صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385
مجموع ارسالها: 862
اعتبار کسب شده: 3601
جنسيت: مرد
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 0:15
 1 سال و 4 ماه پيش

سلام
ببخشيد در 2 منطقه از شيراز(مرکز حافظ و مرکز ولي عصر) اون هم نه کل اين مراکز بلکه مناطق بسيار محدودي از آن (2-3 کوچه از هر کدام) نامه اي چند وقت پيش براي مشترکين مبني بر تغيير شماره آنها ارسال شد
بدين شرح که کل شماره عوض شد و نوشته شد بود جهت تبديل سيم تلفن به کافوي نوري
حالا بعد از اين تغيير در اين سيستم جديد اشکالات فراوان وجود دارد مثلا تمام اطلاعاتي که به شما از پشت تلفن داده ميشود به زبان چيني است مثلا به جاي اين که بگويد:شماره مشترک مورد نظر در شبکه وجود ندارد" ميگه چين چون چين چن چوي ديگ داک (نميدونم خوب حرف زدم يا نه Mr. Green )حالا اين چيزي نيست
من اينترنت adsl داشتم که 3 ماه مونده بود
از وقتي اين رو عوض کردن ديگه وصل نميشد به adsl من هم زنگزدم به مرکز اينترنت گفتن ساپورت نميکنه اين خطوط رو
وقتي رفتيم مرکز حافظ يکي در ميون ميگفتن ميشه نميشه
تا اين که به مديرش صحبت کردم گفت که شما ميتونيد بريد کارت اينترنت بخريد!!!!!!!سرعتش زياد شده!!!!!!!!
خلاصه بعد از کلي چونه زدن و حرف چرت و پرت شنيدن گفت adsl جواب نميده
حالا سوال من به اين متن بالا اصلا ربطي نداره Mr. Green
ميخواستم بدونم آيا با ماهي حدودا 30-35 تومان ميشه اينترنت پر سرعت (حالا يا adslکه به اين خط بخوره ياbroadband سيمي يا wireless )يا نوع ديگه اي از اينترنت پر سرعت گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ازقبل، از جواب شما متشکرم

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 675
جنسيت: نامشخص
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 12:37
 1 سال و 4 ماه پيش

اينکه ميتونيد adsl استفاده کنيد کاملاً به مرکز سوئيچتون بستگي داره که پشتيباني کنه يا نه. احتمالاً مرکز سوييچ شما Downgrade شده و نميشه کاريش کرد. اگه اينترنت پر سرعت ميخواين فکر کنم بايد به فکر Wireless باشين. اگه هزينه بيشتري ميتونين پرداخت کنين استفاده از ديش براي دريافت و Dialup براي ارسال هم انتخاب بدي نيست.

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2351
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 14:43
 1 سال و 4 ماه پيش

حالا که نقل adsl شد میخوام بدونم که حدودا کیلویی چنده و از کجا بگیریم که بهمون نندازن و دانلودش چجوریه و این مکالمه های بین شهری و بین الملل از طریق اینترنت چجوریه*!!!

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5521
اعتبار کسب شده: 3595
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 15:57
 1 سال و 4 ماه پيش

سيب نوشته بود:
...اگه هزينه بيشتري ميتونين پرداخت کنين استفاده از ديش براي دريافت و Dialup براي ارسال هم انتخاب بدي نيست.

من شنيدم اين روش غير قانونيه و خيل راحت مي تونن رد گيري كنن و پدر پدر جدت طرف رو در بيارن و بذارن جلوش!

1
1
0
majidjon13آفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384
مجموع ارسالها: 2123
اعتبار کسب شده: 3850
ارسال يکشنبه 06 اسفند 1385، ساعت 4:13
 1 سال و 4 ماه پيش

توي مشهد که adsl مي ارزه..... ماهي 10 تومن.....مودم خوب هم 60 تومن..ديگه از شر همه چيز راحتي...

تازه اگر شنا داشته باشي....256 به بالاتر هم بهت ميدن..

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 13:35
 1 سال و 4 ماه پيش

سيب نوشته بود:
اينکه ميتونيد adsl استفاده کنيد کاملاً به مرکز سوئيچتون بستگي داره که پشتيباني کنه يا نه. احتمالاً مرکز سوييچ شما Downgrade شده و نميشه کاريش کرد. اگه اينترنت پر سرعت ميخواين فکر کنم بايد به فکر Wireless باشين. اگه هزينه بيشتري ميتونين پرداخت کنين استفاده از ديش براي دريافت و Dialup براي ارسال هم انتخاب بدي نيست.

همين 35 تومن رو که گفتم هم ميخوام ماهي 2 هفته غذا نخورم Mr. Green
من در واقع به اين دليل adsl ميگرفتم که ارزون تر از دايل آپ در مي اومد

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 13:45
 1 سال و 4 ماه پيش

سراب نوشته بود:
حالا که نقل adsl شد میخوام بدونم که حدودا کیلویی چنده و از کجا بگیریم که بهمون نندازن و دانلودش چجوریه و این مکالمه های بین شهری و بین الملل از طریق اینترنت چجوریه*!!!
Wink

ADSL در شيراز ارزون ترين و بي کيفيت ترينش ندا گستر صبا هست(مجري پروژه اينترنت ملي)
اما اگه هم قيمت مناسب بخواهيد هم کيفيت مناسب پارس آنلاين هست که نمايندگي شيرازش شرکت آراکس هست
دانلود نا محدود با سرعت 64 ماهي 20 تومان که با ماليات و پپول مخابرات ميشه حدودا 26 تومان
در مورد تلفن هم اگه از کامپيوتر به کامپيوتر بخواهيد که از ياهو و يا SKYPE ميتونيد استفاده کنيد اما تلفن از کامپيوتر به تلفن هم فقط براي زنگ زدن به آمريکا يا انگليس ارزون در مياد و اگر مثلا بخواهيد به چين زنگ بزنيد گرون ميشه
ازرون ترينش هم همين ياهو هست
که شما 10 دلار ميديد يه اکونت 10 دلاري به شما ميده که آمريکا و انگليس دقيقه اي 1 سنت هست و شما ميتونيد به نفر از دوستانتون در ياهو هم نفري 1 دلار کادو بديد(از 10دلارتون کم نميشه)
و شما ميتونيد اين 5 تا 1 دلار رو به 5 تا آيدي ديگه ي خودتون بديد Mr. Green
که ميشه 15 دلار

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2351
اعتبار کسب شده: 3487
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 14:56
 1 سال و 4 ماه پيش

ice.plus نوشته بود:
سراب نوشته بود:
Wink

ADSL در شيراز ارزون ترين و بي کيفيت ترينش ندا گستر صبا هست(مجري پروژه اينترنت ملي)
اما اگه هم قيمت مناسب بخواهيد هم کيفيت مناسب پارس آنلاين هست که نمايندگي شيرازش شرکت آراکس هست
دانلود نا محدود با سرعت 64 ماهي 20 تومان که با ماليات و پپول مخابرات ميشه حدودا 26 تومان
در مورد تلفن هم اگه از کامپيوتر به کامپيوتر بخواهيد که از ياهو و يا SKYPE ميتونيد استفاده کنيد اما تلفن از کامپيوتر به تلفن هم فقط براي زنگ زدن به آمريکا يا انگليس ارزون در مياد و اگر مثلا بخواهيد به چين زنگ بزنيد گرون ميشه
ازرون ترينش هم همين ياهو هست
که شما 10 دلار ميديد يه اکونت 10 دلاري به شما ميده که آمريکا و انگليس دقيقه اي 1 سنت هست و شما ميتونيد به نفر از دوستانتون در ياهو هم نفري 1 دلار کادو بديد(از 10دلارتون کم نميشه)
و شما ميتونيد اين 5 تا 1 دلار رو به 5 تا آيدي ديگه ي خودتون بديد Mr. Green
که ميشه 15 دلار

اون بی کیفیته برای ما بهتره!
مشکل دانلود ندارم فقط میخوام اینترنت شبانه روزی داشته باشم!
قیمت بی کیفیته رو نگفتی Wink

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

مجموع ارسالها: 4967
اعتبار کسب شده: 9911
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 16:20
 1 سال و 4 ماه پيش

- نداگستر صبا قيمت تموم شده اش براي خط 64 حدود 13 تومن براي يک ماه و 30 تومن براي سه ماه هست. اگه خودتون مودم رو نصب کنيد بايد 9 تومن هزينه نصب بديد (در غير اينصورت 12 تومن). توصيه من اينه که خط 64 بگيريد، چون عملا سرعتش بيشتر از خط 64 عادي هست (من تا 52 کيلوبايت در ثانيه هم باهاش دانلود کردم)

- پارس آنلاين در تهران 20 تومن هزينه نصب ميگيره. من يک بار دو ماه از اينترنت استفاده نکردم (تمديد نکردم) بعد از دو ماه براي تمديد مجدد دوباره از من 20 تومن اضافه خواستند! (هزينه نصب) من هم توي شيراز به جاي پارس آنلاين از همين ندا گستر صبا استفاده کردم.

- اگه تبليغ اينترنت مثلا سه ماهي 20 تومن رو ديديد، حواستون باشه که به اين مبلغ مبالغ ديگه اي هم اضافه ميکنند و عملا هزينه تمام شده شما بيشتر از اين حرفها ميشه!

- تا جايي که ميدونم پارس آنلاين به شما آيدي و پسورد نميده و از روي شماره تلفن شما رو ميشناسه، اين ميتونه هم خوب باشه هم بد. خوب چون کسي نميتونه اينترنتتون رو بدزده، و بد چون نميتونيد مثلا اينترنتتون رو به کسي بديد و ...

- ندا گستر صبا از ساعت 3 صبح تا 7 صبح مفتي هست. (براي دانلود) سرعتش دانلودش هم بد نيست، ما بين 15 تا 50 کيلوبايت در ثانيه)

- در مورد مودم اولا حتما مودم LAN دار بخريد (و نه USB)، ثانيا دنبال مودمهاي گرون نريد (پولتون رو بيخود دور ميريزيد)، من يه مودم روتر D-Link رو خريدم 43 تومن و البته 5 تومن هم براي اسپليتر دادم.

خسته شدم ديگه! فعلا ديگه بسه!

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 16:31
 1 سال و 4 ماه پيش

سرويسهاي ندا گستر صبا تا همين چند وقت پيش عالي بود؛ اما الان يكي دو ماهي مي شه كه سرعتش به شدت پايين اومده و قطعي و مشكلاتش هم زياد شده. جوري كه من الان دو دل شدم كه آيا يه ماه ديگه كه سرويس 3 ماهه اش تموم ميشه با اين شركت تمديد كنم يا نه. در ضمن خط 64 و 128 اش هم با همديگه سرعتش فرقي نمي كنه. فقط تفاوتش تو مقدار پهناي باند ماهيانه هست و هزينه اي كه پرداخت مي كنين. اگه نمي خواين دانلودهاي سنگين باهاش انجام بدين، همون 64 خوبه و ارزونتر هم در مياد. سه ماهه اش رو 20 تومن مي ده كه حدود 6 تومن هم هزينه اضافي مخابرات و ماليات بهش اضافه مي شه.

1
1
0
سيبآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 527
اعتبار کسب شده: 675
ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 21:07
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
سيب نوشته بود:
...اگه هزينه بيشتري ميتونين پرداخت کنين استفاده از ديش براي دريافت و Dialup براي ارسال هم انتخاب بدي نيست.

من شنيدم اين روش غير قانونيه و خيل راحت مي تونن رد گيري كنن و پدر پدر جدت طرف رو در بيارن و بذارن جلوش!

در مورد اينکه غير قانوني هست حق با شما است. ولي امکان رد گيريش وجود نداره. براي استفاده از اينترنت ماهواره اي استفاده از يک ديش و LNB معمولي (يعني همينايي که براي گرفتن کانالاي ماهواره) کفايت ميکنه.

1
1
0
غريب آشناآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 11 اسفند 1385، ساعت 23:30
 1 سال و 4 ماه پيش

سيب نوشته بود:
غريب آشنا نوشته بود:
سيب نوشته بود:

در مورد اينکه غير قانوني هست حق با شما است. ولي امکان رد گيريش وجود نداره. براي استفاده از اينترنت ماهواره اي استفاده از يک ديش و LNB معمولي (يعني همينايي که براي گرفتن کانالاي ماهواره) کفايت ميکنه.

خوب مسأله اينجاست كه وقتي از ريسيور براي دريافت داده ها از روي اينترنت و از يه خط اينترنت ديگه فقط براي ارسال داده استفاده مي شه، اون خط مقدار دريافتش صفر و ارسالش يه مقدار بالا خواهد بود. از اين طريق خود ISP مي تونه متوجه بشه كه كاسه اي زير نيم كاسه هست. مگه اين كه به روشهاي خاص سرشون شيره بماليم و كاري كنيم كه غير از ارسال، مقداري دريافت هم از طريق خط اينترنت انجام بشه.

1
1
0
ice.plusآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:16
 1 سال و 4 ماه پيش

ندا گستر تا وقتی که اینترنت بیشتر از 128 ممنوع نشده بود برای همه کاربران روی سرور 1 مگابایت ست کرده بود اما از اون موقع اگر 64 بخرید سرعت دانلود حدود 8 هست و اگر 128 بخرید حدود 12-15
ولی اون شبانش هنوز روی 1 مگ ست هست و توضیحاتی بیشتر
به قیمت ها هم 3500 برای مخابرات و 6% به عنوان مالیات اضافه میشه
64----------1ماه 6 تومان(2گیگ)----3ماه 20 تومان(5گیگ)
128----------1ماه 10 تومان(3گیگ)----3ماه 30 تومان(10گیگ)
هر نیم گیگ اضافه هم 5.5 تومان
اما در مورد اینترنت ماهواره ای
این اینترنت با تجهیزاتی که میخواد و قیمت ماهیانه مخ(مغز)آدم سوت میکشه
مثلا ماهی 200-300 تومان!!!!
اگر هم بخواهیدکه سند و ریسیو هر دو از طرف خودتون باشه هم که فقط دیشش 2 ملیونه بقیش بماند!!!
کسی قیمت اینترنت wireless رو نمیدونه+قیمت مودمش؟؟؟
ممنون

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:32
 1 سال و 4 ماه پيش

غريب آشنا نوشته بود:
خوب مسأله اينجاست كه وقتي از ريسيور براي دريافت داده ها از روي اينترنت و از يه خط اينترنت ديگه فقط براي ارسال داده استفاده مي شه، اون خط مقدار دريافتش صفر و ارسالش يه مقدار بالا خواهد بود. از اين طريق خود ISP مي تونه متوجه بشه كه كاسه اي زير نيم كاسه هست. مگه اين كه به روشهاي خاص سرشون شيره بماليم و كاري كنيم كه غير از ارسال، مقداري دريافت هم از طريق خط اينترنت انجام بشه.

چرا انقدر قضیه رو دشوار میکنید
اینروزا رو پشت بام هر خونه ای شیش تا دیش هست کی به کیه چیز به این تابلویی که از همه جا تو دیده رو نمیان بگیرن اونوقت میخوای بیان تعداد بیت های ارسالی رو با تعداد بیت های دریافتی سری فوریه بزنن و بعد از حل در دستگاه مختصات قطبی نمودار جایگشتشو حساب کنن تا شاید بفهمن طرف دیش داره یا Silenced داره ؟
خدایی این مسئولین هنوز تو فیلتر کردن اینترنت هنگ کردند یه راه حل صد در صد نتونستن اجرا کنن حالا میخوای ...

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
ارسال شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 1:45
 1 سال و 4 ماه پيش

ice.plus نوشته بود:
اما از اون موقع اگر 64 بخرید سرعت دانلود حدود 8 هست و اگر 128 بخرید حدود 12-15

پس میخواستید سرعت دانلود 64 کیلومتر باشه ؟
64 کیلو بیت پر ثانیه میشه 8 کیلو بایت پر ثانیه، تازه این یک رویای شیرین هست که خط 64 شما واقعا 64 هم سرویس بده.

کسی اطلاع داره 512 یا بیشتر هم میدن ؟ یا ممنوعه ؟ یا اگر با خود بقال اینترنت فروش کنار بیاییم میده ؟

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: تصاوير گردهمايي يازدهم مرداد 1385 - رستوران فدک شيراز
1
پاسخها: 65 بیننده: 4337 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاويري از خوابگاه دختران دانشگاه شيراز (ارم)
2
پاسخها: 22 بیننده: 5798 نویسنده: احسان
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است علت تنفر از شيراز
2
پاسخها: 22 بیننده: 1300 نویسنده: تنها با تمام دردها
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است دانشگاه صنعتي شيراز
1
پاسخها: 4 بیننده: 538 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید