| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 2:07 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
| غريب آشنا نوشته بود: |
| خوب مسأله اينجاست كه وقتي از ريسيور براي دريافت داده ها از روي اينترنت و از يه خط اينترنت ديگه فقط براي ارسال داده استفاده مي شه، اون خط مقدار دريافتش صفر و ارسالش يه مقدار بالا خواهد بود. از اين طريق خود ISP مي تونه متوجه بشه كه كاسه اي زير نيم كاسه هست. مگه اين كه به روشهاي خاص سرشون شيره بماليم و كاري كنيم كه غير از ارسال، مقداري دريافت هم از طريق خط اينترنت انجام بشه. |
چرا انقدر قضیه رو دشوار میکنید
اینروزا رو پشت بام هر خونه ای شیش تا دیش هست کی به کیه چیز به این تابلویی که از همه جا تو دیده رو نمیان بگیرن اونوقت میخوای بیان تعداد بیت های ارسالی رو با تعداد بیت های دریافتی سری فوریه بزنن و بعد از حل در دستگاه مختصات قطبی نمودار جایگشتشو حساب کنن تا شاید بفهمن طرف دیش داره یا داره ؟
خدایی این مسئولین هنوز تو فیلتر کردن اینترنت هنگ کردند یه راه حل صد در صد نتونستن اجرا کنن حالا میخوای ... |
بنده خودم از اين روش استفاده نكردم؛ اما شنيدم برخوردهايي با استفاده كنندگان از اينترنت ماهواره اي انجام شده. البته نمي دونم تا چه حد همچين خبرهايي درست باشه. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 16:13 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| ice.plus نوشته بود: |
| اما از اون موقع اگر 64 بخرید سرعت دانلود حدود 8 هست و اگر 128 بخرید حدود 12-15 |
پس میخواستید سرعت دانلود 64 کیلومتر باشه ؟
64 کیلو بیت پر ثانیه میشه 8 کیلو بایت پر ثانیه، تازه این یک رویای شیرین هست که خط 64 شما واقعا 64 هم سرویس بده.
کسی اطلاع داره 512 یا بیشتر هم میدن ؟ یا ممنوعه ؟ یا اگر با خود بقال اینترنت فروش کنار بیاییم میده ؟ |
همونطوري که عرض کردم تا قبل از ممنوعيت اينترنت سرور 1 مگا بيت) ست بود يعني اين که شما چه 64 کيلو بيت ميخريديد چه 128 کيلو بيت چه 256 کيلو بيت چه 512 کيلو بيت و چه 1024(1مگابيت)همه اين ها يک سرعت داشت و اون هم 64 کيلو بايت در ثانيه بود
حالا اگه تو ده يا شهر يا ولايت شما با چيز ديگه اي سرعت اينترنت رو ميسنجند ديگه به اين بحث مربوط نميشه و ميتونين از تبديل واحد استفاده کنيد و مثلا ژول يا متر رو به بيت يا بايت تبديل کتيد
نکته بعدي اين هست که بعضي شرکت ها مثل پارس آنلاين ميان يه سرور 64 کيلو بيترو فقط به يک نفر ميدن و سرعت هم از 8 کيلو بايت در ثانيه مو نميزنه و اگر اينترنت شما اينتطوري باشه روياي شيرين اين هست که يه بار سرعت 8کيلو بايت تغيير کنه و بشه يه مقداره ديگه کيلو بايت
اما بعضي ها مثلا ميان يه سرور 512 رو ميدن به 30 نفر مثلا
اگر شلوغ بود سرعت کمتره اگر خلوت بود هم بيشتره
در مورد 512 هم اين سرويس رو ندا گستر هنوز داره اما شرکت هايي مثل پارس آنلاين بر داشتنش
يه سوال هم داشتم و اون اين که فيزيک سال دوم دبيرستان رو اگه قبول شديد با چه نمره اي قبول شديد؟؟؟
اگه خواستيد بگيد تا چند تا تمرين تبديل واحد بدم تا به موضوع آشنايي پيدا کنيد |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط ice.plus در تاريخ شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 16:21 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 29 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 862 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاخ سفيد جنسيت: مرد |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 16:14 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
در مورد اينترنت ماهواره اي هم مجازات اون اگه از شرکت هاي خارجي گرفته بشه بين 2 مليون تومان جريمه تا 2 سال زندان هست!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 16:48 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چقدر زود بهت بر میخوره کوچولو.
| همونطوري که عرض کردم تا قبل از ممنوعيت اينترنت سرور 1 مگا بيت) ست بود يعني اين که شما چه 64 کيلو بيت ميخريديد چه 128 کيلو بيت چه 256 کيلو بيت چه 512 کيلو بيت و چه 1024(1مگابيت)همه اين ها يک سرعت داشت و اون هم 64 کيلو بايت در ثانيه بود |
اگر 1 مگا بیت بود که میشد 128 کیلو بایت. عزیزم فکر کنم بایت های داهات شما 16 بیته
دفعه ی بعد خواستی با توهین به دیگران سوتی خودتو کمرنگ کنی خوب حواستو جمع کن که دوباره سوتی ندی
در ثانی من قبل از ممنوعیت هم یادمه همچین قضیه ی خنده داری هیچ وقت صحت نداشته کجا اینترنت 64 کیلو بیتی 64 کیلو بایت سرعت داره ؟ همون داهات شما فکر کنم
حرفاتو به dev/null دایورت کردم
خوش باشی، ظرفیتت زیر 1 کیلو بیته |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 16:51 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
چقدر زود بهت بر میخوره کوچولو.
| همونطوري که عرض کردم تا قبل از ممنوعيت اينترنت سرور 1 مگا بيت) ست بود يعني اين که شما چه 64 کيلو بيت ميخريديد چه 128 کيلو بيت چه 256 کيلو بيت چه 512 کيلو بيت و چه 1024(1مگابيت)همه اين ها يک سرعت داشت و اون هم 64 کيلو بايت در ثانيه بود |
اگر 1 مگا بیت بود که میشد 128 کیلو بایت. عزیزم فکر کنم بایت های داهات شما 16 بیته
دفعه ی بعد خواستی با توهین به دیگران سوتی خودتو کمرنگ کنی خوب حواستو جمع کن که دوباره سوتی ندی
در ثانی من قبل از ممنوعیت هم یادمه همچین قضیه ی خنده داری هیچ وقت صحت نداشته کجا اینترنت 64 کیلو بیتی 64 کیلو بایت سرعت داره ؟ همون داهات شما فکر کنم
حرفاتو به dev/null دایورت کردم
خوش باشی، ظرفیتت زیر 1 کیلو بیته |
ببخشيد ولي الان هم شبانش اينطوريه و در ضمن من قصد توهين نداشتم و صوتي(سوتي) هم ندادم |
|
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
شنبه 12 اسفند 1385، ساعت 17:06 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
يه چيز ديگه هم بايد اضافه کنم و اون اين که وقتي سرعت بيشتر از يه مقداري باشه (مثلا 8 کيلوبايت)يعني روي سرور بالاتري تنظيم شده که ميشه 128
حالا اين ندا گستر هم سرعتش بين 54-72 بود حدودا که اين نشون ميده سرور بالاتر از 512 بوده
اگر هم باورتون نميشه اين سرعت رو ميتونيد از خيلي هايي که از اين اينترنت استفاده ميکردن بپرسيد که از ادمين هاي اين سايت هم بعضي هاشون استفاده ميکردند و ميکنند در واقع قيمت ها هم بر اين اساس بود اون موقع که هر گيگ 5 تومان بود اگه شما ميرفتي 2 گيگ ميخريدي به اسم 64 کيلو بيت +يک گيگ اضافه قيمتش با اين که بري 128 بخري 3گيگابايت فرقي نداشت و همينطور براي سرعت هاي بيشتر |
|
|
|
|
|
|
 |
xxx  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 06 آبان 1385 مجموع ارسالها: 54 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 18 فروردين 1386، ساعت 0:53 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
ندا گستر فقط شبانش که 3500 تومنه !!!!!
بقيه اش آشغاله !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت شباش خداس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 943 اعتبار کسب شده: 3469 محل سکونت: شهر ري سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1386، ساعت 20:46 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها کسي ميدونه کدوم شرکت سرويس adsl رو تو شهر ري تحت پوشش خودش داره ؟
پارس انلاين رفتم نداشت . صبا نت هم همينجور
ممنونم ميشم کسي راهنمايي کنه |
|
|
|
|
|
|
 |
007 زبون بسته!
مجموع ارسالها: 15 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1386، ساعت 20:59 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
از مخابراتتون بپرس. |
|
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1058 اعتبار کسب شده: 3091 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 28 ارديبهشت 1386، ساعت 1:30 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| hadi نوشته بود: |
به همون پارس آنلاين زنگ بزن؛ اگه سرويس فعال بشه، همه همزمان ميارند.. پار آن لاين جزء 10 نفر اول اين پروتکل است |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
ice.plus  پرچونه!!
 |
چهارشنبه 16 خرداد 1386، ساعت 15:03 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آقايان و خانم ها ،دختر ها و پسر ها(به تقليد از برنامه ي شب شيشه اي)
ميخواستم بدونم کسي در مورد اينترنت adsl دانشگاه شيراز اطلاعي داره؟
اگه داره که خوب داره اما اگه نداره هم که نداره!
حالا اگه داره اطلاعاتشو با من share کنه
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|