| نویسنده |
پیغام |
بچه برقي 78  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 31 خرداد 1385 مجموع ارسالها: 963 اعتبار کسب شده: 2082 محل سکونت: اهواز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 بهمن 1385، ساعت 17:11 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
بياض گول با آنکه مدت زيادي نيست که به جمع ما پيوسته، يکي از بهترين کاربران تالار بوده، که پستهاي ايشون چه از لحاظ کمي (نزديک به هزار پست) و چه از لحاظ کيفي گوياي اين مطلب است. بعلاوه براي گردهمايي هايي بچه هاي تهران زحمت زيادي مي کشند و نقش هماهنگ کننده را بهده دارند.
ضمن تشکر از ايشون بقول Max «تحفه سبزيست، برگ درويش» تصنيفي ست در دستگاه سه گاه.
|
|
|
|
|
 |
s.m.s  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 27 شهريور 1384 مجموع ارسالها: 889 اعتبار کسب شده: 1860 محل سکونت: سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 بهمن 1385، ساعت 21:34 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
sedayedel  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 30 بهمن 1385، ساعت 21:37 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
Let me go and find a good prize for Masi joon igar talaye khoodam
I'll be right with you |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1797 اعتبار کسب شده: 4889 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 30 بهمن 1385، ساعت 23:23 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم از طرف من به بياض گول عزيز
محتاج |
_________________ - آلارم!آلارم!
- کنيشنيش ! 
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384 مجموع ارسالها: 3273 اعتبار کسب شده: 5266 محل سکونت: oonvar e donya جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 3:13 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3491 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 4:45 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
من هم وظيفه خودم ميدونم که از بياض گول به خاطر نوشته ها و عکسهاي قشنگش و کل زحماتي که تا حالا براي تالار کشيده تشکر کنم. همونطور که «بچه برقي» گفت ارسالهاي ايشون از نظر کمي و کيفي در سطح بسيار بالايي قرار داشته. و همه شما در اين مدت از فيض حضورش بهره برديد!
پس اکنون بر شماست که او را جايزه دهيد و بسيار دهيد...
| sedayedel نوشته بود: |
I'll be right with you |
18
The correct spellings are jigar and khodam |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 5:28 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
من هم وظيفه خودم ميدونم که از بياض گول به خاطر نوشته ها و عکسهاي قشنگش و کل زحماتي که تا حالا براي تالار کشيده تشکر کنم. همونطور که «بچه برقي» گفت ارسالهاي ايشون از نظر کمي و کيفي در سطح بسيار بالايي قرار داشته. و همه شما در اين مدت از فيض حضورش بهره برديد!
پس اکنون بر شماست که او را جايزه دهيد و بسيار دهيد...
| sedayedel نوشته بود: |
I'll be right with you |
18
The correct spellings are jigar and khodam |
اصلاً به من چه که به بهانه ی غلط گيری pinglish writing من
مهدی هم گفت جيگر خودم
مگه من فضولم |
_________________ Never explain yourself to anyone because the person who likes you doesn''''t need it, and the person who dislike you won''''t believe it  .
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 10:04 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
علي بابا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 14 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 1059 اعتبار کسب شده: 1572 محل سکونت: کهکشان راه شيري درب اول سمت راست !!! سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 12:05 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من پولي ندارم جايزه برات بگيرم
ولي ميگم کارت درسته
پستهات هم خيلي جالبه ...
تو بايد پستچي ميشدي |
|
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 14:00 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| علي بابا نوشته بود: |
من پولي ندارم جايزه برات بگيرم
ولي ميگم کارت درسته
پستهات هم خيلي جالبه ...
تو بايد پستچي ميشدي  |
1هههههههه
اینجوریشم داشتیم؟!
من از وقتی بچه برقی این پست و باز کرد همه جا دنبال جایزه قشنگ بودم
مثل del.icio.us و the 9 یاهو که لینک قشنگی داشته باشه!
ولی نتونستم و همچنان بدنبال جایزه ام!
_____
اینگلیسی ننوشتم چون نتونستم! |
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3035 اعتبار کسب شده: 1310 محل سکونت: Florida سن: 35 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 01 اسفند 1385، ساعت 20:24 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
and here is a track from me for Bayas Gool khanom who desrves much more love and attention than what we can give her
 |
|
_________________ يادمون باشه هر چيزي جز قتل نفس و خودکشي دليل مناسبي براي مرگ ميتونه باشه
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3387 اعتبار کسب شده: 3491 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 02 اسفند 1385، ساعت 22:50 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
جايزه اي که براي امروز باياس گول آماده کردم يه آواز قديمي باحال (و تا حدودي رقص آور و لذا حرام) با صداي مهستي و ستاره.
دانلود - فقط 960 کيلوبايت
حال کنيد! |
|
_________________ گنجشک ها خوبند
گنجشک ها نازند
بر دامنم آنها
در حال پروازند...
|
|
|
|
|
 |
Bayas Gool  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 19 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 2107 اعتبار کسب شده: 4177 محل سکونت: Tehran جنسيت: زن |
 |
پنجشنبه 03 اسفند 1385، ساعت 0:27 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| mhaji نوشته بود: |
جايزه اي که براي امروز باياس گول آماده کردم يه آواز قديمي باحال (و تا حدودي رقص آور و لذا حرام) با صداي مهستي و ستاره.
دانلود - فقط 960 کيلوبايت
حال کنيد!  |
با تشکرات فراوان از ام حاجي، اينطور که از جمله ات مشخصه هر روز يه اواز قراره توي اين تاپيک از طرف تو آپلود بشه
باور کن من راضي به اين همه محبت نيستم |
_________________ ياد آور اين باشيم که عشق معجزه مي کند 
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1216 اعتبار کسب شده: 4142 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 اسفند 1385، ساعت 2:20 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
_________________ Every experience you have and how it makes you feel is a direct result of your perspective on life.
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 1843 اعتبار کسب شده: 6588 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 03 اسفند 1385، ساعت 2:31 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم يه گل خوشکل ،واسه گل خوشکل تالار! |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
|
|