| نویسنده |
پیغام |
نيلوفر  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: دوشنبه 02 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 353 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اصفهان سن: 18 جنسيت: زن |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 19:17 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سوتی های مجموعه جواهری در قصر
*دربسیاری از صحنه های مجموعه شاهد هستیم که خانم پزشک کفش های مربوط به آن دوره را به پا نکرده و جایش کفش پاشنه بلند پوشیده که در آن زمان اصلا مرسوم نبوده.
*در قسمت 49 وقتی شین پی در کتابخانه به دنبال کتابی می گردد او هم کفش پاشنه بلند امروزی به پا دارد.
*در بعضی از قسمت ها هم که قرار بود مهارت های آشبزی نشان داده شود چون بازیگرها قادر به نبودندسرعت عمل لازم را در خرد کردن سبزیجات نشان دهند از آشپزهای ماهر استفاده شد. البته با یک اشتباهی اساسی که وقتی نمای دستان این افراد از نزدیک گرفته می شد تا معلوم نشود بدل ها مشغول کار هستند یادشان رفته که شکل دست ها یک دفعه از چاق به لاغر و بالعکس تغییر یافته است.
*دختری که نقش کوچکی در قسمت 6 سریال داشتدر قسمت های بعدی نقش دختر یانگوم را ایفا می کند. گویا گروه با کمبود بازیگر روبه رو بوده اند.
*یانگوم در خلال دوره مینگ در تاریخ چین حضور داشته اما در هنگام پخش سریال در جایی بانو چویی می گوید: بگذارید پس از چند روز طعم مانچوهان کورسس را بچشیمباید یادآوری کنیم این غذا بعد از سلسله ی مینگ توسط خاندان گوئینگ ابداع شده بود.
*در دوره مینگ عنوان شده بود که رنگ زرد رنگ سلطنتی است و افراد عادی و عامی جدای از خاندان سلطنتی اجازه استفاده از این رنگ را در هیچ کجا نداشتند اما در مجموعه شاهد بودیم که پستچی ها و پیغام آوران رنگ زرد می پوشند در صورتیکه سزای این کار مرگ توسط امپراتور می باشد. |
|
|
|
|
|
|
 |
سياسفيد  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 فروردين 1385 مجموع ارسالها: 2877 اعتبار کسب شده: 3998 محل سکونت: شيراز سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 22:11 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نيلوفر نوشته بود: |
| سوتی های مجموعه جواهری در قصر ..... |
جد از اين که سريال جواهري در قصر زيباترين سريال خارجي است که بعد از مجموعه اوشين ديدم ، اما اين سوتي هايي که شما گفتي ميشه سوتي هاي تلويزيون چين ( ! ) ، نه تلويزيون ايران |
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 02 ارديبهشت 1386، ساعت 22:45 |
|
 |
1 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 3:12 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 17:57 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
اين سريال "جواهري در قصر" محصول کره و پر شده در سال 2003 است!
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 18:15 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ناشناس بزنم به تخته!
مجموع ارسالها: 198 اعتبار کسب شده: 0 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 18:42 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
eastgirl  پرچونه!!
تاريخ عضويت: دوشنبه 25 دي 1385 مجموع ارسالها: 582 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: همانجايي که ماهي ها زندگي مي کنند! جنسيت: زن |
 |
سهشنبه 18 ارديبهشت 1386، ساعت 21:10 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
برنامه عمو پورنگ رو که مي بينيد؟؟؟؟؟؟
يه دفعه که داشتم اتفاقي نگاه مي کردم يه دختره زنگ زد فکر کنم اسمش زهرا بود .عمو پورنگ گفت:
کي درساش رو از همه بهتر مي خونه؟؟؟ دختره گفت: من من
کي به مامانش کمک مي کنه؟؟؟؟؟ دختره گفت:من من
کي تو خونه دختر خوبيه/؟؟ دختره گفت:من من
کي وقتي بابا از در مياد بوسش مي کنه؟؟؟؟؟ دختره گفت :مامان!
ديگ خلاصه عمو پورنگ يه جوري ماجرا رو پيچوند! |
|
_________________ من براي سالها مي نويسم سالها بعد که چشمان تو عاشق مي شوند
افسوس که قصه مادربزرگ درست بود
هميشه يکي بود و يکي نبود...
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 837 اعتبار کسب شده: 8743 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 07 مرداد 1386، ساعت 22:56 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 837 اعتبار کسب شده: 8743 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 05 مهر 1386، ساعت 16:57 |
|
 |
1 سال و 2 ماه پيش |
|
|
| |
امروز جمله جالبي از تلويزيون شنيدم:
در تلاقي بهار قرآن و بهار طبيعت بياييد شاديهايمان را قسمت کنيم :جشن عاطفه ها ! : |
|
_________________ نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2181 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 آبان 1386، ساعت 12:52 |
|
 |
1 سال پيش |
|
|
| |
دروود
يک پزشک چند تا سوتي فني پزشکي از سريال مدار صفر درجه گرفته
........................................................
در آخرين قسمتي از سريال مدار صفر درجه که پخش شد، صحنهاي را ميبنيم که مادر «سارا آستوروک» -راشل- ، بيمار شده و در بيمارستاني در شيراز بستري است و پزشک به همراه پرستاران مشغول ويزيت وي هستند.
اين قسمت از مدار صفر درجه، قطعا زماني قبل از حمله نهايي متفقين را به سواحل نورماندي d_dayرا روايت ميکند، يعني زماني قبل از 6 ژوئن سال 1944 ميلادي.
گوش کنيد
حالا بياييد ببنيم که اُردر آقاي دکتر، چه اشکالاتي داشته است:
verapamill: وراپاميل يک داروي بلوککننده کانالهاي کلسيمي است، سازمان غذا و داروي آمريکا FDA، اين دارو را در سال 1981 تأييد کرده است. اين دارو چگونه بيش از 63 سال پيش در ايران وجود داشته و اُردر ميشده است!
کسي ميداند EKG از چه زماني در ايران معمول شده؟ ما در اينترنت ميتوانيم با کمي جستجو تاريخچه همه چيز را پيدا کنيم به جز تاريخ خودمان را!
AKG : منظور EKG يا نوار قلب بوده.
هپارين: نخستين بار در ماه مي سال 1935، هپارين روي انسان آزمايش شد. بنابراين باز هم بسيار بعيد به نظر ميرسد که در عرض تنها چند سال اين داروي آزمايشي وارد سيستم پزشکي ايران شده باشد!
2- اما سوتي دوم را بيبيسي فارسي چند روز قبل مرتکب شده. من اين سوتي را به بالاترين ارسال کردم ولي گويا امتياز لازم را نياورد و داغ نشد.
به اين صفحه برويد و گوش کنيد
البته ايرادهاي ريزتري هم از اين سکانس 30 ثانيهاي ميشود گرفت، ولي از آنجا که هر کدام را ميشود طوري توجيه کرد، از نوشتن آنها خودداري ميکنم.
منبع |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
 |
شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 12:34 |
|
 |
9 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 16:00 |
|
 |
9 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
ديشب قبل از اخبار طبق معمول اين روزها داشت گزارشي از انتخابات پخش ميشد!
گزارشگر رفته بود ميون ترکمن ها که سالي يه بار اسمشون رو از تلويزيون ميشنويم اون يه بار هم موقع انتخابات است!
يه نفر به ظاهر تحصيلکرده داشت نظرش رو درمورد انتخابات بيان ميکرد:
کشور ما داراي قوميت ها و مذاهب مختلفيه اما همه ما بايد يکپارچگي و اتحاد خودمون رو در انتخابات نشون بديم بخاطر ايرانيت و اسلاميت! چون همه ما ايراني هستيم و مسلمان...افتاد؟ |
فکر کنم ترکمنها رو با ارمنيهاي مسيحي يا چيز ديگه اشتباه گرفتي. ترکمنها بيشترشون مسلمان و البته «سني» هستن. سنيها رو مسلمون حساب نکردي؟! در ضمن حتماً شناسنامه ايراني هم داشتن که ميخواستن رأي بدن ديگه! |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1110 اعتبار کسب شده: 5636 محل سکونت: هيدالو سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 27 بهمن 1386، ساعت 22:50 |
|
 |
9 ماه و 19 روز پيش |
|
|
| |
بيابيد آي.کيو پرتقال فروش را.
آخه امير حسين جان قرار نيست که شما از همه چي سر در بياري. شما برو با اسرائيل مبارزه کن که بيحريف نمونه. ممکنه دق کنه از بيکاري. |
|
_________________ تو تا زندهاي نسبت به چيزي که اهلي کردهاي مسئولي. تو مسئول گُلِتي...
شازده کوچولو (اثر آنتوان دو سنت اگزوپري)
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 28 بهمن 1386، ساعت 1:11 |
|
 |
9 ماه و 18 روز پيش |
|
|
| |
| شازده کوچولو نوشته بود: |
بيابيد آي.کيو پرتقال فروش را.
آخه امير حسين جان قرار نيست که شما از همه چي سر در بياري. شما برو با اسرائيل مبارزه کن که بيحريف نمونه. ممکنه دق کنه از بيکاري. |
به خاطر آي کيوي بالاي جناب، و جمعيت بالاي مسيحيان محلهي جلفاي اصفهان، از اين پس بايد ايران را از فهرست کشورهاي اسلامي حذف کنن! شايد اونا از بيکاري نشستن تلويزيون ميبينن و وسط بحث شيعه و سني اگه اسم دينشون رو نشنون، دلگير بشن و به فکر مبارزه بيافتن يا دق کنن! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|