صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

3
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385
مجموع ارسالها: 783
اعتبار کسب شده: 1651
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 2:24
 1 سال و 9 ماه پيش

سلام
من یکی از کارایی که خیلی دوس دارم یاد بگیرم نوشتن add-on یا همون extension برای فایرفاکس هست
خیلی کاربرد هم تو ذهمنمه از مفید (مثلا برای همین تالار) گرفته تا خبیث (البته اگر feasible باشه) Twisted Evil
گفتم بپرسم ببینم کس دیگری هم هست که عاشق این سرگرمی هیجان انگیز باشه ؟
اگر آره پس به صورت آنلاین شروع به کار میکنیم، و از کسانی هم که تا به حال تجربشو داشتن دعوت میکنم بیان جلو
لطفا اعلام آمادگی کنید

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 4997
اعتبار کسب شده: 6569
جنسيت: مرد
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 3:16
 1 سال و 9 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
سلام
من یکی از کارایی که خیلی دوس دارم یاد بگیرم نوشتن add-on یا همون extension برای فایرفاکس هست
خیلی کاربرد هم تو ذهمنمه از مفید (مثلا برای همین تالار) گرفته تا خبیث (البته اگر feasible باشه) Twisted Evil
گفتم بپرسم ببینم کس دیگری هم هست که عاشق این سرگرمی هیجان انگیز باشه ؟
اگر آره پس به صورت آنلاین شروع به کار میکنیم، و از کسانی هم که تا به حال تجربشو داشتن دعوت میکنم بیان جلو
لطفا اعلام آمادگی کنید

من اين کار رو قبلا يه بار انجام دادم، xul رو خوندم و يه تست کوچيک هم نوشتم. اما متاسفانه اين روزها به طور وحشتناکي کارهام روي هم انبار شده! ... در حد توان من هم هستم.

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 3:23
 1 سال و 9 ماه پيش

پس باید XUL رو بخونم ؟ چی هست ؟ زبانه ؟ سادست ؟ پس اون JAR فایل ها چی هستن نمیدونم کجا دیدم d'oh!

1
1
0
سرابآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385
مجموع ارسالها: 2368
اعتبار کسب شده: 3000
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 3:33
 1 سال و 9 ماه پيش

Oscar نوشته بود:
پس باید XUL رو بخونم ؟ چی هست ؟ زبانه ؟ سادست ؟ پس اون JAR فایل ها چی هستن نمیدونم کجا دیدم d'oh!

jar مال تو موبایله!
ربطی داشت؟؟!
در شیراز به دعوا اطلاق میشود!

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 3:40
 1 سال و 9 ماه پيش

Oscar نوشته بود:

اون jar فايلها تا جائي که خاطرمه صرفا يه فايل زيپ هستند که پسوندشون عوض شده! محتواشون اصليشون هم يک يا چند فايل XML هست (و البته بعضي چيزاي ديگه مثل گرافيکها و ...). اين فايل XML ها در واقع همون کدهاي XUL هستند. XUL يک زبون مبتني بر XML هست که مخفف XML User-interface Language هست که توسط موزيلا ارائه شده.
XUL در سايت موزيلا: http://www.mozilla.org/projects/xul
specefication نسخه 1.0 XUL هم اينه: http://www.mozilla.org/projects/xul/xul.html

مثال نسبتا جامع Hello World:
http://extensions.roachfiend.com/howto_bug.html

اون بچ فايل و 7z و ايا بيخوده! هموني هست که خاطرم بود. فايل jar صرفا يه فايل زيپ هست.
در ضمن از کل پوشه فايرفاکس يه کپي بگير که اگه يه وقت خرابکاري کردي، اذيتت نکنه. Wink

Razz

1
1
0
wp.arkآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 05 مهر 1382
مجموع ارسالها: 431
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 19:55
 1 سال و 9 ماه پيش

احسان نوشته بود:
Oscar نوشته بود:

اون jar فايلها تا جائي که خاطرمه صرفا يه فايل زيپ هستند که پسوندشون عوض شده! محتواشون اصليشون هم يک يا چند فايل XML هست (و البته بعضي چيزاي ديگه مثل گرافيکها و ...). اين فايل XML ها در واقع همون کدهاي XUL هستند. XUL يک زبون مبتني بر XML هست که مخفف XML User-interface Language هست که توسط موزيلا ارائه شده.
XUL در سايت موزيلا: http://www.mozilla.org/projects/xul
specefication نسخه 1.0 XUL هم اينه: http://www.mozilla.org/projects/xul/xul.html

مثال نسبتا جامع Hello World:
http://extensions.roachfiend.com/howto_bug.html

اون بچ فايل و 7z و ايا بيخوده! هموني هست که خاطرم بود. فايل jar صرفا يه فايل زيپ هست.
در ضمن از کل پوشه فايرفاکس يه کپي بگير که اگه يه وقت خرابکاري کردي، اذيتت نکنه. Wink

Razz

با اجازه از بزگان نرم افزاري تالار

احسان درست ميگه فايل جار در واقع يک فايل آرشيو فشرده شده هست که محتواي اون کلاس هاي کامپايل شده جاوا ( class.*) به همراه ديگر resource هاي لازم براي اجراي يک برنامه جاوا مثل عکس ها و اسناد xml (که معمولا طبق روش طراحي GUI ها در لينوکس اطلاعات کنترلي لازم براي شکل دهي مورد نظر کاربر به رابط گرافيکي رو در بر مي گيرند) و ... است.
xml کاربرد هاي گسترده اي دارد به عنوان مثال در برنامه هاي مدرن تر متن باز آرام آرام جاي فايل هاي configuration سنتي را مي گيرد.

jar در واقع مخفف Java ARchive هست. و به منظور دسته بندي اسناد لازم يک برنامه کامپايل شده جاوا استفاده مي شود. همچنين اگر يک ساختار فولدري تو در تو شامل فايل هاي کلاس جاوا را با jar آرشيو کنيد فهرست مسير هاي فولدرهاي تو در تو معادل با نام پکيج هاي جاوا مي شود اين ها رو خودم کشف نمودم ! Cool

مثلا اگر فولدر x_addon محتوي فايل هاي زير باشد، x_addon/interface/gui.class و x_addon/logic/soap.class و ... آنگاه وقتي آرشيو شود (تبديل به jar شود) اين ساختار مي تواند به عنوان يک library براي نوشتن برنامه جاوا ، import شود مثلا اين جوري:

import x_addon.interface.*
import x_addon.logic.*

و سپس از object ها ( gui و soap در مثال بالا) مي تونيد نمونه بگيريد و استفاده کنيد.

البته فرمت فشرده سازي jar ها الزاما zip نيست. من يک وقت مي خواستم يک پکيج رو jar کنم (منظور جار زدن شيرازي نيست ها! Razz ) براي اين کار يک برنامه با نام jar روي لينوکس پيدا کردم. اگه java روي لينوکس نصب باشه اين ابزار رو هم حتما با خودش داره.

من با اين ساز و کار جاوا واقعا عشق مي کنم به مراتب بهتر از مفهوم اسمبلي MS .NET هست. به اين صورت که در دات نت همه منابع و کلاس هاي کامپايل شده دريک فايل اجرايي يا يک DLL لينک مي شوند اما بر خلاف ساختار هاي قديمي ، meta data لازم براي شناسايي کامل کلاس ها هم اضافه مي شود. مايکروسافت چنين بسته بندي اي را اسمبلي مي نامد.

تنها مزيت کار دات نت بر جاوا اين است که در دات نت علاوه بر اينکه مي توان از کلاس هاي داخل يک اسمبلي instanciate کرد و از آن ها استفاده کرد بلکه اين امکان هم در نظر گرفته شده که بشود از آن کلاس هاي کامپايل شده در زبان هاي ديگر دات نت ارث بري هم کرد و آنها را توسعه داد.

البته فکر مي کنم sun هم بيکار ننشسته و امکان ارث بري از يک کلاس کامپايل شده از قبل را به jar هاي مدرن خود با اضافه کردن metadata لازم به آن ها و همچنين تغيير در کامپايلر هاي خود اضافه کرده باشد. يعني اگر اين کار يا بهتر از آن را نکرده باشه خنگ بازي در آورده.

از اين ها که بگذريم من هم براي نوشتن addon براي فاير فاکس پايه ام اما من هم مثل احسان خيلي کار دارم و همچنين بايد اول راهنمايي هاي addon نويسي رو يک دور بخونم.

از Oscar براي آغاز اين موضوع و احسان براي راهنمايي هاي مفيدش سپاسگزارم. Applause Applause

بر سر در معبد علم نام مذهب را نگاشته اند.
آلبرت آينشتاين
wp.ark

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 22:07
 1 سال و 9 ماه پيش

يه سوال بي ربط !!! :
احسان خان پسورد اون فايلي را که توي files.persianbb هست ( hacking.firefox.rar ) چيه ؟ Rolling Eyes

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3369
اعتبار کسب شده: 3756
ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 22:13
 1 سال و 9 ماه پيش

harvard نوشته بود:
يه سوال بي ربط !!! :
احسان خان پسورد اون فايلي را که توي files.persianbb هست ( hacking.firefox.rar ) چيه ؟ Rolling Eyes

يه پست بی ربط Razz

پس از مدتها به forum خوش اومدی Applause

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 04 اسفند 1385، ساعت 22:20
 1 سال و 9 ماه پيش

harvard نوشته بود:
يه سوال بي ربط !!! :

جالبه! خودم فراموشش کرده بودم!!! يه کتاب خيلي خوب در مورد فايرفاکس: http://www.persianbb.com/t1510.html

1
1
0
Oscarآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 1:50
 1 سال و 9 ماه پيش

همه چیز در مورد Extensions اینجاست - مطالعه میکنم

http://developer.mozilla.org/en/docs/Extensions

1
1
0
harvardآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382
مجموع ارسالها: 1595
ارسال شنبه 05 اسفند 1385، ساعت 10:43
 1 سال و 9 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
harvard نوشته بود:
يه سوال بي ربط !!! :

يه پست بی ربط Razz

پس از مدتها به forum خوش اومدی Applause

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes ممنون اما من چند هفته اي ميشه که برگشتم !!! d'oh!

عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .

اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مهم: وبلاگ نويسي
1
پاسخها: 37 بیننده: 1493 نویسنده: harvard
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است لطفا راجع به نوشتن اين برنامه راهنمايي کنيد.
1
پاسخها: 16 بیننده: 2461 نویسنده: رزيتا
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است سکوت نوشتن
1
پاسخها: 41 بیننده: 1782 نویسنده: sedayedel
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است به تنهائي قادر نيستم
1
پاسخها: 8 بیننده: 298 نویسنده: سکوت

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید