندوز!!
چه گرايشي مي خواي بري؟ نرم افزار؟؟ آره بابا نرم افزار خدا! همه چي نرم افزاره!
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!!!!!
من خودم شخصا فکر مي کنم که اين حالت به اين علت به وجود مياد که شخص به کاري که مي کنه و کاري که مي خواد بکنه اعتماد و ايمان نداره!
کاش فقط ميشد که يه کم ! فقط يه کم خودمون بوديم! و با شناخت يه کار رو انجام مي داديم!

"فلفلو"

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2354
اعتبار کسب شده: 3487
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 22:01
 1 سال و 4 ماه پيش

نقل قول:
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!!!!!

ایول داره Applause Applause Applause واقعا درسته!
البته بعضی از افراد که یکیشون رو من وشما خیلی خوب میشناسیم ؛فقط میخواد جو رو به سمت یکی از گرایش ها تغییر بده و میخواد به خیال خودش زرنگی کنه! Anxious

1
1
0
ستاره’ غريب
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 2281
اعتبار کسب شده: 4505
جنسيت: زن
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 22:24
 1 سال و 4 ماه پيش

نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار؟؟ نه بابا! منم مثل بقيه رفتم که برم سخت افزار!!! به درد نمي خوره نرم افزار! خودت هم مي توني ياد بگيري
!
و هزارن مثال ديگه که توي جامعه جريان داره و آدم هايي که مثل يه مشت حباب روي موج از اين طرف ميرن به اون طرف بدون اين که بدونن چرا!
بله به اين افراد مي گن حزب باد . هر وقت لازم بدونن چادر سر مي کنن اما آبا که از آسياب افتاد به راحتي اون چادر رو برمي دارن.
جو مي گيردشون دانشگاه ميرن. جو ميگيردشون ازدواج مي کنن و خيلي چيزاي ديگه d'oh! [/quote]

1
1
0
o0ofafao0o
زبون بسته!
زبون بسته!

آواتار

مجموع ارسالها: 9
اعتبار کسب شده: 107
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 21 فروردين 1386، ساعت 14:02
 1 سال و 3 ماه پيش

sunson نوشته بود:
Image

خوب اين اولين پستي که دارم توي تالار جديد جامعه مي ذارم! (اين که آدم اولي پست رو بذاره توي يه تالار حس خوبي داره!)
اين چيزي که من مي خوام بنويسم بيشتر برمي گرده با آدم هايي که توي جامعه هستن! آدم هايي که کنار هم قرار مي گيرن و يه جامعه رو مي سازن! اين پست راجب آدم هايي هست که دائم يه سوال مي پرسن! ببخشيد باد از کدوم طرف مياد؟؟؟؟
يه ضرب المثل هست که ميگه آدم رو سگ بگيره ولي جو نگيره!!!!!!!!! ولي خوب خيلي ها هستن که هنوز هم به طور شديد تحت تاثير جو هستن!! يعني از هر طرف که همه برن اون ها ميرن!!! نمونه ي خيلي بارزش همين بچه هايي که الان توي همين بخش کامپيوتر هستن!!
ببخشيد الان چي مد شده؟ چي؟ لينوکس؟ واي من عاشق لينوکسم! ويندوز چيه!! آشغاله! به درد لاي جرز مي خوره!
چي؟ نتونستي لينوکس رو نصب کني؟؟ واي چيه اين لينوکس به درد نمي خوره! سيستم عامل فقط ويندوز!!
من خودم شخصا فکر مي کنم که اين حالت به اين علت به وجود مياد که شخص به کاري که مي کنه و کاري که مي خواد بکنه اعتماد و ايمان نداره!
کاش فقط ميشد که يه کم ! فقط يه کم خودمون بوديم! و با شناخت يه کار رو انجام مي داديم!

کاشکي خودمون بودن اينقدر سخت نبود ! Whistle

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روز بزرگداشت سعدي گرامي باد
3
پاسخها: 15 بیننده: 1010 نویسنده: sunson
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سالگرد شش تائي شدن استقلاليها مبارک باد!
1
پاسخها: 4 بیننده: 295 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است هيچ کدوم کاري نداره!
1
پاسخها: 2 بیننده: 188 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روز 29 بهمن روز سپندار مذگان، روز عشق شاد باد!
1
پاسخها: 11 بیننده: 553 نویسنده: اهورا

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد