| نویسنده |
پیغام |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 16:28 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
چند هفتهاي قبل از تبليغات انتخابات رياستجمهوري در يک روز باراني بهار 84 «سيد محمد خاتمي» رئيسجمهوري وقت براي دريافت درجه دكتراي افتخاري دانشگاه تهران در رشته روابط بينالملل به اين دانشگاه دعوت داشت. اما حاضران در مراسم بيش از سي دقيقه ورود خاتمي را انتظار کشيدند و اين، مسالهاي بود که پوزش خاتمي از ميزبانانش را در پي داشت. خاتمي آن روز در سخنانش از عملکرد شهرداري تهران که آن زمان «محمود احمدينژاد» مسئوليتش را عهدهدار بود، انتقاد کرد و با عتاب گفت: اين فاجعه است كه به محض آمدن يك قطره باران يا برف در وضع رفت و آمد اين چنين اختلال ايجاد ميشود.
رئيسجمهور همچنين به خاطر بسياري از موارد كه به وي مرتبط بود و مواردي چون ترافيك و وضعيت شهر كه در ارتباط مستقيم با حيطه وظايف دولت نبود، از حاضران در اين جلسه كه شخصيتهاي علمي، فرهنگي، سياسي از جمله نمايندگان مجلس، وزرا و سفرا را شامل ميشدند، از طرف «كساني كه چنين وضعي را نميتوانند اداره كنند»، معذرت خواست.
عبارت خاتمي که گفته بود «كساني چنين وضعي را نميتوانند اداره كنند»، صراحتا به شهردار وقت برميگشت و طبيعي بود که احمدينژاد در برابر آن سکوت نکند. اما ظاهرا احمدينژاد اين گفته را بهانه مناسبي ديد براي آنکه پروژه تبليغاتي خود را براي زير سؤال بردن دولتهاي پيشين کليد بزند. به همين اعتبار احمدينژاد در پاسخ به اين انتقاد رئيسجمهور تندترين لحن موجود را به کار گرفت و او را با غيرقابل انتظارترين و گزندهترين عبارات مورد حمله قرار داد.
احمدينژاد دو روز بعد در حاشيه بازديد از شهرداري منطقه 4 شهر تهران با همان لحني که امروز ديگر همه آن را ميشناسند گفت: مطلع شدم كه رئيس محترم دستگاههاي اجرايي بالاخره يك بار در ترافيك تهران معطل شدند و از نزديك آن را لمس كردند. هرچند كه دوست نداريم رئيسجمهور در ترافيك معطل شوند، اما از اين جهت خوشحال و از سوي ديگر متأسفم؛ خوشحال از اين كه بالاخره يك بار از ميان مردم عبور و در پايان دوره هشت ساله بخشي از مشكلات مردم را لمس كردند و متأسف از اين كه بسيار دير و در پايان دوره مأموريت با معضل ترافيك آشنا شدند.
شهردار آن روز و رئيسجمهور امروز سپس با بيان اينكه «دير رسيدن خاتمي به دانشگاه تهران بركاتي براي تهران و كشور به دنبال دارد»، افزود: يكي از بركات معطلي و دير رسيدن رئيسجمهور به دانشگاه اين است كه ايشان به همكارانشان در دستگاههاي اجرايي توصيه كنند تا يك مقدار از نامهربانيها و كم لطفيها در مقابل تصميمات مديريت شهري دست بردارند؛ چرا كه اگر دستگاهها كمك نميكنند، حداقل اجازه دهند شوراي شهر و شهرداري به فعاليت خود بپردازند و مشكلات را رفع كنند.
احمدينژاد ادامه داد: «اميدوارم با توصيه رئيسجمهور مديريت شهري فقط براي گرفتن 500 دستگاه اتوبوس ماهها پشت درها معطل نماند و مورد تهمت و اتهام قرار نگيرد. البته به عنوان يك شهروند و بر اساس صحبتهايي كه رئيسجمهور طي هشت سال بيان كردند، به ايشان ميگويم سه ماه فرصت كمي نيست و در اين مدت ميشود فضا را به سمت خدمت سوق داد و به عنوان يك برادر كوچك به ايشان توصيه ميكنم فرصت سه ماهه را قدر بدانند و ما هم در خدمت ايشان هستيم».
و در پايان افزود: «مديريت شهري همانطور كه دو سال اخير با همه وجود در خدمت مردم و دستگاههاي اجرايي براي توسعه خدمات بوده، از اين پس هم خواهد بود. اگر راه را باز كنند تا بتوانيم قطار شهري را به سرعت راهاندازي و اتوبوس به اندازه كافي داشته باشيم، يا حداقل بدهيهاي خود را به شهرداري بپردازند تا تعدادي از بزرگراهها را زودتر باز كنيم، اين سه ماه فرصت خوبي براي تحقق خواستههاي قانوني است».
از آن مناظره غير مستقيم، نزديک به دوسال ميگذرد. حداقل در اين زمينه به لطف خدا (و شايد هم به قول آقاي کروبي «نيروهاي غيبي»!) اکنون شهردار تهران به رياستجمهوري ايران رسيده، تيم مورد نظر خود را در بخشهاي مختلف دستگاه اجرايي مستقر کرده، دو لايحه بودجه و يکي دو بودجه متمم طبق برنامههاي خود به مجلس داده و خلاصه آنکه فرصتها و ابزارهاي کافي براي حل مسائل و مشکلات مردم در اختيار داشته است.
اما دستاورد اين مسئوليت دوساله چه بودهاست؟ احمدينژاد که در پاسخ به اظهارات خاتمي، خطاب به او گفته بود «قدر فرصت سهماهه باقيمانده از دوران مسؤوليتش را بداند»، آيا قدر اين فرصت حدود دوساله را دانسته است؟
آيا مشکلات و موانع پيشروي مديريت شهري تهران به يمن حضور جناب احمدينژاد در مصدر دستگاه اجرايي از بين رفته است و در حال حاضر، آقاي قاليباف شهردار تهران و مجموعه مديريت شهري با فراغ بال در حال دريافت امکانات مورد نياز خود از دستگاههاي دولتي هستند؟
آيا مترو تهران که ميتواند نقش مهمي در کاهش ترافيک شهري داشته باشد، از زمان انتقال آقاي احمدينژاد از شهرداري به دولت، با افزايش بودجه و امکانات مواجه شده و يا به دلايل روشن سياسي و در راستاي سياست اعلام نشده اما در حال اجراي دولت، بودجه اين دستگاه شهري با مشکلات عمده از سوي دولت مواجه شده است؟
در مورد شخص قاليباف چطور؟ آيا از زمان شهردار شدن رقيب انتخاباتي محمود احمدينژاد، طيف همسوي دولت در شوراي شهر دوم از او حمايت کردند يا کارشکني را ترجيح دادند؟
دو سال از آن مناظره ميگذرد و دو سال فرصتي است بسيار بيشتر از سه ماه. اما همچنان که در زمستان امسال ديديم، گفته آن روز خاتمي هنوز هم صادق است: «به محض آمدن يك قطره باران يا برف در وضع رفت و آمد اين چنين اختلال ايجاد ميشود». با اين تفاوت که جناب احمدينژاد در مصدر دستگاه اجرايي است و ديگر نميتواند دولتهاي پيشين را در جايگاه متهم و مانع نشاند.
حاميان احمدينژاد اما هنوز همان لحن سابق را دارند!
منبع: مرحومه بازتاب |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 20:40 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
من اصلا وقتم رو براي جواب دادن به نوشته هايي که نويسنده شون صرفا "انشا" نوشته، تلف نميکنم، حال و حوصله ندارم توضيح بدم گل پسر حضرت استوانه چه طوري مترو رو قبضه کردن ندارم! صرفا براي اينکه يه وقت اين شائبه پيش نياد که اين چرنديات منبع درست و حسابي دارند، به جاي "تلف" کردن وقتم و پيدا کردن منبع در پاسخ به اين "چرنديات"، ازتون دعوت ميکنم که به جاي نقل قول مقاله هاي بي سر و ته، يه کم وقت بزاريد و در مورد موارد زير سرچ کنيد:
1. تبصره ۱۳ قانون بودجه كل كشور: دليل افزايش هر ساله قيمت بنزين، دليل خاک خوردن اين تبصره از ابتداي دولت دوم حضرت استوانه تا انتهاي دولت خاتمي، برنامه دولت فعلي براي اجراي اين تبصره
2. تعداد اتوبوسهاي اضافه شده به ناوگان شهري در هر سال (محض اطلاع تنبلها: سال 83، دو هزار دستگاه، نه ماهه ابتداي سال 85، شش هزار و پانصد!)
3
. اولين تصميم دولت نهم چي بوده؟
4. شهرداريها در دولت قبل چند درصد از هزينه اتوبوس را بايد پرداخت مينمودند؟ در دولت فعلي چه طور؟
5. متروي تهران سالهاست که نماد واضحي از يک "فاجعه" است! بگرديد ببينيد ميتونيد تاريخچه اي از برنامه توسعه متروي تهران در به دست بياريد. مگر مسئوليت خطهاي نيمه تمام يا دست نخورده متروي تهران هم با احمدي نژاد است؟ متروي تهران در حال حاضر 6 درصد از بار ترافيکي تهران را به دوش ميکشد که مهمترين دليلش عدم تکميل خطوط جديد مترو در سالهاي گذشته بوده است. عدم توسعه خطوط مترو در زمان ابتداي انقلاب و جنگ توجيه پذير است، اما کندي توسعه مترو در دولت "سازندگي" و بعد از آن چه دليلي دارد؟
فکر نميکنم زمان زيادي از "جا نشدن واگنهاي چيني در تونل مترو" گذشته باشه! حتي پت و مت هم اينقدر ضايع خرابکاري نميکردن! سلام من رو به "آقازاده" حضرت استوانه برسونيد!
6. بحث خودروهاي فرسوده سالهاست که بحث داغيست، دولت حضرت استوانه که هيچ، يه پدر آمرزيده اي آمار اسقاط خودروهاي فرسوده در هشت سال دولت خاتمي و اين يک سال و نيم دولت احمدي نژاد رو مقايسه کنه!
در خانه اگر کس است، يک حرف بس است. بيشتر از اين وقتم رو براي جواب دادن به "چرنديات" تلف نميکنم، از اين به بعد هم فقط در مورد مسائلي بحث ميکنم که نويسنده توي نوشته اش عدد و رقم منبع آورده باشه! از بقيه اي هم که حداقل به نظر من جوگير هستند و هنوز نميدونند که ريشه مشکلشون کجاست و شايد دق دلي دوره هاشمي رو دارن سر احمدي نژاد خالي ميکنند، خواهش ميکنم يه کم منطقي تر و با ديد انتقادي تري "لجن پراکني" بعضي از رسانه ها رو بخونند.
___
ويرايش: بازتاب و محسن رضايي |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2123 اعتبار کسب شده: 3850 محل سکونت: پرشيا جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 22:39 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| احسان نوشته بود: |
من اصلا وقتم رو براي جواب دادن به نوشته هايي که نويسنده شون صرفا "انشا" نوشته، تلف نميکنم، حال و حوصله ندارم توضيح بدم گل پسر حضرت استوانه چه طوري مترو رو قبضه کردن ندارم! صرفا براي اينکه يه وقت اين شائبه پيش نياد که اين چرنديات منبع درست و حسابي دارند، به جاي "تلف" کردن وقتم و پيدا کردن منبع در پاسخ به اين "چرنديات"، ازتون دعوت ميکنم که به جاي نقل قول مقاله هاي بي سر و ته، يه کم وقت بزاريد و در مورد موارد زير سرچ کنيد:
1. تبصره ۱۳ قانون بودجه كل كشور: دليل افزايش هر ساله قيمت بنزين، دليل خاک خوردن اين تبصره از ابتداي دولت دوم حضرت استوانه تا انتهاي دولت خاتمي، برنامه دولت فعلي براي اجراي اين تبصره
2. تعداد اتوبوسهاي اضافه شده به ناوگان شهري در هر سال (محض اطلاع تنبلها: سال 83، دو هزار دستگاه، نه ماهه ابتداي سال 85، شش هزار و پانصد!)
3
. اولين تصميم دولت نهم چي بوده؟
4. شهرداريها در دولت قبل چند درصد از هزينه اتوبوس را بايد پرداخت مينمودند؟ در دولت فعلي چه طور؟
5. متروي تهران سالهاست که نماد واضحي از يک "فاجعه" است! بگرديد ببينيد ميتونيد تاريخچه اي از برنامه توسعه متروي تهران در به دست بياريد. مگر مسئوليت خطهاي نيمه تمام يا دست نخورده متروي تهران هم با احمدي نژاد است؟ متروي تهران در حال حاضر 6 درصد از بار ترافيکي تهران را به دوش ميکشد که مهمترين دليلش عدم تکميل خطوط جديد مترو در سالهاي گذشته بوده است. عدم توسعه خطوط مترو در زمان ابتداي انقلاب و جنگ توجيه پذير است، اما کندي توسعه مترو در دولت "سازندگي" و بعد از آن چه دليلي دارد؟
فکر نميکنم زمان زيادي از "جا نشدن واگنهاي چيني در تونل مترو" گذشته باشه! حتي پت و مت هم اينقدر ضايع خرابکاري نميکردن! سلام من رو به "آقازاده" حضرت استوانه برسونيد!
6. بحث خودروهاي فرسوده سالهاست که بحث داغيست، دولت حضرت استوانه که هيچ، يه پدر آمرزيده اي آمار اسقاط خودروهاي فرسوده در هشت سال دولت خاتمي و اين يک سال و نيم دولت احمدي نژاد رو مقايسه کنه!
در خانه اگر کس است، يک حرف بس است. بيشتر از اين وقتم رو براي جواب دادن به "چرنديات" تلف نميکنم، از اين به بعد هم فقط در مورد مسائلي بحث ميکنم که نويسنده توي نوشته اش عدد و رقم منبع آورده باشه! از بقيه اي هم که حداقل به نظر من جوگير هستند و هنوز نميدونند که ريشه مشکلشون کجاست و شايد دق دلي دوره هاشمي رو دارن سر احمدي نژاد خالي ميکنند، خواهش ميکنم يه کم منطقي تر و با ديد انتقادي تري "لجن پراکني" بعضي از رسانه ها رو بخونند.
___
ويرايش: بازتاب و محسن رضايي |
واقعيت محضه..... جنابعالي نميتوني گندي که احمدي نژاد به اوضاع اقتصادي و سياسيه مملکت زده رو نفي کني.... صداي اعتراض از همه جا مياد حتي طرفدارهاي کرسي نيشين مجلس...چرا طفره ميري...
لجن پراني نميتونه اسم اين مقاله باشه....به هر حال من اين رو براي دفاع از خاتمي نزدم ...
احمدي نژاد در هنگام مصاحبه و سخنراني يه دفعه کلش باد ورميداره....دور خودش حاله اي از دست خدا ميبينه.....و شروع ميکنه....به گفتن حرفهايي که بعدا پشيمون ميشه.
دقيقا مثل العان...
وزارت نفت ايشون تا 4 ..5 ماه لنگ در هوا بود و هيچ وزيري نداشت....
به راستي اولين تصميم دولت 9 چي بود؟؟؟؟ بگو...حذف اسرائيل از نقشه جهان؟؟؟
نمدونم موضوع اتوبوس از کجا پيداش شد...به هر حال براش منبع بيار چون عجيبه..در ضمن احمدي نژاد براي کاهش طرح ترافيکي چي کار کرد؟؟؟؟ ساعت کار بانکها رو دست کاري کرد و خود جنابعالي هم نتايجش رو ديدي.....
حالا هم افزايش دهشتناک قيمت ها رو ملاحظه ميکني.......
وقت خودت رو براي چرندياتي که من نوشتم تلف نکن.....چون انکار واقعيت وقت تلف کردنه
((در اخر ضرر هاي احمدي نژآد در کل دوران رياست جمهوري ايران بي نظير بوده....چه از نظر سياسي و چه از نظر اقتصادي.)
اما و اما......باورکنيد يا نه.....ابتدا ميخواستم اين تاپيک رو در مطالب طنز بزنم تا بخنديم...اما صرف نظر کردم.. |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 4967 اعتبار کسب شده: 9911 محل سکونت: شيراز سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 22:46 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
و من هم گفتم که هرگز جواب مطالب بدون سند و مدرک و بدون عدد و رقم رو نخواهم داد! حالا هر چي دلت ميخواد بنويس!
___
اتفاقا ضديت جنابعالي با احمدي نژاد باحالترين سوژه اي هست که من از طريق اون به وحيد گير ميدم! |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 23:15 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
و من هم گفتم که هرگز جواب مطالب بدون سند و مدرک و بدون عدد و رقم رو نخواهم داد! حالا هر چي دلت ميخواد بنويس!
___
اتفاقا ضديت جنابعالي با احمدي نژاد باحالترين سوژه اي هست که من از طريق اون به وحيد گير ميدم! |
اي بابا....چرا به کوچه علي چپ ميري....عداد و ارقام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سوالهاي من که درست و حسابي بود....شما هم ضعف نشون ميدي....محدود و جسته گريخته ميشي.
هر انچه که نوشتم واقعيت بود...و نيازي به ارقام نداره...
موضوع گير به وحيد رو متوجه نشدم... |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
شنبه 28 بهمن 1385، ساعت 23:31 |
|
 |
1 سال و 5 ماه پيش |
|
|
| |
| majidjon13 نوشته بود: |
___
اي بابا....چرا به کوچه علي چپ ميري....عداد و ارقام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟سوالهاي من که درست و حسابي بود....شما هم ضعف نشون ميدي....محدود و جسته گريخته ميشي.
هر انچه که نوشتم واقعيت بود...و نيازي به ارقام نداره...
موضوع گير به وحيد رو متوجه نشدم... |
هر جوري که دوست داري فکر کن! در مورد ترافيک نوشتي و جوابت رو دادم! برو بگرد در بيار که دليل ترافيک چي هست، بعدش برو ببين که آيا دولت کاري کرده يا نه، بعد هم بيا اينجا با استناد به مدارکت صحبت کن! من توي اين موضوع کاري به مجلس ندارم که عيارش وقتي معلوم شد که اون نامه گذايي رو در حمايت از دانشگاه آزاد با دويست و خورده اي امضا نوشت! من توي اين موضوع کاري به دليل معطلي وزارت نفت (که اتفاقا يکي از دلائلش همين حاج محسن بازتابي بود!) ندارم! اتفاقا اين نشون ميده که احمدي نزاد کارش نسبت به اسلافش سختتر بوده! اينا هيچ ربطي به موضوع ندارند! من فقط خواستم به جاي اينکه فقط بنويسي و بنويسي و بنويسي، بري و واقعا به دنبال اولين تصميم کابينه احمدي نژاد بگردي! بگردي ببيني واقعا در جهت حل مشکل ترافيک چه کاري کرده! بعدا بياي اينجا و با سند و مدرک حرفت رو بزني! همين! کار سختي ازت خواستم؟
اين جمله ات رو بايد طلا گرفت! "نيازي به ارقام نداره!!!" فکر نميکنم هيچ مهندسي در عالم چنين حرفي رو قبول داشته باشه! |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
شما نمیتوانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید شما نمیتوانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید شما نمیتوانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید شما نمیتوانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید شما نمیتوانید در نظرسنجیهای این تالار شرکت کنید
|
| |